Çok güzelmiş ev fiyatı da iyi geldi bana hayırlısı olsunonada baktimda kuzu arsalar 200-250bin ev kondursak bize 400bine patlaraltindan kalkamayiz ki.
Ben calisiyo olsaydim olabilirdi.
Ama tek maasla bizi asiyor.
Bizim memleket deniz kenari yazlikci koyu.
yani binalar yazin 3ay dolar sonra bosalir koy
tatil koye kivami.
sahilde kumlarin uzerinde masalar..
Kucuk ahsap butik tarzi yemek yerleri
Antik pazari cafeleri.
yazin civil civil.
Ben bildigim yer diye oradan istiyorum acikcasi.
tamam mesafe uzak ama esim emekli falan olmus olsa yazin gelmeyiz biz daha 3 ay orda kaliriz.
Rabbim omur verirse misal cocuklar buyuse kendi duzenleri olsa hic gelmeyiz bile ist.
Sevimli bir yer
Hayırlı olsun güle güle oturun inşallah, kolay gelsinSelam kızlar
Ev toplamaktan topige ugrayamiyorum
Yarın yeni evin anahtarını alcaz inşallah
Artık evime gidip temizlemek istiyorum
Camları parlatiyim
Dolaplarimi sileyim
Yerlerimi sileyim
Eşyaları nereye koycam planliyim
Özellikle yer silme konusunda çok hevesliyim çünkü şimdiki evimin yerleri taş ne kadar silsem de parlamiyor
Laminantlari pırıl pırıl parlatcam
Benim de hayalim bu şimdilik napiyim her temizlik yaptığımda laminantlarim olsun derdim Şükür Rabbime bu günleri de gördük
MAAŞALLAH. Emin ol senin kadar mutlu ve heyecanliyim. Rabbim evladın için okudugun tüm duaları kabul etsin.Yemekler bitti.
cay faslinda erbaslar.
meyve de koydum
pisilik hamur yogurdum gece icin.
kiymali yumurta yapicam kahvaltilik falan.
Kavun karpuz bitti.
kahvaltiliklarda 1 hafta ancak yeter.
cikan bulasiklari hemen mak. attim.
esim pideye cikinca hemen bi toz aldim.
aiy nefes alinmiyo evde kizi nasil giydirsem neyle ortsem sasirdim.
Ceryan olur mu napsam diye.
Tulum giydirdim müsline sardim kucagimiza alacagimiz zaman.
Ama terlememis.
Terlese uyanirdi sicakdan rahatsiz olurdu.
Daha minik oyle acik giydirmeye kiyamiyorum hapsuruyor hemen.
terini kontrol ederek idare ediyorum.
emeeken bile kavrayamiyor bazen nasil sinirleniyor kuşum ya.
Uyurken bile gelip gidip kurban olurum verene diye seviyorum.
Vallahi kendim nazar edicem.
Annenin nazari degermis ya.
Büyüsün alyoşumuz sen de yaparsın canım çok hoşlarına gidiyoryaaaaaama cok tatlislar ki
Bereketli olsun canım. Benim de gün olarak yarını seçtim ama sokağa çıkma yasağında getiriyorlarmıSelam kızlar hayırlı pazarlar haftaya bugun bayram kısmetse ne çabuk gelio geçiyor oruç gece 3 tü yattık kardesimle eşim oturdu yumurtalı ekmek pide kizartirim pide gayet güzel oluyormuş yatmadan migros sanaldan biseyler istedim 50 money var haziran sonubitcek lazimlari aldim iyi oldu
Süt yumurta 2 lt sivi el sabunu türk kahvesi 1 kg toz seker migros marka bulasik tableti sivi bulasik sabunu kasar peynir 200 lu pecete şili biber 200 gram eşim yiyo bulamadım burda salatalik pastamia cevizli bunu da eşim seviyo baya cappy serbet 6 li limonlu soda muz dondurulmuş kizartmalik patates sivri biber yarim kg bu kadardı yanlış hatırlamıyorsam 120 tl tuttu 70 tl ödedim kardeşimin kredi kartıyla banka kartı kapıda ödeme yoktu sali öglen gelcek temizlik temizlik malzemeleri bi iki şey daha bedava oldu bana
Ahh o bedavalar oldu mu nasıl bayılıyorumSelam kızlar hayırlı pazarlar haftaya bugun bayram kısmetse ne çabuk gelio geçiyor oruç gece 3 tü yattık kardesimle eşim oturdu yumurtalı ekmek pide kizartirim pide gayet güzel oluyormuş yatmadan migros sanaldan biseyler istedim 50 money var haziran sonubitcek lazimlari aldim iyi oldu
Süt yumurta 2 lt sivi el sabunu türk kahvesi 1 kg toz seker migros marka bulasik tableti sivi bulasik sabunu kasar peynir 200 lu pecete şili biber 200 gram eşim yiyo bulamadım burda salatalik pastamia cevizli bunu da eşim seviyo baya cappy serbet 6 li limonlu soda muz dondurulmuş kizartmalik patates sivri biber yarim kg bu kadardı yanlış hatırlamıyorsam 120 tl tuttu 70 tl ödedim kardeşimin kredi kartıyla banka kartı kapıda ödeme yoktu sali öglen gelcek temizlik temizlik malzemeleri bi iki şey daha bedava oldu bana
