Küçük Düşün Büyük Olsun!

Slmmlarr
Adamlara tatil bize köle izaroluk yeminle
11.30 da lüften kalktı benimkide
Kahvaltıya patatesli omlet istedi agam
Kahvaltıdan sonra kızı yıkadık
12.30 uyudu ortalık toplayıp dusa attım kendimi
14.00 de kız uyandı tarhana corbası yedirdim
Süpürge attım
Dün difrizdeki sütlerden sütlac yapmıstım kıza
Onlardan cıkardm ısınınca yedi.
Tutmus valla sadece pirinc ve annesütü.
Bu sefer koci acıktım dedi
Hadi ona makarna yaptım peynirli
O arada kahve ictim cok sükür
Toz aldım
Kız uyursa biseyler atıstırcam
Aksm yemegine karısmam dedim
Kıyma cıkarmıs ci börek yapcakmıs
İyi de yapar köftehor

Millet sakır sakır geziyo valla
Cahillikten ölcekler
Arkadasın 2 kücük cocugu var,köye gitmisler.
Bide foto paylasıyor köy kahvaltısı diye
Sikayet edilmelik tam.
O cocuklar nasıl gitti oraya diye yorumlara baktım kimse sormamıs
Ben soracaktım koci bosver,biri sikayet eder bizden bilirler dedi.
O da dogru.

Ayy zaten o sabah geç kalkmaları beni öldürüyor. Kıza kahvaltı yaptırıyorum ha kalktı ha kalkacak. Yatağından ayrılamıyor benim koci. Yok acıkmadım yok canım bişey istemiyor. Diye diye bir hal oluyor.
çöpleri attım evi toparladım. Kargo gelmiş kapıya bırakmış paketi. Ben de bir sürü yağdırmıştım hepsiburadaya.Roll on ve ped gelmiş 1 hafta sonra.

anne sutu icin kaynatmayin isitirken bile benmari usulu isitin diyorlar kuzu

Ben de öldum aglayanim yok.

2 cam sildi güya egilecek ıhh off uhh koca kari gibi dedim inleyip durma sanki sen dogurcan..
Sonra salonu supurdu vileda yapti.
Bulasik mak. bosaltirmisin dedim, baska? dedi.
Ogluna diyoki oglum 45 yasindan sonra camda sildik diyo.
Ama bu sefer guzel sildi leke olan yerleri bir daha sildirdim
Bende yemek yaptim ocagi kapadim aninda aciktim dedi.
Yemekledim erbaslari ciktilar aradan simdi nescafe iciyolar.
Cikan bulasiklari mak. attim.
Ocagi tezgahi sildim.
Sutlac yaptim.
Mutfakgi ve diger odalari supurdum.
Oglanin yastik iclerini degistim nevresim degistim.
Pilim bitti
Her gun bugun dogurmazsam daha dogurmam diyorum ☺

Kabinle basim dertde.
Hergun silinmek istiyor.
Ben neredeyse hergun dus aliyorum severim balik gibi suyu.
esimde her aksam bi 40laniyo adam korkudan.
surekli su lekesi usandim valla.

Bu gün biz eşimle yine erken kalktık uzun zamandır aklımdaydı kiler, orayı düzenledik fazlalıkları attık netten tuvalet kagıdı almıştım onları da yerleştirdik. Bayagı düzene girdi, ama yakındır yine dağılır. Kızlar geç saate kadar uyuyor eşimle birer nescafe içtik 11 de kahvaltıya oturduk nasıl acıkmışım yarım tost yedim ekmek yemeyen ben kaşarlı-sucuklu tostu görünce sıkı yedim. Saçlarımın önlerini kestim birazda uçlarından aldım. Boyası geldi ama dışarı çıkmadığımız için boyada yapmaya da gerek yok diyorum. Mutfagı topladım. Ben elektrikli süpürgeyi tuttum-paspas çektim eşimde kapıları sildi-toz aldı hemen duşa girdi, duşdan çıkınca bittim diyor nasıl yoruldum. İyi ki işe gidiyor valla evde yardım ediyor ama çenesi-halleri- kendini kasması valla çekilecek gibi değil surat bir karış sanki ben hiç yorulmuyorum. Ben temizlik bitince akşam için lahmacun yapıcam içini hazırladım. Hamurumu tuttum sonra banyomu yaptım. Nasıl iyi geldi hava çok güzel ama yassak bize dışarı çıkmak.

