Küçük Düşün Büyük Olsun!

iste bu seferde ailen huzur vermiyo.
haa tek yasarim kendime cocuguma bakarim olayi olursa baska.
ev tutup duzen kurmak lazim maddiyat lazim falan.

peki calismiyo olsan farz-ı mahal
eee ihtiyacin oluyo illa markete cikman lazim oluyo ne bilim arkadaslarinla cikarsin kizla avm yaparsin falan ozaman da para vermezmi ki bacim

bi bakim gece pek aglamiyo
gunduz cok uyutmamam lazim aslinda ama daha minik uykusu iyice sapiyo bu sefer agliyo baya.
O dönemde gündüz çok uyurlar engel olamazsın sadece akşama doğru uyutmasan olur aslında ama uyku bastırdı mı uyutmamak zor. El ayak oynamayınca güzel uyuyorlar o yüzden kundak işe yarıyor bence

O dönemde gündüz çok uyurlar engel olamazsın sadece akşama doğru uyutmasan olur aslında ama uyku bastırdı mı uyutmamak zor. El ayak oynamayınca güzel uyuyorlar o yüzden kundak işe yarıyor bence
aksam uykusu geciyo o ara krize giriyor iste huy edindi onuda
Hep ayni saatde yapiyor.
Oglum boyle diildi ya.
40dan sonra emmeye alt degistirmeye uyanirdi.
Yani bukadar uyanik kalmazdi gece hic hatirlamiyorum ki gece oglumu alip kucak gezdirim.
Bu kız fena
Dikiyo ayaga valla
Kundak olayini bi denicemde baya boya gitti benim piremses kundaklarla bas edebilirmiyim bilmem

nazenin9320 annemde gitti hatta aradi demin gezer diilmis markasi dogrumu?
37 de yokmus almamis
2 bim gezdim yok dedi.
ben malum kizla cikamadim
Evet Gezer marka degil ama çok güzeller ben 38'den başlayıp aldıgım için ufak numara varmı yokmu bilemedim. Ben 39 giyiyorum e baba 2 metre olup ayak nosuda 45-46 olunca kızlar da 38-39 giyiyorlar. Ama kızlarım pek begendiler.

ay benim ki de çok kıskanıyor
azıcık telefonda uzun konuşsam
başlıyor söylenemye
sanane yani benim ailem
babyloading87 demekki hepsinde bir cins huy var. Benimki de kendi başıma karar verdiğime hani şöyle yapacağım dediğime sinir olurdu yapabilirmiyim diyecekmişim. Ama ben hala pek demem. Haber veririm ama yapabilirmiyim demem ne o izin alıyor gibi hep öyle bekliyorlar bence.

aktuelde gezer yaziyodu
annemde 37 bulamayinca almamis.
Nasip diilmis napalim
Gule gule giyin canim

O tek gitme ne bozuluyor sanırım çalışıyorsun sürekli bide saatler hep denk gelmez ki bide bazen tek olmak istiyo insan ailesiyle böyle böyle zıvanadan çıkıyor insan
Kesinlikle ben de o olmadan ailemle vakit geçirmek istşyorum bazen. çünkü çabuk sıkılıyor. Bir de o varken ayrıca onunla ilgilenmek gerekiyor. İlgilenmeyince de mırın kırın ediyor. Onun için o yokken vakit geçirmek de güzel

babyloading87 babyloading87
Herkesin sınavı farklı baby bende zaman zaman eşimle ve ailesi ile sınanıyorum. Benimkiler kimseyi begenmezler bir mükemmel onlar. Ama anlatamıyorsun, anlamamakta direniyorlar. Eve misal misafir geliyor sohbet uzuyor özellikle yazlıkta oluyor bu, çay-kahve faslından sonra misafir geç olmuş biz kalkalım diyip müsaade isteyince, eşim hemen yemekte yiyin öyle gidin diyor. Deliriyorum gelen açmı canım senin verecegin lokma ile doysun, bu sefer devreye giriyorum, lütfen kalın birlikte yemek yiyelim diyorum. Bu sefer bozuluyor, ben söyledim sen niye tekrar ediyorsun diyor. Farkı anlamıyor defalarca söyledim öyle davet edilmez diye ama kıt anlayışı var. Oduncu da degil benimki ama odunculara taş çıkarır.

Küçük kızımla çıktık önce Pehlivanoğlu lor aldık 6 tl, Gratis 17 tl, A 101 57 tl, Migros 43 tl, milyoncu 70 tl, Allahtan yagmura yakalanmadık ellerimiz doluydu zor attık kendimizi apartmanın girişine. Öyle bir sıcak vardı dışarıda maskelerden nefes almakta zorlandık, iyice terledik kot pantolonu vücudumdan zor çıkardım terden yapışmış üzerime. Yagmur şiddetli yagdı şimdi durdu.

tam yarama bastın belki evde yemek yok,
yada yapmak istemiyo insan o an aklına bişey gelmiyo
benim kocamda yapar sunu getirsene bunu getirsene ya varmı bakalım
olmadıgıda oluyor erkekler o kadar düsüncesizki kendi oturuyo varmı yokmu canı istermi
dün yaptı aynısını mesela sus sen diyorum ben ne varsa getiririim yok duramıyo herif

Bende eşime hep söylerim, evin hanımı yemege davet eder buyur eder diyorum ama olmuyor adam anlamıyor.Bir de bana diyor ki iyiniyetimden öyle söylüyorum, sanki ben kötü niyetliyim. Allahım diyorum sana geliyorum, böyle anlayışsız bir adam işte.

Dün gece de kardeşim soruyor eniştemi özledinmi abla. Yoo henüz özlemedim dedim biraz zaman geçmesi lazım

peki calismiyo olsan farz-ı mahal
eee ihtiyacin oluyo illa markete cikman lazim oluyo ne bilim arkadaslarinla cikarsin kizla avm yaparsin falan ozaman da para vermezmi ki bacim
Gördükki vermez
Verse de 3 krs .hic ondan para almak zorunda kalmadım sükür o yüzden net bisey diyemiyorum.

Oldu pasam
Ay bunları oglan diye havalara sokuyolar aileleri iste

Kız bugun yarım saat uyumus
Ben de sürat kargoya gittim 4 kargomu aldım geldim
Süratle gelen biseyiniz varsa beklemegyin
Yanıyo ortalık onlarda
Diyarbakır subelerinde corona cıkmıs,kapalı subeler varmıs.
Hersey karısmıs.
Kargoların yarısını arabadan,yarısını depodan bulup getirdiler
A101 dem 2 kavanoz tatlı(5.95e düsmüs)
Cöp poseti ,türkk kahvesi aldım
19 tl ödedim
Bu kavanoz tatlılar sekeri az tavsiye ederim.
Kavanozlar güzelNormalde 9.95 limonlusu flaan oluyor.
Kıza ezogelin yaptım
Gelince süt verip ,calpol icirdim ıyudu yavrım.
Kahve yaptım az dinlencm.
Sonra yemek faslına gecerim.

Benim babam yapar onu cok kizardim.
Birini yemege cagirir akrabasina denk gelir yada koylusune gel yemege der tanidigimiz biridir ama sorsana bi karina evde yemek var mi?
Hic sormaz.
Annemin olur genelde yemegi ama dusuncesiz iste.

Benimde babalar gunu seysi yalan olcak hala gelmedi
cok sinir oldum.
Esime supriz yapcaktim siparisi vereli olmus 2 hafta kargoya verdik diyolar guya ama hic bana kargodan bilgi gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…