iste bu seferde ailen huzur vermiyo.Annem diyo size kolay geliyo bosamak diye
Biz hemen ttmm bosanalım
Ama bana sacma geliyo nebilim
Ben sürekli uyarıyırm 3 gün normal sonra yine aynı
İnsan ömrünü psikolojik siddet altında gecirmemeli ne olursaa ılsn
Kuru ekmek ye huzurun olsun
peki calismiyo olsan farz-ı mahalGecen trt de bi belgesel izliyo
Göcmen karıkoca 70 i gecikler
Teyzem diyo annem derdi bize kadının parası olmazz
Biz para bilmeyiz kızım diyo spikere
İste benim kocaya öyle hanım lazımmıs
Market carsı bilmesin,adam eve ne getirirse kanaat etsin.
Ben hemen atladım tabi
Teyze madalyanı göremedim,takmadılar mı madalya sana dedim
O dönemde gündüz çok uyurlar engel olamazsın sadece akşama doğru uyutmasan olur aslında ama uyku bastırdı mı uyutmamak zor. El ayak oynamayınca güzel uyuyorlar o yüzden kundak işe yarıyor bencebi bakim gece pek aglamiyo
gunduz cok uyutmamam lazim aslinda ama daha minik uykusu iyice sapiyo bu sefer agliyo baya.
aksam uykusu geciyo o ara krize giriyor iste huy edindi onudaO dönemde gündüz çok uyurlar engel olamazsın sadece akşama doğru uyutmasan olur aslında ama uyku bastırdı mı uyutmamak zor. El ayak oynamayınca güzel uyuyorlar o yüzden kundak işe yarıyor bence
Evet Gezer marka degil ama çok güzeller ben 38'den başlayıp aldıgım için ufak numara varmı yokmu bilemedim. Ben 39 giyiyorum e baba 2 metre olup ayak nosuda 45-46 olunca kızlar da 38-39 giyiyorlar. Ama kızlarım pek begendiler.nazenin9320 annemde gitti hatta aradi demin gezer diilmis markasi dogrumu?
37 de yokmus almamis
2 bim gezdim yok dedi.
ben malum kizla cikamadim
ay benim ki de çok kıskanıyor
azıcık telefonda uzun konuşsam
başlıyor söylenemye
sanane yani benim ailem
aktuelde gezer yaziyoduEvet Gezer marka degil ama çok güzeller ben 38'den başlayıp aldıgım için ufak numara varmı yokmu bilemedim. Ben 39 giyiyorum e baba 2 metre olup ayak nosuda 45-46 olunca kızlar da 38-39 giyiyorlar. Ama kızlarım pek begendiler.
Kesinlikle ben de o olmadan ailemle vakit geçirmek istşyorum bazen. çünkü çabuk sıkılıyor. Bir de o varken ayrıca onunla ilgilenmek gerekiyor. İlgilenmeyince de mırın kırın ediyor. Onun için o yokken vakit geçirmek de güzelO tek gitme ne bozuluyor sanırım çalışıyorsun sürekli bide saatler hep denk gelmez ki bide bazen tek olmak istiyo insan ailesiyle böyle böyle zıvanadan çıkıyor insan
Teşekkür ederim lellilm.aktuelde gezer yaziyodu
annemde 37 bulamayinca almamis.
Nasip diilmis napalim
Gule gule giyin canim
tam yarama bastın belki evde yemek yok,babyloading87 babyloading87
Herkesin sınavı farklı baby bende zaman zaman eşimle ve ailesi ile sınanıyorum. Benimkiler kimseyi begenmezler bir mükemmel onlar. Ama anlatamıyorsun, anlamamakta direniyorlar. Eve misal misafir geliyor sohbet uzuyor özellikle yazlıkta oluyor bu, çay-kahve faslından sonra misafir geç olmuş biz kalkalım diyip müsaade isteyince, eşim hemen yemekte yiyin öyle gidin diyor. Deliriyorum gelen açmı canım senin verecegin lokma ile doysun, bu sefer devreye giriyorum, lütfen kalın birlikte yemek yiyelim diyorum. Bu sefer bozuluyor, ben söyledim sen niye tekrar ediyorsun diyor. Farkı anlamıyor defalarca söyledim öyle davet edilmez diye ama kıt anlayışı var. Oduncu da degil benimki ama odunculara taş çıkarır.
