Bugün çocuklara izin vardı ciktik öğle namazından sonra flo ya gittik oglus a fenerbahçeli spor aldık bitane sandalet alacaktık çok model yoktu oğlan geçen sene 25 numara giyiyordu tam oluyordu 29 numara tam oldu gibi büyük olsun az ddim çabuk büyüyor ayaklar 4 ay giymiyo bidaha başka ayakkabı mağazası yok haftaya bakarim tekrar bide oğlan sıkıldık dolanmadik çok orda ordan parka ciktik Burger e gittik hamburger istiyordu bizde yedik oyun parkının önüne set yapmışlar 
girilmesin diye ordan kasaba gittik et kiyma fln aldık su dokum tavadan bulamadık granit gibi bise aldik bana kalsa almiycaktum eşim ısrar etti kendim gitsem daha istikrarliyim valla elden taksitim var onu odefim 100 tl a101 e girdim fındık ceviz peros çamaşır suyu bide indirimde torku kasar vardı aldim 42 tl ödedim çilek aldık manavdan 6 tl yarım kg bu seneki en güzel cilekti
su az kalmış artık yarın alicam bide süt alcam mayalarım et kizarttim aksam eşim cins yemek konusunda illa bise buluyo deli etti sofrada valla yedifimden bise anlamadım yok annesi şöyle yapıyormuş yok bi yerde böyle yemiş kendin yap ddim bugun bi kaç kere atistik dolunay bizi de etkiledi sanirim