Kizda yemek secerse oyhhss beni beniiGünaydın ❤
9:30 da uyandık. Biraz yatakta uzandık. Hala yatağımızda yatamıyoruz bugün tekrar sileceğim yatağı. Sonra kız kalktı babasının yanına gitti sonra mutfağa acıktım dedi. İlk defa dediahh sen de acıktım hemen hazırlarım kızıma dedim. İlerde ne derim bilmiyorum aklıma tr_lelli sen geldin.
Baba uyuyor biz mutfakta kahvaltı sonrası keyfi. O Şimdi dondur dedi ozmo cornetlere dondurma diyor.O onu yerken ben de size yazıyorum.
Benim eşimde öyleD dimple81 annen akilli kadin vesselam.
Ögut dinlemek lazim annenden.
Gercekden öngorulu ufku genis belli.
Gormus gecirmis kadin
Bencede cocuk dizginliyor anne babayi.
Bisi yaparken onu dusunerekde hareket ediyorsun
Oglum cevap veriyor babasina elestiriyor.
Esim biside diyemiyor.
Mesela suan her gece oglum uyandiriyor babasini her sahur öyle.
Babasina yanlis bisi dediginde soyluyor yanlisini.
Esim hep cocuk duymasin o etkilenmesin diye bile dizginlerdi kendini yukselmezdi.
simdi benim x2 oluyor.Benim eşimde öyle
Herşeyin iyi bir de kötü bedeli var. Allah çok büyük gün geliyor bir şey ifade etmiyor seni üzenlerKesinlikle
Bizde annem demez oyle seyler benim kaynanam mevzuhatimda en cok annem arkamdaydi.
Nolcak bi bosanan benim kizim mi ben bakarim diyordu.
Ama babamla ayni evde kalamazdim.
Babam olmasaydi belki ozaman bosanmis olurdum.
O kadini 7 sene nasil cektim hala saskinim.
Cahillik iste.
Sedef hastasi oldum, panikatak oldum o kadin yuzunden.
Mubarek gunler ceksin o da öyle cekiyor zaten.
simdi benim x2 oluyor.
Adam kosesine cekilir dut yemis bulbul misali
Kizin hakkindan gelecek senin merak etme diyorum ona
Nefret ile anmak ve sevgi ile anmak işte buAyy kıyamam
Annem 10 senedir falan görüsmüyor annesiyle,ben en son nisanımda davetiye götürdüm anneanneme ozman gördüm
Cok degisik bi kadın,insanın enerjisini emen cinsten.
Ama bazen diyorm bazı huyları yaslandıkca anneanneme benziyor
Anneannemde sevmezdi cock,kendi cocuklarına bakmamıs,2 torunu ben ve kardesim vardık bizde kücükken kalırdık bi sekilde eve yollardı bizi
Aklımız erince anladık istenmediğimizi
En basıti söyle söyleyyim anneannemin özel peyniri vardı muhalıc peyniri yememiz yasaktı.
Ben dul kadınım,(dedem vefat etmis erken)babanız alsın size peynir der yedirmezdi
Koca kadınlar olduk kardesimle,eve muhalıc peynir sokmayız.
Cocukluk insanın hep karsına cıkıyor iste
Aiyy simdiden zaten biliyor o da.ay güldüm
Tam öyle olur
Ayy kıyamam sana minis kızında agbisi gibi sana başka ne var derse çok zor olur. Aman sağlıklı olsunlar da.Kizda yemek secerse oyhhss beni benii
Atın beni ha şuradan asagi dicem
Ben mutfakdan cikamam artik.Ayy kıyamam sana minis kızında agbisi gibi sana başka ne var derse çok zor olur. Aman sağlıklı olsunlar da.
Agbim beni çok kıskanırdıAiyy simdiden zaten biliyor o da.
Kiskanctir acik giydirmez vs yegenlerine bile laf ederdi simdi diyorum ki merak etme kizin giyer. Giysin benim kizim diyo
Simdikilerin huyuna suyuna gidicen biliyor o da.
