Küçük Düşün Büyük Olsun!

Valla çalışırken baya bakimliymisim ben suan bakıyorum bide kilo aldim kıyafet alıyorum zayiflayınca giycem diye vercemde hala gitcem öff sıkıldım valla 10 kilo vermem lazim bu korona çıkmadan 2 kiloya yakın verdim sonra ye iç otur eşim evde akşam nasi oluyo anlamıyorum valla spor fln hakgetire yarin başlarım diye diye kısır döngüye girdim valla çok dolmusum

Aaaa ne o altının fiyatı yuuuh ya hiç haberim yok. Fırsatçılıkmı acaba bu ekonomik krizde anlamadım gitti yahu.
ahh ahh aynı durum bende de var spor yok ye iç yat Allahtan 500 gr daha gitmiş ama arada kaçırıyorum.Daha vermek istiyorum ama bu gidişle veremeyeceğim. Aksine alacağım

Kızlar dün ekşi maya koydum bakalım olacskmı ama hamurdan ayırdığım mayayla farkı ne anlamadım. Hamurdan ayırdığın da gayet güzel oldu. Denedim bakalım göreceğiz. Saati kaçırmışım hiç çocuklu kadının yapacağıniş değil. Saati saatine takip etmek nerdeee

Geçmiş. Olsun canım benim de 1 2 kere olmuştu stres yapmıştım birinde net hatırlıyorum bi de bu eve taşınırken kanadı nasıl tasincam diye dusummekten oldu
Bugun bende degisiktim doluydum agalayamdimda ondan olabilir
ayy bende tayt giyiyorum bu sefer askili bady falan giydim benim nereme askili.bady asagi zor indi darladi.
Eski badylerden dar oluyo bu gobekle3-5saat dayandim ancak☺ bol bisi giydim ohh dedim.

Bende facede blw sayfalatini alt üst ettim biara bize göre değilmiş valla klasik yeni tarifler ebenin yönlendirmesiyle gittik
o blw hayatimda hic yapmayacagim bisi sanirim.
2 lokma yemegi kendi yicek diye yarisini dokturmem.
Buyuyunce yer kendi ya.

Geçmiş olsun canım
sagol canim
Bereketli olsun canim

Altin uctukca adam benim altinlari hesapliyo habi ev alsak diye.
Dedim derin sularda yuzuyosun
Baktigi evlerde 400bin.
Nasil odicez olomm dedim.
Cok gec kaldik evi almakda almamiz lazimdi odenirdi simdiye kadar diyo.
Kafasina koymus ev alcam ev alcam.
Dedim tasininca ancak uygun bisi alabiliriz.
2 kira oder kendini suan hic hayal kurma.
Surekli hesap yapiyo elimizde olan 70binle.
Allah buyuk tabi ol derse olur ama biraz altin alim deseydi kenara atim deseydide hayal kurarken azicik gercekci olurdu belki.
Hep benim cabamla oldu onlarda.
Yesem yerdim o paralari biriktirmezdim.
Suan dusundugum kizima sag saglim kavusmak, saglik, huzur.

Ev tasininca ancak duruma göre bakilir.

Bu aksam direndim kanepede uyumadim.
11de yataga gectim ne gzl uyumusum wc icin uyandim.
Yoksa uyurmusum daha.

Gunduz kendimi yormasam su uykuyuda uyuyamicam belki ya
Surekli hareketsiz falan.

Eskiden tayt giyerdim şimdi kilo var diye giyemiyorum da. Seni hepten sıcak basıyordur

Zaten hep öyle olur sen kısar biriktirşrsin market market gezersin adamlar olan üç kuruşla büyük hayaller kurarlar sen de harcamasını bilirdin sonuçta harcayan bayanlat harcıyor. Dua etsinki biriktiriyordun

Günaydınlarrr
Gece kapının üstünde birgüzel anahtarı unutup uyumusuz
Koci arabaya park yeri buldım diye indi bırakmıs anahtarı kapının üstünde
Allah korumus
Sabah ise giderken farkettik
Bizim katta tek daireyiz karsı dairemizde kuveytli aile var yazın geliyolar
Bizim kata cıkmaz kimse de ama yinede Allah korumus
Trendyoldan 100 tl alısveris yaptm stokluk
Buay daha da almam bisey
3 tane ace klorsuz aldm c.suyu
Domestosun fısfıslısı 21 tl falan marketlerde ondan aldm 13 tl ye düsmüs
Biberon temizleyici ve fırca aldım
Fırcamız eskimisti
Bitane de kavanoz aldım sırf seklinden 37 tl
Pahalı ama durusunu seviyorm onların,bikctane daha alırım kuruyemis koymaya

Eklentiler

• 8648AE80-5B64-4A12-A017-ED418DC2A263.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 88
Calısırken hergün süpürge acıyırm diyen ark.larıma delirmisiniz siz
Cöp mü yagıyor eve diyordum
Yagıyormus
Lafımı yiyorm
Hergün sil süpür yapıyrım sabah kalkıyorz yine aynı
Aksm icin köfte cıkardm pideli köfte yapcam
Eger koci tırnak pide bulamazsa ıslama köfte yapcm evdeki ekmeklerle
Hadi hayırlısı

