Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben acaba bugun neden olmayan paramla harcama istegiyle uyandım!
40 liralık ürün sattım diye havaya girip,160 tl harcamak neyin kafası
80 tl orta sehpa aldım mermer görünümlü
80 tl de migros sanalda bıraktım.
Süt,havlu kagıt,kefir,petibör bisk.,kakao,türk kahvesi,nescafe,Pamuk,el kremi,oje.
Ojeyi koyarken 7 ceddime küfür edecek adamlar muhtemelen
Allah senin belanı versin kadın oje icin sanl mı cagırılır diyecekler.
Haklılar derlerse
Hep corona belasının isi bunlar.
Ay bası ise baslıcam hesapta 180 tl var ins harcamam da 0.5 gr alırım ekleyip.
Kız yine devam sütüne gıcık gidiyo
La kac para senin haberin var mı o devam sütü diyip ,muhallebiyle kaktırıyorm icmeyince
Sabahkini yine icmedi.
Tambugday unuyla muhallebi yaptm ekleyip yedi bitirdi
Hep anası ugrassın hep

Bereketli olsun kuzum sanal çıkamayınca iyi oluyo birde benim puanlarim oluyo yakın olmayınca mecbur böyle harciyorum

Ben de hiç unutmuyorum. O zaman bir tane yeğenim vardı. Çocuklar kendini sevdirmeye çalışır değilmi. Birlikte tatile gittik yok çocukla tatilemi gidilirmiş. Bir bayram da yeğenim ne dese X eniştem beni sevmiyor demezmi nasıl üzüldüm. Zaten kendi yeğenlerini hiç sevmez. Arabaya bindiklerinde koltuğun arkasına ayakkabı sürüyorlar ya da birşeyler yeyip döküyorlar diye söylemediği laf kalmıyordu. Ama şimdi kızım yapsın boşver oldu kızımsız tatile gidememler ooo o kadar çok şey varki.

Hayırlı olsun canım aldığın şeyler. Kesenin dibine vurmuşsun Ben de muhallebi yediremediğime yanardım hep kaşık mama da hiç yemedi Şimdi süt delisi. Ama ilk alıştırma da uykusunda bile sütü anlayıp içmemişti. Biraz süt biraz mama gittikçe mamayı azalttım sütü artırdım. İyi alıştı süte. Şimdi bırakmıyor

Bugün güya evi temizlerim diyordum. Oturdum kaldım. Bişey yapasım yok sadece evi topladım yemek var kıza. Bir de çorba yaparım. Eşim gelince deniz ürünleri var onları yapmak istiyormuş. Yanına ne yapsam bilemedim

Gule gule kullan kuzu.
Neyse biz oralara gelmedik ya hocam en azindan önumde sen varsin diye seviniyom kopya cekicem
Hani ust siniflardan kitap alirdik bazilari aynisi olurdu onceden bu da o hesap☺

Ben yarim saattir yatiyorum.
Kiz uyusun bende uyuyim dedim.
Ama azcik kivransa hoop ayaktayim.
Neyse artik vucudum dinlendi der kâr sayarim napak.
Bi salon kaldiydi supurulcek.
Ev ciddi sogudu ya.
Acaba petekler kapandimi biz neredeyse 1.5aydir yakmiyoruz hic bakmadim.
Kizi yikicaz aksam
ayaklarina patik sirtina yelek giydirdim

Yasak kalkinca piknige gidelim, yasak kalkinca suraya kahvaltiya gidelim diye adama siraliyorum.
El kada bebeyle nereye de demiyor adam.
Ben de hayal kuruyorum iste yasak kalkinca sahile bi de anama giderim iste ancak
surdan suraya yani.

Bakiyorum gidemicem tamam yaw seneye gidelim diyorum.
Nolcas beylleee bakalım.

Ama bi deneyesim var 1.5 saat yola gidip donmek istiyorum eskiden haftasonu kacamaklarimiz gibi.
Bakim kız durcak mi zorlancaz mi.
Kizinin babasi beyler kucaginda gezdirir olmadi alistirdi o ki.

Yakinimizda bir göl var sosyal mesafaye sey ederiz zaten orman ici gol kenari
Piknigim geldi benim ya

Selam kızlar dün silip supurdun bugun temizdir bi bulasik açıp topladim yatak odasının güneş ligi attim makineye dolma biber attim simdi ocaga pisuyo dunde n corba biber kavurma var yeter oglusla bakkala gittik 7 harcadım ekmek az elma bide çikolata aldık dun firindan ekmek kurabiye içe tea almistim 18 harcamisim su almıştık 8 oraya bugün başka olmaz yarin çıkarım biseyler lazım alirim

G
Gidersin kuzu doyurursun uyur temiz havada arabada sallanarak çabuk uyuyolar ay bitse burada kahvaltısı var temiz orman havası çocuk parkı fln içi güzel yer oraya gideris diyoruz bizde

G

Gidersin kuzu doyurursun uyur temiz havada arabada sallanarak çabuk uyuyolar ay bitse burada kahvaltısı var temiz orman havası çocuk parkı fln içi güzel yer oraya gideris diyoruz bizde
Yani dusunuyorum gitmek istedigim yer ayri kamelyali dere kenari bir yer.
Kimse olmuyor yakininda kapali kamelya
emzirme ortum var.
puset var bebek arabasinida aliriz.
kamleyada arabada falan emziririm zaten.
Azicik temiz hava aliriz..

Bende firsat bulunca oglanin gunesligi yikicam sinek oldurmus uzerinde

Selam kizlar sinirden elim ayağım titriyo
Kayinvalidemle altlı ustluyuz ama ben çıkmam oturmaya vs ayda bir iki belki ama gün içinde o gelir görüşürüz yani neyse, eltimler de haftanin rahat 5 günü sabah kahvaltıdan gece 1 kere kadar ordalar. Eltimle sorunum yok, 2 yaşında oğlu var mızmız biraz agliyip bagiriyo genelde. Oğluma da hicbisey vermez vurur falan onlar da sen büyüksün diye oğlum edilmesin diye çıkmam yani çok uzattım
Dün durup dururken kayınvalidem balkondan dedi ki eltinler gelince siz gelmeyin çocuklar birarada olunca çok ses oluyo kayinbaban in kafası kaldirmiyo, ben de bana niye diyosun ben yukarı mi geliyorum benim çocuğum mu geliyo, evine kim geliyosa ona şöyle dedim biraz tartıştık vs kapattım ben konuyu
Az önce kızım balkondan yukarda eltimi ve bebeği görünce geleyim mi dedi (11 yaşında) gel vs dediler, ben de duydum gidemezsin dedim tam konuşurken kayınvalidem bişey getirmiş hadi kızım sen de gel dedi, ben de izin vermiyorum gelemez dedim. Ay o ses yalmiyomus işte ben kizi sayılırmisim nasıl öyle dermişim. Dedim dünden bugüne ne değişti sen demiştin. Ay çok uzattim işte böyle ama çok çok sinirliyim gecmiyo sinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…