Evet sherlock film tadında ben alisigim izlemeye çok nadir anlamadığım yer olur ama dedektif ya bunlar insan kaçırmak istemiyor olayı anlamak içinSağol canım bu Sherlock 90 dakika uzun dizi ama evet güzel oluyor anlamadığım yeri başa sarıp bakıyorumher kelimeyi duymalıyım sanki
Annem gibisin.Agir
ceke ceke surukledim ama ev mis oldu.
Ancak icime sindi
Valla patates sogan pahalıydı canim kabak 3 bucuktu aldin 1 kilo market var burda pazar kurulduğu zaman hal günü oluyo güzel sebzeside koca bir kıvırcık 2.75 ti kapta 13 tü o pahalı geldi almadim salatalik 4 bucuktu galiba pazara gittim 6.bucuktu çilek güzeldi taze sogan 1 tlydi pazarda markette pahalı mesala bide çeri domates yoktu pazar ve markette pazardan aldim 5 bucuktu kilosu pazarla markette farkediyor bazı seylerdSelam kızlar bugün çok giremedim. Kızın ponponları geldi onlarla oyun yaptım biraz. Renk öğrenmesi için. bayağı öğrendi gibi. En çok maviyi biliyor.
uyumadan önce eşim markete gitti. O gelince de ben bahçeye çıktım biraz yürüyüş yaptım. Nefessiz bir tur oldu maskeyle. Herkes maskeli tuhaf oldum. Çok kişi yoktu zaten. Masaların orayı da kapatmışlar. Markete uğradım salatalık ve içecek aldım. Ya herşeye yeniden zam gelmiş. Acaba bugün cuma diye insanlar alışveriş yapacak diyemi. Eşim de domates falan baktı fiyatlar katlamış kaç yerde. Fırsatçılıkmı oluyor anlamadım.
neyse geldim eve. Bakla koydum. Eşim de tavuk almış onu yapacağım dedi. Soya soslu yaptı. Ben de makarna yaptım. Köri sos yaptım kız yedi köri soslu ben şok. Eti bile baharatlı yemiyor.
makina boşalt mutfak topla çamaşır as ancak oturdum. Yok kız uyuyunca işe girişmezsem yetmiyor zaman.
bugün uyanınca tuvalete götürmeyi unuttum. İçerde oynuyırdu annee dedi oyun için çağırıyor sandım. Bir baktım tuvalete koştuahh dedim bayağı yol katetmişiz bu konuda. ☺
bugün böyle geçti şimdi oturuş:)
Salatalık 6 ya yakındı. Çeri kıza yediriyorum aldırdım. 8-9 varmış kilosu. Pazar c tesi ya o şansımızı kaçırdık. Ama galiba çarşamba günü de pazar var ben bilmiyorum uzak olabilir. Halk günü oluyor çarşamba c tesi. Eşim gidecekmiş çarşamba günü. Aslında yanlış günde alışveriş yaptık biz.Valla patates sogan pahalıydı canim kabak 3 bucuktu aldin 1 kilo market var burda pazar kurulduğu zaman hal günü oluyo güzel sebzeside koca bir kıvırcık 2.75 ti kapta 13 tü o pahalı geldi almadim salatalik 4 bucuktu galiba pazara gittim 6.bucuktu çilek güzeldi taze sogan 1 tlydi pazarda markette pahalı mesala bide çeri domates yoktu pazar ve markette pazardan aldim 5 bucuktu kilosu pazarla markette farkediyor bazı seylerd
Ayy ne güldüm. Oynasın havuza girip bol bol verdiği paraya yazık olmasınErkenden günaydınnnn
Hayırrlı cumalar
Valla 22.00 da bayılıyyorum artık
Kız masallah fırtına
Bide yürüse yanmısız
İlk anlamlı kelimesini söyledi dün
Dede dedi
Koci o dede dedikce kızım ba ba diyo
Benimki dede diyo
Bide hadi diyo
Hadiyi nerden duyduysa
Koci metrodan patlıcan ,4 paket un 1kglık,3 kutu süt,eski kasar almıs.
Kkdan aldım alcaklarımı buay
Nakit ayırdım
Ay basında 100 tl mazot aldı
65 havuzu kitledi bana
165 elektrik ödendi karttan
Dün mazot alcakmıs 50 tl cekmemis
Aramıs beni,ne aldın yine 50 tl yi bile cekmedi diyo
Pardon dedim ?
