- 21 Ağustos 2015
- 32.156
- 97.587
- 798
- 38
İste ben buna uyuz oluyormSelam kizlar sinirden elim ayağım titriyo
Kayinvalidemle altlı ustluyuz ama ben çıkmam oturmaya vs ayda bir iki belki ama gün içinde o gelir görüşürüz yani neyse, eltimler de haftanin rahat 5 günü sabah kahvaltıdan gece 1 kere kadar ordalar. Eltimle sorunum yok, 2 yaşında oğlu var mızmız biraz agliyip bagiriyo genelde. Oğluma da hicbisey vermez vurur falan onlar da sen büyüksün diye oğlum edilmesin diye çıkmam yani çok uzattım
Dün durup dururken kayınvalidem balkondan dedi ki eltinler gelince siz gelmeyin çocuklar birarada olunca çok ses oluyo kayinbaban in kafası kaldirmiyo, ben de bana niye diyosun ben yukarı mi geliyorum benim çocuğum mu geliyo, evine kim geliyosa ona şöyle dedim biraz tartıştık vs kapattım ben konuyu
Az önce kızım balkondan yukarda eltimi ve bebeği görünce geleyim mi dedi (11 yaşında) gel vs dediler, ben de duydum gidemezsin dedim tam konuşurken kayınvalidem bişey getirmiş hadi kızım sen de gel dedi, ben de izin vermiyorum gelemez dedim. Ay o ses yalmiyomus işte ben kizi sayılırmisim nasıl öyle dermişim. Dedim dünden bugüne ne değişti sen demiştin. Ay çok uzattim işte böyle ama çok çok sinirliyim gecmiyo sinirim
Bak bide tehdit ediyorBı de bana diyo ki bunun sonu kötü olur kötü olsun dedim ben de ya cildiricam gerçekten
Ben tartismam tarzim değil, rahatsız olursam söylerim. eltimle hep kavga edip barisirlar beni onla karıştırdı herhaldeBak bide tehdit ediyor
Koca kadın nekadr ayıp
Emziren annenin kurtarıcısı olur kendisi örtüyü ben baya kullandimYani dusunuyorum gitmek istedigim yer ayri kamelyali dere kenari bir yer.
Kimse olmuyor yakininda kapali kamelya
emzirme ortum var.
puset var bebek arabasinida aliriz.
kamleyada arabada falan emziririm zaten.
Azicik temiz hava aliriz..
Böylelerine kavgacı fln yer alır insanı sessiz buldukça eziyorlarBen tartismam tarzim değil, rahatsız olursam söylerim. eltimle hep kavga edip barisirlar beni onla karıştırdı herhalde
Ona da söyledim o da kustu ama barıştı geldi diyo iyi oturmalar size dedim
Bizim evde soğudu gibi. Petekler çalışmıyor kapattılar. Güya 16 derece altına otomatik çalışıyordu. Gece soğuk oluyor. Dün gece kızın odada yattım. Ben soğuk havada akşam banyo yaptırmıyorum. Genelde gündüz yaotırıyorum gece üşür diye.Ben yarim saattir yatiyorum.
Kiz uyusun bende uyuyim dedim.
Ama azcik kivransa hoop ayaktayim.
Neyse artik vucudum dinlendi der kâr sayarim napak.
Bi salon kaldiydi supurulcek.
Ev ciddi sogudu ya.
Acaba petekler kapandimibiz neredeyse 1.5aydir yakmiyoruz hic bakmadim.
Kizi yikicaz aksam
ayaklarina patik sirtina yelek giydirdim
Niye durmasın canım daha küçük noktacık o ağırlığu da yok. Alır kucağınıza tin tin gezersiniz. O mekan senin bu mekan benim hesabıYasak kalkinca piknige gidelim, yasak kalkinca suraya kahvaltiya gidelim diye adama siraliyorum.
El kada bebeyle nereye de demiyor adam.
Ben de hayal kuruyorum iste yasak kalkinca sahile bi de anama giderim iste ancak
surdan suraya yani.
Bakiyorum gidemicem tamam yaw seneye gidelim diyorum.
Nolcas beylleee bakalım.
Ama bi deneyesim var 1.5 saat yola gidip donmek istiyorum eskiden haftasonu kacamaklarimiz gibi.
Bakim kız durcak mi zorlancaz mi.
Kizinin babasi beyler kucaginda gezdirir olmadi alistirdi o ki.
Yakinimizda bir göl var sosyal mesafaye sey ederiz zaten orman ici gol kenari
Piknigim geldi benim ya
ayy dimi ya zaten sakin premsesNiye durmasın canım daha küçük noktacık o ağırlığu da yok. Alır kucağınıza tin tin gezersiniz. O mekan senin bu mekan benim hesabı
bizimkilerde kapanmistirBizim evde soğudu gibi. Petekler çalışmıyor kapattılar. Güya 16 derece altına otomatik çalışıyordu. Gece soğuk oluyor. Dün gece kızın odada yattım. Ben soğuk havada akşam banyo yaptırmıyorum. Genelde gündüz yaotırıyorum gece üşür diye.
Benim de bu sinirle Teksas katliamı falan izleyesim varİyigecelerr
Zaten bitik olan psikolojimi iyice bitereyim diye,Kalifat diye bi diziye basladım.
Beni yakında rehabilitasyon merkezlerine yatırmanız falan gerekebilir arkadasslar
EtmaaaaaaBenim de bu sinirle Teksas katliamı falan izleyesim var
Hayatta böyle şeyler için kimseye ricacı olmadım insanı zora sokuyor lar herkes gibi beklesin canim . SirasiniBende şuan sinir oldum
Bir Arkadaşım aradı kimlik için tanıdığın varmış diye. Tanıdığım kişi ile rica minnet kendime zor çıkarttım
Şimdi onun için tekrar aramak istemiyorum
Ve az önce o tanıdığım kişinin kızına watsapdan yazdım
Cvp yazmış sonra silmiş
Sonra ara babamı demiş
Ay bir havalar
De ki yapamam bu ne ya
Offf
Kuzu esmalari yazdinmı bugun göremedimbizimkilerde kapanmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?