Ahh insanin kendi evladi olunca baska oluyor iste.
Esimler koyde ve bir surede ist. birlikde kalmislar.
Eltim cocuklari kaynanam falan.
Ozaman karisirmis onlara ortak dukkanda var malum kese bir kisarmis kisitlarmis maddi anlamda da.
Simdi bize eli cok acik ya sasiriyorlardi eltimin kizlari falan.
Onlar adami cimri olarak goruyorlar ama is ailesi olunca öyle olmuyo bi de genelde benim elimde ne alincak ne lazim napilcak.
Gercekden yuva farkli.
O huzuru yakalayinca insan degisebiliyor.
Rabbim herkese agiz tadi yuva huzuru versin
Ay ikinciler yiyor kızKizda yemek secerse oyhhss beni benii
Atın beni ha şuradan asagi dicem
Bende yapamazdım bu karantina bana poaça öğrettiGünaydınlarrr
Enerjim iyi bu sabah
7.30 da kalktı kız
Kahvaltı,oyun yok enerji tavan girdik mutfaga pogaca yaptık
Pogaca yaparken ben esnemeye basladı
Tepsi fırına,kız uykuya.
Ben hic pogacayı beceremem mayalı mayasız asla tutmuyor tas oluyor
Bunu da olursa olur diye yaptım
Kızımın sansına bi güzel tutmus
Yumurtam bitti,kızın organic yumurtalarını da harcamam pogacaya üzerine sürmeye
Yogurt sürdüm yumusack olmus
Aksama yemek var
Ütü yapılacak bugun
Aynen tesadüf müdür acaba benim kucuk de öyleAy ikinciler yiyor kızrahat ol
Görümcemin ilk çocuk yemezdi ikinci doymuyorAynen tesadüf müdür acaba benim kucuk de öyle
Ayy zaten halis zeytinyağı ayrı bir lezzet katıyor poğaçayaBende yapamazdım bu karantina bana poaça öğretti
Sana tavsiyem bir buçuk kabartma tozu koy ve şu şip şak poaçayı yao
Şimdi otomatik bağladım
Birde içine koyduğum yağı besel ve zeytinyağı koyuyorum donmuyor
Evet bende aynı fikirdeyim.Çok doğru. O konuda kızlarına hep idare et denilmesinden yana hiç değilim. Hep de kızıyorum. İlerde kızım evlenir de büyük sorun yaşarsa her anda destekçisi olacağım. Evlenirken sen karar veriyorsun ama boşanırken çevre karar veriyor mslesef
Bende cocuktan sonra sık sık sorar oldum,ben bunun neresini begendim diyeAy hava çok güzeldi. Kızlarla ilk defa 45 gün sonra maskelerimizi takıp biraz yürüdük. Nasıl iyi geldi. Carrefora ugradık çilek aldık bir kaç birşey daha aldık diyet ürünü küçük kızım 21 tl bıraktık geldik. Ama herşeye degerdi, bu kadar evde kalmak iyi değil aslında güneş gördük bacaklarımız hareket etti. Kısa kollu penyelerimizi giydik yaz gibi. Ayrılmak istemem eşimden ama bazen gözüm hiç birşeyi görmüyor. Hayatımda olmasına da gerek yokmuş diyorum taki kızlarımdan biri ANNE diye sesleninceye kadar. Gerçekden eşim çok zor biri en son tartışmamızda mümkünse 65 yaşına kadar çalış dedim. Evde öyle yardımcı olmaz, en iyi yaptıgı ütüdür onu çalıştığım zamanlarda kavga ile surat asarak yapardı. Şimdi kızlar geç kalkıyor dersi falan oluyor diye can sıkıntısından biraz toz almaya başladı ama arkasını ben topluyorum. Benim gibi hayatta yapamıyor. Annesi de zaten ayrı terane, bazen kendimi sorgularken yakalıyorum ben bunun nesini begendim diye, sonra annemin sözü geliyor aklıma aşkın gözü kördür diye. Neyse hayat devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?