Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kolay gelsin kızlar bende kahvalti ettik koltuk altı dip köşe cektim iki su paspas yaptım camlar açık üstten su kirlendi valla bi de 1 ay olcak koltuk altı gelmişim mutfak topladim hi makine beyaz açıp astim banyo klozet dusu lavoba cifledim hamur mayaladim pizza için ama erken kahvalti ettik oğlan hamur görünce bazlama istedi esimede banada birer tame yaptim aksama pide yapcam sucuk kaşarlı kahve içiyorum oglusu yikarim simdi bi oda çıksın aradan süt istedim adam yarin getirebiliriz ddi yarinda yogurt mayaların bide sütlaç yaparim

Bı markete çıktım
Kaşar
Beyaz peynir
2 tane dolap içi raf
10 organik yumurta
Yüz yıkama köpüğü 10 TL
2 oje 6 TL
1 lt süt
Yarım kilodan az salatalık
Diş macunu ve fırçası indirimdeydi 122 TL tuttu ya
Sonra da süt yumurta istemiştim, 3 lt süt istedim adam bı de yanlışlıkla 1 lt manda sütü getirmiş aldım denemek için 61 TL verdim
Ve daha alınacaklar var 10 gündür evde yoktuk, haftaya harcamayla basladim

Ay bende öyle büyüttüm

İyigecelerrr
Kızı uyuttım geldim
Kendimde suracıkta uyuyakalırım simdi
Gündüz uyumadı bayılttı beni mızmız
Koci A101 den kıza lol sort takım almıs 21 tl
1 koli soda,ekmek,karpuz alms.
Krediyi gecmis
Aferin destek cık demedi
Makarnayı korili kremalıya cevirdim aksm.
Sadeydi
Güzel olmus pek begendik
Yarına yemek yok tabi
Yarın 20 tl smootihe mak.bardagına vercem
Ay senede 1 alıyorm bunu da gına geldi
Sıcak suda bi süre sonra yamuluyor
Hic de sevmem soguk suda bisey yıkamayı.
sanki temizlenmiyor gibi geliyor.

Çok yoruluyorum hafta içi bu saat olunca iyice pilim bitiyor
Kaldı dört gün
Sonra iki hafta biraz eve çeki düzen vermeliyim
Oda oda temizlik yapmayı düşünüyorum
Kayınvalidemin tekniği
Döküp saçıp dipli köşeli yapıp perdelerini yıkayıp camlarını , kapı kulplarını alırım
Niyetim bu
Bir hafta temizlik yapsam ikinci hafta
Çamaşır ütü yemek düzen kurmam lazım
İşe gitmek çok yorucu
Sabah normalde 8de kalkar 8:40 da çıkardım evden akşam 6 da çıkar 6:40 da evde olurdum
Şimdi tek araba olduğu için virüs de olunca erken kalkıyorum eşimi bırakıp geri alıyorum sabah 7:10 geçe kalkıyorum 8 de çıkıyorum eşimi alıp 8 de evdeyimpilim bitiyor valla

Off 8 den 8 e dermanı kalmaz insanın haklısın
Allah yardımcınız olsn cnm

Bebeeler büyüdükce daha mı zor,daha mı kolay?anlamadım valla
Yenidoganda uyku düzeni sıkıntıydı
4 lere kadr ayaktaydık tmm.
Ama kaprisi yoktı en azından
Ay simdi bi havalar bi havalar sanki ejdarhası var
1 saat agladı bugun yıkamıısm diye
Babannesi kılıklı suya sabuna dokunmucak bu kız yanmısım ben
Iıııhh diye bi baslıyo hehh diyorm geliyo nara

Ay kuzu bu kredi destek isi başka yerden çıkmaz insallah malum adamlar bizde paranın tozunu görmemeli geçen oğlan şişe kumbarayı gör git babanın yanında şöyle diyor bende anmeninki gibi kumbara al bana adam anladı tabi çakal ddim 5 10 kuruş bise var göz dikme yok fln ddi iki gün sürmedi gel açalım kac lira var ddi kendinde biriktir ddim ben alacağım şeyi almıyorum virüsten gidemedigim kuaför paralarını attim kimi zaman ddim yarin evde olmayacak en iyisi açayım merkeze çıkıp bise yapayım parayi

Kolay gelsin canim işler birlikte zor olur iyi olur çalışmadığın dönem temizlik bi ben yapamıyorum oda oda misal bir gün perde cam oluyo benim bugün avize kapı gibi yapıyorum
Kuzu aklıma ne geldi he müge de çıkan zeynep diyodu kıratın yanında duran ya huyundan ya suyundan insallah o yönü çekmez güldüm ama okurken yazini

