Ay bizdede öyle ama genelde disardada ben kosturuyorum neyle oynar biliyorum evde ztn beni istiyo oynarken he ekstra bir korkuyor düşer fln diyehahaa aynı o bizde de var. Ama en azından dışarı çıkınca rahat ediyorum parkta ve heryerde o peşinde koşuyor. Evde o olayı pek göremiyorum. Dışarıda gören kesin diyordur hep adam ilgileniyor kadına bak ilgilenmiyor diye
Kuzu maşallah sen yine tutuyo sun kendini ben tutuyorum eşim hadi mısır patlat çikolata fln çok aliyo kaçıyor ipin ucusarilalim aglasalim bence
valla versek ya.
Ben aksam yemiyorum meyve bile en gec 8 kapatiyorum.
Anne cayi icersem ancak iciyorum.
Gecede yemiyorum.
Ama mesrubat ve biskuvi falan atiyorum agzima oturup yiyemedigim zamanlar onlari kesmem icap ediyor
Benimki oynuyo sonra elleri işliyor koltuklar deri onlara el izi yapiyo en son yerleri isliyo siliyor bez alipBenim de öyle başladı en son bı ayağımı sokayım diye bitti
Kız öyle kazalar çok oluyo benimde kac kes başıma geldi yurutece binerdi deli fişek çarpar çarpa giderdiSize bunu yazarken kız kahve fincanını devirdi
Allahtan soguktı
Masaya gecerken tekme attı kucagımdan ayyh
Gideyim de aglayıp halı sileyim
Canim iradem iyidir.Ay bizdede öyle ama genelde disardada ben kosturuyorum neyle oynar biliyorum evde ztn beni istiyo oynarken he ekstra bir korkuyor düşer fln diye
Kuzu maşallah sen yine tutuyo sun kendini ben tutuyorum eşim hadi mısır patlat çikolata fln çok aliyo kaçıyor ipin ucu
Benimki oynuyo sonra elleri işliyor koltuklar deri onlara el izi yapiyo en son yerleri isliyo siliyor bez alip
AYy h o yürütec ayrı belaKız öyle kazalar çok oluyo benimde kac kes başıma geldi yurutece binerdi deli fişek çarpar çarpa giderdi
yaaaa yolla bize kiz kocam bakiyo nede olsa oda arada buyurHalıya parlatıcı sıktım
Su tipi alır mısınız tepemden
Bacim nazara geldinSize bunu yazarken kız kahve fincanını devirdi
Allahtan soguktı
Masaya gecerken tekme attı kucagımdan ayyh
Gideyim de aglayıp halı sileyim
Maşallah sen ogretmissin canim, ben siler misin diyince bida yapmam sen siler misin diyoAy bizdede öyle ama genelde disardada ben kosturuyorum neyle oynar biliyorum evde ztn beni istiyo oynarken he ekstra bir korkuyor düşer fln diye
Kuzu maşallah sen yine tutuyo sun kendini ben tutuyorum eşim hadi mısır patlat çikolata fln çok aliyo kaçıyor ipin ucu
Benimki oynuyo sonra elleri işliyor koltuklar deri onlara el izi yapiyo en son yerleri isliyo siliyor bez alip
Aslında gitmemesi daha doğru biraz daha zaman geçsin. Öğreteceğim. Sadece anne babayla diye. Henüz bilmiyorKolay gelsin canim benimkide teyzesi bizde kaldı bi kaç gün hep kalktı zipladi yanında bizimki benle babası hariç wc gitmiyor kimseyle iyi utanıyor önceden kiz kardesimle giderdi artık istemiyo
Ay bizdede öyle ama genelde disardada ben kosturuyorum neyle oynar biliyorum evde ztn beni istiyo oynarken he ekstra bir korkuyor düşer fln diye
Ama yerimmm ben onuuuu bal böcüğüm.Halıya parlatıcı sıktım
Yürüteçten sarkıyor deyince bir anım aklıma geldi. Yürüteçte birgün iki saniyeliğine mutfağa geçtim geldin bir baktım yürüteç düz duruyor kız yerde sürünüyorAYy h o yürütec ayrı bela
Sarkıyo ondan artk
Benimki direkt ben bakmam yapma diyoAllah yardımcın olsun canım. Anneleri de bazen anlamak mümkün olmuyor. Evet zor çocuk bakmak ama evlenir evlenmez hep çocuk yapın diyen anneler değilmi
O oy yeesinler onu cokmu tatliHalıya parlatıcı sıktım
Benimki oyun olsun diye siliyor sil desem inada silmiyor canim misal bise istiyorum babası varsa getirmezMaşallah sen ogretmissin canim, ben siler misin diyince bida yapmam sen siler misin diyo
O oy yeesinler onu cokmu tatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?