Ay bende öyle büyüttümKendime sekerli kuymak yapicim
Bu esimlerin yoresel yani ben onlardan ogrendim bilmiyom.
canim istedi bu ara tatli krizlerine giriyorum.
süt yapiyo bi de diye biliyorum 1 tasli 2 kus vurim bari.
Tabi kiz uyursa ocagin basinda durmam gerek cunkusu.
Bebek arabasina koydum geziyoruZ.
besikde durmuyo ancak uyuyunca koyuyorum.
arabanin icine pike serdim baya sokakda geziyos havasinda salon mutfak yapiyoruz.
maymun etti bu kiz bizi elinde
Off 8 den 8 e dermanı kalmaz insanın haklısınÇok yoruluyorum hafta içi bu saat olunca iyice pilim bitiyor
Kaldı dört gün
Sonra iki hafta biraz eve çeki düzen vermeliyim
Oda oda temizlik yapmayı düşünüyorum
Kayınvalidemin tekniği
Döküp saçıp dipli köşeli yapıp perdelerini yıkayıp camlarını , kapı kulplarını alırım
Niyetim bu
Bir hafta temizlik yapsam ikinci hafta
Çamaşır ütü yemek düzen kurmam lazım
İşe gitmek çok yorucu
Sabah normalde 8de kalkar 8:40 da çıkardım evden akşam 6 da çıkar 6:40 da evde olurdum
Şimdi tek araba olduğu için virüs de olunca erken kalkıyorum eşimi bırakıp geri alıyorum sabah 7:10 geçe kalkıyorum 8 de çıkıyorum eşimi alıp 8 de evdeyimpilim bitiyor valla
Amin tşk ederimOff 8 den 8 e dermanı kalmaz insanın haklısın
Allah yardımcınız olsn cnm
Ay kuzu bu kredi destek isi başka yerden çıkmaz insallah malum adamlar bizde paranın tozunu görmemeli geçen oğlan şişe kumbarayı gör git babanın yanında şöyle diyor bende anmeninki gibi kumbara al bana adam anladı tabi çakalİyigecelerrr
Kızı uyuttım geldim
Kendimde suracıkta uyuyakalırım simdi
Gündüz uyumadı bayılttı beni mızmız
Koci A101 den kıza lol sort takım almıs 21 tl
1 koli soda,ekmek,karpuz alms.
Krediyi gecmis
Aferin destek cık demedi
Makarnayı korili kremalıya cevirdim aksm.
Sadeydi
Güzel olmus pek begendik
Yarına yemek yok tabi
Yarın 20 tl smootihe mak.bardagına vercem
Ay senede 1 alıyorm bunu da gına geldi
Sıcak suda bi süre sonra yamuluyor
Hic de sevmem soguk suda bisey yıkamayı.
sanki temizlenmiyor gibi geliyor.
Kolay gelsin canim işler birlikte zor olur iyi olur çalışmadığın dönem temizlik bi ben yapamıyorum oda oda misal bir gün perde cam oluyo benim bugün avize kapı gibi yapıyorumÇok yoruluyorum hafta içi bu saat olunca iyice pilim bitiyor
Kaldı dört gün
Sonra iki hafta biraz eve çeki düzen vermeliyim
Oda oda temizlik yapmayı düşünüyorum
Kayınvalidemin tekniği
Döküp saçıp dipli köşeli yapıp perdelerini yıkayıp camlarını , kapı kulplarını alırım
Niyetim bu
Bir hafta temizlik yapsam ikinci hafta
Çamaşır ütü yemek düzen kurmam lazım
İşe gitmek çok yorucu
Sabah normalde 8de kalkar 8:40 da çıkardım evden akşam 6 da çıkar 6:40 da evde olurdum
Şimdi tek araba olduğu için virüs de olunca erken kalkıyorum eşimi bırakıp geri alıyorum sabah 7:10 geçe kalkıyorum 8 de çıkıyorum eşimi alıp 8 de evdeyimpilim bitiyor valla
Kuzu aklıma ne geldi he müge de çıkan zeynep diyodu kıratın yanında duran ya huyundan ya suyundan insallah o yönü çekmez güldüm ama okurken yaziniBebeeler büyüdükce daha mı zor,daha mı kolay?anlamadım valla
Yenidoganda uyku düzeni sıkıntıydı
4 lere kadr ayaktaydık tmm.
