- 27 Şubat 2013
- 14.806
- 42.314
- 798
Bende daha beteri var kız bugün kıyma çıkarttım, birkaç tane de patlıcan var karnıyarık yapayım dedim. İftarda gitmezmiş çok ağır olurmuş. İslim kebabı yapalım yok iftarda o da olmazmış. Eee ne yapalım o zaman.İftarta kahvaltı olur değilmi sadeceKiz bunlar turunun son ornekleri
Bana kakalamislar sanki ellerinde kalmista
Adam manti yemiyo ya
iskender yemiyor
soslu kofte yemiyor
yemiyor oglu yemiyor
insallah canim normale donmezsem bu yazi balkonda taslara yatarak geciririm.Selam kızlar lelli canim benim evde sicak daha simdiden tshirt ince giyiyoruz ama seninki hamilelikten son haftalar ocak sonu soğuktu ben yanıyordum tshirt giyiyodum dogum yaptim emmiyodi oğlum ilk zamanlar onunla uğraşırken bir ter bosalırdı böyle bişey gormemistim bi haftaya normale döndüm doğumdan sonra canim
Aaa aklımda bulunsun ben de yaparım süperLelli be. Bugün çökertme yapacağım
Patates kızartması üstüne yoğurt üstüne köfte ve salçalı sos
Yeriz dediler
En alta da az pideyi tereyağı ile kızarttım koyarım
Belki fikir olur
Onuda yemez esimyogurtlu soslu seyleri yemiyor canim.
Misal patlican kizartim yogurt ya da domates sos yapim ustune yemiyor
Sade yiyor
[/QUOTE
O çocuktan betermiş ya. Allah kolaylık versin. Benim eşim yer soslu yoğurtlu ama bu ramazanda bir kahvaltı deliliği var
Ya bu bezelyeden alıp veremedikleri ne bu adamların. Ben çok severim. Ama benim eşim de zorunlu kalmadıkça yemez. Benim eşimin ailesinde de herşeye et et gına geliyor artık. Sebzeden çok et yiyorlar.Ay lelli aynı durumdayız
Kayınvalide derdi ki
Bir misafirirliğe giderdim fazla oturamazdım sıtma tutardı ne yapsam yedirsem diyeevlendide kurtuldum diyor kayınvalidemin yemekleri Oskar ödülü alır
Yemezdi ve halen laf söyler
Ama benim yemekleri yiyor
Çünkü sebze zeytinyağlı pişer eti et olarak yaparım
Yada şımaracak yeri yok
Geçen kayınvalideye bezelye yedi diyorum çöp sok kızım diyor
Hele işyerinde ki mutfak ekibineetmediğini bırakmıyor
Kadın herkes yiyor diyormuş benim ki de onlar yemek görmemiş demiş
Bİzimkininde anası vermis köfteyiAnnemde öyle diyo.
Buna anasi kirmis yumurta, vermis peynir vermis kuymak ne anlar diyo
Eltimin kizida oyle diyo yemek kulturu yokki bizimkilerde babannem ne ugrasir yemekle hep ayni seyleri yapar dururdu diyor.
Hep arkadaslarim bilenler acirdi bana ee sen ne pisiriyosun yazik diyorlardi.
Esimin patronu bile bi gun sordu bana lelli bu x ne yiyo Allah askina dedi adam.
Ofisde de ben onu yemem ben bunu yemem diyip hep ac kaliyomus salata ekmek yiyormus.
Onlar tabak tabak goturuyorlarmis.
Abi hic sorma dedim
Adamcagiz bile acidi bana
Ay ben de bezelye yapmaktan bıktımYa bu bezelyeden alıp veremedikleri ne bu adamların. Ben çok severim. Ama benim eşim de zorunlu kalmadıkça yemez. Benim eşimin ailesinde de herşeye et et gına geliyor artık. Sebzeden çok et yiyorlar.
Bizimkide azcık oyala dedim oturtmus tv karsına baby tv izletiyoSelam kızlar. Sabah kalktık kahvaltı yaptırdım kızı. Mıtfağı topladım. Süpürdüm. Evi sildim. Kıza eşim banyo yaptırdı uyur dedim ama uyumadı Banyo yaptım. 1 saatten fazla uğraştım uyutmaya. Gitmiş dolaptan şeker görmüş istedi neyse vermem ama bir defalık vereyim dedim. Heryere sürüyor yatarak yiyor yapma kızım yok en son elinden aldım şekeri. Teyze almış geçen. Niye slıyorsunuz ben vermemeye çslışıyorum. Çöpe atsan attı olursun. Zararı çok. Heryerin şeker olması da ayrı sorun.
yemek yoğurtlu kıymalı buğday çorbası yapacağım. Evde bekleyen yoğurdum vardı onu kullanırım. Yanına karar verilememis patlıcan yemeği
Nohutlu bulgur pilavı yapacağım. Cacık da eklerim. Kıza da köfte çıkarttım.
Eşimin babası sordı bugün para lazımmı göndereyim diye. Ayy parada istemek istemiyorum diyor. Dedim sonra da kardeşime çok yapıyor bana yapmıyor diye sitemlenme dedim. Haklısın diyor.
patronu bugün Pazartesi işe başlayslım diyor pazartesi çarşamba cuma. Bakalım nasıl olacak
Güle güle gezsin arabasıyla minik kuş INŞAALLAHBugun cinnet getirtti esim bana
Ben bunlara ev emanet edip dogurmaya gitcem.
Visne suyu icmis gece kapak acik kalmis nasil becermisse.
O da dolabin arka rafindan sizmis en alt sebzelige dolmus
Kafadan fark etmedim.
Malz. cikardikca sip sip visne suyu damliyo.
Ciglik attim aglicaktim.
Zaten egilemiyorum.
Senin visne suyunada sanada soylendim bi ton .
Butun raflari soktuk sildik posetler hersey.
Tekrar yerlestirdik.
Yemegimi yaptim.
Corbam pisiyo
Kizin arabasi geldi minnos minik kibar bisi
Kullandikca goriciz bakalim.
Benimkide bezelye sever bende seviyorum kışın sebze yemez benimki klasik çoğu zaman h sonu ne yapsam derim bezelye yap patatesli pilav salata iki gün yer geçen sene bi çıktı bitti bu sene insallah daha çok atacağım kurtarıcı oluyo kış pahalılığında bu sene viruste var iyi stok yapmalıAy ben de bezelye yapmaktan bıktım
HERgün olsa yer
Bugun yok valla yemek dedim
Bezelye yap dedi orman kebabu pisiriyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?