Küçük Düşün Büyük Olsun!

Arkadaşımı yolcu ettim o gitti bana gelirken fırın temizleyicisi almış temizlik takıntım yüzünden bana gelirken mutlaka bir temizlik malzemesi alır kesesine bereket. Simitler güzel olmuş yedik kurabiyemde fena degildi çok güzel doyduk çok şükür. Mutfagı topladım bulaşıklar da yıkandı şimdi kendime nescafe yaptım ayaklarımını da uzattım sizlerleyim. Birazdan sonradan görme Almanyalılar gibi biriktirdiğim paraları sayacagım yarında kuyumcuya gidip altın alıcam inşallah bakalım ne kadar biriktirmişim. Kızların da istekleri var yarın onlarıda alırım artık ne kadar bırakırız bakalım. Kargolar geliyor kızlar mutlu oluyor, bende mutlu oluyorum onlar begenince.

Ne guzel ama ya hem de ihtiyacin gorulmus oluyor

Ben de aynıyım canım eşimin ailesine söylerim söylerim anneme gelince söyleyemem. Belki ayrı şehirlerde yaşadığımız içindir sebebini bilmiyorum. Ya da kadın çok emek verdi diye kırmak da istemiyor olabilirim.

Çok üzüldüm bu davranışına. İnsan kızına daha öncelik vermeli bence çünkü evlilikte bir sorun oldumu kadının arka desteği yoksa erkekler malesef bunu oldukça iyi kullanıyorlar. Ben bir anne olarak kızıma elimden geldiğince arkasında olduğumu evlendiğinde de her daim onu kollayacağımı eşine de belli etmek isterim. Böyle olunca insan eşinin ailesi yanlış yapınca onlarla ilgili olumsuz da konuşamaz.
çok düşüncesizlik etmiş annen. Sen de ona göre davranırsın. İnsan normalde Evladına torunlarına yapar. Heleki zor dönemde daha da yapması gerekir bence. Sanki seni o doğurmamış sanki senin annen değil gibi davranmış. Kırılmakta haklısın

Ay günah ya el kadar sabi
Allah akıl fikir versinnn

Bence birçok şeyin birikintisi bu kırılma. Beklentiden çok özellikle eşine ve eşinin ailesine karşı arkamda ailem var olarak görmelerini istemesinden kaynaklı. Bunu hepimizde istiyoruz. Eşinin bunu söylemesini ben de onaylamıyırum ama işte ailenin de o lafı söylemesine izin verecek davranışta bulunmaması gerekir diye düşünüyorum. Nacizane fikrim.

Anama geldik
Kardesim beni aldı
Zeytinyaglılar aldık yoldan ,sarma,patlıcan dolma,emginar falan.
Cayla keyif yaptık.
Havuzu getirmis cockları havuza soktuk.
Benim kız 30 sn flaan durdu
Cocuk cesmeyi acık görünce aglamaya baslıyo
Bukadr sevmez insan suyu.
Bebeleri yıkadık uyuttuk
Aksm yemekten somra döncez
Kvdem bi borcam börek yollamıs kociyle
Gelisme var kadında

Kesinlikle aynı sözü sürekli kullanıyorum. Hepsi bizim tercihimiz. Çocuklarımıza sorulmadı. Annelik babalık olayını bence herkes yapamıyor

Benim annem de yedirir içirir gelip giderken koyar bir sürü şey. Çok olumsuz da konuşmak istemiyorum kadın 30 yaşında bize hem annelik hem babalık yaptı. Çok zorluklar çekti. Ama öyle sevgi sözleri ağzı laf yapma sarılmaları yoktur. Belki de beceremiyorlar. Aileden gördükleri oydu belki de. Eşime ismiyle hitap eder oğlum demez mesela eşimin de dikkatini çekmiş bu direk söylemedi de birinin ona oğlum demesinden bahsediyordu o ara farkettim o konuyu kimseye karışmaz. Torunlarına çok daha sevgi dolu :)

Ben de öyleyim. Her fırsatta sarılır öper söylerim sanırım ondan Kızım da herkese sarılıp sarılıp söylüyor. En son bugün söyledi. Anneme ablama sarılıp seni çok seviyorum diye. Teyzeciiimmm anneanneciiimleer dedemm bir de işveli söyler :))

Saolasın cnm
Valla ben ne kurtarırsam kar diyorm artk
Yoksa gidiyor
Akülü araba alcm kızıma diye tutturdu agustosta
Alsa da şuan nasıl kulllanacakmış kız daha 1 yaşına girecek. Benimki 2.5 yaşında koltrol edemiyor yeğeniminkine bindi yapamadı. Evde yer kaplar diye düşündüm ben

Benim içinde öyle çünkü gün gelecek bugünleri Çok arayacağız ve keşke kızıma vakit ayırsaydım demek istemiyorum.

Zaten S sutlukawe nin yazdığı ikinci mesajdan sonra öyle olmadığını anladım.Çok üzücü evet Bencede her zaman aile çocuklarının arkasında olmalı.Ama bu hayatta şunu anladımki mutlu olmak için sıfır beklentin olacak.Karşındaki anne babanda olsa, malesef hayatta sonuçta yalnızız. S sutlukawe cim sende onu öyle kabul et, kendi evlatlarına sarıl takılıp üzme kendini

Çok terbiyesizlik bence bir de çocuğun cinsel eğitimine çok yanlış bir davranış. O bölgenin ona özel olduğu çocuğa anlatılması gerekirken sosyal medyada paylaşmak çok ters geldi bana.

Yeğenlerinle alyoşu çok benzettim kuzu. İlerde suyu sever çıkartamazsın sudan

Kız uyurken bitirdim okudum okudum
Bir de uykum vardı uyumadım. Dün de kardeşimde kaldım kızları küvete soktuk. Akşam daha erken yattık saat 1 de :)
Kardeşim işe gitti.
yeğenimin şemsiyesi vardı ela onu istedi vermek istemedi anlattım yok vermedi. Açtım ikiniz tutun yok tutturmadı. Öyle de güzel oynuyorlardı sanırım annesi işe gitti diye huzursuzluk yaptı gibi geldi bana. Tabi sonra oynadılar anlık birşeydi. Ama ablam benim kıza internettn şemsiye baktı. Gel kızım hangisinden istiyorsun alalım dedi.
Tekrar tekrar söylüyor ablam çok uyumlu bir çocuk ağlayıp mızırdanması yok huysuzluğu yok diye tek kötü yanı tepelerinden inmiyor
Çok güzel yetiştirdiğimi söylüyor her defasında
Bu ara bir de annemlerin evin karşısında at çiftliği var. Atlara binmek istiyor. Binermi bilmiyorum. Fiyatını sorup bindireceğim. İstanbulda çok pahalıydı. Ve o zaman çok küçüktü binmemişti.
kardeşimin evi toparlayıp anneme geçtik.Çay içtik. Akşama kızartma yapmayı düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…