Günaydın hanımlar. Günler sıkıcı da olsa çok hızlı geçiyor. Evde tamamen kepekli undan ekmek yaptım ekşi maya ile inanın kokusu bile o kadar güzel ki akşam salatanın suyuna bana bana yedim. Yine çok yediğim günlerdeyim. Kızlarımın gazına da geliyorum bu yaz düğün olsa da biz gitmeyelim virüsden dolayı diyorlar. Bende bu yaz çok düğün var diye o kadar çok kıyafet almıştım ki canım bakmak bile istemiyor kıyafetlere. Akşam saat 7 ye geliyordu zil çaldı hepimiz şaşırdık gelen eşimin yegenleriydi genç yaşta kaybettiği abisinin çocukları çok severim ikisinide babalarının ölüm yıldönümü için bizim buralarda simit ekmeği dağıtılır. Ondan dağıtıyorlarmış sağolsunlar bize de getirdiler. Kapıda birilerini görmek ailecek bize o kadar iyi geldi ki yengem geçin dedim lütfen hiç kimseye ısrar etmem ama çok mutlu oldum. Birilerini ağırlamamalı o kadar uzun zaman olmuş ki beni kırmadılar maskelerini çıkardılar mesafeli bir şekilde oturduk birer kahve ikram ettim ama havam değişti çok mutlu oldum. Allah razı olsun onlardan.

Yarın eşim işe gidecek bu gün yazlığa gidelim dedim. sadece bahçede oturup bir fincan nescafe içmek yetiyor bana ama kızlarım gelmicekler malum yaş tutmuyor. Gitmek istemedim kızlarım üzüldü siz gidin dedi yoksa biz üzülürüz deyince. Gitmişken bir anlamı olsun dedim eşime yazlıkta dogalgaz yok tüp kullanıyoruz biten 2 tane tüpümüz var onları alıp dolduralım bizim kullandığımız marka orda yok mecbur arabaya atıp getirecegiz sonra da götürecegiz. Ama yapacak birşey yok. Toptancıya da gidecegiz bayagı harcamalı bir gün olacak yine. Sabah eşimin maaşı yatınca hemen otomatik ödemeleri yaptık. İnternetten tuvalet kagıdı, brita sürahi aldık ve çerez ile kuru kayısı aldık hepsini nakit aldık ne kadar tuttu bilmiyorum. Ne kadar tasarrufa atarız bu ay belirgin bir rakam telaffuz edemiyorum. Çok şükür bin şükür para geldi ihtiyaçlarımızı alıyoruz.

Bu aksam esimi aricam bime kadar inimde oraya gelsin.
2dk zaten yakin.
Ya becerip alamiyo bu adam anlatana kadar netten gorsel toplayip atiyorum reyon tarif ediyorum 2 saat.
Gider alirim onunla ugrasana kadar.
Soylencek bidi bidi ben ciktikdan sonra soylensin dursun napim.

un, süt, tursu, havlu kagit, manti falan alicam.
Donustede kuru yufka acip satan bi yer var siparisle yapiyorlardi gecen sene aciksa 30 tane siparis veririz.

Yarinda hastane gunu cok heycanliyim.
Kiz kac kilo oldu nasil 1 ay oldu gitmeyeli.
Kasar yedim aksam sabahda yedim.
Muz bitti muzda alirim.
yeri iyice daraldi eskisi gibi hareketli diil kasiliyo geriliyo arada.

Sabah 2 dilim kek koydum adama.
O borek kek pogaca seviyo haftaici sabah kahvaltida hep kahvaltilik yemiyo istemiyo.
Cayla yedi.
Oo daha yokmuydu bu dilimler buyuk naptin sen dedi dedim ama bak pamuk gibi olmus.
Baktim kirinti bile kalmamis
ee hani coktu birakcktin tabakda nollduğğ dedim.
Guzel gitti cayla diyo
malimi bilmezmiyim ben havada karada yer affetmez.

Son düzenleme:
Besik gelmis kargo ariyo yukari teslimatimiz yok
asasore koymak zor geliyo bu bazi kargolara asiri kizginim.
Ben hamileyim ben nasil tasim dedim.
Iade edim ozaman dedim.
Esimi aradim.
O da kapiciya demis aramis 20tl kapiciya verdim.
Aiyy resmen magduriyet yasatiyorlar hafif zaten parcali.

Aras sa yasakmıs
Bana da asagıya gelin dediler ufak bi kargo icin
Yukarı cıkarmıyolarmıs.
Adam vebaylımısım gibi bıraktı apt kapısının önüne karsıdan tc aldı

Günaydın herkese
Ben çocuklarla balkonda piknik yapma planı yaparken havanın halı
Kızım habire yemek siparişi veriyo istediklerini yapicam ama ben bu sabah itibariyle yememeye kesin kararlıyım. 5 kilo almışım o kadar emekten sonra hiç eskiye dönmeye niyetim yok. Konusmussunuz ne güzel bakim vs konusunda ben de önceden çok bakimliydim makyajı falan çok severim, iş ortamım kaldirmiyordu yapmaya yapmaya unuttum eski halimi özledim yahu

Aras sa yasakmıs
Bana da asagıya gelin dediler ufak bi kargo icin
Yukarı cıkarmıyolarmıs.
Adam vebaylımısım gibi bıraktı apt kapısının önüne karsıdan tc aldı
vela havle
Ptt, yurtici falan geliyor
Surat kargoydu bu.
Dedim bari binanin girisine birakin islanmasin icindekiler mobilya hava yagmurlu islanmasin
Vurus var binaya giremeyiz diyo
Vurus kovalasin sizi insAllah dicektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…