Küçük Düşün Büyük Olsun!

ahss gelemedim
mak. o parcasini satiyormus aldigim zuccaciyede, esim 5tl almis.
Sevindim ya 160tl olmus cunku.
Toz torbasida almis 3 tane yikaniyor ama nekadar yikasanda arinmiyor.
Canavar gibi cekiyo valla.
Esim supurge yapti, 143tl markete gommus.
Bende pizza yaptim 2 dilim yedim valla.
Leslieye sayilsin napim☺
Yemek olayinida boyle atlattik
ıslak kek verdim kizda yine uyudu aldim odaya geldim bende uyucam birazcik.
Balkonda oturmak cok sarardi gelen gecene bakiyordum ama uyumak daha iyi gelecek suan.
Yarin annemlerin orda terasta otururuz..

Üzüldüm kuzuma ya. Ama kimse annenin yanında olması gibi olmuyor burada yeğenimi gördüm ve farkettim. Annem elbet ilgilenşyor Hatta bugün çocuklara çorba yedirmediniz kaç gündür içi kurudu dedi ama ne bileyim yani anne olmadan üzüldüm yeğenime.annesinin gelmesini bekliyor. Daha sevinçli sanki.

Keşke annen destek olsaymıiş. Şimdi belki de çalışmak zorunda kalmazdın. Bunu ince düşünseydi keşke.şimdi çocuk için ikisine de minnet etmek zorunda kalıyorsun. İnşallah alırsın birgün canım içten dileğim bu. Ev alma konusunda ben de çok hassasım. Seni çok iyi amlıyorum.

Kızlar bir okuyup yazamadım.
Dün gece kız uyanmadı çok şükür uyudum.sabah 7:30 da uyandı. Bugün full parktaydı. Kardeşim evin sitenin parkı. Büyük Yeğenim saatlerce ilgilendi Sağolsun. Bahçede çimlerde eğlendiler oturup oynadılar. Akülü arabaya bindi. Vs vs. Fulll enerjikti. Ve doğal olarak tv istemiyor. Bu tarafı hoşuma gitti.
yağmur yağdı. Yeğenimle kızı birlikte banyoya soktum. Uyurlar dedim. Tam uyuyacakta kardeşim geldi teyzeeeemm dedi gitti uyku. Dedim ilgilenirsin sen
Bu defa hepten deli oldular teyzem anneannem seni çok çok seviyorum deyip sarılınca eriyip bitiyor hepsi
Neyse 20:30 da uyudu. Ben de biraz kafamı dinledim burada takıldım.
tek korktuğum konu tehlike olayı. Henüz tam farkedemiyor tehlikeleri.

Bugün de diğer kardeşimdeydik. Annem de geldi. Kuru dolma ve sarma yaptı bizde yardım ettik. Ek yemeklerde vardı. Bugün hava soğudu bir ısınmak bilemedim. Alışmışım bizim evin sıcağına. Kardeşim yanıyor camlar açık sürekli. Bir ısınmadı hava geldiğimizden bu yana hergün yağmur yağıyor. Sonra hava düzeliyır. İstanbuldan farkı kalmamış.
Sanırım burada kalacağım. Kardeşim bayramdan sonra bodruma ablamın yanına gidelim diyor. Eşimle konuştular izin ayarlayabilirsem dedi. Nornalde annemde bayramdan sonra uzun kalacaktım. Eşim de olur kızımda kalmak istiyor dedi. Ben desem kalma der kızı isteyince kal diyor
Sonra vaka sayısı yükselince ya geri dönemezseniz dedi. Evime döneceğim deyince kim ne derki. Ablam da temmuzda işe başlayacak bir sorun olmaz dedik.
akşam da geçmiş kıza sarılıp yatmış annem de diyor kızından ayrılamayacak belli buldumcuk oldu. Sabah kahvaltıda da beni kızdırdı. Kalabalığız tabure var kız sandalyeye oturmuş. Olsun kızım sandalyede otursun diyor kendi koca totoyu küçük tabureye yerleştirmeye çalışıyor En sonunda dedim kalk ver şu tabureyi.Benim kızım düşmesin diyor. HeyyAllahım. Şimdi de koyunkoyuna yatıyorlar.

Muhtemelen atlatmıştır virüsü canım.Atlatmasa bile ,hastanede ciddi sıkıntılı ortamlarda bulunuyorlar, muhtemelen onlara dışarısı çok daha güvenli geliyordur.Hastanede olmuyorsan gezerken hiç olmam diyorlardır, yani ben doktor olsam öyle derdim herhalde

Bende istiyorum evlenirkenn 1 daire vereyim
Ben cektim kira derdi kızım cekmesin isterim
Gerisini calıssın kendi yapsn
Altın tepsi de sunmak değil amacım
Sizin ekibi çok merak ediyorum ya kaynana nedense gözümde küt sarı saçlı, süslü bir kadın olarak canlanıyo

Günaydııınn
İyi pazarlarr
Kız 5.30 da uyandı mamaya
Dedim nasılsa 1 saate kalkar
Yatmadım
Öglene corba yaptm
TZe fasulye hasladım yogurtla yer arada
Kas aldım
1 kiloya yakın patates soydum,biraznı kahvaltı icin kavurdum
Birazını küp küp dograyıp difrize attım.
Sonuc kız hala uyuyo
Keske yataymısım
Dolgana yaptm cıktım mutfaktan

Eklentiler

• CC910FC4-FD90-44CB-9F53-3EED463995A2.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 118
Oyle durumlarda cocuklar boynu bükük kalıyor
Annesi calısıyor mu?
Caresiz kalıyor inssn göndersen bi dert göndermesen bidert.
Boynu bükük kalıyor ama orası net

Bu şarkıyi kendime armagan ediyorum

Dün okadar uykunun acisinin cikacagi belliydi.
5 de uyandi hala uyucak.
Ya uyusun diye zorlamiyorum ama esniyo uykusu var sapitiyo dalamiyor agliyor durmuyor.
Tamam uykun yoksa yat evladim bak etrafina iste ne debeleniyon derdin ne anlat hele diyesim geliyo.
Suan gozleri kapali ama hala uyumama pesinde
Gozlerimi acabileydim diye dusunuyo

Bakalim nasil aksam olcek bugun.