Ama kaprisi yoktı en azından
Ay simdi bi havalar bi havalar sanki ejdarhası var
1 saat agladı bugun yıkamıısm diye
Babannesi kılıklı suya sabuna dokunmucak bu kız yanmısım ben
Iıııhh diye bi baslıyo hehh diyorm geliyo nara
Inşallah canim sorma canim artık ne görse anlatiyo bide benimki diyi oğlum annenin esas zulasi nerde onu de bana
ss aldim bol yumurtaliymis yaw kokmuyor muKülot bezi anama aldım molfix almayın diye lafını yapıo al sana prima dicem
2 paket labne
1 paket krema
1 bardak seker (su bardagı normlde ama ben ajda bardagı koyuyorm)
4 yumurta
1 kasık un benim tarif
Vanilya da katıyorm
Krema 2 pakette koyabilirsin bana agır geldi öyle
Peynirle sekeri cırpıyorm,yumurtları tek tek cırpa cırpa ekle
En son kremayla unu katıp kelepceli kalıba döküyorz(kalıba yaglı kagıt koyarsan kolay cıkar)
1 saate yakın 200 derecede üstü kızarana kadar pisiriyorum
Kolay bi tatlı.
Aglicam bende ramak kaldiBebeeler büyüdükce daha mı zor,daha mı kolay?anlamadım valla
Yenidoganda uyku düzeni sıkıntıydı
4 lere kadr ayaktaydık tmm.
Ama kaprisi yoktı en azından
Ay simdi bi havalar bi havalar sanki ejdarhası var
1 saat agladı bugun yıkamıısm diye
Babannesi kılıklı suya sabuna dokunmucak bu kız yanmısım ben
Iıııhh diye bi baslıyo hehh diyorm geliyo nara
Alsi cnm sabah atarimBebelre zulayı göstermeyin babaya söylüyo biriktirip bende saklıycam çeyrek anca yaparım galiba ben
Lelli eşin almışmıydı bileziği kalın bilezikleei bende seviyorum seninkinin modeli nasıldı bi foto atarmısın
kac aydır gitmiyoduk kvye gittik kurtulduk dili baya uzamış herzamanki gibi laf sokusturdu habire
Gecmis olsun canimSelam kızlar bugün bakamadım hiç. Nezle oldum galiba burnumda kuruluk ve sızlama sonra da koku almam gitti. Nezle de başımın belası şu koku almama. Zaten burnum çok süper koku almaz böyle durumda da komple kaybediyorum. Ablam da coronamısın diyor
Koku almayınca. Bende dedim o benim gayet normal halim
İlaç içtim yattım bir selam vereyim dedim. İlaç içmesem burun tıkanıklığından uyuyamazdım. O da uyku yaptı. Öpüyorum hepinizi iyi geceler❤
Bak sen yaaaaAy kuzu bu kredi destek isi başka yerden çıkmaz insallah malum adamlar bizde paranın tozunu görmemeli geçen oğlan şişe kumbarayı gör git babanın yanında şöyle diyor bende anmeninki gibi kumbara al bana adam anladı tabi çakalddim 5 10 kuruş bise var göz dikme yok fln ddi iki gün sürmedi gel açalım kac lira var ddi kendinde biriktir ddim ben alacağım şeyi almıyorum virüsten gidemedigim kuaför paralarını attim kimi zaman ddim yarin evde olmayacak en iyisi açayım merkeze çıkıp bise yapayım parayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?