Kartı ben yatırıyorum farkındaysan dedim
Deli mi ne
Aslında icten ice kuduruyo eve kargo geldikcs
İstiyoki verelim o yönetsin oldu
Valla 5 krus görmem maastan
Bana söyle ben alırım der
Söylediklerimin yarısını almaz.
Ayh bide havuzu sisirdi,topları attı falan
Cock koca sey korktu tabi
Girmedi yırttı kendini
Diyoki kızım okadr masraf yaptık bak,sen oynamazsan ben oynarım
Paranı iade ederler canım ne o 55 tl kargo parasımı olur. Sitenin müşteri hizmetleri ile konuş bildir sıkıntını yardımcı olurlar. Belki kargonun yanlışıdır.Günaydın hanımlar. Cumamız mübarek olsun. Sabah erken kalkıyorum eşimi göderiyorum. Sonra o gün yiyecegimiz yemegi yapmaya başlıyorum. Bu gün yeşil mercimek ve sütlaç yaptım. Çöpü çıkardım kahvaltıdan sonra evi bir silsüpür yapıcam toz alıcam, balkon yıkayacagım. İnternetten çerez aldım ilk defa aldığım bir site de değil daha önce de almıştım. Kargoyu da ayrıca ödemiştim, kapıya gelen kargocu ayrıca 55 tl daha istedi bu nedir dedim taşıma bedeli dedi iyi de dedim ben onuda ödedim dedim al götür istemiyorum dedim eşimde bu gün iade edicek, eşim diyorki gitti 200 tl ne yapayım dedim her zaman aldığımız yer diye alış veriş yaptım. Sonra hemen şikayetim var a yaz dedim yazdı site hemen bildirmiş ama ne olur bilmem üç kuruş kar edicez diye peşin paramızdan da olucaz çünkü kredi kartı ile ödemeyi kabul etmiyorlar. Neyse hayırlısı neyse o olsun. Bu günlerde canım yeterince sıkılıyor artık düşünmek istemiyorum. Mevlam neylerse güzel eyler.
KesinEntrikaya gel aradıklarına pişman etmişsin canim bir Süre sana bulaşmazlar
Ay bana sormadı icine giriyor cocuklakuzu siz top havuzunu bilerek mi buyuk aldiniz
genelde kucuk oluyorda nette instada gorduklerim.
Bende hic sevmiyorum ortada koca seyler.
Lenf kanseriymisAmin
Neden olmuş ki korona mi yoksa
Kız bınları nasıl tasıyon sen masallahIyi akşamlar kızlar bugünde akşam oldu kosturmaktan nasıl aksam oluyo bilmiyorum eşim evdeydi bugun p tesi gitcekmis ortalik toplayıp pazara gittim normalde pazar günü ama yasak var dite cuma olmuş günü çok tezgah yoktu markete gittim önce salatalik biraz kıyma armut kivircik taze kabak aldim 28 buraya pastaneye girdim küçük pasta ogluş seviyo az baklava 30 oraya eşim anahtar kaybetmiş ona anahtar yaptırdım 10 tl pazara uğradım salkım domates ve çilek aldim bir bag taze sogan aldim 12 tl orada harcadim evin orda bime geldim kaşar peynir 15 li yumurta süt kucuk yogurt nescafe susamli çubuk yufka 6 li maden suyu meyveli var bimde tadı çok güzel mangolu 63 fln buraya verdim bide elden taksitim vardı 70 tl ama 100 verdim çabuk bitsin diye eve geldim karnabahar yaptim beşamelli patates salatası adam istiyo sevmiş yaptim yine sütçü gelmedisali süt getirecekti sözde bugün de aradim açmadı süt yoksa yok de uyuz oldum mecbur küçük aldim sütlaç yapacaktım kaldi
canım bızım hastanede nst ıcın bır kez ucret aldılar bıdaha almadılar bide zaten on gunun altında muayene ucreti alınmıyor tekrar.Biz bu ay baya acildik
Diger evin kombisi falanda cikinca.
Esime dedim ben pers. yine doktora gidicem nst icin 200tl mi vericen yine dedi.
Aiy hic sormayan etmeyen adam bu ay kart 4bin oldu galiba diyip duruyor.
o tahlildi bu 40tl dedim.
Anliyorum ya sıkışıyor bu ay.
Bir dahaki ayda dogum parasi var yine sıkışıgiz.
