Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sağol canım bu Sherlock 90 dakika uzun dizi ama evet güzel oluyor anlamadığım yeri başa sarıp bakıyorum her kelimeyi duymalıyım sanki
Evet sherlock film tadında ben alisigim izlemeye çok nadir anlamadığım yer olur ama dedektif ya bunlar insan kaçırmak istemiyor olayı anlamak için

Iyi akşamlar kızlar bugünde akşam oldu kosturmaktan nasıl aksam oluyo bilmiyorum eşim evdeydi bugun p tesi gitcekmis ortalik toplayıp pazara gittim normalde pazar günü ama yasak var dite cuma olmuş günü çok tezgah yoktu markete gittim önce salatalik biraz kıyma armut kivircik taze kabak aldim 28 buraya pastaneye girdim küçük pasta ogluş seviyo az baklava 30 oraya eşim anahtar kaybetmiş ona anahtar yaptırdım 10 tl pazara uğradım salkım domates ve çilek aldim bir bag taze sogan aldim 12 tl orada harcadim evin orda bime geldim kaşar peynir 15 li yumurta süt kucuk yogurt nescafe susamli çubuk yufka 6 li maden suyu meyveli var bimde tadı çok güzel mangolu 63 fln buraya verdim bide elden taksitim vardı 70 tl ama 100 verdim çabuk bitsin diye eve geldim karnabahar yaptim beşamelli patates salatası adam istiyo sevmiş yaptim yine sütçü gelmedi sali süt getirecekti sözde bugün de aradim açmadı süt yoksa yok de uyuz oldum mecbur küçük aldim sütlaç yapacaktım kaldi

Selam kızlar bugün çok giremedim. Kızın ponponları geldi onlarla oyun yaptım biraz. Renk öğrenmesi için. bayağı öğrendi gibi. En çok maviyi biliyor.
uyumadan önce eşim markete gitti. O gelince de ben bahçeye çıktım biraz yürüyüş yaptım. Nefessiz bir tur oldu maskeyle. Herkes maskeli tuhaf oldum. Çok kişi yoktu zaten. Masaların orayı da kapatmışlar. Markete uğradım salatalık ve içecek aldım. Ya herşeye yeniden zam gelmiş. Acaba bugün cuma diye insanlar alışveriş yapacak diyemi. Eşim de domates falan baktı fiyatlar katlamış kaç yerde. Fırsatçılıkmı oluyor anlamadım.
neyse geldim eve. Bakla koydum. Eşim de tavuk almış onu yapacağım dedi. Soya soslu yaptı. Ben de makarna yaptım. Köri sos yaptım kız yedi köri soslu ben şok. Eti bile baharatlı yemiyor.
makina boşalt mutfak topla çamaşır as ancak oturdum. Yok kız uyuyunca işe girişmezsem yetmiyor zaman.
bugün uyanınca tuvalete götürmeyi unuttum. İçerde oynuyırdu annee dedi oyun için çağırıyor sandım. Bir baktım tuvalete koştu ahh dedim bayağı yol katetmişiz bu konuda.
bugün böyle geçti şimdi oturuş:)

Valla patates sogan pahalıydı canim kabak 3 bucuktu aldin 1 kilo market var burda pazar kurulduğu zaman hal günü oluyo güzel sebzeside koca bir kıvırcık 2.75 ti kapta 13 tü o pahalı geldi almadim salatalik 4 bucuktu galiba pazara gittim 6.bucuktu çilek güzeldi taze sogan 1 tlydi pazarda markette pahalı mesala bide çeri domates yoktu pazar ve markette pazardan aldim 5 bucuktu kilosu pazarla markette farkediyor bazı seylerd

Salatalık 6 ya yakındı. Çeri kıza yediriyorum aldırdım. 8-9 varmış kilosu. Pazar c tesi ya o şansımızı kaçırdık. Ama galiba çarşamba günü de pazar var ben bilmiyorum uzak olabilir. Halk günü oluyor çarşamba c tesi. Eşim gidecekmiş çarşamba günü. Aslında yanlış günde alışveriş yaptık biz.

Ayy ne güldüm. Oynasın havuza girip bol bol verdiği paraya yazık olmasın benim eşim de kredi kartımı sana vereyim sen kullan demişti almadım. Ya lazım olacak alacak sonra madur kalacağım ne uğraşacağım kemdi kartımı kullanıyorum. O ödemesini yapsın

Paranı iade ederler canım ne o 55 tl kargo parasımı olur. Sitenin müşteri hizmetleri ile konuş bildir sıkıntını yardımcı olurlar. Belki kargonun yanlışıdır.

Entrikaya gel aradıklarına pişman etmişsin canim bir Süre sana bulaşmazlar
Kesin
fesatsavar sıktım hepsine.
Gecen sene bi suru beddua etmislerdi findik getirmedi vermedi hakkimiz haram olsun bla bla.
Bu senede iclerine oturur.
Adam paralari cukkalayip geliyor
bunlarada 1 tane findik vermiyor

Kız bınları nasıl tasıyon sen masallah
6lı soda icin taksi tutup eve yollatabilirim

İyigeceler hanımlarr
Anca gelebilengillerden yine ben
Koci pazar yapmıs
Sogan,domates,köy yumurtaası,elma,2kilo cilek almıs
Dün pazarcı gecti cilek diye bagırdı,yukarı cıkarmaz ddiye seslenmedim dedim
Gitmis 2 kilo almıs
Bide cilege alerjim var ha
Dedim coronadan gitmezsem,cilekten giderim cmrtsi pazar
Ay bide ben cagla delisiyim
Hersene ilk cıkar cıkmaz babam alır.
İlkokuldan beri
Evlendim hersene alır getirir
Cagla almıs bana koci
Baban bu sene getiremez süpriz yapayım dedim dedi
Ay ben bi agla
Allah gecinden versin sanki kaybetmisiz gibi hissttim
Gecsin artk su günler
Psikolojimiz yerle bir.
Annem yasak baslamadan kardesime gitcekti buaksm
Cocukları görüp gelcez dayanamıyorm dedi.
1 ay oldu görüsmediler.
Dedim iyi görün gelin.

canım bızım hastanede nst ıcın bır kez ucret aldılar bıdaha almadılar bide zaten on gunun altında muayene ucreti alınmıyor tekrar.

Canım biz her ihtimale karşı aldık krediyi sonra duruma göre bakacağız.çok düşük faizi. Ne zaman düzene girer bilmiyoruz.

Benim de 15 yıllık kıyafetlerim duruyor giyiyormuyım hayır belki zayıflarım umudu hep. Ya da gençliğimi hatırlattığı için. Bir an önce boşaltmam lazım. Aslında dediğin doğru genelde evdeyiz. Eskisi gibi işe gitmiyoruz hergün giymiyoruz. Birkaç kıyafet yeter iyi fikir oldu bu bana :)

Tazminat önemli canım az para değil. Haklısın ben olsam ben de düşünürdüm. Şükür ben tazminatımı aldım. Kendim çıksam da tazminat talep etme hakkım vardı. Sgk girişim 99 yılı öncesiydi. Ben de bunun için iş değiştirmedim. O kadar yolu gidip geldim

Benim de 97 girişim
Fakat kurum kanunda yazmasına rağmen yokuş yapıyor
Kanun 15 yıldan sonra alabilirsin diyor
Ama kendi istifa eden 18 yıl ful orada çalışana dava sonucu verdi
Bence işler düşecek bir azaltım olacak o vakit öncelik isteyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…