Küçük Düşün Büyük Olsun!

Maşallah baya bitmiş canim erken uyanınca işte bitiyo
ENterasan bi sekilde dinc uyanıyorm
BEnce yarım gün dinlendiğim icin
Cünkü oturuyosn
Öbür türlü kızın pesinde hic verimli olamıyordm eve
Evde hamliyoruz. Bide tekrar bir rutin oluyo çalışınca insan kendine geliyo
Alınmış alınmıştır canim çalışıyorsun o kadar harcama konusunda bilinçsiz degiliz
Allah'ım şaşırtma psikolojileri bozuk bence adam ölüymys bide evlisin

Oh minnosa iyi olmus kalabalik ta oyun oynayacak bir sürü kişi

Okurken hep içimde diyordum bu Sefer dışımdan söylemek istiyorum, çok tatlısın ya seni okumak ayrı bir keyif

Selam kızlar anca yazabiliyorum dışardan geldik oğlanı isleri bitirip parka çıkardım ordan onura gittim sotelik et yarin kg fileto tavuk 1 kg kıvırcık içe tea lays bi paket mor lahana 66 çektirdim nakit karttan fırından 2 ekmek bi simit 4 tl verdim aksam kardeşim uğrayacak evli kiz kardeşimin yarin doğum günü ona gitces annemde kalcaz bugun sabah kahvaltiya gitces pastayı ben alirim giderken

Akşama baharatlı fileto tavuk kizartcam pilav salata ayran yaparim çay yanina bisküvi var az dinleniyom simdi kahve içiyorum gitmeden camasir yikamistim renkli onları topluycam oğlanı dus aldircam bi rahatım sonra kardesim 8 gibi gelir o zmn yeriz yemegi dfi esim ayri yemeyelim ddi

Merhaba hanımlar, şükür gelebildim hepsini okudum öyle geldim. Lellim teşekkür ederim. Allah kabul etsin hepsini okudum. Senden de Allah razı olsun. bu hafta çok yogun geçiyor. Pazartesi fiks temizlik-pazar, salı günü evde eksikleri tespit ettim acilleri tabi.Çarşamba bir ablamızın kızının nikahına gittik düğün yapılcaktı bu ayın sonunda ama virüsten sebep yapamıyorlar. Şu ana kadar gittiğim düğünlerde bizim burda nikah hiç olmaz, çalgılı-yemekli düğün olur hep. Kızın babası 12 adet bilezik taktı kızına damada ata altın. Annesi altın set ve gremse kızına, damada da çeyrek ata taktı, oğlan evide 6 çeyrek damada 6 çeyrek geline taktılar. Nikaha davetlilerden çok azı para taktı hep altın takıldı. Ama böyle de güzel oldu maskelerle.

Eksikleri almak için çıktım milyoncu gibi bir yer oraya gittim. 2 tane yanmaz ütü masası örtüsü, 1 makas, kilitli poşet küçük boy 10'lu, 2 tane saksı altlığı bir tane de kesme panosu, bir adet balkon süpürgesi 60 tl verdim geldim. Fazla para harcamak istemiyorum birkaç eksik daha vardı onları başka zaman çıktıgımda alıcam. Eksik hiç bitmiyor. Çok şükür bin şükür her halimize.

Selamlar
Yazlığa geldik şükür dışarı çıkmak ne büyük luksmus
Temizlik vs derken 2.5 ya denize bı gideyim bari dedim, çocukları eşimle yolladım önden, ben gittim yağmur başladı
Şimdi annem oğlum eşim uyuyo ben de sessizlikte sizi okudum yaprak dökümü açtım
Akşama da oğluma sulu köfte getirmiştim, bize de menemen yapayım dedim yarın detaylı yaparım yemek

Hepimizden canim.
oyy masallah ne cok takilmis

Hanımlar sizden bir şey rica edicem. Beylikdüzünden mi Esenyurttan mı ev alınır yatırım amaçlı eşim evler çok ucuz diyor birkaç firmadan fiyat aldı. Sizce nereden alınmalı bu konuda bana fikir verebilirmisiniz.

ben oralari hic bilmiyorum canim.
and. yakasindayim ben

Beylikdüzü oturmak açısından Esenyurt a göre daha nezih ve pahalı, Esenyurt neresinde olduğu önemli tabiki ama yatırım amaçlıysa uygun olur. Esenyurt ve Beylikdüzü arasından E5 geçiyor, yolun bir tarafı Esenyurt bir tarafi Beylikdüzü.
Esenyurt un iç tarafları meydan vs biraz karışık ve düzensiz, alıp uzun süre ellemeyecskseniz çok değer kazanır ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…