Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar bisi sorcam.
Simdi ben hummana cayi ve rezene aldim.
Bunkar gibi süt yapan caylari doguma girmeden 1 hafta falan once icmeye baslasam bir zarari olur mu?
mesela hosaf icmeye baslicam ben.
Süt icin diyorum ama bilemedim

Güle güle kullan kuzum guzelmis

Cami acip onune oturuyorum menopoz teyzeleri gectim valla .
Yaza gelseydi iyice yatagi camin agzina sererdim bu gidisle
Doğum zamanı öyle oluyo canim hormonlar tavan tabi ben şubat 5 te doğum yaptim o sene bidesoguk ocak ortalariydi evdesıfir kolla yanyordum eşim habire hirka giydirmeye çalışıyordu ne gunlermis

o toplari toplamasi cok zorluyo mu
Bende almayi dusunuyorum ama 100lü almam okadarina cesaretim yok suan
Acaba akilli kârı diil mi hic mi bulasmasam diyorum.
Bana eltim hediye getirdi 50 lili cok dagiliyo havuzu patladı öyle atiyo sagasola yazın suya koyup oynuyo

Selam kızlar anca kahvemi aldim okuyorum burayı eşim rahatsız dunde n beri uyumamis gece kalktim oğlanla bana tost yaptim o yemiş yemedi bizle etraf topladim bulasigi acmamisim gece yikandi onu topladim maske mesaji geldi yakinda eczane var oraya ciktım aldim maskeyi milyoncuya ugradum kolanya orta boy sepet aldim balkondan sarkittigim eskimisti ipli yer çatlamisti 5 tlydi aldim bi kolonya bi tane tuzluk aldim eczaneden maskeleri esime bir ilaç aldim şoka dokum ızgara tavasi gelmis alcskyim kucukmus vazgectim kizartma fln icin olanla idare ederim alicam merkeze çıktığımda para varkem birde cay kasigi alicam azkalmis bayadir almıyorum da aksama esim bi corba ddi sadece ona corba biraz spagetti var ocaga patates attım simdi salata yaparim ne zamandır canim istiyo dun sütçü süt getirecekti gelmedi havada bozuk yarin isterim olmadi

Annem yeni görmüs cantasına para attıgımı
Bos bulundu kardesimle olan gruptan yazmıs
Kızım ne gerek vardı diye
Kardesim benim hesaba hemen 200 tl gecmis
Dedim sizinle is olmaz
Biriniz niye burdab yazıyo
Digeriniz niye para atıyo hemen
Valla bayılcam bunlarla ben

Benimki bayadir böyle olmamıştı dogustan olup geçmeyen daha doğrusu senede birde olsa işlem isteyen bir rahatsızlığı var 3 yılı geçti gitmedik doktoru özelde istanbul da bide karşı yakada olmuş muayenesi 550 tl fln en son 350 civarı vermiştik adam kucukten beri esimi bildigi icin islem parasi almadi bi kac malzmeyle yapiyo onada ücret alsa binliradan aşagı cikmayiz bakiyorum en son gittik 80 tl verdi aynı doktora adam nasi oluyo ddim özel sigorta ddiler ya söylüyorum Benimki ne yaptiralim senede bir iki muayene için kullanırız en azından araştırıyorum yatircam oluyorsa yoksa o parayı veremeyiz bu durumlarda bide doktor röntgen gerekiyordu unutmam ddi devlette cektir getir bakıyım sorduk o zmn 200 ddiler bir rontgene

Benim adamda kolonyanin dibini getirmis.
Dersin banyo yapiyo kolonyayla..
Bu yoklukda kolonyayi az dök az dedim sabah.
Birini zaten aldi arabaya goturdu.

Ütümu dikkatli kullanmadim musluk suyu falan kirecden tikandi.
Philps bi de ozamanlar 350tl almistik kac sene oldu.
Esime de soyleyemiyorum adam dicek okadar para verdik ozaman.
Gunlerdir acmaya calisiyorum hala tikali
Ne gorduysem duyduysam denedim.
Hala deniyorum.
Tamam kirec dokuluyo icinden ama tamamen acilmadi resmen tas olmus delik icleri.
Kac defa daha denicem cok yoruldum ya bozulcak iyice sirke falan koymakdan.
Napcami sasirdim.

Benim de 10 seneyi geçti yanlız ben hep içme suyu kullanıyorum canim kaynanam demişti benimkide geçenlerde düştü cam yeri kırık ama utuluyor bu şekildede idare edene kadar

Benim de 10 seneyi geçti yanlız ben hep içme suyu kullanıyorum canim kaynanam demişti benimkide geçenlerde düştü cam yeri kırık ama utuluyor bu şekildede idare edene kadar
acilsa tövbe daha koymam musluk suyu
Bir kac deligi acildi kirecler dokuluyor icinden ama tamamen acilmadi.
Sanirim baya bi denemem lazim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…