Bereketli olsun hepsi, arabada yatirim.tr_lelli
lellim bereketli olsun. Ben 2009 yılında burayı keşfettiğimde inanın ben mutfak idaresi bilmeyen birisiymişim dedim. Önce mutfaktan başladım, sonra kıyafet konusunda bayagı düzeldim çok alıyordum, eşya değiştiriyordum evi ıngır zıngır dolduruyordum taksitim hiç bitmezdi. Kızlar bana o kadar iyi geldi ki bu ekonomi topikleri, birikimde yaptım sıfır araba da aldık sonra sattık şimdi çok güzel bir suv araba aldık ikinci el gerçi ama çok yükseldi piyasa şimdi alamayız o arabayı. Ev almaya niyetimiz vardı yatırımlık ama eşim vazgeçti sahil kenarından arsa bakıyor şimdi. Hayırlısı bakalım ben de 2016 yılından itibaren evdeyim çalışmıyorum. Yaklaşık 2000 euro, 1000 dolar, 23 gram altın biriktirdim ama balkan turuna gittik çocuklar okulları ile birklikte yurt dışı gezilerine katıldı hep onlarada euro vermiştik tatillere gittik bende iyi biriktirmişim bana göre tabii.
an itibari ile ögrerndim ki:):)
Sağol kuzum insallah alırızCanım benim öp o güzel paşanı senin zulanı babasına patlattırmış çok tatlı olmuştur tam sevilmelik. Küçükken çok öpün diyorum, büyüyünce öptürmüyorlar. İnşallah ayagınızı yerden kesecek güzel bir araba alırsınız inşallah burdan bizimle paylaşırsınız.
Geçmiş olsun Yedirenkcim, Allah acil şifalar versin. Yaz gribi çok kötü, ilaç al canım benim kızına da bulaşmasın.
Baby bereketli olsun zulan dediğin gibi hemen onları değerlendir, sonra da bize yaz ben çok mutlu oluyorum böyle birikim yapıp burdan paylaşınca bana da gaz oluyorsunuz.
Inşallah alırsın canım primini hiç deme sen onlada olur biselerBenden cok birikim cıkamıyor malum evde ögütücü var
Valla bende gaza geliyorm
Aksm diyorm kociye temmuzda bana sakın gelme ceyrek alcam ,altın alasım var diyorm
Eskiden olsa ayakkabıya gömerdim o primi
1nde haziran primim 900 tl akike gitcek
Temmuzda dosyalara baktım benim policem az gecen sene dogum iznine ayrıldm ya temmuz sonu fazla kasmamısım
500 tl gibi gelir yine ama ona eklr ceyrek alırım anca
Zaten temmuzdan sonra primler anca bu snee ne yaparsam 100-200 gelir
Buna sükür napalım
Nette uçmuslar canim kuyumcularda sorup alıyorum 3 5 hangisi ucuzsa ordan aliyirumYok 700 sasırmıslar
Bunları sikayet etmek istiyorm ya bu kadr fark mı olurr
Kız kahve elimde döküyordum he bitanede bende var o modeldenBi yandan da diyorm eger calısmasaydım dogum parası falan olmasa,kızın takılara dadanırdı.
En azından onları kurtardım.
Bukadar enkazla kurtuldugumuza sükür
Kocamdan yine sevgi dolu bahsediyorm evet
Kalır canim valla geçen ceyreklimi takmadim eltimlere gidince sıcak kolum açıkta diye disari çıkarken takmiyirum saklıyorum esiminde sıkıstıgını biliyorlar hemen sattinmi diye sordu yok ddim takmadim esimde taksaydin keşke ddi ben hiç sormam öyle seyleriAyyy kuzum sagolasim daha guzelleri coklari isteyen herkesin olsun.
Catlatti bacim bir sure gr bile alamadim o donem gozleri kaldi zaarlarin.