Bana da sırtına ve göğsüne bak demişlerdi hala öyle yapıyorum. Aklında bulunsun csnım.Hic bilmiyordum ya sagolun.
bana hep ayaklarindan usutur dediler.
kontrol edim bakim.
Bende eşime hep söylerim, evin hanımı yemege davet eder buyur eder diyorum ama olmuyor adam anlamıyor.Bir de bana diyor ki iyiniyetimden öyle söylüyorum, sanki ben kötü niyetliyim. Allahım diyorum sana geliyorum, böyle anlayışsız bir adam işte.tam yarama bastın belki evde yemek yok,
yada yapmak istemiyo insan o an aklına bişey gelmiyo
benim kocamda yapar sunu getirsene bunu getirsene ya varmı bakalım
olmadıgıda oluyor erkekler o kadar düsüncesizki kendi oturuyo varmı yokmu canı istermi
dün yaptı aynısını mesela sus sen diyorum ben ne varsa getiririim yok duramıyo herif
Dün gece de kardeşim soruyor eniştemi özledinmi abla. Yoo henüz özlemedim dedimNe güzel düşünmüssün. Canim bende bakayım bir
Ay anam hele şu koronoda adamlar evde kaldı çoğu zaman özleyen varmi ya valla 3 ay sefere gitcem dese nereye demeden bavul yapcamyine ddigime bakmayın rüyamda esimi olmus ölmüş gördüm ne ağladım bi uyandım yastık ıslanmış hep baya aglamisim
Gördükki vermezpeki calismiyo olsan farz-ı mahal
eee ihtiyacin oluyo illa markete cikman lazim oluyo ne bilim arkadaslarinla cikarsin kizla avm yaparsin falan ozaman da para vermezmi ki bacim
Oldu pasambabyloading87 demekki hepsinde bir cins huy var. Benimki de kendi başıma karar verdiğime hani şöyle yapacağım dediğime sinir olurdu yapabilirmiyim diyecekmişim. Ama ben hala pek demem. Haber veririm ama yapabilirmiyim demem ne o izin alıyor gibi hep öyle bekliyorlar bence.
Benim babam yapar onu cok kizardim.tam yarama bastın belki evde yemek yok,
yada yapmak istemiyo insan o an aklına bişey gelmiyo
benim kocamda yapar sunu getirsene bunu getirsene ya varmı bakalım
olmadıgıda oluyor erkekler o kadar düsüncesizki kendi oturuyo varmı yokmu canı istermi
dün yaptı aynısını mesela sus sen diyorum ben ne varsa getiririim yok duramıyo herif
Benimde babalar gunu seysi yalan olcak hala gelmediKız bugun yarım saat uyumus
Ben de sürat kargoya gittim 4 kargomu aldım geldim
Süratle gelen biseyiniz varsa beklemegyin
Yanıyo ortalık onlarda
Diyarbakır subelerinde corona cıkmıs,kapalı subeler varmıs.
Hersey karısmıs.
Kargoların yarısını arabadan,yarısını depodan bulup getirdiler
A101 dem 2 kavanoz tatlı(5.95e düsmüs)
Cöp poseti ,türkk kahvesi aldım
19 tl ödedim
Bu kavanoz tatlılar sekeri az tavsiye ederim.
Kavanozlar güzelNormalde 9.95 limonlusu flaan oluyor.
Kıza ezogelin yaptım
Gelince süt verip ,calpol icirdim ıyudu yavrım.
Kahve yaptım az dinlencm.
Sonra yemek faslına gecerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?