- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Ayy onlardan bende istiyorm ama yetismez kalmaz banaKadınlar kulübunun cuması mübarek olsun. Çok şükür bin şükür bir cumaya daha kavuştuk. Eşimi geçirdim kızlar uyuyor tv açık herzaman ki gibi ama bime gittim lellim söylemişti 3 çift terliklerden aldım kızlarıma bana hatta hemen sildim giydim çok güzeller teşekkür ederim lellim iyi ki sözünü etmişsin. Bu ara öyle paralar gidiyor ki durduramıyorum dün markette 100 tl gitti. Bir sepet aldım, kurufasulye, barbekü sos, spatula, çırpıcı her ikisini de mor aldım çok güzel oldular, 2 tane yogurt kızlar kaymaklı tava yogurdu yiyor biz eşimle ne olursa yiyoruz ama ayran çok yapılıyor büyük kova alıyorum birkaç birşey daha vardı 102 tl verdim geldim. Sabah sabah terliklerede 36-37 gibi birşey ödedim birazdan yine dışarı çıkıcaz Allahım durmuyor. Sağlık olsun gerisi hallolur.
Teşekkür ederim çok tatlılar. Daha iyisi daha güzelleri size nasip olsun. Akiki de Allah kabul etsin.Ayy onlardan bende istiyorm ama yetismez kalmaz bana
Soka da gliyomus plastik birken tarzı onlardan bakcam artık
Güle güle giyin canım
Ayy koala gibiyizBugece bizimki de dalamadı kafayı ıyurken ordan oraya sallıyo
Uyurken kalkmaya calıstı bi ara
Bismillah dedim noluyo
Havadan mı ne sapıttılarr
Saolasın cnmTeşekkür ederim çok tatlılar. Daha iyisi daha güzelleri size nasip olsun. Akiki de Allah kabul etsin.
İnsanın kızgınlıgı geciyor aynen kırgınlıgı gecmiyor.Baby bende benim kızların babasına hiç birşey almadım.Almıyacagımda kuru kuru kutlayacagım benim de sinirlerimi zıplatmayı başarıyor ben gibi sakin birine bunu yapabiliyor. Bazen sinir oluyorum böyleleri de baba oluyor işte diyorum ama içimden kimse duymuyor. Kızgınlıgım geçiyorda kırgınlıgım geçmiyor. Bütün kıyafetlerini ben alırım ama zevksiz giyinmesini bilmez ben hep üzerine renkleri uydururum. Beni kızdırdımı hiç karışmam kıyafetine öyle bir giyinip gidiyorki anlatamam çok rüküş oluyor. Kızlar bana diyor bari hangisini giymesi gerektiğini söyle diyorlar asla söylemiyorum artık benimde ondan aldıgım öfke böyle oluyor.
Kiz olsun yinede napcan.İnsanın kızgınlıgı geciyor aynen kırgınlıgı gecmiyor.
Valla ben ite kaka evlilik yürütüyorm artk
Tmm iyiki kızım olmus.
O olmasa cekilmezdi zaten ama babalıgına yine bisey demiyim.
Ona göre fazlasını yapıyor bile
Ama es durumundan hic 0
Ben de cabalamıyorm artk.
Gittiği yere kadar gider
Hevesimizi söndürdüler anacım
Burayida seel goturdu sabah hava nasil karardiSelam kızlar
Dün bakamadım. Küçük kardeşimin doğum günüydü evde birşeyler hazırladık. Kardeşim pastasını yaptı ben Poğaça kurabiye Ablam patates salatası yaptı. Bir de oturduk sarma sardık annem ablam ben. Büyük erkek yeğenlere de dedim oturun bakalım bize yardım edecekdinizpoğaça ve sarmada yardım ettiler Dedim öğrenin yarın lazım olur karılarınıza yaparsınız. Sonra aile grubumuza video ve resim gönderdim. Eşim de yemek yapmış onu resim çekip göndermiş. Siz sarmaları yeyin ben bunları diye. Kardeşimin eşi de diyor yemeksepetindenmi söyledi. Yok kendi yapmıştır dedim.
ya bizim gelin de resmi gönderdiğim an yeğenimi aradı çağırdı. Yapmasınımı istemedi anlamadım arasıra öyle fesatlıkları vardır. Oysa öğrensin bence oğlum olsa öğretirdim herşeyi bana abest gelmiyor.
neyse akşam eğlenceli geçti arkadaşları da sürpriz yaptı geldi.
sonra gece de babam indi genelde üst katta takılır sigara çok içiyor diye. Geldi biraz sohbet ettik. Gece 3 oldu yine.
bugün şelaleye gidecektik gidemeyeceğiz. Yağmur yağmur. Geldiğimiz gündem buyana hergün yağmur yağıyor.Bugünde daha deli sabahtan başladı. Kızı ata da bindiremedim. Biz gidince durur artık yağmur.
