Küçük Düşün Büyük Olsun!

İnsana rüya gibi geliyor
Benim tüplerden biri tıkalı dediler .
1 asılama yaptık tutmadı.
İlk asılamam ilaclıydı fazla zorlanmadım
2.asılama da dr degistirdim dedi igneli yapcz
O fecaatti.
Dedim benim yumurtalar calısıyo igne vermeyin bana.Yok dedi igneli yapalım.
Kan aldıramaayn ben karnımdan o igneleri vurdum
Kontrol günü dr sok 11 yumurta gelismisufaklarla 30 u geciyo asılama iptal dedi 2018 subatta.
İyi dedim catlatma ignesi yapalım.
Yok dedi kendi catlıcak
1 hafta o yumurtalar catlarken ise gittim popomun üstüne yan oturuyodm
Sonra dr dedi senin tüpün tıkalı değil sıvı var o sıvıyı alcaz.
Temmuz 2018 laparoskopi oldm sıvı alındı
Beklicez kendine süre ver 6 ay dedi.
5.ayda hamile kaldım
tr_lelli bi gece benim icin dua etmeye gitmisti bi yatıra hic unutmam
Bizim hikayede böyle istw

kronikuykucu icinde dua etmistim orda.
Sahi gercekden orda ettigim dualarim hep kabul oldu cok sukur.
Epeydir gitmedim insAllah kizimla gidip dua edecegim.
Orasi icin uzuluyorun cok huzur veren bir yer ama terk edilmis
Kimse bakip ilgilenmiyor.
Cok bereketli bir zaatmis.
bir avuc pirinc atmis kazana 1 kazan pilav olmus.
Tek basima dahi gittim kimse yok issiz yere.
Beni cagiriyor sanki

Allah razı olsun lelliiii çok sukur muradıma kavustum darısı sana sag salim kucagına al ınsAllah
bu arada zatın adı ne lelli ıns yolumuz duserse zıyaret edelim

Allah razı olsun lelliiii çok sukur muradıma kavustum darısı sana sag salim kucagına al ınsAllah
bu arada zatın adı ne lelli ıns yolumuz duserse zıyaret edelim
Hic bilinmis degil canim.
Semtim ve civardakiler biliyor iyice terk edildi
Belediyeye sikayetlerde yapildi.
Misal tek basina insan cesaret edemiyor gitmeye tenhada kaliyor ama bana huzur veriyor genelde esim arabayla goturuyor bekliyor beni okuyana kadar.

Bezelyeyi yiyordu benim kız ama şimdi ağzına koymaz. İnşallah Alya yer ilerde.

Ben resmen bulaşık deterjanı ve süngerle yıkıyorum poşettekileri bir video gmrmüştüm gülmştüm şimdi aynısını ben yapıyorum iyice paranoyaknolduk

Bizim 1 yaştan önce günde iki defa 2 şer saat. 1 yaşına girdi Günde 1 defaya döndü. Şimdinde genelde 2-3 saat uyuyor bazen uyumadığında oluyor.

Hayır bide yagmur yağıyo,lodos var tam uyku havası,saha müsait niye uyu muyorsjn evladım
Bide gerinmeler,bi acma germe hareketleri yapıyo
Sanırsın saatlerdir uyuyo
Bazı çocuklar uykuya düşkün olmuyo canim benimki maşallah uyurdu hele doğdu eltimler çok uyuyo sarılık var galiba bile demişti doktora sormuştuk çocuğa uykuda gıda gibi lazım demişti gülüp

Büyüdükce gündğz uykusu bitti
3 kez uyuyor 20 ser dk
Annemler sık uyutuyosn dediler
Aralık verdim 13.00 de uyuyınca 16.00 e kadr oynuyorz
Yok yine aynı,gündüz uyumuyr
Kuzu ben bide 7 aydan sonra genel de ıhlamur iciordum kahvaltiya fln güzel uyurdu sakinleşiyor çocuklar hem rahat uyutuyor

O iğneleri ben az yemedim. Menıpozlu iğnesi yüksek doz. Bir de bir hap verdiler ilk gün çarpıntıdab ölüyırdum.bıraktım. Zaten yumurta zor büyüyordu 2 yumurta toplanıyor biri ölüyordu. Sıvı konusunı bana da dediler ameliyat önerdiler. Hele son tedavide ameliyat olmak istermisin dediler istemedim.çünkü eşimde 1. Kalite sperm yok bende yumurta yok olan da kalitesiz ne gerek var dedim ne için olacağım da belli değildi.zaten kararımızı da vermiştik.memorialda olmuştum tedaviyi. Eşim semra hanım vardı ona son tedavi de bir çıkıştı olmayacaksa oyalamayın söyleyin uğraştırmayın bizi diye yüksek sesle tepkili söyledi. Biz de başımızın çaresine bskslım dedi. O da nasıl yani kıbrısta donasyonmı yapacaksınız dedi. Hayır başvuru yapacağız dedi son görüşmemiz bayağı kargaşalı geçmişti hepsi boşmuş. Herkes kısmetini yaşar. Allah yazmış kızımla kaderimizi. Senin de Alyayla

Saat 00 oluyor ben yazıyorum
Sabah 8 de kalktık. Biraz oyalandık falan. Kıza kahvaltı hazırladım. Sonra evi yoparladım nohut buğday haşladım. Kıza kitap okudum. Mutfak lavaboyu çamaşır suyu ile yıkadım. Eşim dışarı çıktı yine bir sürü şey almış. Pazardan kıza somon almış. Kız uyudu ben de 2 saat uyumuşum uyandık. Sonra eşim kıza balığı yaptı. Sonra ben pazara gittim. Eşim dedi somon ucuzmuş keşke çok alsaydım. Ben de gittim. S sutlukawe balık aldım şükür pazara geldim.çok sağol canım haber verdiğin için. Pazardan dereotu maydonoz Roka aldım 1 er tl. somon aldım 34 tl. Kapya biber aldım 5 tl. Sabah10 tl ymiş eşim söyledi
Sonra şok happy uğradım. Happy den sarımsak aldım. Kıza turşu yapayım çok seviyor. Evde lahana vardı. Ramazan da biz yiyemeyiz.
Yokuşta maskeyle çok nefesim daralıyor öksürük başlıyor. Yanımdaki kaçar kesin pazar çok sakindi. Evegeldim. Dümden yemeklet vardı mücver yaptım. Eşim süt almıştı sütü pişirmiş. Puding yapmış.kıza da çizgi filmaçmış. İftar üzeri kız leğendeki karbonatlı suyu halıya döktü
Neyseuyudu da toparladım. Kshve içtik. Yine gececiyim

Gidersen bende dua isterim

Bu gecede doydular cok sukur.
iftar menusude verdi hemen oglum iki ara bi dere.
Tavuk şiş istiyor yine.
iyi dedim yaparim.
Esime soran yok tabi adam kaderine mahkum
Yemegi az yapmistim nasilda bitti 2dakikada guzelde olmustu daha olsa yerlerdi.
Tatlidanda 4dilim falan kaldi.
Kuymak yaptim sosis kizarttim kahvaltilik cay karpuz falan derken bu gecede tamam.

Günler nasıl geciyor bana son zamanlar gecmiyor gibi geliyor ama akıyo resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…