Küçük Düşün Büyük Olsun!

Karı koca ayrı ayrı niye yoluyor
Küsler galiba
Bak tam malzeme verms ofiste millete

kocaman patronlar durumları iyi bende ne gelirse öyle takıyorum kimse kusura bakmasınyani

bir miktar para var ortagız ya hani adam parayı vermiş demişki yıl sonuna kadar benden para isteme demiş valla yoksa harcıyo bu herif bir bilezik aldırcam anneme borcun birini ödüycem

Benim esiminde onune dokunce altinlari hevesleniyo.
Dun diyoki onlari 100bin yapalim kac altin daha alcaz diyo.
gr hesapliyo kac gr kac para ediyo falan diye
Benden zenginsin diyo dun.

K kahvemsi mutluluk sasirma gelismeler var ileri sayfalarda (link verebileydim keske kaydir)
Her an utandirabilirler beni
Ne.biliyim 0,5 gram insan da patron olunca yollamaz diye şaşırdım ve ayipladim yalan yok.
Biz iş arkadaslari olarak 4 kişiyiz departmanda herkesin düğün, çocuk, ev alma olayına çeyrek alırdık, altın yükselince bu yil grama döndük.
Salgın öncesi doğum yaptı bir arkadaşın eşi, maasimiz kesildi bizim de, yarım gram mi alsak diye düşünmedik.
Gördüm şimdi o mesajı da, inşallah yarimdir.
Bunlar hep senin temiz kalbinden biliyorsun dimi

Bilzeiklerinizi güzel günlerde kullanın kızlar tr_lelli babyloading87
Sagol canim
Yok bende saskindim esim msj atana kadar
Bakalim icinden ne cikacak.
sagol canim o senin guzel bakisin gorusun

Su 9 ayda 7 issizlik 6 da dogum parası aldım
3 bin bilezik aldm 10 bin
nerde diye sor yemis adam.
Bidaha dogurmayacagım icin,oyle bi parada göremem herhlde
Elde var 0
Gel de kızma.
ya baybi senin eşin kendi parasına cimri
seninkini su gibi harcıyor.
çok özür dilerim ama

kasa kirasını ödemese bile kullanıma izin verir ki

tr_lelli
lellim bereketli olsun. Ben 2009 yılında burayı keşfettiğimde inanın ben mutfak idaresi bilmeyen birisiymişim dedim. Önce mutfaktan başladım, sonra kıyafet konusunda bayagı düzeldim çok alıyordum, eşya değiştiriyordum evi ıngır zıngır dolduruyordum taksitim hiç bitmezdi. Kızlar bana o kadar iyi geldi ki bu ekonomi topikleri, birikimde yaptım sıfır araba da aldık sonra sattık şimdi çok güzel bir suv araba aldık ikinci el gerçi ama çok yükseldi piyasa şimdi alamayız o arabayı. Ev almaya niyetimiz vardı yatırımlık ama eşim vazgeçti sahil kenarından arsa bakıyor şimdi. Hayırlısı bakalım ben de 2016 yılından itibaren evdeyim çalışmıyorum. Yaklaşık 2000 euro, 1000 dolar, 23 gram altın biriktirdim ama balkan turuna gittik çocuklar okulları ile birklikte yurt dışı gezilerine katıldı hep onlarada euro vermiştik tatillere gittik bende iyi biriktirmişim bana göre tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…