- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
Benim eşim de öyle.Benim teyzem de oğluna karşı öyleydi oğlu gezmeye gittiğinde yemek yemezse kebap söylerdi. Ama kuzenim evlendikten sonra eşiyle bamya brüksel lahanası yiyor.
Deme deme kuzum çoğu anneye yaptığını karısına yapmıyor misal benimki kaynanam nerdeyse her şeye kiyma koyar benimki çoğu şeyi zeytinyağlı yiyo kaynanam hep bizde yapsan yemiyolardi alıştı artık bide annesi bol yağlı yapar ben Çok koymam yağı begenirAiy yemek yedim erbaslarla midem kötu oldu.
bulasiklari mak. attim hemen uzandim.
Dedim ben cevrimdisiyim beni saymayin.
Biraz uyusam belki iyi gelir.
Ates basiyo diye camlari aciyorum.
Aksam yemeginde sahurda ne yicez, sahurda da aksama ne yicez diye sormakdan bikmadi bu cocik.
Isi gucu ne yicez.
Esime diyorum sahitsin bu cocuk evlendiginde karisi pirasa, karnabahar yaparsa bu da yerse ben kaynanalik yaparim
Banamiydi len eziyetin diye cingar cikaririm diyorum.
Guluyo hemen.
Bilemiyorum cnm eşim öyle bakmadı ben onun tc sini soyledim mesaj gelmedi ddim eczacı baktı çıkmış ddi aldimBaşvuru yaptı
Değerlendirme diyor halen dönüş yok
Bakar oysa ama gece bakmaz ona eminimValla ben hiç göremiyorum öyle performanslı çocuk oyalayan koca yok bende. Onun için zaten senin gibi bir sürü tatlılar atıştırmalıklar yapmıyorum ve yemeği de tatlıyı da ona kitliyırum napim bari onları yapsın işe yarasın.
Ahhh bayilazaammmBenim teyzem de oğluna karşı öyleydi oğlu gezmeye gittiğinde yemek yemezse kebap söylerdi. Ama kuzenim evlendikten sonra eşiyle bamya brüksel lahanası yiyor.
Esim oncedende yemezmis hala yemiyor sebze.Deme deme kuzum çoğu anneye yaptığını karısına yapmıyor misal benimki kaynanam nerdeyse her şeye kiyma koyar benimki çoğu şeyi zeytinyağlı yiyo kaynanam hep bizde yapsan yemiyolardi alıştı artık bide annesi bol yağlı yapar ben Çok koymam yağı begenir
valla ben ilk 2 sene yapmadım,3.5 sene de kendi gelmediAcele edenlere ben de kızıyorum. Ben de erteledim ev alayım borç bitsin rahatlayalım öyle geçti yıllar. Pişmanmıyım hayır. Eğer evlenir evlenmez yapsaydım çocuk. Şimdi evim yoktu arabam da olurmuydy bilmiyorum ya da çalışıyor olurdum vs vs. İyiki hemen yapmamışım.
Amin canim.BEzelyeleri ayıkladım
Kızın kıyması vardı dolapta kavrılmus onun yemegi pisiyor.
Bugun isim bitti demek bu
Kızın ögünleri hazır olunca ,gerisi germiyor beni
Kocinin fabrika dezenfektan üretmeye baslamıs
1 lt yollamıslar hediye
Valla ben herseye sıkıyorum
Kızın Elinin degdiği yerler,marketten gelince pısetlerin degdiği yerler.
Hortum takıp ucuna evi yıkayasım var
Ark.esinin testi pozitif cıkmıs
Fbda saglık bakanına yazms ordab gördüm
Maske bulamıyorz,esimin testi pozitf yazmıs
Allah bütün hastalara sifa versin
Allamm kız gözümde canlandı çok tatlıdır o neden bir bihter olmasın bi katyayla biter bu işSabah gül gül öldüm
Kahvaltı hazırlıyodum Alyaya
Yürütece koydum
Gitmis bandana almıs pufun üstündeydi,kafaya takmaya calısıyor
Bihter ziyagil misin cocuum sen dedim
Kahvaltıya inemiyor musun süssüz
Ben takıyorm Ordan kkafaya gecirilcegini anlamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?