Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizda yemek secerse oyhhss beni benii
Atın beni ha şuradan asagi dicem

Bugunde kuzenimin bebesini 8567923 defa gorerek gune basladim cok sukur.
Dogurmasa naparmis eyvahlar olsun
Ne paylasirmis storylerinde.
Cocugu her uyku oncesi sonrasi ogunlerinde goruyoruz.
Gece sabah aksam.
storylerine bakmiyorum direk paylasiyor zaten her gun profilinde de

Benim eşimde öyle

Herşeyin iyi bir de kötü bedeli var. Allah çok büyük gün geliyor bir şey ifade etmiyor seni üzenler
Benim annem de babam da bu konularda hep arkamızda
Ama babam çok duygusal daha üzüldüğünü belli eder. Annem duygularını çok nadir söyler hep dik hep destek verir.
Annem kimlere sahip çıkmadı ki
Amcamın kızı üvey annesi ile anlaşamıyordu annem ona bile sahip çıkar yengeme ot yoldururdu.
Tabi şimdi diyor ki kurt kocadı maskara olduk
Çok deli dolu içi kaynayan bir kadın annem. Gençlerin çok sever aşklarını dinler
Tam bir boğa kadını
Her şeyimi bilirdi.
Ama ablamın boşanma olayı bende çok ağır etki etti
Evlenme konusunda hep sorguladım hep araştırdım. Eşimi seçerken her şeyini sorguladım.
Her ahır tecrübe bir şey öğretiyor

Nefret ile anmak ve sevgi ile anmak işte bu
Ben anneannemin 15 Torunuubdan 6. Yım
Bana sıra gelene kadar komşu kızı seviyesine gelmiş
Çok samimi değil biraz resmî ilişkim vardı
Ama anneannemin durumu iyi olduğu içim hepimize her toplumda para verirdi kocaman kızdım sürekli cebimi doldururdu
Doğum günüm de altın yüzük filan almıştı.
Çok içli dışlı değildim ama annem sürekli çatışırdı
Bence geçmişten gelen bir çatışma
Annem erken evlenmiş
Evde ablaları varken annemi evlendirmiş
Halen 50 yıl olmuş söyleniyor annem
Anneannemde öğretmen okumuş adam diye vermiş babama
Babamda annemi görünce aşık olmuş bırakmamış peşini

ay güldüm
Tam öyle olur
Aiyy simdiden zaten biliyor o da.
Kiskanctir acik giydirmez vs yegenlerine bile laf ederdi simdi diyorum ki merak etme kizin giyer. Giysin benim kizim diyo
Simdikilerin huyuna suyuna gidicen biliyor o da.
Ahh insanin kendi evladi olunca baska oluyor iste.

Esimler koyde ve bir surede ist. birlikde kalmislar.
Eltim cocuklari kaynanam falan.
Ozaman karisirmis onlara ortak dukkanda var malum kese bir kisarmis kisitlarmis maddi anlamda da.
Simdi bize eli cok acik ya sasiriyorlardi eltimin kizlari falan.
Onlar adami cimri olarak goruyorlar ama is ailesi olunca öyle olmuyo bi de genelde benim elimde ne alincak ne lazim napilcak.

Gercekden yuva farkli.
O huzuru yakalayinca insan degisebiliyor.

Rabbim herkese agiz tadi yuva huzuru versin

Agbim beni çok kıskanırdı
Gençken çok dikkat çekerdim
Bir ortama giderken eşi ile inerdi arabadan bana sen otur derdi
Biri çok güzel desin terslerdi
Şimdi kızı çok güzel bir görsen maskara etti bizimkini

Selam kizlar ne güzel konusmussunuz
yedirenk79 kızının uzulmemesine çok sevindim, için rahat olsun doğru karar verdin
Ben bugün çok halsizim baş ağrısıyla uyandım elim kolum kalkmiyo ama tabiki şupurge vs yapmam lazım kırıntı oluyo çok. Dün kuru fasulye yapmıştım, kızım ilk defa oruç tuttu kfc tavuk patates istedi akşam koştur koştur yaptım ama yetiştirdim tam dakikaya bugün bı pilav bi salata rahatım

Bende yapamazdım bu karantina bana poaça öğretti
Sana tavsiyem bir buçuk kabartma tozu koy ve şu şip şak poaçayı yao
Şimdi otomatik bağladım
Birde içine koyduğum yağı besel ve zeytinyağı koyuyorum donmuyor

Ayy zaten halis zeytinyağı ayrı bir lezzet katıyor poğaçaya

Ay hava çok güzeldi. Kızlarla ilk defa 45 gün sonra maskelerimizi takıp biraz yürüdük. Nasıl iyi geldi. Carrefora ugradık çilek aldık bir kaç birşey daha aldık diyet ürünü küçük kızım 21 tl bıraktık geldik. Ama herşeye degerdi, bu kadar evde kalmak iyi değil aslında güneş gördük bacaklarımız hareket etti. Kısa kollu penyelerimizi giydik yaz gibi. Ayrılmak istemem eşimden ama bazen gözüm hiç birşeyi görmüyor. Hayatımda olmasına da gerek yokmuş diyorum taki kızlarımdan biri ANNE diye sesleninceye kadar. Gerçekden eşim çok zor biri en son tartışmamızda mümkünse 65 yaşına kadar çalış dedim. Evde öyle yardımcı olmaz, en iyi yaptıgı ütüdür onu çalıştığım zamanlarda kavga ile surat asarak yapardı. Şimdi kızlar geç kalkıyor dersi falan oluyor diye can sıkıntısından biraz toz almaya başladı ama arkasını ben topluyorum. Benim gibi hayatta yapamıyor. Annesi de zaten ayrı terane, bazen kendimi sorgularken yakalıyorum ben bunun nesini begendim diye, sonra annemin sözü geliyor aklıma aşkın gözü kördür diye. Neyse hayat devam ediyor.

Evet bende aynı fikirdeyim.

Bende cocuktan sonra sık sık sorar oldum,ben bunun neresini begendim diye
Sonra aklıma geliyor adam yakısıklı
Sırf ondan evlendim hic önüne arkasına ,genlerine bakmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…