Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar yazamadim önceki akşam annemlere gittik oglusla dun kiz kardeşime kahvaltiya ciktik d günüydü kutladık aksam denize yakın evi oraya indik denize ayakları soktuk sahilde oturduk ogluş çok sevdi sonra islandik hep kıyafetleri değişip parka çıkardık oglosu oturduk agaclik yerde tenhaydi iyi geldi akşam döndük ev fena dağılmış kusu salmış eşim her yere pislemis gelince beyaz makine actim astim sabah bir makine renkli açıp topladim bulasik toplamistim gece sabah çıkanlar atıldı sabah yeni supurgeyi actim çok güzel çekişi masallah diyeyim paspas yaptım çamaşır sulu toz aldim banyo cifledim klozet duşakabin yikadim aksama peynirli biber istedi eşim çiğ köfte alçak bi yer var güzel yapio bide patates salatası oglus a yayla corba yapcam istedi

V
Bende öyle düşündüm inanki canim bizede bir daire kalsa en azından çalışıp geçinirdik iki taraftan babam vefat etti 1 daire var kardeşlerle bizim resmiyette anca satilirsa fln bi yana anda annem var erkek kardesimle orda kalırlar kiz kardesim evlenirse

Kızlar çok teşekkür ederim. Allah razı olsun sizlerden. Yazdıklarınızı eşime okudum. Gurur duydum sizlerle sagolun.
Ne demek canim faydamiz dokunduysa insallah güzel bir yerden kısmet olur
Annede bi yumuşama var kuzum insallah kaynana şaşırtır bizi
Ordan bile belli canim sarılık olsa çocukta uyumaz insallah kısa sürede düzene girer canim
Uzaktan nasi anlıyorlar evhamlatiyorlar insani
Bu ara herkes ekonomik zorluklardan geçiyor canim söylemiyordur saba üzülme diye belki
Hepimiz bir şekilde imtihan oluyoruz kuzu burası banada kafamı dağıtma vakit geçirmek fikir alıp vermek için bir yer
Iyi olmuş canim yeni bir daire olmuş benim esime benziyor baban oda öyle çoğu zaman keyfi harcamayı seviyo benim tam tersim ben bor c olmasın fatura olmasın kafasinfayim yeme içme ona gore ayarlanir diyorum

Gelelim harcamalara dun kardeşime giderken ekmek oğlana meyve suyu simit 11 tl park ta bi amca sebze satıyordu köylü çok güzeldi sattıkları domates salatalik az biber esime acı 10 tl verdim eşim kiyma al illa gelince kavur ddi 30 tl lik kiyma aldim yarısını biberli kavurdum gelince kardeşim hediye istemedi kocasının isleri bozuktu bir miktar verdim kendisi beğendiği bireyi alsın diye kiz kardesimde aynı yaptı bugun markete çıkmadım eşim oglanla çıktı ona biseler almis çiğ kofteyide o alir corba koydum ocaga belki yuruyuse cikarim az dinlendim kahve ictim

oyy 2mile gecim dedim leslie oyyyyy anam oyyy 10dk pertim cikti.

Ama istikrarliyim 5dk bile olsa yapiyorum birakmak yok.
sıkılasicam kilo veremesemde.

Oglumdan iltifat aldim ama ☺
Anne ihtiyacin mi var dedi bunu yapmaya.
yok mugg dedim
yoo dedi.
Sagol evladim seni bugunler icin buyuttum zaten anana iltifat et dedim.

Kiz uyurken hemencik yapiyorum.
ama 10dk fena terledim esim gelse hemen dusa cumburlop

Esim cikti ama adama supurge, mop basligi, salam sucuk sosisli liste kitledim.
Gelince cikmayaydim eyiydi dicek.

Aksama pizza yapicim
islak kek var.
Bugun boyle olsun yarin annemlere gidicez orda yeriz.

oyy robotu acmaya useniyorum mak. gelsede supurge yapsam.

Yarin aslinda pazara gitsem gelsem hemencik.
Annemle bulusurduk pazarda.
Biber, domates falan alirdim.
2 bag lahana alim epeydir sarmadim
Esim kizi oyalarken yarin sarardim.
Bakim duruma gore erkenden bi dolanir gelirim.

Yine pazar daha uygun ve tazecik oluyor.

ayy aksam yuruyusleri en bi sevdigim.
Kiz hasta olur falan diye korkudan sabah plan yapip aksam iptal ediyoruz.
Sahil eser, yok orasi tepe, yok hava kapali, yok kiz uyuyo☺
Bu sene beyyyleeee bizde.

surda otururken bugun tam 4 defa su ciceklere su verim diye kalkip hep baska bisi yapip geri geldim.
Her oturdugumda aklima geliyo.
Unutkanlik nolcek bakim bende umarim gecicidir..
Kaliciysa eyvah eyvah.

Uykusuzlukdan diyorum emme bilemedim

Evt 2 kisiler
Paso ev temizliyo
Gidince herkes odasında kalıyormus o yüzden büyük ev almıs
Benim koci de diyor
Calıssın alsın bize ev mi aldılar diyo aileler
O yüzden yiyorz bak birbirimizi diyorm ay sonı
Kızım da mı oyle olsn diyorm
Kira derdi zor

ayy aksam yuruyusleri en bi sevdigim.
Kiz hasta olur falan diye korkudan sabah plan yapip aksam iptal ediyoruz.
Sahil eser, yok orasi tepe, yok hava kapali, yok kiz uyuyo☺
Bu sene beyyyleeee bizde.
Bebek küçük kuzum ancak h sonu doyurup esine birakip yurunebilcek bi yerde 1 saat yuruyebikirsin bide esin bakıyor nede olsa ben öyle yapiyodum 40 im çıktı kışti doğum yaptimnisanda başlamıştım bayada vermiştim aslında bu evde çok kilo aldim gece yatmadan lesliye başlasam iyi olur

Kvdemin bana yap diye verdiği tarif
2 patates 2 havuc 45 dk kaynatcakmısım
Sonra blendrdan gecip su ekleyip corba yapcakmısm
4 aylıkken veriyodk biz onu hani et suyu falan?
Benim cocıum enginar yiyo dedim havuc patates onu kesmez dedim
Aa nasıl yiyo diyo
Allahtan corbasını yogurdunu yapıp yolluyorm
Suya ekmek dograr yedirir bunlar cocuguma

caya kiz çaya

İyigecelerss
Köftemiziii yidiiik geldik efenim
Kızı uyuttm
Kvdem kociye annesi geldi seninki sus pus oldı benim canımı cıkardı bugun diyo
Anasıyım olsn okadr
Sen kendini benle bir mi tutuyon dicektüm
Kendime nem maskesi yaptm 15 dk
Dusa girdim
Bulasık mak.calıstırdm
Kahvemi yaptım az keyif yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…