- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Ayy benim kızda gecen cüzdanı arabada ters cevirdi 2 50 lik 1 20 lik vardı,kızım anan zengin diyo cocıgaAy kuzu bu kredi destek isi başka yerden çıkmaz insallah malum adamlar bizde paranın tozunu görmemeli geçen oğlan şişe kumbarayı gör git babanın yanında şöyle diyor bende anmeninki gibi kumbara al bana adam anladı tabi çakalddim 5 10 kuruş bise var göz dikme yok fln ddi iki gün sürmedi gel açalım kac lira var ddi kendinde biriktir ddim ben alacağım şeyi almıyorum virüsten gidemedigim kuaför paralarını attim kimi zaman ddim yarin evde olmayacak en iyisi açayım merkeze çıkıp bise yapayım parayi
cnm bendeki modeller bunlar.Bebelre zulayı göstermeyin babaya söylüyo biriktirip bende saklıycam çeyrek anca yaparım galiba ben
Lelli eşin almışmıydı bileziği kalın bilezikleei bende seviyorum seninkinin modeli nasıldı bi foto atarmısın
kac aydır gitmiyoduk kvye gittik kurtulduk dili baya uzamış herzamanki gibi laf sokusturdu habire
Canım benim öp o güzel paşanı senin zulanı babasına patlattırmış çok tatlı olmuştur tam sevilmelik. Küçükken çok öpün diyorum, büyüyünce öptürmüyorlar. İnşallah ayagınızı yerden kesecek güzel bir araba alırsınız inşallah burdan bizimle paylaşırsınız.Oğlan oyun derdinde hala yatircam simdi ütü vardı bi iki parça yaptim aksam azdaha serin ev öğlen pideler efso olmustu valla2 tane gömdum oglus ta yedi iyi sabahada kaldı 3 tane küçük yikadim oğlanı eşim bir iş almıştı araba yok hala bi tanidigindan kiraladı bi hafta parka ciktik iki gün müşteri fln gidicem ddi iş vardı onu verip ödeme alcak insallah bi iş var fiyat verdi o olursa araba alcak ayağımızı yerden kesecek bise çok pahalı olmasına gerek yok eli ayağı düz gün abisinde fln var ama istemiyor bi tartıştı geçen işsiz kaldığı zamanlar sormuyorlar nasi gecindin fln diye ama her seferinde bir laf sokma çabası evden çalışıyor bu ara gidiyor geliyor destek olmadıkları gibi hep bir laf neyse kızlar hakkımızda hayirlisi
Geçmiş olsun Yedirenkcim, Allah acil şifalar versin. Yaz gribi çok kötü, ilaç al canım benim kızına da bulaşmasın.Selam kızlar bugün bakamadım hiç. Nezle oldum galiba burnumda kuruluk ve sızlama sonra da koku almam gitti. Nezle de başımın belası şu koku almama. Zaten burnum çok süper koku almaz böyle durumda da komple kaybediyorum. Ablam da coronamısın diyor
Koku almayınca. Bende dedim o benim gayet normal halim
İlaç içtim yattım bir selam vereyim dedim. İlaç içmesem burun tıkanıklığından uyuyamazdım. O da uyku yaptı. Öpüyorum hepinizi iyi geceler❤
Baby bereketli olsun zulan dediğin gibi hemen onları değerlendir, sonra da bize yaz ben çok mutlu oluyorum böyle birikim yapıp burdan paylaşınca bana da gaz oluyorsunuz.Ayy benim kızda gecen cüzdanı arabada ters cevirdi 2 50 lik 1 20 lik vardı,kızım anan zengin diyo cocıga
Valla git hemen al bisey altındı,usd dı
Yoksa catlatırlar
Canım hepsi çok güzeller en sevdiğim renk sarı. İyi günlerde kullan.@
cnm bendeki modeller bunlar.
Eki Görüntüle 2653167
esimin aldigida bu
Eki Görüntüle 2653172
Bendekilerin modelini esimin aldigiyla degiscem.
Daha kibarcik geldi gozume.
sagol canimGünaydınlar
yedirenk79 geçmiş olsun canım umarim hemen atlatırsın
tr_lelli güle güle iyi günlerde tak canım, eşinin aldığını ben de çok beğendim
sarı candırCanım hepsi çok güzeller en sevdiğim renk sarı. İyi günlerde kullan.
Kayisi recelimi gittim geldim yedim valka zaten kucuk kavanozduGünaydın hanımlar. Sabah hemen işlere başladım. Dün nasıl yorulduysam, hem temizlik, hem pazar beni bayagı yormuş, pazarı yapınca annemin maaş günüydü onu çektik bankadan, annem liste verdi market alışverişi yaptık,sonra oraya gittik annem-babam çok mutlu oldular uzun zamandan sonra ilk defa babama sarıldım, annem kızım daha sarılmayalım dedi kadın korkuyor haklı eşim hastane personeli anne çok özlüyorum sizleri dedim, özlem iyi hastalık fena dedi. Hala nasıl korkuyoruz coronadan.
