- 27 Şubat 2013
- 14.830
- 42.374
- 798
Cikamaz ki bastonla zor yuruyo ama o haliyle 10 kisiye beden cenesi yetiyor.Bırakın çıksın da görsün hastalığı ne cins ya
Ayy zaten o sabah geç kalkmaları beni öldürüyor. Kıza kahvaltı yaptırıyorum ha kalktı ha kalkacak. Yatağından ayrılamıyor benim koci. Yok acıkmadım yok canım bişey istemiyor. Diye diye bir hal oluyor.Slmmlarr
Adamlara tatil bize köle izaroluk yeminle
11.30 da lüften kalktı benimkide
Kahvaltıya patatesli omlet istedi agam
Kahvaltıdan sonra kızı yıkadık
12.30 uyudu ortalık toplayıp dusa attım kendimi
14.00 de kız uyandı tarhana corbası yedirdim
Süpürge attım
Dün difrizdeki sütlerden sütlac yapmıstım kıza
Onlardan cıkardm ısınınca yedi.
Tutmus valla sadece pirinc ve annesütü.
Bu sefer koci acıktım dedi
Hadi ona makarna yaptım peynirli
O arada kahve ictim cok sükür
Toz aldım
Kız uyursa biseyler atıstırcam
Aksm yemegine karısmam dedim
Kıyma cıkarmıs ci börek yapcakmıs
İyi de yapar köftehor
anne sutu icin kaynatmayin isitirken bile benmari usulu isitin diyorlar kuzuSlmmlarr
Adamlara tatil bize köle izaroluk yeminle
11.30 da lüften kalktı benimkide
Kahvaltıya patatesli omlet istedi agam
Kahvaltıdan sonra kızı yıkadık
12.30 uyudu ortalık toplayıp dusa attım kendimi
14.00 de kız uyandı tarhana corbası yedirdim
Süpürge attım
Dün difrizdeki sütlerden sütlac yapmıstım kıza
Onlardan cıkardm ısınınca yedi.
Tutmus valla sadece pirinc ve annesütü.
Bu sefer koci acıktım dedi
Hadi ona makarna yaptım peynirli
O arada kahve ictim cok sükür
Toz aldım
Kız uyursa biseyler atıstırcam
Aksm yemegine karısmam dedim
Kıyma cıkarmıs ci börek yapcakmıs
İyi de yapar köftehor
Bı ben sevdim herhalde :) şimdi bı kase daha yedim.. eşim de ben işteyken yemiş.Selam herkese
Fırında balık yapacaktım, eşimi gazladim işte sen çok güzel yaparsın da yap da bı ziyafet çekelim de, halbuki hiç yapmisligi var mı yokben de telefonu aldım oturdum valla böyle çok güzelmiş. Bakalım balık yenecek gibi olursa artık böyle gazlarım arada.
tr_lelli dusakabini ben bulaşık Mak. Parlaticisiyla siliyorum 1 hafta falan iz olmuyo bizde de her gün banyo yapiliyo dayaniyo yani. İncir uyutmasini ben de sevemedim ya, hatta eltim gelecekti şekersiz besleniyo o dönem diye bı jest yapayım dedim, sofraya getirdim kızcağız bı yedi eline sağlık falan ay bir tattim bırak canım yeme güzel değilmiş hiç dedim bıraktı valla
muhallebi gibi diil ki köpük gibi tuhaf bisi.Selam herkese
Fırında balık yapacaktım, eşimi gazladim işte sen çok güzel yaparsın da yap da bı ziyafet çekelim de, halbuki hiç yapmisligi var mı yokben de telefonu aldım oturdum valla böyle çok güzelmiş. Bakalım balık yenecek gibi olursa artık böyle gazlarım arada.
tr_lelli dusakabini ben bulaşık Mak. Parlaticisiyla siliyorum 1 hafta falan iz olmuyo bizde de her gün banyo yapiliyo dayaniyo yani. İncir uyutmasini ben de sevemedim ya, hatta eltim gelecekti şekersiz besleniyo o dönem diye bı jest yapayım dedim, sofraya getirdim kızcağız bı yedi eline sağlık falan ay bir tattim bırak canım yeme güzel değilmiş hiç dedim bıraktı valla
BEn özellikle ayarladım alcaklarımıAyy zaten o sabah geç kalkmaları beni öldürüyor. Kıza kahvaltı yaptırıyorum ha kalktı ha kalkacak. Yatağından ayrılamıyor benim koci. Yok acıkmadım yok canım bişey istemiyor. Diye diye bir hal oluyor.
çöpleri attım evi toparladım. Kargo gelmiş kapıya bırakmış paketi. Ben de bir sürü yağdırmıştım hepsiburadaya.Roll on ve ped gelmiş 1 hafta sonra.
Yok kaynatma yok ısıtıp ekliyorsun ,pirinc haslanıyor.Suyunu iyice cektirdim nisastasını tutsun diyeanne sutu icin kaynatmayin isitirken bile benmari usulu isitin diyorlar kuzu
hıı anladim belki pirinc unuylada koyulastirilir onden pirincle pisirip bi incelim okadar sutum olursa belkim lazim olurYok kaynatma yok ısıtıp ekliyorsun ,pirinc haslanıyor.Suyunu iyice cektirdim nisastasını tutsun diye
Sütü ekleyip karıstırıp dolaba
İncir ıyutma giibi 1 gece bekleyince koyulastı
Bak tarif su ama ben pekmez katmadım
Canım pazar başka gün kuruluyormu oraya. Merak ettim. Balık deyince her c tesi balık alırdık pazardan ahh özledim o günleri.Selam herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?