Şu erkekler az kadin lafı dinlese pişman olmayacaklar bense evlenmeden çalışıyordum istemedi kac yıl çocuk için bekledim calissaydim diyorum şu anki aklımla o zaman işimde güzeldi patronum iyiydi hani sigortalı olurduk kac yıl giden gelmiyor keşke demek istemiyorum uhde kalıyor insanda belki eve girerdik gerçi abisi şirketi batirdı eşim kaynim fln hep birliktelerdi eltimin fln benimde bilezikler gitti gelmedi ev almaya kalksak sıkışırdik evi de satalım derlerdiAma ya dusunuyorumda ben hep kalbimin ekmegini yiyorum.
Evin muteahhide verilmesini hep cok bekledim istedim oldu sevincini yasatti Rabbim.
Kiz evlat istiyorduk yani esim daha cok istiyordu hep soylerdi Rabbim onuda nasip etti.
Borc odedik.
Arabamizin modelini yukselttik.
Birikim yaptik
Tek yazlik kaldi hani keske diyipde olmayan..
Hangisine sukretcegimi sasiriyorum bazen.
Dusunuyorum ben ne istiyorum daha diye yok
saglik afiyet huzur istiyorum.
Rabbim olmayana isteyene nasip etsin diyorum.
Arabanin degeride 140bine cikmis ayrica mutlu oldum
Cunku seneye degisme dusuncemiz var
Kredi daha az cekeriz.
Belki degeri dahada yukselir ozamana kadarda.
Esimle ata hesabi yapiyorduk
Esim almisti bana 1 defa yani cikamamistim ona aldirmistim ozaman.
Genelde ben alirim o bilmes ceyrek kac para bana sorar.
585tl almisti
o da unutmamis.
Dun diyor ki hani benim aldigim 585tl olan altin mi 2bin tl
Adamin gozleri belerdi.
Ne sandin dedim.
Kafasini daga tasa vurcakti.
Yaa her ay 1 tane alsaydin simdi yazlik parasi elimizdeydi dedim.
Hep laflarima gelir pisman olur kendisi.
Esim onemsemez bukadar kazandircagini akil etmez.
Şu erkekler az kadin lafı dinlese pişman olmayacaklar bense evlenmeden çalışıyordum istemedi kac yıl çocuk için bekledim calissaydim diyorum şu anki aklımla o zaman işimde güzeldi patronum iyiydi hani sigortalı olurduk kac yıl giden gelmiyor keşke demek istemiyorum uhde kalıyor insanda belki eve girerdik gerçi abisi şirketi batirdı eşim kaynim fln hep birliktelerdi eltimin fln benimde bilezikler gitti gelmedi ev almaya kalksak sıkışırdik evi de satalım derlerdi
Anam hele çocuk olunca farklı oluyo insan kalmak istemiyor ni yerdeEvet ya 4 gün cok fazla geldi
En çok kazandıran arsa ve altın gerçekten altın fiziki seviyorum çıkarıp bakmayiEsim onemsemez bukadar kazandircagini akil etmez.
Ince dusunmez.
Ama elim hep altina gider benim.
Bilezik bekliyorum dogum hediyesi bakalim alicam dedi.
ayni ben gecen taktim koluma esime diyorum ki bak 3 tane daha olsa sunlarin yaninaEn çok kazandıran arsa ve altın gerçekten altın fiziki seviyorum çıkarıp bakmayi
Esimde bana diyor ki benden cok paran var hesabimda 6bin tl param var baskada yok diyorBirikim gibisi var mi, çalıştığım zaman harcliklarimdan vs biriktirdim evin borcunu kapattık, arabayi değiştirmek için peşinat verdim. Ben de iyi biriktiririm ama şu an anca yetiriyoruz, işten çıkınca para yönetimini iyi yapamadık tazminat vs uçtu gitti ki iyi bir meblağ almıştım
Kızı kollamaktan gelemiyormBaby geri dön Reis özledik
Lelli kıza bilezik takan oldu mu?ayni ben gecen taktim koluma esime diyorum ki bak 3 tane daha olsa sunlarin yanina
esim birini yapsa kiza takilcaklarla yapicam 1 tane dayim teyzem anneannem falan ceyrek almis hepsi
4bine falan alirim 1 bilezik daha.
yok cnm kimse gelmediki.Lelli kıza bilezik takan oldu mu?
Bizim 2 tane var burma
Bende diyorm bunları birlestiriip bilezik yapayım
Sonra diyorm bırak cocugun hakkı elleme.
Şimdiden güle güle tak canım çok pahalı altınlar sordum geçenlerde 350 ddi bilezik gramina virus öncesi 290 gibiydi fiyatı kapalı çarşı kapalı abla ddi satsam alamıyorum ddi açılsın bende gram yada çeyrek almak istiyorum şişe kumbaram var her hafta 10 12 fln atıyorum aralık sonundan beri 250 fln vardır kenardada var 20 fln attığım alacağım insallahayni ben gecen taktim koluma esime diyorum ki bak 3 tane daha olsa sunlarin yanina
esim birini yapsa kiza takilcaklarla yapicam 1 tane dayim teyzem anneannem falan ceyrek almis hepsi
4bine falan alirim 1 bilezik daha.
ben hic sormadim ya.Şimdiden güle güle tak canım çok pahalı altınlar sordum geçenlerde 350 ddi bilezik gramina virus öncesi 290 gibiydi fiyatı kapalı çarşı kapalı abla ddi satsam alamıyorum ddi açılsın bende gram yada çeyrek almak istiyorum şişe kumbaram var her hafta 10 12 fln atıyorum aralık sonundan beri 250 fln vardır kenardada var 20 fln attığım alacağım insallah
Oh keyfin bol olsun canim bizde kardeşime oğlan uyuyunca keyif yapıyoruz dondurma tatli kahve oğlan elimizden aliyi bazen yediğimiz şeylerin kağıdı kalıyor sabah görüyor oğlum ben uyuyubca ne yediniz diyoAksm menüsü
Tavuk suyu corba
Tavuklu pilav
Pastırmalı kuru
Sütlac
Kuru pastırmalı ben yemem.
Corba pilav yeter bana
Sütlacı da anam sıvı yapıyo
Kardesimle cocuklar uyuyunca helva kavurcaz
Hele büyüsün kızlar babalarına yaptirio her şeyiEsim diyor ki dun lelli kizin tadi baskaymis be 3.de mi yapsaydik
olomm biliyosun artik yumurtanin kulbu yokdedim.
Yani adama 3. kiz olcak deseler ve baglatmasm yapcak valla.
deli oluyoo dislerini sıkıyo opmemek icin.
Banada opturmuyo kendi opmuyo ya
Ulan 9 ay karnimda tasidim
4 ay midemden öldum
1 hafta gaz sancisi cektim agladim.
öperim uelyhn dedim gecen
o kiyamiyo opmeye severken sıkıyo kendini nezaman ele gelcek bu diyip duruyo
oku arada cocuu sen nazarlican diyorum
Ben cok merak ediyorum ozamanlariHele büyüsün kızlar babalarına yaptirio her şeyinazları oluyo kiz başka be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?