Sabah hemen çilek reçelimi ocaga koydum, evin içi nasıl güzel kokuyor sizlere anlatamam, bana kokusu bile mutluluk veriyor. Akşam canım kızım patlıcan yemegi yaparmısın anne dedi, bizim evde patlıcan kızartılır musakka, karnıyarık olur birde börek olur hiç yemek yapmamıştım. Akşam nefis yemek tariflerinden bir tane baktım ve yaptım inşallah kızlarım begenir. Reçellerimi kavanozlara koydum 3 kavanoz çıktı birde kahvaltıda yemek için bir kase çıktı.
Benim evde siyah zeytinlerim vardı artık yemiyorlar, bayagı bir kavanoz kadar var sıcak suya bastım hepsinin çekirdeklerini çıkarım donduruya atıcam pizzalara ve pogaçalara kullanırım birde geçen yıl suya bastıgım yeşil zeytinleri tuzla ve limon tozu ile tatlandırdım. Bir makina da çamaşır yıkanıyor. Mutfak dagılıyor ben topluyorum sabah beri ikidir bulaşık yıkadım neyse şimdilik toplu sonra yine dagılır.
3 te koyabilirsin un yok ya yumurta tutuyor kuzu.ss aldim bol yumurtaliymis yaw kokmuyor mu
Aglicam bende ramak kaldi
Alsi cnm sabah atarim
Bereketli olsn kuzuGunaydin.
Annemler geldi halamda gelmis.
2dk oturamadim bi ara annem baktida bi wc gittim iste.
Mac varmis esim zaten fanatik o maca daldimi duymaz.
Kiz ne besikde durdu ne arabada ne pusetde
Sadece kucakda.
Kolum uyustu bir ara felc indi sandim kolumu hissetmedim.
Yaa bi de sussa surekli mizik mizik.
Bir yeri mi agriyo anlayamiyorum ki.
Gaz damlasi da verdim ama banamisin demesi.
Kucagimda uyuyi yere koydugum an ciglik kiyamet.
Esimede alisti her aksam ilgilenmesine dun maca dalinca ilgilenemedi acaba onami yapti dedim cunku bukadar yapmazdi uykusu var ama uyuyamadi.
Hic oturamadim onlarla.
Halam burda gunduz gelirsiniz dedim.
Halam gr getirmis.
Kuzende 100tl yollamis.
Zulam 1000tl oldu.
Allah bereket versin.
Valla keske direk 1 bilezik parasi yapabilsem
3. bilezigimi zulaya ekleyerek sene sonuna kadar alabilirim (alicam dedim ya almam lazim)
Dun yine kizin o mizmizligina ragmen(4de basladi mizikligi) aksam halan geldi gelcez diyince annem hemen mutfagi temizledim.
Evi supurdum.
Banyoyu sildim.
Camasir astim.
Valla bi sekilde hallettim.
Cikanlarida halam yikamis aksam gitmeden sagolsun.
cay demlemistim esimede az kurabiye aldirmistim.
Meyve falan.
Bugun napcam bakim yemekde yok
Canim agladigi uyumadigi bisi diil bir yerimi agriyor diye arastirmakdan beynim yandi.3 te koyabilirsin un yok ya yumurta tutuyor kuzu.
Yok kokmıyor vanilyada var.
Ayy bizimki bütün gün uyurdu lellim aksam 19.00 oldu mu bi acardı bayrakları 23.00 e kadr aglardı
Sonra 2 saat bayılırdı,4 e kadr yine
Geciyor merak etme
Biz yaz günü 18.00 da aksm yemegi yerdik
Annem herkesi arar erken gelin,kız birazdan baslar derdi
Sagol canim.Bereketli olsn kuzu
Alırsın sen masallahh
Azalmasın cogalsın insallahhh@
cnm bendeki modeller bunlar.
Eki Görüntüle 2653167
esimin aldigida bu
Eki Görüntüle 2653172
Bendekilerin modelini esimin aldigiyla degiscem.
Daha kibarcik geldi gozume.
Amin canimAzalmasın cogalsın insallahhh
Benden cok birikim cıkamıyor malum evde ögütücü varCanım benim öp o güzel paşanı senin zulanı babasına patlattırmış çok tatlı olmuştur tam sevilmelik. Küçükken çok öpün diyorum, büyüyünce öptürmüyorlar. İnşallah ayagınızı yerden kesecek güzel bir araba alırsınız inşallah burdan bizimle paylaşırsınız.
Geçmiş olsun Yedirenkcim, Allah acil şifalar versin. Yaz gribi çok kötü, ilaç al canım benim kızına da bulaşmasın.
Baby bereketli olsun zulan dediğin gibi hemen onları değerlendir, sonra da bize yaz ben çok mutlu oluyorum böyle birikim yapıp burdan paylaşınca bana da gaz oluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?