Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayy benim kızda gecen cüzdanı arabada ters cevirdi 2 50 lik 1 20 lik vardı,kızım anan zengin diyo cocıga
Valla git hemen al bisey altındı,usd dı
Yoksa catlatırlar

Günaydınlar
6.30 da kalktı kız
İyiki kalkmıs annem 8 yoktu geldi
Kalkmasa evi toplayamazdım valla dilinden kurtulamazdık
Yumurtalı ekmek yaptm sabah kociye benn sevmem hic annem yer diye fazla yaptım
Onlarda simit,cevizli lokum falan almıslar
Koci gelince yer kalanları.
Bugun aksm yemegi kahvaltı düsünüyorm zaten
Menemen karpuz falan
Kıza yesil mercimek koydum annem yapar haslanınca.
Markette 15 tl bıraktım
10.90 familia deterjanlı kagıt havlu ofise.
Siliniyor ama icime sinmiyor kendim silcem.
Yesil icecek aldım bide 4 tl ye.
Simitle icerim
Saglıklı beslenme anlayısım gözleri ysarttı yine

@
cnm bendeki modeller bunlar.

esimin aldigida bu

Bendekilerin modelini esimin aldigiyla degiscem.
Daha kibarcik geldi gozume.

Canım benim öp o güzel paşanı senin zulanı babasına patlattırmış çok tatlı olmuştur tam sevilmelik. Küçükken çok öpün diyorum, büyüyünce öptürmüyorlar. İnşallah ayagınızı yerden kesecek güzel bir araba alırsınız inşallah burdan bizimle paylaşırsınız.
Geçmiş olsun Yedirenkcim, Allah acil şifalar versin. Yaz gribi çok kötü, ilaç al canım benim kızına da bulaşmasın.
Ayy benim kızda gecen cüzdanı arabada ters cevirdi 2 50 lik 1 20 lik vardı,kızım anan zengin diyo cocıga
Valla git hemen al bisey altındı,usd dı
Yoksa catlatırlar
Baby bereketli olsun zulan dediğin gibi hemen onları değerlendir, sonra da bize yaz ben çok mutlu oluyorum böyle birikim yapıp burdan paylaşınca bana da gaz oluyorsunuz.

Simdi bankadaki 30binle esimin aldigi modelden 6 tane daha alcam.
5 erbinden. Kac gr geliyosa.
nakit para kalmasin yatirimlik hepsi altin olsun istiyorum.
kiza gelenlerlede 1 bilezik alicam.
1 de kendim alicam bu sene boyle kapanis sonra
Daha kurus atamam kenara

Günaydın hanımlar. Sabah hemen işlere başladım. Dün nasıl yorulduysam, hem temizlik, hem pazar beni bayagı yormuş, pazarı yapınca annemin maaş günüydü onu çektik bankadan, annem liste verdi market alışverişi yaptık,sonra oraya gittik annem-babam çok mutlu oldular uzun zamandan sonra ilk defa babama sarıldım, annem kızım daha sarılmayalım dedi kadın korkuyor haklı eşim hastane personeli anne çok özlüyorum sizleri dedim, özlem iyi hastalık fena dedi. Hala nasıl korkuyoruz coronadan.
Sabah hemen çilek reçelimi ocaga koydum, evin içi nasıl güzel kokuyor sizlere anlatamam, bana kokusu bile mutluluk veriyor. Akşam canım kızım patlıcan yemegi yaparmısın anne dedi, bizim evde patlıcan kızartılır musakka, karnıyarık olur birde börek olur hiç yemek yapmamıştım. Akşam nefis yemek tariflerinden bir tane baktım ve yaptım inşallah kızlarım begenir. Reçellerimi kavanozlara koydum 3 kavanoz çıktı birde kahvaltıda yemek için bir kase çıktı.
Benim evde siyah zeytinlerim vardı artık yemiyorlar, bayagı bir kavanoz kadar var sıcak suya bastım hepsinin çekirdeklerini çıkarım donduruya atıcam pizzalara ve pogaçalara kullanırım birde geçen yıl suya bastıgım yeşil zeytinleri tuzla ve limon tozu ile tatlandırdım. Bir makina da çamaşır yıkanıyor. Mutfak dagılıyor ben topluyorum sabah beri ikidir bulaşık yıkadım neyse şimdilik toplu sonra yine dagılır.

Kayisi recelimi gittim geldim yedim valka zaten kucuk kavanozdu
yine mi yapsam naapsan diyorum bende
Visnede almali

Dün pazarda meyveler yine çok pahalıydı. Haftaya da vişne alıp reçel yapmak istiyorum. İnşallah fiyatlar uygun olur. Çok pahalı olunca moralim bozuluyor inanın. Hadi bizler bir kilo alamazsak yarım kilo alıyoruz ama mutlaka alamayanda vardır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

ss aldim bol yumurtaliymis yaw kokmuyor mu

Aglicam bende ramak kaldi

Alsi cnm sabah atarim
3 te koyabilirsin un yok ya yumurta tutuyor kuzu.
Yok kokmıyor vanilyada var.
Ayy bizimki bütün gün uyurdu lellim aksam 19.00 oldu mu bi acardı bayrakları 23.00 e kadr aglardı
Sonra 2 saat bayılırdı,4 e kadr yine
Geciyor merak etme
Biz yaz günü 18.00 da aksm yemegi yerdik
Annem herkesi arar erken gelin,kız birazdan baslar derdi

Bereketli olsn kuzu
Alırsın sen masallahh

Canim agladigi uyumadigi bisi diil bir yerimi agriyor diye arastirmakdan beynim yandi.
Kulagi cok az akmis aiyyy elini kulagina goturuyor kesin kulagi agriyo diyorum.
Ayaklarini cekiyo karni agriyo.
kolunumu acittik bacagimi acidi falan falan.
Kuruyorum.
Esimde diyo senin kadar panik insan gormedim.
Agrisa kulagi durur mu.
Kucakda da durmaz aglar diyo
Bu keyifci diyo
Kucakda da bi ara durmadi ama uyuyo kucakda.

Aksam 6 saat falan uyumadi mizmizlandi
sonra uyudu emmeye uyandi iste arada.
Simdide babasi gittiginden beri uyuyor.
Emmeye uyaniyor.
Huy degistire degistire bi hal oldu evladim.

Bu sebastiani merak ediyorumda kelepceli kalibim yok disarda bi yerde yakinda varsa aldircam
merak ediyorum tadini.

Benden cok birikim cıkamıyor malum evde ögütücü var
Valla bende gaza geliyorm
Aksm diyorm kociye temmuzda bana sakın gelme ceyrek alcam ,altın alasım var diyorm
Eskiden olsa ayakkabıya gömerdim o primi
1nde haziran primim 900 tl akike gitcek
Temmuzda dosyalara baktım benim policem az gecen sene dogum iznine ayrıldm ya temmuz sonu fazla kasmamısım
500 tl gibi gelir yine ama ona eklr ceyrek alırım anca
Zaten temmuzdan sonra primler anca bu snee ne yaparsam 100-200 gelir
Buna sükür napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…