Maşallah baya bitmiş canim erken uyanınca işte bitiyoUykusuzlukdan mi ne gunleri falan karistiriyorum artik. Bugun cuma oh falan diyordum ki esim dediki Cuma derken? olamaz cuma degil olamaz dedim
Bu hafta resmen bitmedi ya.
Babalar gununu bile bu hafta sonu biliyordum.
Kizi salona aliyorun diye salonda cam acmiyorum salonda hissedilen sicaklik 40 falan oluyo
Hemen hapsuruyo napim mecbur.
Y.odasinda uyutunca hemen havalandiriyorum.
actim altini yine bezi var sadece muslin orttum bacaklarina seviyor öyle teptikce örtuyom.
Rahat uyusun.
Kizin son 1 no bezlerini bitirdim 2.numaya gectik ondan 2 pkt almistim dogmadan indirimden yakalayip.
1 ler sıkıyo artik piyensesimi
BiraZ yemek uydurmam lazim.
Bulasik mak. calistirdim
y.odasini topladim actim camini havalansin.
Banyo temizlencek.
Annem gelir kizi yikamaya o ara supurur evi banyoyuda temizlerim.
Evde hamliyoruz. Bide tekrar bir rutin oluyo çalışınca insan kendine geliyoENterasan bi sekilde dinc uyanıyorm
BEnce yarım gün dinlendiğim icin
Cünkü oturuyosn
Öbür türlü kızın pesinde hic verimli olamıyordm eve
Alınmış alınmıştır canim çalışıyorsun o kadar harcama konusunda bilinçsiz degilizBuay cozuttum
Alısveris konusunda begendiğimi süzggecten gecirmeden alıyorm
Baget yüzük aldım az evvel gümüs 49,90 a düsmüs
Aldım valla
Biraz maas yükselmesine güveniyorm sanki ama napalım önümüzdeki ay toplarız
İlk gün 5 tasımı taktım
Cünkü neden takmayayım 5 tasım var
Böyle bi karikatür vardı bilmeyenlere neden bu kız oyum var buyum var diyo demesin sonra
Kadın hemen farketti zeynep güle güle kullan dedi
Takmadım bidaha
Ana dedim bunlar demesin sonra parayı bulmus pırlantalar almıs
Maasa zam yapmayalım derler merler mazallh
Evet kafam pırıl pırıl arkadaslar mazur görün 5.30 da kalktm
Sonucta sabah sabah 10-20-50 derken 80 teeelee gömdüm
Allah'ım şaşırtma psikolojileri bozuk bence adam ölüymys bide evlisinGeceleri bdvye girmicem artk
Valla carpılcaz
Dün bi konu vardı,kısın uludagda kaybolan dagcılar vardı vefat etmisti duymussunzdur.
Kadın ben o dagcılardan birine asık oldum diye konu acmıs
Adam ölmüs
Carpılıp kalcaz suralarda ne askı
Oh minnosa iyi olmus kalabalik ta oyun oynayacak bir sürü kişiGünaydınn
Sabah sabah horoz sesiyle uyandım. Kızda uyanmış gözünü açar açmaz. annee annee üüürrüü yaptı diyorAkşam geldik anneme. Bu defa tüm kardeşler birarada olabileceğiz uzun zamandır olamıyorduk.
tabi kızda yolda uyudu ilk an uyku sersemiydi.Sonra herkese sarıldı. Yatmadan önce de tam yatıracağım. İyi geceler demedik dedi geri döndü herkese iyi geceler deyip öptü yattı.
Okurken hep içimde diyordum bu Sefer dışımdan söylemek istiyorum, çok tatlısın yaBuay cozuttum
Alısveris konusunda begendiğimi süzggecten gecirmeden alıyorm
Baget yüzük aldım az evvel gümüs 49,90 a düsmüs
Aldım valla
Biraz maas yükselmesine güveniyorm sanki ama napalım önümüzdeki ay toplarız
İlk gün 5 tasımı taktım
Cünkü neden takmayayım 5 tasım var
Böyle bi karikatür vardı bilmeyenlere neden bu kız oyum var buyum var diyo demesin sonra
Kadın hemen farketti zeynep güle güle kullan dedi
Takmadım bidaha
Ana dedim bunlar demesin sonra parayı bulmus pırlantalar almıs
Maasa zam yapmayalım derler merler mazallh
Evet kafam pırıl pırıl arkadaslar mazur görün 5.30 da kalktm
Sonucta sabah sabah 10-20-50 derken 80 teeelee gömdüm
katiliyorum bende kocaman hemde.Okurken hep içimde diyordum bu Sefer dışımdan söylemek istiyorum, çok tatlısın yaseni okumak ayrı bir keyif
Valla öyle baby yazım dili çok güzel keyifle okuyoruzOkurken hep içimde diyordum bu Sefer dışımdan söylemek istiyorum, çok tatlısın yaseni okumak ayrı bir keyif
Maşallah canım bitmiş islerIslerim bitti.
sutlac yaptim
pilav yaptim.
Bulasik mak. bosalttim.
Simdi ben otururum kız uyanir
Sunun surasi 3.5 saat falan kaldi devir teslim torenine
Hepimizden canim.Merhaba hanımlar, şükür gelebildim hepsini okudum öyle geldim. Lellim teşekkür ederim. Allah kabul etsin hepsini okudum. Senden de Allah razı olsun. bu hafta çok yogun geçiyor. Pazartesi fiks temizlik-pazar, salı günü evde eksikleri tespit ettim acilleri tabi.Çarşamba bir ablamızın kızının nikahına gittik düğün yapılcaktı bu ayın sonunda ama virüsten sebep yapamıyorlar. Şu ana kadar gittiğim düğünlerde bizim burda nikah hiç olmaz, çalgılı-yemekli düğün olur hep. Kızın babası 12 adet bilezik taktı kızına damada ata altın. Annesi altın set ve gremse kızına, damada da çeyrek ata taktı, oğlan evide 6 çeyrek damada 6 çeyrek geline taktılar. Nikaha davetlilerden çok azı para taktı hep altın takıldı. Ama böyle de güzel oldu maskelerle.
ben oralari hic bilmiyorum canim.Hanımlar sizden bir şey rica edicem. Beylikdüzünden mi Esenyurttan mı ev alınır yatırım amaçlı eşim evler çok ucuz diyor birkaç firmadan fiyat aldı. Sizce nereden alınmalı bu konuda bana fikir verebilirmisiniz.
Teşekkür ederim. Anadolu Yakasında çok yüksek ev fiyatları.ben oralari hic bilmiyorum canim.
and. yakasindayim ben
Beylikdüzü oturmak açısından Esenyurt a göre daha nezih ve pahalı, Esenyurt neresinde olduğu önemli tabiki ama yatırım amaçlıysa uygun olur. Esenyurt ve Beylikdüzü arasından E5 geçiyor, yolun bir tarafı Esenyurt bir tarafi Beylikdüzü.Hanımlar sizden bir şey rica edicem. Beylikdüzünden mi Esenyurttan mı ev alınır yatırım amaçlı eşim evler çok ucuz diyor birkaç firmadan fiyat aldı. Sizce nereden alınmalı bu konuda bana fikir verebilirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?