Oğlan oyun derdinde hala yatircam simdi ütü vardı bi iki parça yaptim aksam azdaha serin ev öğlen pideler efso olmustu valla 2 tane gömdum oglus ta yedi iyi sabahada kaldı 3 tane küçük yikadim oğlanı eşim bir iş almıştı araba yok hala bi tanidigindan kiraladı bi hafta parka ciktik iki gün müşteri fln gidicem ddi iş vardı onu verip ödeme alcak insallah bi iş var fiyat verdi o olursa araba alcak ayağımızı yerden kesecek bise çok pahalı olmasına gerek yok eli ayağı düz gün abisinde fln var ama istemiyor bi tartıştı geçen işsiz kaldığı zamanlar sormuyorlar nasi gecindin fln diye ama her seferinde bir laf sokma çabası evden çalışıyor bu ara gidiyor geliyor destek olmadıkları gibi hep bir laf neyse kızlar hakkımızda hayirlisi

Bebelre zulayı göstermeyin babaya söylüyo biriktirip bende saklıycam çeyrek anca yaparım galiba ben

Lelli eşin almışmıydı bileziği kalın bilezikleei bende seviyorum seninkinin modeli nasıldı bi foto atarmısın
kac aydır gitmiyoduk kvye gittik kurtulduk dili baya uzamış herzamanki gibi laf sokusturdu habire

Selam kızlar bugün bakamadım hiç. Nezle oldum galiba burnumda kuruluk ve sızlama sonra da koku almam gitti. Nezle de başımın belası şu koku almama. Zaten burnum çok süper koku almaz böyle durumda da komple kaybediyorum. Ablam da coronamısın diyor
Koku almayınca. Bende dedim o benim gayet normal halim
İlaç içtim yattım bir selam vereyim dedim. İlaç içmesem burun tıkanıklığından uyuyamazdım. O da uyku yaptı. Öpüyorum hepinizi iyi geceler

ss aldim bol yumurtaliymis yaw kokmuyor mu
Aglicam bende ramak kaldi
Alsi cnm sabah atarim

Gunaydin.
Annemler geldi halamda gelmis.
2dk oturamadim bi ara annem baktida bi wc gittim iste.
Mac varmis esim zaten fanatik o maca daldimi duymaz.
Kiz ne besikde durdu ne arabada ne pusetde
Sadece kucakda.
Kolum uyustu bir ara felc indi sandim kolumu hissetmedim.
Yaa bi de sussa surekli mizik mizik.
Bir yeri mi agriyo anlayamiyorum ki.
Gaz damlasi da verdim ama banamisin demesi.
Kucagimda uyuyi yere koydugum an ciglik kiyamet.
Esimede alisti her aksam ilgilenmesine dun maca dalinca ilgilenemedi acaba onami yapti dedim cunku bukadar yapmazdi uykusu var ama uyuyamadi.
Hic oturamadim onlarla.
Halam burda gunduz gelirsiniz dedim.
Halam gr getirmis.
Kuzende 100tl yollamis.
Zulam 1000tl oldu.
Allah bereket versin.
Valla keske direk 1 bilezik parasi yapabilsem
3. bilezigimi zulaya ekleyerek sene sonuna kadar alabilirim (alicam dedim ya almam lazim)

Dun yine kizin o mizmizligina ragmen(4de basladi mizikligi) aksam halan geldi gelcez diyince annem hemen mutfagi temizledim.
Evi supurdum.
Banyoyu sildim.
Camasir astim.

Valla bi sekilde hallettim.
Cikanlarida halam yikamis aksam gitmeden sagolsun.
cay demlemistim esimede az kurabiye aldirmistim.
Meyve falan.

Bugun napcam bakim yemekde yok

Gecmis olsun canim

Bak sen yaaaa
Bende zulami soyledim zulalikdan cikti yani.
Su sebeple soyledim bak ben elime 10 tl gecse biriktirme gayretindeyim sende ayda 100de olsa gr. olsa cabala dedim.

Esim gitmeden yemegidr attim ocaga bugunde keyifsiz sanki kiz isimi garantilim dedim.
Turlu yapiyorum
makarna
kofte yapcam bi de.

Dun annemler peynir, seftali, kiraz, taze fasulye, biskuvi almislar.
fasulyeyi hemen patates patlican biber sogan falan turlu olarak yapiyorum.
2 gun yenir en azindan bereketli oluyo.

Bi supurge isim kalsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…