- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Karı koca ayrı ayrı niye yoluyorAiyy durun bakim aksam utanirim belki yazdiklarimdan.
Karisi ayrica yollamis bunu
0.5 takan adamin karisi yani.
bi de slm yollamis
Acaba adam takti karisi video izledi de utandimi
onlar izliyomus not aliyomus.
Bi ara sey vardi ya bi mac yorumu dur Ugur dur, geri al uguroynat ugur
Nazarlik falan diilse en azindan gr. diye dusunuyorum.
Esim acmicakmis aksam sen ac dedi
cok gizemli
Ayy esimle bahse girimde ordanda belki bi 100tl koparirim
hahaha kiz bak aklima gelmedi hic.Karı koca ayrı ayrı niye yoluyor
Küsler galiba
Bak tam malzeme verms ofiste millete
Aynen yaaa kendi değerlerini düşürüyorlar böyle yaparakNiye boyleler ya.
Yani insanlik yapiyosun, ince dusunuyosun nezaket gosteriyosun resmen enayi yerine koyuyorlar
Duu bakim benimki degerini her an yukseltebilir karisi ayri bisi yollamisAynen yaaa kendi değerlerini düşürüyorlar böyle yaparak
maşaşllah bereketli olsun insan hevese geliyor inş bende alcam çeyrek yapıp kocaya kalsak 5 kuruş yok birikimde inanki@
cnm bendeki modeller bunlar.
Eki Görüntüle 2653167
esimin aldigida bu
Eki Görüntüle 2653172
Bendekilerin modelini esimin aldigiyla degiscem.
Daha kibarcik geldi gozume.
Ayyyy tamam tamam hadi bakalım devamı tüm altın olsunDuu bakim benimki degerini her an yukseltebilir karisi ayri bisi yollamis
hahahah buraya yazarken esim msj atmis
Eki Görüntüle 2653288
Bu arada adam 0.5 ilk defa dun benden ogrendi.
Gr ceyregin yarisi saniyormus
Altinla okadar alakadar kendisi.
Ona duz mantik anlatiyorum.
Hani bana d.gunumde 1.200 bilenzik aldin ya o 5000tl oldu.
hani 585tl den ata almistin ya bi de o da 2.500 oldu diyorum
Vay anasini diyo
Benim esiminde onune dokunce altinlari hevesleniyo.kocaman patronlar durumları iyi bende ne gelirse öyle takıyorum kimse kusura bakmasınyani
bir miktar para var ortagız ya hani adam parayı vermiş demişki yıl sonuna kadar benden para isteme demiş valla yoksa harcıyo bu herif bir bilezik aldırcam anneme borcun birini ödüycem
valla kızlar buraya girince bir rahatlama geliyor arkadaşlarımdan akrabalarımdan daha samimi inanki hiç kimseyi ararmıyorum bile buraya yazıyorum bişey olsa
Esim demiski kesin ceyrektir eltilerinden asagi dusurmez kendini onlara karsiAyyyy tamam tamam hadi bakalım devamı tüm altın olsun
Ne.biliyim 0,5 gram insan da patron olunca yollamaz diye şaşırdım ve ayipladim yalan yok.K kahvemsi mutluluk sasirma gelismeler var ileri sayfalarda(link verebileydim keske kaydir)
Her an utandirabilirler beni
Saolasın cnm.
Sagol canim
Yok bende saskindim esim msj atana kadarNe.biliyim 0,5 gram insan da patron olunca yollamaz diye şaşırdım ve ayipladim yalan yok.
Biz iş arkadaslari olarak 4 kişiyiz departmanda herkesin düğün, çocuk, ev alma olayına çeyrek alırdık, altın yükselince bu yil grama döndük.
Salgın öncesi doğum yaptı bir arkadaşın eşi, maasimiz kesildi bizim de, yarım gram mi alsak diye düşünmedik.
Gördüm şimdi o mesajı da, inşallah yarimdir.
Bunlar hep senin temiz kalbinden biliyorsun dimi
ya baybi senin eşin kendi parasına cimriSu 9 ayda 7 issizlik 6 da dogum parası aldım
3 bin bilezik aldm 10 bin
nerde diye sor yemis adam.
Bidaha dogurmayacagım icin,oyle bi parada göremem herhlde
Elde var 0
Gel de kızma.
kasa kirasını ödemese bile kullanıma izin verir kiEn son kasadaydı
Mevlütte istedim ya tek set geldi
Bilezikler gelmdi
Göyaa kasa kirasını cekmemis hesaptan(hesapta para bulamamıstır neyi cekcek kocinin)
Banka vermemis.
Sonra bidaha seti aldık gitmedik geri koymaya da noldular bilmiyorm
İsciliksiz modeldi benimkilerde cok kalın degil 2 si kücük geliyodu takamıyodum zaten.3 tane takıyodum.
Bak söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?