Tabi canımSaolasın kuzu
Kimse kimsenin ne yasadıgını bilemiyor iste
1 nutelladan is nerelere geliyor
Birikip birikip.
O yuzden kimseye aa nekadr ayıp annesinden bisey bekliyor koca kadın dememek lazım.
Altında ilgi beklemek var oysaki
Başınız sağ olsun canımAllah razi olsun kizlar.
Ben cok isterdim gidim cenaze evine bisi yapim.
Ama kız, korona malum
Esim cenazeye gidecek yarın.
Bukadar iste bitti dunyalik isi.
Heybemizde ne varsa o gelecek önumuze.
Bugunde hep La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin bu duayi okumustum.
Bu dua Yunus peygamberin duasi.
zor anlardan hallerden kurtulmak, sıkıntı ve darligin giderilmesi icin okunuyor.
InsAllah teyze icin kabul olsun
basiniz sagolsun, isiklar icinde uyusunTeyze vefat etmis
cok cok cok uzuldum.
Rabbim mekanini cennet eylesin..
Cok iyi insandı yaptigi iyilikler önune gelsin insAllah.
Nurlar icinde uyusun.
cok uzgunum.
Surada su koltukda oturdugu hala dün gibi.
Insan inanmak istemiyor..
Cok erkendi cok..
sen dogum yap hastaneye gelicez diyordu.
Nasil seviniyordu.
Ahh ya.
iyiler niye erkenden gider..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canımTeyze vefat etmis
cok cok cok uzuldum.
Rabbim mekanini cennet eylesin..
Cok iyi insandı yaptigi iyilikler önune gelsin insAllah.
Nurlar icinde uyusun.
cok uzgunum.
Surada su koltukda oturdugu hala dün gibi.
Insan inanmak istemiyor..
Cok erkendi cok..
sen dogum yap hastaneye gelicez diyordu.
Nasil seviniyordu.
Ahh ya.
iyiler niye erkenden gider..
Hareket istiyorsa Alya yürüdüğünde görüşelimKendine oyuncak iste
İleri geri yaptırccak
Buyuyurlar ya.Allahım ne sıcak bir geceydi, kapılar, pencereler açık ama yaprak kıpırdamıyor gecelik üstüme yapışmış durumda uyandım. Yazı severim ama sıcak bunaltıyor. Kışı da severim insanın kendi kendine kalması biraz kendini dinlemesi, hayatında ki yaşarken göremediği ayrıntıları farketmesi gelir hep bana. Hele ev sıcacık dışarıda da hafif yagmur yagması benim en keyfi zamanlarımdandır. Tabi bu zamanları ben çocuklarım büyüdükten sonra keşfettim. Okul zamanı onları servislerine yetişterebilmek, lazım materyallerini eksiksiz yanına koymak unuttugumuz zamanlarda oldu. Özellikle ben çalışırken o günlerin yogunlugunu hatırlıyorum ben kızıma eve gidip alamam uzayıp giden toplantılar da babamı arayıp baba evde büyük kızın ödevi odasında unutmuşuz alabilirmisin diye ve babamın hemen kızım deyip alıp gelmesi Allahım diyorum şimdi o günleri sadece yad etmek ve unutmamak bana hala çok iyi gelir. Bir de anne sözü hafızamda o zor günlerimde hepsi geçicek ve sen hiç çalışmamış gibi olucaksın, kızlar da büyüyecek diye evet Allah razı olsun hepsi dedi gibi oldu. Ayyyyyy sıcak havadan girip nereden yazdım kızlar kusura bakmayın nazım bir tek size geçiyor.
sagol canim amintr_lelli
Lellim başınız sağolsun. Rabbim mekanını cennet yapsın, peygamber efendimize komşu eylesin.
Günaydın kadınlar kulübü.
Ben de mücadeleci bir insanım ama ciddi psikolojik baskı ve eleştiri ortamında büyüdüm, herkesle herseyi tartisabilirim ama annemde tikaniyorum konuşmaya açık bir insan da değil. İlaveten hayatımdan cikaramicam bı insan olduğu için desmedim yoksa bilsen neler varBen bu olayın üzerine giderdim
Öyle yapmacık bir bağ kurmak yerine gerçek ile yüzleşirdim. Yani yapım gereği savaşmayı seviyorum. Belki doğru değil.
amin canim oyleyditr_lelli canım çok üzüldüm.. başınız sağolsun..
burada yazdığın kadarıyla çok iyi bir insanmış..
Rabbim mekanını cennet eylesin.. Rahmetiyle muamele etsin..
Geride kalanlarada sabırlar versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?