Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kiz bunlar turunun son ornekleri
Bana kakalamislar sanki ellerinde kalmista
Adam manti yemiyo ya
iskender yemiyor
soslu kofte yemiyor
yemiyor oglu yemiyor
Bende daha beteri var kız bugün kıyma çıkarttım, birkaç tane de patlıcan var karnıyarık yapayım dedim. İftarda gitmezmiş çok ağır olurmuş. İslim kebabı yapalım yok iftarda o da olmazmış. Eee ne yapalım o zaman.İftarta kahvaltı olur değilmi sadece dedim. O olmaz bu olmaz. 24 saat kahvsltı yese bıkmayacak. İşte musakkamı yapsak dedi,o da aynı karnıyarıkla çok benziyor.
Açken bile onu yemem bunu yemem bu adamlar varya

insallah canim normale donmezsem bu yazi balkonda taslara yatarak geciririm.
Bide hortum cekerim oraya

Bugun cinnet getirtti esim bana
Ben bunlara ev emanet edip dogurmaya gitcem.
Visne suyu icmis gece kapak acik kalmis nasil becermisse.
O da dolabin arka rafindan sizmis en alt sebzelige dolmus
Kafadan fark etmedim.
Malz. cikardikca sip sip visne suyu damliyo.
Ciglik attim aglicaktim.
Zaten egilemiyorum.
Senin visne suyunada sanada soylendim bi ton .
Butun raflari soktuk sildik posetler hersey.
Tekrar yerlestirdik.

Yemegimi yaptim.
Corbam pisiyo
Kizin arabasi geldi minnos minik kibar bisi
Kullandikca goriciz bakalim.

Selamlar kızlar yaniyo disari dün kuşu yikadim oğlanı yikadim bugun büyük elektriği açtım paspas cektim banyo temizledim banyo duvarlarını yikadim içim açıldı valla aksama sulu köfte istedi beyim onu yapcam o pideyle yer pilav istemedi pide alır onla yer salata yogurt yeter

Ya bu bezelyeden alıp veremedikleri ne bu adamların. Ben çok severim. Ama benim eşim de zorunlu kalmadıkça yemez. Benim eşimin ailesinde de herşeye et et gına geliyor artık. Sebzeden çok et yiyorlar.

Selam kızlar. Sabah kalktık kahvaltı yaptırdım kızı. Mıtfağı topladım. Süpürdüm. Evi sildim. Kıza eşim banyo yaptırdı uyur dedim ama uyumadı Banyo yaptım. 1 saatten fazla uğraştım uyutmaya. Gitmiş dolaptan şeker görmüş istedi neyse vermem ama bir defalık vereyim dedim. Heryere sürüyor yatarak yiyor yapma kızım yok en son elinden aldım şekeri. Teyze almış geçen. Niye slıyorsunuz ben vermemeye çslışıyorum. Çöpe atsan attı olursun. Zararı çok. Heryerin şeker olması da ayrı sorun.
yemek yoğurtlu kıymalı buğday çorbası yapacağım. Evde bekleyen yoğurdum vardı onu kullanırım. Yanına karar verilememis patlıcan yemeği
Nohutlu bulgur pilavı yapacağım. Cacık da eklerim. Kıza da köfte çıkarttım.
Eşimin babası sordı bugün para lazımmı göndereyim diye. Ayy parada istemek istemiyorum diyor. Dedim sonra da kardeşime çok yapıyor bana yapmıyor diye sitemlenme dedim. Haklısın diyor.
patronu bugün Pazartesi işe başlayslım diyor pazartesi çarşamba cuma. Bakalım nasıl olacak

Bİzimkininde anası vermis köfteyi
Gelismemis damak tadları
Artk yiyor cogu seyi cok süküe
Yemediklerini corbalarda kaktırıyormAma ilk evlendiğimizde rüZgar esse hasta olurdu bagısıklıgı düsüktü cok
Sükür artk herseyi yyiyor hastalık görmüyor.

Ya bu bezelyeden alıp veremedikleri ne bu adamların. Ben çok severim. Ama benim eşim de zorunlu kalmadıkça yemez. Benim eşimin ailesinde de herşeye et et gına geliyor artık. Sebzeden çok et yiyorlar.
Ay ben de bezelye yapmaktan bıktım
HERgün olsa yer
Bugun yok valla yemek dedim
Bezelye yap dedi orman kebabu pisiriyorm

Bizimkide azcık oyala dedim oturtmus tv karsına baby tv izletiyo
Kaptıgım gibi kactım cocuumu

Sabah sabah is cıkardm
Balkonu yıkayayım dedim
Sebzwler cam fanusta balkonda
Tam bitirdim cıkcam fanusa carpmamla yerle bir
Salonun kapısı da acıktı salona kadr fırlamıs
Tuzla buz oldu
Agırda bi kapak,sadece tutma yeri yarım kilo
Hadi bastan süpür yıka balkonu
Salondan cam topla
Allahtan kıza gelmedi mama sandalyesindeydi
Orman kebabı yaptım pisiyor
Erse yapcam bide salata
Pide alma dedim kociye ekmk aldırdım
Anlamadım bu sene pidelerde hic tad yok
Kabarık olurdu bol yumurtalı yapardı bizim fırın
Sahibi değismis sönük yumurta var mı yok mu belli değil 5 tl mis bide
2 kisi bi pide yiyorz ama tadı yok.

Güle güle gezsin arabasıyla minik kuş INŞAALLAH

Ben de evi süpürdüm sildim ter içinde kaldım kilo aldim her hareketimde hissediyorum zorluğunu
Akşama yemekle çorba eşimden salata ve pilav benden
İşyerinin yemekleri midesini yakıyor diye iftara yemek yapıyorum yaninda götürüyor sabah ben uyurken gelmiş işten yemek kaplarimi pis birakmis öyle görünce dellendim insan içine su koyar akşamdan kurumus bulaşık diye söylendim şimdi mutfakta onları yıkıyor

Selam kizlar
Ben de çok halsizim, özel gunumdeyim vücudum çok agriyo. Günlük işlerini yaptım tam 1.30 saattir oğlumu uyutmaya çalışıyorum uyursa kalkıp yemek yapicam ama ne yapcam
Bigun bari herşey hazır olsa şöyle önümüze gelse keşke
Sabah eşime dedim sen kahvaltı hazırla diye, bı gözleme yapmış yufkadan ama gözleme demese anlamazdın ne olduğunu çocuklar yemedi bu anneminkinden değişik diye, adamın azıcık yemek yapma hevesi de kaçacak

Bugun erbaslar balkona kuralim sofrayi dediler
Hava iyi simdilik aksam ne olur bilmemde.
Balkona niyetlendik bakalim.
Balkonu supurdum sildim.
Ufak bi de kilim attim.
Artik yazin balkondan cikmazlar aksam esim sigara icmeye cikar cay kahve derken atariz temeli.

Ay ben de bezelye yapmaktan bıktım
HERgün olsa yer
Bugun yok valla yemek dedim
Bezelye yap dedi orman kebabu pisiriyorm
Benimkide bezelye sever bende seviyorum kışın sebze yemez benimki klasik çoğu zaman h sonu ne yapsam derim bezelye yap patatesli pilav salata iki gün yer geçen sene bi çıktı bitti bu sene insallah daha çok atacağım kurtarıcı oluyo kış pahalılığında bu sene viruste var iyi stok yapmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…