- 21 Ağustos 2015
- 32.267
- 97.993
- 798
- 38
Ayy senin tyze benim kvdeSabah kalktım erken. Uyuyamadım tekrar. Kahvaltı hazırladım. Kız uyandı. Sonra eşim kalktı. Kahvaltı yaptık. Biraz topladım masayı. Mutfak hala dağınık. Biraz sonra başlayacağım işlere. Mutfak evi toparlayacağım. Çamaşır atacağım. Yemek karnıyarık düşünüyorum. Kıza da yemek yok. Çorba pilav falan yaparım.
Dün eşim anlattı teyze eşime demiş verdiğim paraları sana söylüyormu diyeeşim de kızmış söylemesen ne olur sanki dedi. Biraz kızdım açıkcası. Sanki ben onun verdiği parayı saklayacağım. Eşim de diyor verse de sonuçta ben de altında kalmıyorum verdiği paranın. Zamanında az para vermedim onlara tam da düğün yapacağımız dönemde ikisine de para verdim. Ayrıca düğündeki sana taktıkları bileziği de ben aldım dedi.Elbiselerine kadar ben giydirdim dedi.
Bir de bana o zaman sakın bileziği bozdurmasına müsade etme deyip duruyordu. Sanki kendi parasıyla almış gibiya adam kendi parasıyla kendi borcunu ödedi bozdurup onane
![]()
Ben mevlütte elime zarflar verdi kvde bende zaten olaylıydık götürdüm eline verdim kocinin
Arıyor arkadan su su zarf verdi ,verdim ben zeynebe diyo
Sanki ben onun 20 tl lik zarfına kaldım manyak