Ayy şimdi oturdum. 9 tane küçük biberli ekmek. Bı tepsi de mayalı poğaça yaptım. Yemeğimi de yapıp fırına attım. Evi de şöyle bı süpürdüm. Mutfağı topladim. Bulaşık makinasını çalıştırdım. Şimdi oturdum.
Biraz bulgur pilavı as da cacık yaparım. Tamamdır. Ama az dinlendikten sonra.

Yine acıkmışım valla bu ara çok yiyorum stresten kaynaklı herhalde, kahvenin yanına 3 kurabiye gömdüm. Çerezde yedim yemege kadar daha neler yerim neler. Kızlarım benden daha dirayetli benim kadar yemiyorlar. Ama acıkıyorum. Dün can arkadaşım sarma yapmış bana da göndermiş valla ben bitirdim diye bilirim.

Selam herkese
Fırında balık yapacaktım, eşimi gazladim işte sen çok güzel yaparsın da yap da bı ziyafet çekelim de, halbuki hiç yapmisligi var mı yok ben de telefonu aldım oturdum valla böyle çok güzelmiş. Bakalım balık yenecek gibi olursa artık böyle gazlarım arada.
tr_lelli dusakabini ben bulaşık Mak. Parlaticisiyla siliyorum 1 hafta falan iz olmuyo bizde de her gün banyo yapiliyo dayaniyo yani. İncir uyutmasini ben de sevemedim ya, hatta eltim gelecekti şekersiz besleniyo o dönem diye bı jest yapayım dedim, sofraya getirdim kızcağız bı yedi eline sağlık falan ay bir tattim bırak canım yeme güzel değilmiş hiç dedim bıraktı valla

Bı ben sevdim herhalde :) şimdi bı kase daha yedim.. eşim de ben işteyken yemiş.

muhallebi gibi diil ki köpük gibi tuhaf bisi.
Incirlerime acimistim bende .
Parlaticida denim bakim sagol canim

BEn özellikle ayarladım alcaklarımı
Hafta ici gelir
Getirmez getirmez cmrtsi gelir yine mi kargo diye bık bık söyleniyor

anne sutu icin kaynatmayin isitirken bile benmari usulu isitin diyorlar kuzu
Yok kaynatma yok ısıtıp ekliyorsun ,pirinc haslanıyor.Suyunu iyice cektirdim nisastasını tutsun diye
Sütü ekleyip karıstırıp dolaba
İncir ıyutma giibi 1 gece bekleyince koyulastı
Bak tarif su ama ben pekmez katmadım

Eklentiler

• 0B461E3A-410C-4BB4-8EC9-787145E87245.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 46
hıı anladim belki pirinc unuylada koyulastirilir onden pirincle pisirip bi incelim okadar sutum olursa belkim lazim olur

Canım pazar başka gün kuruluyormu oraya. Merak ettim. Balık deyince her c tesi balık alırdık pazardan ahh özledim o günleri.

Akşama yemek vardı. Eşim tutturdu çiğ köfte yapayım. Suşi gibi lavaşa sarılandan yaptı. Biraz da sıktı. Çorba vardı onunla yedik. Evdeki yemekleri de yarın yeriz artık. Atmak istemem.
çok şiştim bugün ya fazla kaçırdım çok pişmanım kilo almıyorum ama şimdilik vermiyorum da. Umudum ramazanda vermek. Bakalım bu ramazan nasıl geçecek kocalar evde :)

Yemekler yenildi, mutfak toplandı. Kızımı uyuttum. Şimdi oturdum.birazdan bı kahve yaparım.ama erken uyurum.
Poğaçalardan iki poşet, biberli ekmekten de bı poşet attım dondurucuya.
TV de de birşey yok. Twitter a takılıyorum daha çok.

Cİ börek yapmak kimin fikriyse,cok kötü bi fikir
Bidaha vermesin o fikri(kocamın fikriydi)
Hamuru yogurdu,acıp harcı koydu (harcını bana yaptırdı tabi)kapadı
Ben yamak,kızartma bende,dagınıklık,getir götür bende
Hayatımda ilk kez hamır acarken kahve icen birini gördüm
Buarada kız dırsun diye eline verdiğimiz bütün elmaları,salatalıkları yerlere attı
1 kez bez,3 kez üst değistik
Mutfak yag oldu
Ayhh daha anlatmıyım icim daraldı
20.00 de yedik,kızı uyuttum
21.30 da mutfaktan cıktım
Bana diyoki bi milkshake yaparsın bana artk
Dedim bi börek yaptın memleketi üzerine yapalım istersen dedim
Aa deli mi ne
Kahve yaptım kactım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…