Umarim cevirebilir karti bu ay.
Valla cok dusunuyordum ama napim kendide farkinda giderlerin mecburi olusunun.
Artık dusunsemde caresi yok.
krediye bas vurcak mi bilmiyorum.
Canım biz her ihtimale karşı aldık krediyi sonra duruma göre bakacağız.çok düşük faizi. Ne zaman düzene girer bilmiyoruz.Biz bu ay baya acildik
Diger evin kombisi falanda cikinca.
Esime dedim ben pers. yine doktora gidicem nst icin 200tl mi vericen yine dedi.
Aiy hic sormayan etmeyen adam bu ay kart 4bin oldu galiba diyip duruyor.
o tahlildi bu 40tl dedim.
Anliyorum ya sıkışıyor bu ay.
Bir dahaki ayda dogum parasi var yine sıkışıgiz.
Umarim cevirebilir karti bu ay.
Valla cok dusunuyordum ama napim kendide farkinda giderlerin mecburi olusunun.
Artık dusunsemde caresi yok.
krediye bas vurcak mi bilmiyorum.
Benim de 15 yıllık kıyafetlerim duruyorBende bazanin altini duzenlerken soylendim kendime.
Benim koca yorgan hurcu dolu(yazlik kislik hepsi orda suan hamileyim zaten giremem icine diye disarda 3-5 parca birakmistim) adaminki kucuk 1 hurc
Tamam cok paralar verip almadim hani marka degiller cogu.
Ama ne geregi var ya çul çaput diyorum pisman oluyorum.
Yazin zaten evde elbise sort geciriyorum.
Disarida giymeyede kaliteli 3-5 parca uyumlu almak lazim
En azindan eskidiginde sıkıldıgında zaten 3-5 parca dersin oturmaz icine.
Simdi atsam kiyamiyorum.
Icine girebilirmiyim bilmiyorum.
Kimisinden hevesim gecti.
Dogum yapimde biraz elicem yine.
Birazinida seneye yaza elerim kiloma göre artik
Tazminat önemli canım az para değil. Haklısın ben olsam ben de düşünürdüm. Şükür ben tazminatımı aldım. Kendim çıksam da tazminat talep etme hakkım vardı. Sgk girişim 99 yılı öncesiydi. Ben de bunun için iş değiştirmedim. O kadar yolu gidip geldimKızlar selam
Bende bugün kuru pilav salata turşu ayran düşündüm
Birazdan ocağa atacağım
Bende bu ay bayağ harcadım
Ama hepsi ihtiyaç gereksiz bir şey yok
Evde olunca yapıyoruz yeniyor
Bende 3 mayıs da işe dönecekmişim
İşyerinde bir Arkadaşım biraz küs gibisanki virüsü ben çıkardım tee Allahım
Valla ben tazminatımı bekliyorum verseler durmam
Allah’ın izinliyle bu ay konut kredisi son
İçerde 13 yıllık tazminatım var
Hemen altın alır otururum
23 yıldır çalışıyorum
Öncesi başka banka olduğu için onun tazminatını transfer olurken almıştım
Bunu da kurtarmam gerekiyor
Çocuğum var sonuçta
Borçta bitince keyfime bakarım
Yani çalışmayı seviyorum ama banka yorucu
Şimdi sokağa çıkamıyorum ama evde olsam çıksam en azından daha keyifli olur
Eşimin ailesi ticaret ile ilgileniyor onlarda piyasa kötü diyor.
Ama onları işi ölmez iş yani dedesinden kayınpedere geçmiş ondan eşime ve oğlana devir gidecek bir iş
Diyorum ki bazen borç bitince niye çalışıyorum ki
Yani çok şükür hep yanımızdalar büyük bir kaygımız yok ama işte ben hiç kimseye güvenerek iş yapmadım
Ama üç kuruş tazminatım olursa cebimde keyfime göre yaşarım
Allahım bu güzel cuma günün de herkesin gönlüne göre versin
AmiiiinnEVet ya Allah kimseye göstermesin evlat acısı
Benim de 97 girişimTazminat önemli canım az para değil. Haklısın ben olsam ben de düşünürdüm. Şükür ben tazminatımı aldım. Kendim çıksam da tazminat talep etme hakkım vardı. Sgk girişim 99 yılı öncesiydi. Ben de bunun için iş değiştirmedim. O kadar yolu gidip geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?