Küçük Düşün Büyük Olsun!

Belli bir yaştan sonra hepsi aynı

Ben de zeytinyağı kullanmıştım ya arkadaş demişti doğal çözüm diye bir de kremi vardı dermotolog önermişti. Onu sürmeye de üşendim 1 yaş sonrasıydı

bildir bildir gezsin minnos.
Bandana almadim ya cikamadik bakamadim.
Netten alicam galiba
Ayy o bandana ne çok hevesimdi yığınla vardı. Taktırdımı tabiki hayır. Bir iki defa belki takabilmişimdir o da minikken. Sonra hiç kafasında tutmadı. Hala da saçına taktırmıyor

Bu duygu hep okuyor
Lohusa döneminde bende tap yapmıştı
Artık düşünüp ağlıyordum
Sonra geçti
Annem gelince burnundan getiriyordum
Gidince bıraktı gitti diye ağlıyordum
Yani ben üçüncü çocuk ve istenmeyen çocuk olduğum için artık canımı acıtmıyor.
Çünkü kadın çocuğa doymuş ben gelmişim
Bu yıl ki doğum günüm de ilk kez iyi ki seni doğurmuşum dedi
Çünkü aileyi çekip toplayan benim
Yoruldum artık

Anneler hep öyle söyler.alıştıkları bir yaşam şekli var. Ve ufacık şeyleri boşanma sebebi olarak görmüyorlar. Çünkü onlar bize göre çok şeye katlanmış. yapıcı olma yoluna gidiyorlar. Ama şu konuda haklı evlenip boşanıp çocukla aile yanına gidince emin ol evini çok ararsın. Ufacık sözü batar. Kendi evin gibi koyduğun kural yaşam şekli olmaz yani her anlamda zor aile yanına dönmek

Çok geçmiş olsun canım inşallsh çok yakında sağlığına kavuşursun

Ya ben de nedense gece biryerde bırakamam. İlerde ne olur bilmiyorum. Öyle alıştımki onunla yatıp uyumasına.çok boşluk hissederim. Bir de artık yatağına kendi yatıyor. O bile ilk zaman çok tuhaf gelmişti
Ehliyet için eğitime gittiğimde de ayy nasıl özlüyordum anlatamam. Hep aklım kalıyordu ay susuzmu kaldı ay açmı kaldı diye. Off çok abartıyorum belki

Güle güle kullan kuzum. Bebişinle

Aynı ben ama eşimde de var bu değişim. Önceden tartışmayı büyütürdü. Şimdi ses çıkarmıyor. Ben de dediğim dedik yapmıyorum. Öyle idare edip gidiyoruz işte

Kesinlikle katılıyorum. Annesi babası ayrılmış bir insan olarak hala bazı şeyler yara içimde. O sebepten asla çok aşırı bir durum olmadıkça ayrılmayı düşünmüyorum. Kardeşim de benimle aynı fikirde. Kızımın babadan ayrı büyümesini istemem diyor.

Aynı fikirdeyim
allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin inşllah

Aynı ben ama eşimde de var bu değişim. Önceden tartışmayı büyütürdü. Şimdi ses çıkarmıyor. Ben de dediğim dedik yapmıyorum. Öyle idare edip gidiyoruz işte
Aynen
İnsan sıkılıyor aynı şeyleri dökmekten
Bazen he he diyorum
Çok damarıma basmazsa sallamıyırum
Basarsa tabiki Sezar’ın hakkı Sezar’a itina ile verilir

Bırakma ben eskiden bırakırdım
Yani çok küçükken
Kışın işe giderken soğukta çıkmasın diye
Arada da kalırdım
Zor bir durum
Allah mecbur bırakmasın

Bir arkadaşımın lafı hep kalmıştır
Ben çocuğumun sütü bitse isteyemem derdi
O da anne baba ayrı büyümüş çok çekmiş birisi

Bizimkiler daha kücük ya ondandır
Biz cok kalmıstık anneannemde,bana extrem gelmiyo sanırım o yüzden

Ya soyleniyorum bende ama sonra babam zor biri cins biri annemede bisi diyemiyorum.
Surekli yemek istiyor(seker hastasi) annemi canta gibi pesinde tasiyor.
Cayina kadar annemden istiyor.
Kardesim desen o da ayri terane babamla anlasamiyor.
Ikisinj yalniz birakmak istemiyor.
Onun acisindan dusununce evet babam ve kardesimi idare etmekde güç ve sabir istiyor.
Kadin icten ice bezmistir artik diyorum.
Cunku babamla yasiyo olsam aman aman Allah gostermesin.
Psikolojik siddetin vucut bulmus hali.
Adam hep muhalefet naapsan karisir falan.

O sebeple direk isyan edemiyorum annemede.
Esimde aksam dediki annene ne gerek var ki kadinida alikoycan ben bakamiyormuyum sana.
Dikislerin duzelir sen toparlarsin hemen hallederiz dusunme dedi.

Sagolsun yapar ama kız cok minik olcak ya korkuyorum acikcasi
Yikamaya falan gelecek illa ki ilk zamanlar ben korkarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…