Küçük Düşün Büyük Olsun!

Şu erkekler az kadin lafı dinlese pişman olmayacaklar bense evlenmeden çalışıyordum istemedi kac yıl çocuk için bekledim calissaydim diyorum şu anki aklımla o zaman işimde güzeldi patronum iyiydi hani sigortalı olurduk kac yıl giden gelmiyor keşke demek istemiyorum uhde kalıyor insanda belki eve girerdik gerçi abisi şirketi batirdı eşim kaynim fln hep birliktelerdi eltimin fln benimde bilezikler gitti gelmedi ev almaya kalksak sıkışırdik evi de satalım derlerdi

Bugun esim diyorki her ay 1gr alalim.
Alabilirsek tabi lafima hep sonradan geliyor ya bu adam.
Sen bana 50-100 ver ben her ay gr alirim dedim.
Altinin nasil guzel kazandirdigini gorunce aklima geldi.
nakitide altin yapsaydim 10bin falan kazancim olacakti.
saglik olsun napalim

Esim onemsemez bukadar kazandircagini akil etmez.
Ince dusunmez.
Ama elim hep altina gider benim.
Bilezik bekliyorum dogum hediyesi bakalim alicam dedi.

Selam kızlar bugun 11 di gözümüzü açtık oğlan 12 geçiyordu uyudu teyze bizde kuduruyo aksam kahvaltiya krep yaptım kardeşim elektrik tuttu ben mutfagi toplayip makine actim dus alıp renklileri attim yıkanıyor bime şoka çıktım içe tea soda yufka süt dondurma 26 tl harcadım toplamda geldim aksama dunden corba karniyarik az pilav var peynirli börek yapicam kardesimde pogaca yapayim ddi sahurdada yenir tatlida dunden var

En çok kazandıran arsa ve altın gerçekten altın fiziki seviyorum çıkarıp bakmayi
ayni ben gecen taktim koluma esime diyorum ki bak 3 tane daha olsa sunlarin yanina
esim birini yapsa kiza takilcaklarla yapicam 1 tane dayim teyzem anneannem falan ceyrek almis hepsi
4bine falan alirim 1 bilezik daha.

Selam kizlar
Günlük islerimi yaptim, bı a101 e gidip geldim çay bardağı takımı 10 TL ya düşüyordu 10 TL üstüne. Çok iyiy geldi bana aldim ama keşke iki tane daha alsaydim diyorum biyere giderken götürülür. Bulursam yarın alırım.
Zeytinyağlı enginar yaptım, tavuk izgara yapicam kızın siparişi, kayınvalidem sarma ve dolma yapmış ben de kereviz salatası yaptım ona canım istiyo diyodu. Kerevizin mevsimi geciyo galiba içi lif lifti

Birikim gibisi var mi, çalıştığım zaman harcliklarimdan vs biriktirdim evin borcunu kapattık, arabayi değiştirmek için peşinat verdim. Ben de iyi biriktiririm ama şu an anca yetiriyoruz, işten çıkınca para yönetimini iyi yapamadık tazminat vs uçtu gitti ki iyi bir meblağ almıştım

Esimde bana diyor ki benden cok paran var hesabimda 6bin tl param var baskada yok diyor
araban var aglama dedim

Misal bakinca kendi kazandigimla yapmadim neticede esimin maasiyla alindi hepsi.
Kartim elimde ek kart ama neticede kendi maasim yok esim oduyo ama hep senin der.
Kart icinde senin o, ne alirsan al der.
O guven insani rahatlatiyor

ayni ben gecen taktim koluma esime diyorum ki bak 3 tane daha olsa sunlarin yanina
esim birini yapsa kiza takilcaklarla yapicam 1 tane dayim teyzem anneannem falan ceyrek almis hepsi
Lelli kıza bilezik takan oldu mu?
Bizim 2 tane var burma
Bende diyorm bunları birlestiriip bilezik yapayım
Sonra diyorm bırak cocugun hakkı elleme.