Kac sene sonra eve bi bebek gelmis nasıl duruyor bilmemBi kahve icip kendime gelim once yoksa bu uykusuzluk beni bugun mahveder.
Aksam olmaz.
Anneme yine kizginim zaten kendi kendime kizip barisiyorum.
Terlik bakmaya cikti dibimdeki bime kadar geldi gel dedim yok uyuyolar(kardesim evde bugun) 32 yasinda adam yani.
Dersin kucuk uşak kahvalti beklicek.
Babam dersen kendi hazirlar yer.
Ugrayamam falan dedi.
Yikamayada gelmiyo ya artik hic gelmiyo yikama bahane oluyodu.
Teyzem diyo keske yakin olsaydin ben gelirdim bakardim ki bakardi
O seviyo bebekleri
Aiyy bazen ama gelse de azcik dursa kizla diye istiyorum sonrada aman ne minnet etcem diyorum.
Cagirmicam o gelmiyo o ki.
Bir yemek yok gunu daha valla bezdum
pane harciyla tavuk kizartcam.
pilav yapicam.
Oglanada extra kofte kizartirim.
Hava iyice karardi.
Sonra isleri baslarim bi ucundan mutfak almis basini gitmis aksam.
Kek yemisler
meyve yemisler tabaklar sirali.
mesrubat icmisler
Aksam erken yatiyorum ya
Esim meyve yikayip oglanada veriyo.
Oglan babasinin bardagini mutfaga getiriyo falan.
Iyi oldu valla demek gayetde yapiyolarmis ben elimi cekince.
Esimde kahve cay istemiyo aksam hava sicak soguk bisi icerim yapma diyo.
Canima minnet diyorum bende.
Annem diyo size kolay geliyo bosamak diyeKiz olsun yinede napcan.
Baba evine donmekde zor.
Cocuk arada kaliyor.
Aman babannem elin iyisi olmaz derdi.
Herkesin bir huyu var iste napcan.
Ben hic duymadim mukemmel uyumluyuz diyeni.
Illa bisiden dert yaniyolla.
Bir arkim var kocasi kaptan yazliklar evler arabalar adam kadina acayip karisiyo.
Kadin yazin sicaginda citcitli bady giyiyor 45 yasinda bi de.
Azicik beli gorunse yanlislikla egilse falan ya da yakasi az acik olsa kavga ediyormus.
kavga cikariyomus yani.
Tamam acik giyinmesini istemeye bilir ki kadin acik giyinmiyo hani olur ya kolunu kaldirirsin azcik belin gorunur egilirsin falan gorunmicekmis evde bile.
Bi gun bir kavgalarinda adam gardrobu kirmis yaw
O gunde gune arkadaslarim gelcekti diyo
disarida agirlamis gelenleri cafede.
Yani anlatmasa anlamazdim.
dublex yazligi var koyde ev altinda araba 2 cocigi var.
Ama napcan iste
Sadece gece uykusunda kundak yapsan, 5s diye bir yöntem var bi bak istersen. Kundak yapıp yan yatırıp sallıyorsun beyaz gürültü eşliğinde emzik emiyorsa emzik veriyorsun, hızlı tempoda başlayıp bebek sakinleştikçe yavaş yavaş sallıyorsun 5 dk da işlem tamam40dan sonra falan duzelmiyormus kesin bilgi.
3 ayligi bekliyorum ozamanda duzelmezse oyyy beni beni.
Simdi aksam saati var 9-10 arasi krize giriyor.
ciglik kiyamet.
ne kucakda duruyo ne yerde ne gokte.
Bas edemiyoruz aksam 3-4 damla rezene demledim verdim artik napcamizi sasirdik.
Uyku moduna gecti 1 de uyandi emdi alt degistik su saat oldu hala uyumadi
Aglamiyoda sen konus ben dinlim diyo.
Uyumuyo uyumuyooo
Gunduz uyucak yine
Nasil yoluna koycez bilemedim.
Lambaderi kapatiyorum artik gece gunduzu kavrasin diye.
uyaninca aciyorum.
Bi aksam 2 saat uyudum iste esim bakarken dicemde Alyosda uyumus zaten o saatlerde.
Gün ustume ayar yine gazam mubarek ola
bi bakim gece pek aglamiyoSadece gece uykusunda kundak yapsan, 5s diye bir yöntem var bi bak istersen. Kundak yapıp yan yatırıp sallıyorsun beyaz gürültü eşliğinde emzik emiyorsa emzik veriyorsun, hızlı tempoda başlayıp bebek sakinleştikçe yavaş yavaş sallıyorsun 5 dk da işlem tamamseninki ağlamıyormuşta daha kolay uyur. Doğru uygularsan işe yarıyor tavsiye ederim
Gamsız kadin bana dokunmayinda hesabiKac sene sonra eve bi bebek gelmis nasıl duruyor bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?