Simdi geri yatsam esim baslicak kahvalti kahvalti diye.

oyh sadece beni yoran uykusuzluk
Tek sikayetim bu
Gece uykumu alamayinca tüm gun kendime gelemiyorum cunku.

Neyse artik bunlarda gecer unutulur ya sabir.
Bi de yuzume bakiyo cipil cipil kiyamayrum sifatini yidigime..

Anneme kitlersem bugun uyurum 2 saat orda.

Beni yıldiracagini saniyor bu sıpa hey yavrum hey anan yer mi

Son düzenleme:
Hatun bi dunya is halletmis zabah zabah enerjine gurbannneee
Benimki yakamda yakaignesi az odadan ciksam viyk viyk.

Ben de hep ne de olsa uyanir diye beklemekden ne dus alabiliyorum ne bisi.
Ama alsam alirmisim diyorum hep de.
Ama kesin uyanir girsem banyoya
eminim buna ama ispat edemem

Geciyor hemsiree
Özlüyorsun sonra o ilk günleri
Ben senin kıza baktıkca özlüyorm

Allah'ım benimkide öyle yüz bulacakları kapıyı biliyorlar nazlari geçiyor istediklerine iyi eğlenceler canim ne güzel olmuş kaç aydan sonra beraber ailenle

Kızlr babacı oluyor kesin bilgi yayalım
Sabah 9.30 da gittik basına adamın
Kaldırdı,fırına gittiler beraber ben kahvaltı hazırladım
Börek almıslar
Geldiler adamın tepesinden inmiyor
Mama sandalyesinden üzerine atlıcak adamın
BENde yalandan aa cocuum yapma rahat bırak adamı diyorum
2 bardak cay ictim
Kahvaltı ettim rahat rahat
11.30 da uyudu da adm az nefes aldı

Bende adam evdeyken bakicisi muamelesi yapiyorum.
Alya agliyo, Alyayi gezdir, Alyayı uyut
Sagolsun bakiyoda gece 1.5dan sonra pasliyo o da bana
Dün aksam uyuyodu guya aldim odaya geldim uyuruz diye baktim uyumicak esime seslendim gel al diye.
1.30 a kadar ondaydi yine.

Bukadar hevesliyken etinden sutunden yararlanim

Dijiturkde sikinti vardi
adam geldi servis yani.
elinde eldiven vardi ama degisttik verdik yeni evde bebek var dedik.
galosla falan girdi maskeyle.

Ayy gitti adam esimle pesine sildik herseyi
kumandalar, unite, sehpa kablolar oturdugu yeri de islak mendiller bi sildim
paranoyak olduk yahu yeminle
Adam bizi zengo sandi.
Esime abi sizin mi blok diyo.
He komple haci dicektim gel satim sanada.

Yapan bilindik bir insaat firmasi esimin memleket taraflari siz onlardanmisiniz diyo.
Akrabaniz mi diyo.
Ula o firma akrabam olsa sirtim yere gelmez.

Selam kızlar
Kızı uyuttum nihayet gündüz uykusuna uyudu. Babası gidecek uyudu
Şimdi eşim evde değil niye uyuttun kızımı diyecek. Burada kalmaya karar verdik. Eşim dönecek. Biz de annemle yemek hazırlıyorduk.,Ya gerçekten annem yemek yapmayı bilmiyor. Yani lezzet olarak diyorum. Eşim gidecek diye aç gitmesin yemek yapalım dedi. Düşündü sağolsun. Dedim türlü yapalım. Türlüyü benim yaptığımdan değişik yapıyor. Belki de ondan lezzeti olmuyor. Soğan sarımsak biber sebzeleri harmanladı. Üzerine salça donates. Ben soğanı sarımsağı az kavururum. Zeytinyağ kullanırım. Et de kattığım oluyor. Eşim sevdiği için katıyorum. Benim için etli etsiz farketmez. Biraz baharat muhakkak katarım. :)
Annemle yemek kültürümüz çok farklı sanırım
Neyse şimdi de yeğenim uyumak istedi onu uyutuyorum.Kardeşim işte şimdi. Kızların Biri uyusa diğeri de uyuyor biri uyumasa diğeri de uyumuyor. birbirine bağlılar. Tek kız kuzenler.,yeğenlerimin gerisi erkek.
eşim giderken götürsün diye biraz kiraz toplayacağız. Dut da toplayacağız. Teyzesi dut istemişti benden. Oraya giremem şimdi yolu değiştiremem dedi durdu. Heeyy Allahım kendi bilir. Orada kalamam dedi. Sanki ben yokken kalmıyor. Ee dedim benimle dönerken uğruyordun. O zaman kızı bahane edip eve dönüyormuş şimdi kal diye ısrar ederlermiş. Neyse kiraz dut erik işyerine götürecekmiş
böyle yani bizde durumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…