Lelli kıza bilezik takan oldu mu?
Bizim 2 tane var burma
Bende diyorm bunları birlestiriip bilezik yapayım
Sonra diyorm bırak cocugun hakkı elleme.
yok cnm kimse gelmediki.
Altin almislar sadece onu biliyorum
Babamda almis ceyrek o kendi takar gelince.
Esimin patronlarida ceyrek takar 3 kardesler
Yollarlar mi vurusumu beklerler bilemedim.
Cunku kizi merak ediyorlar.
Esleri, gelinleri kizlari hepsi arayip tebrik etti tek tek.
Hatta dun bir tanesi aramisti kiz napiyo diye sordu telf. da.
Esimde uyuyo dedi.
Birinin kizi resim istemis esimden falan.

Hepsinin erkek cocugu var sadece buyuk patronun 1 kizi 1 oglu var.
Tabi digerleride kiz cocik meraklisi.
Esime diyorlarmis ki gazini falan cikariyomusun nasil bakmak falan diyorlarmis.
Esimde demis ki onun gazi falan degisik siz anlamazsiniz kiziniz yok ya demis
yaaa yapma Allasen uzulurler dedim
Bir tanesi sanki niyetli 3. yapacak
kiz cok istiyor.
Esimin arkadasinin esi aradi tebrik icin o bile esi 3. istiyormus.
Arkadaslarim bana diyor niyetimizi bozcaz yoldan cikariyosun diye

Herkesi heveslendirdim bacim

Şimdiden güle güle tak canım çok pahalı altınlar sordum geçenlerde 350 ddi bilezik gramina virus öncesi 290 gibiydi fiyatı kapalı çarşı kapalı abla ddi satsam alamıyorum ddi açılsın bende gram yada çeyrek almak istiyorum şişe kumbaram var her hafta 10 12 fln atıyorum aralık sonundan beri 250 fln vardır kenardada var 20 fln attığım alacağım insallah

Esim diyor ki dun lelli kizin tadi baskaymis be 3.de mi yapsaydik
olomm biliyosun artik yumurtanin kulbu yok dedim.
Yani adama 3. kiz olcak deseler ve baglatmasm yapcak valla.
deli oluyoo dislerini sıkıyo opmemek icin.
Banada opturmuyo kendi opmuyo ya

Ulan 9 ay karnimda tasidim
4 ay midemden öldum
1 hafta gaz sancisi cektim agladim.
öperim uelyhn dedim gecen
o kiyamiyo opmeye severken sıkıyo kendini nezaman ele gelcek bu diyip duruyo
oku arada cocuu sen nazarlican diyorum

ben hic sormadim ya.
Tanidik kuyumcu var esim taksitle alir.
Ben altinlar gelince uzerine ekleyip alirim ancak.

Aksm menüsü
Tavuk suyu corba
Tavuklu pilav
Pastırmalı kuru
Sütlac
Kuru pastırmalı ben yemem.
Corba pilav yeter bana
Sütlacı da anam sıvı yapıyo
Kardesimle cocuklar uyuyunca helva kavurcaz
Oh keyfin bol olsun canim bizde kardeşime oğlan uyuyunca keyif yapıyoruz dondurma tatli kahve oğlan elimizden aliyi bazen yediğimiz şeylerin kağıdı kalıyor sabah görüyor oğlum ben uyuyubca ne yediniz diyo

Hele büyüsün kızlar babalarına yaptirio her şeyi nazları oluyo kiz başka be

Hele büyüsün kızlar babalarına yaptirio her şeyi nazları oluyo kiz başka be
Ben cok merak ediyorum ozamanlari
Hem bu anlar cabuk gecmesin doyayim istiyorum hem de ozamanlara cabuk gitsek surda bacaklarimizin arasinda dolansa istiyorum.
Esim deli sever cunku biliyorum simartacak tepesine cikaracak.

Oglan kapida beklerdi babasinin saatini bilirdi ne oyuncak getircek diye.
Her aksam oyuncak Allahim her yerden oyuncak cikardi bezmistim.

Bezi degistirip denemek istiyorum molfix evy baby falan kizima hangisi iyiysi ondan al.
Prima almaya devam et degistirme diyo simdiden.
Oldu pasam dedim..

Senin parani bu kiz yicek diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…