Ayy bunlarda niye anlamıyor cezadan anlamıyorum yahu. Bir bayram da sabretsinler. Zaten her bayram görüşülüyor. Allahım ne sinir oluyorum ya.Slm kızlar ben geldim
mutfak dolabı evler cam balkon ebin içi camları sildim
heryer ıyı oldu Halılarıda bayramdan sonra inş yıkatcam çok kirlendi
bayrama benim kaynanan kocamı arıyo gelin bende gitmiycem ceza var dıyom ama nolcK bakalım
bugun regl oldum işler bitince
aksama bende kızartma yapıcam inş
ilaç içtim karnım felaket
Hayırlınolsun canım. Yeni evin en sevdiğim yanı herşey baştan aşağı tertemiz oluyor.Selam kızlar
Ev toplamaktan topige ugrayamiyorum
Yarın yeni evin anahtarını alcaz inşallah
Artık evime gidip temizlemek istiyorum
Camları parlatiyim
Dolaplarimi sileyim
Yerlerimi sileyim
Eşyaları nereye koycam planliyim
Özellikle yer silme konusunda çok hevesliyim çünkü şimdiki evimin yerleri taş ne kadar silsem de parlamiyor
Laminantlari pırıl pırıl parlatcam
Benim de hayalim bu şimdilik napiyim her temizlik yaptığımda laminantlarim olsun derdim Şükür Rabbime bu günleri de gördük
MAAŞALLAH. Emin ol senin kadar mutlu ve heyecanliyim. Rabbim evladın için okudugun tüm duaları kabul etsin.
InsAllah nasip olur sanada gitmek gormek.tr_lelli hayırlısıyla nasip olsun yazlık.
Prensesin şansına
Karadeniz'e hiç gitmedim, anlatıyorsun ya yesili, deniz , sessiz sakin, sahilde masalar falan.
Şu an ne de güzel olurdu.
kopi cekeriz sizdenBüyüsün alyoşumuz sen de yaparsın canım çok hoşlarına gidiyor
Kesinlikle karadeniz çok güzel ben bir defa gittim hala aklımdan çıkmıyor o güzelliği. Tam benim istediğim gibi yemyeşil
InsAllah nasip olur sanada gitmek gormek.
Bence cennet karadenize yakin bir yerlerde olmali
kopi cekeriz sizden
Saol canim Getiriyorlar cnm galiba p tesi sali açıktı pazar yoktu ama taşıma günün deBereketli olsun canım. Benim de gün olarak yarını seçtim ama sokağa çıkma yasağında getiriyorlarmı
Benimkini gecen bosaltim oglusun olmayanlarını oda kaçıyor giymem diyo suan olan kıyafetlerine bakıp bıraktım göz kararı anlıyor insan artikBıgün de bitti. Gündüz kız uyumadı. Biraz ona kesme yapıştırma çalışması yaptırdım. Biraz yine kıyafetlerini toparladım. Yemek onun mantı ve çorbası vardı. Öğlen mantı akşam çorba yedirdim ama tabi az yedi. En iyi yediği şey kahvaltı. Aradaki atıştırmalıkları saymıyorum.
bize türlü yaptım kızla birlikte kesiyor gibi yaptık ayy kabağı patlıcan ve fasulyeyi çiğ yedi ya pişmişini yemez küçük hanım,güveç tenceresinde yaptım daha lezzetli oluyor. Eşim de yedi beğendi. Tabi eşim ne yaptı tabiki içli köfte kaç gündür kafaya takmıştı babasını aradı sordu annemi aradı sordu kafaya koydu yaptı :). O arada yaparken teyzesini arattı o da diyor ooo ikisi yapıyor sen ne yapıyor kameracımı dedi. Bem de dedim benim işim bu
Tatlıyı da ben yaptım güllaç yaptım bugün. Yemekten sonra kız uyudu. Yarına yemeğim var. Kıyafetleri bir türlü ayıramadım. Üzerine olacakmı olmayacakmı bilemiyorum. Denemeye çalışsam kaçıyor. Dolap dolu nasıl ayıracağım hiç bilmiyorum.
Bir kısmını öyle yaptım. Zaten henüz vermeyeceğşm evde duracak kıyafetler. Vereceğim zaman birdaha gözden geçiririm. Kıyafet giydirmek şimdilerde en zor işBenimkini gecen bosaltim oglusun olmayanlarını oda kaçıyor giymem diyo suan olan kıyafetlerine bakıp bıraktım göz kararı anlıyor insan artik
bu sene yine tur olacakti okadar buruktum kiKesinlikle karadeniz çok güzel ben bir defa gittim hala aklımdan çıkmıyor o güzelliği. Tam benim istediğim gibi yemyeşil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?