Valla öyle canim nazara gelecek kendileri de gün parası aldı o zmn ev için harcamış ben 500 du aldın kasim sonuydu simdi olmuş 720 lira fln zaten çeyrek 650 yakin o artmis baya ddilerT thesekreter ay duser muser mazallah
Bende asla soramam yahu cani ister takar cani ister takmaz yani.
Benimki havadan para gibi geliyor adama.ya baybi senin eşin kendi parasına cimri
seninkini su gibi harcıyor.
çok özür dilerim ama
Kullanmaya izin vermiskasa kirasını ödemese bile kullanıma izin verir ki
Süpersinan itibari ile ögrerndim ki:):)
borç varken ziyaret olmuyormuş
bireysel şubeey sordum
Hani düğün fln olup istesen dicem bu ara yok virüsten sen gidip baksan canim bozdurmaz heralde senden habersiz canim benim öyle bise olsa bilse tozu kalmaz valla ilk sıkıştığı yerde bozdurur benimki saolsun hiç kısmaz biseydende iyi harcarKullanmaya izin vermis
Mevlütte almak istemis ozman sadece seti vermisler
Hala bankada bilezikler dediğine göre
Primi bilmez zaten söylemiyormSağol kuzum insallah alırız
Inşallah alırsın canım primini hiç deme sen onlada olur biseler
Nette uçmuslar canim kuyumcularda sorup alıyorum 3 5 hangisi ucuzsa ordan aliyirum
Kız kahve elimde döküyordum he bitanede bende var o modeldenüç beş ne kurtarırken kar sayıyorum simdi günden para var geçen 1 gramda yaptım bise lazım iş için para yok hemen onumu kullanmak istiyor bilmiycek valla köy kenara sende para olunca şu gibi harcıyor
Kalır canim valla geçen ceyreklimi takmadim eltimlere gidince sıcak kolum açıkta diye disari çıkarken takmiyirum saklıyorum esiminde sıkıstıgını biliyorlar hemen sattinmi diye sordu yok ddim takmadim esimde taksaydin keşke ddi ben hiç sormam öyle seyleri
Valla ben artk bozduguna bile sasırmamHani düğün fln olup istesen dicem bu ara yok virüsten sen gidip baksan canim bozdurmaz heralde senden habersiz canim benim öyle bise olsa bilse tozu kalmaz valla ilk sıkıştığı yerde bozdurur benimki saolsun hiç kısmaz biseydende iyi harcaryine harcadım adamı iyimi
Valla habire kendi maaşını harcarsan müsrif olurum de canim para kalipta bisemi yapmıyorsun sanki biliyorum az çok kuzum burdan aldığını fln sen çok fedakarsin her konuda ben kendimi çok hirpaliyorum çalışmıyorum suan ama ne nerde uygun bilirim ona gore alirim pişirip tasisırim malzemimi ziyan etmemeye çalışırım rahmetli anneme cekmisim babacıgım vefat etmeden derdi hep öldüğünde annemin her yerden para çıkmış yatak altı hali alti flnPrimi bilmez zaten söylemiyorm
Maası da illa biseyler buluyo sokusturck
Seninki yine 3-5 veriyo cnm sana.
Ben 9 aydır evdeydim kendi yagımla kavrıldm bide üstüne ona destek cıktım
Ama gel sor ben müsrifim o tutumlu
Yersen.
Saol kuzum bir mukabele bende senin anlatma tarzını çok seviyoreeValla ben artk bozduguna bile sasırmam
Adam gözümde öyle bir evrildiki
Zerre güvenemiyorm
Yok sayıyorjm o bilezikleri artk
Varsa kıızıma kalır.
Siz iyi idare ediyorsunuz ama masallah.
Kocan olunca sakınmıyor senden.
Bayılıyorm senin anlatıs tarzına
Ordan oraya giriyosn market gezmelerin cok tatlı
Pucca mıSaol kuzum bir mukabele bende senin anlatma tarzını çok seviyoreeinsagramda bir kitap yazarı var ona benzetiyorum çok komik anlatım şekli var eşinden boşanmıştı diyim anlarsin eşine iyi yağdırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?