Kadin tam uyuz ya.Götürmezler
Benim kvdede hep atlatıyo babanneyi
O da yolunu mu yapıo napıo
Masallahh biz versek 1 saate siser bogazları cocuklarındondurmada yiyo bugun 2 magnum yedi bebe.
Biz olsak yogurt sut cilek muz falan ugrasiriz aman meyve yesin yapay yemesin
sana resim atim site adreside atim canim ozelden bakarsin kafana butcene göreValla iyi olur canım, mutfağa siyah istiyorum, koridor ve oğlumun odasına da alicam da çok tutarsa ay ay alirim
Kız annemlerin mah. gecekondu vardi cop toplayanlar oturuyodu cocuklar kisin incecik yalinayak.Masallahh biz versek 1 saate siser bogazları cocukların
Hicc bi iyi sen misn derlerKadin tam uyuz ya.
Gecen yaz yakamizdan dusmedi surekli sahile gidelim, yok gelmiyosunuz beni ariyodu zirt pirt yuz vermedim simdi eltimlere yanasiyo nerden yuz bulursa yalniz kaldi ya.
Ee gelin aldi demezler mi adama.
Abinle kussun kardesinle kussun gelinler kussun hep onlarmi kotu diye.
Valla eltimi cozemedim.
Sey istiyo sanirim hem yapim hem lafimi sokim yok öyle bi dunya.
Benimki bi kanepeyi cokertti ya yata yata uzanmakdan.Günde 1 saat izlersin gecersin
500 saat dizi izlemek nedir ua
Oturdıgu koltuk cöktü
Dedim odayı değistir,oksijen bitti icerde havalandırcsm dedim
Tamam canim çok iyi olursana resim atim site adreside atim canim ozelden bakarsin kafana butcene göre
İste cok korudugumuz icin öyle bizimkilerKız annemlerin mah. gecekondu vardi cop toplayanlar oturuyodu cocuklar kisin incecik yalinayak.
Derdim anne soyle 2 dk sokaga salsam aksam zature olur benim ki derdim.
Ben anlamadim arkadas nasil bunyeleri var.
Muhallebi cocuu benimkide
Bazı kadınlar öyle yemek yapma kültürü yok. Hele bazı çalışan kadınlar dışardan söylüyor marketten abur cubur alıyor. Öyle geçiştiriyordondurmada yiyo bugun 2 magnum yedi bebe.
Biz olsak yogurt sut cilek muz falan ugrasiriz aman meyve yesin yapay yemesin
Ben çok korumuyorum mesela terini falan sırılsıklam olmazsa değişmem,yaz kış dondurma yediririm, kara kış bile olsa çıkarırım dışarı ve ince giydiririm, hatta oğluma ilk 1 yaşından sonra mesela dolaptan su süt vs verdim. Alisiyolar biliyo musun nasıl başlarsa öyle gidiyorİste cok korudugumuz icin öyle bizimkiler
Doguda nasıl,yalınayak keziyo bebeler -20 derecelerde
Ay ben bayılırım bezelye ye gel gör adam yemiyorduYa bu bezelyeden alıp veremedikleri ne bu adamların. Ben çok severim. Ama benim eşim de zorunlu kalmadıkça yemez. Benim eşimin ailesinde de herşeye et et gına geliyor artık. Sebzeden çok et yiyorlar.
Sen cep watsap durumuna henüz doğurmağım yaz canımYine dogurdunmu icerikli 2 telf. konusmasi 1 msjlasma yaptim.
Esime diyorum usandim dogurdun mu diye arayanlardan.
Dogurmasanda okadar konusmaya insan dogurur zaten diyo
Esimide arkadasi aradi dernekden o da dogumu sordu bayilazammm.
Adamlar bile dogurdum mu merak ediyolar ne gunlere kaldik Yarabbi..
Dayimda aramis esimi ayrica o da sormus.
Dogurmicam uleyhn icimde kalsin
Esim cikti pideye bende y.odasini supurdum.
Oglanin odasini supurcektim baktim uyumus kuzum.
kapadim hemen fark etmemistim uyudugunu.
Sicakdan uyuyamiyor sabah evladim.
Yagmur gelsede ferahlasa ortalik.
Bana anne sen hazirla sahura kalkma biz isitiriz diyor kiyamam.
Ayy icim rahat eder mi hic.
Cok sukur ki Rabbim yuzume guldu zorlanmiyorum kalkarkende hazirlarkende.
Zorluyo biraz ama olsun buna sukur.
Benim kvdelerde sırtına havlu koyma cok varBen çok korumuyorum mesela terini falan sırılsıklam olmazsa değişmem,yaz kış dondurma yediririm, kara kış bile olsa çıkarırım dışarı ve ince giydiririm, hatta oğluma ilk 1 yaşından sonra mesela dolaptan su süt vs verdim. Alisiyolar biliyo musun nasıl başlarsa öyle gidiyor
Aynen kuzu gunluk durum yapim.Sen cep watsap durumuna henüz doğurmağım yaz canım
Daha napcan minicik bebeyeBenim kvdelerde sırtına havlu koyma cok var
Ben koydurmadım hic
Yaz gelsin corapsız uyutmak istiyorm artk
Gecen yaz yeni dogmustı ,dr corapsız uyutun dedi ama cesaret edemedim cok minik diye
Bu yaz alıstırcm ins
Bukadr acılabilyorm henüz
Darisi basima benimkide alisir insallahDaha napcan minicik bebeye☺
Ben de çorapsız uyuttum hep de, benimki bı değişik kışın bile çorap giymez sap şap yerlere basar nasıl usumuyo anlamıyorum biraz abarttım galiba sakinmamayi
Çay keyfiniz ne oldu kız fena yağmur başladı buradaBugun erbaslar balkona kuralim sofrayi dediler
Hava iyi simdilik aksam ne olur bilmemde.
Balkona niyetlendik bakalim.
Balkonu supurdum sildim.
Ufak bi de kilim attim.
Artik yazin balkondan cikmazlar aksam esim sigara icmeye cikar cay kahve derken atariz temeli.
Geçmiş olsun canım. Ağrı kesici içiyorum ben hemen. Yoksa çok fena oluyr. Tansiyonum bile düşüyor içmezsem. Bayağı oldu kızla dışarı çıkmıştık markete gitmiştik . Ayy sanki hayal gibi hissettim markete gittiğimiziSelam kizlar
Ben de çok halsizim, özel gunumdeyim vücudum çok agriyo. Günlük işlerini yaptım tam 1.30 saattir oğlumu uyutmaya çalışıyorum uyursa kalkıp yemek yapicam ama ne yapcam
Bigun bari herşey hazır olsa şöyle önümüze gelse keşke
Sabah eşime dedim sen kahvaltı hazırla diye, bı gözleme yapmış yufkadan ama gözleme demese anlamazdın ne olduğunuçocuklar yemedi bu anneminkinden değişik diye, adamın azıcık yemek yapma hevesi de kaçacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?