Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay bizdede öyle ama genelde disardada ben kosturuyorum neyle oynar biliyorum evde ztn beni istiyo oynarken he ekstra bir korkuyor düşer fln diye
sarilalim aglasalim bence
valla versek ya.
Ben aksam yemiyorum meyve bile en gec 8 kapatiyorum.
Anne cayi icersem ancak iciyorum.
Gecede yemiyorum.
Ama mesrubat ve biskuvi falan atiyorum agzima oturup yiyemedigim zamanlar onlari kesmem icap ediyor
Kuzu maşallah sen yine tutuyo sun kendini ben tutuyorum eşim hadi mısır patlat çikolata fln çok aliyo kaçıyor ipin ucu
Benim de öyle başladı en son bı ayağımı sokayım diye bitti
Benimki oynuyo sonra elleri işliyor koltuklar deri onlara el izi yapiyo en son yerleri isliyo siliyor bez alip

Slms canımlar
Anca oturdum
Soka girdim 23 tl;ıslak mendil,kadayıf (muhallebilik)2 tane dondurma,pirincunu,kefir.
Kociye bugun saglıksız beslenme var
Nugget kızartcam ona süpriz.
Bize semizotu kızla,yogurtlayıp yeriz.
Soganla kavurup ayırdm onunkini tuzsuz.
Kendime baharatladım
Pilav yaptım
Kadayıflı muhallebi yaptım
Kızı yıkadım gelir gelmez
Uyuttım
Kendim dusa girdim
Gerci gir cık aynı su ter kalıyoruz yine

Size bunu yazarken kız kahve fincanını devirdi
Allahtan soguktı
Masaya gecerken tekme attı kucagımdan ayyh
Gideyim de aglayıp halı sileyim
Kız öyle kazalar çok oluyo benimde kac kes başıma geldi yurutece binerdi deli fişek çarpar çarpa giderdi

Canim iradem iyidir.
okadar hamur isi yaparim bazen hic tadina bakmadigim olur.
Genelde en az ben yerim onlardan da.
Zaten hamileliklerim harici 60ı gormedim bile hic.
Bakalim 60a donebilcem mi
Donersem citayi yukseltebilirim

Maşallah sen ogretmissin canim, ben siler misin diyince bida yapmam sen siler misin diyo

Kolay gelsin canim benimkide teyzesi bizde kaldı bi kaç gün hep kalktı zipladi yanında bizimki benle babası hariç wc gitmiyor kimseyle iyi utanıyor önceden kiz kardesimle giderdi artık istemiyo
Aslında gitmemesi daha doğru biraz daha zaman geçsin. Öğreteceğim. Sadece anne babayla diye. Henüz bilmiyor

su delileri ya. Koltukta su lekelerim azaldı şükür. Suluğunu az kullanıyorum şuan.

Selam kızlar
İş yeri şu sıra çok sıkıntılı geçiyor akşamları buraya bile girmeye mecalim kalmıyor
Dünden yemeğim vardı yemek yapmicam diye milföy yaptım
Sabahtir canım sütlaç istiyor bi de sütlaç yaptım
Yemeğin yanına makarna yapcam
Evin toplanması lazım annemler gelcek haftasonu Allah'tan pazar günü dip bucak temizledim sadece süpürüp silcem toz alıp banyoları ovalarım yeter
Bu akşam yapsam olcak ama eşim yarın evde belki o yapar diye ellemeyecegim

Selam kızlar bugun yazamadim pek yeni süpürgeyle cektim salon mutfak temiz cekiyi memnun kaldım bir öğlen banyo temizledim oğlanla avm gittik lcw oglus a 6 lı kısa çorap aldim 17 verdim tedi açılmıştı oraya gittim bir büyük su bardağı aldim 5 tl çok beğendim bizimki kırıldı eşim 1 tane daha al ikimizin takim olsun ddi ogluş yaylı ok oyuncağı aldı 20 tl biyane uni baby sampuan ogluma dibi geldi nerdeyse sık banyo yapiyi yazın 10 tlydi esime tshirt istiyordu 30 tl ama çok beğendi arkadaşın oglunada 4 lü çorap 9 tl orda olduğunu bilmiyordum yoksa oglusada ordan alırdım çocuğa gorede lcw bulamadım ayağı daha büyük 74 fln buraya verdik bime girdik 1 ekmek 1 bucuk verdik eve geldik eşim yaylı ola bakarken kırıldı 3 üncü cekiste fln gitti fisle kirildi hemen demis başka almış 10 tl vermiş uzerine pilav yaptim patates salatası kuru vardi yendi bitti yarın arkadaşı kayınvalidesi çağırmış oraya gitcek haftaya gorusurs ddim cumartesi aksilik olmassa eltimde gün var kaynanam gelcek ona belki banada uğrar temizlik yaparım cuma yarin bi oglusu çıkarırım marketten et alirim hunkar beğendi istiyo canim yaparim patlıcan var onu kozlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…