Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bereketli olsun hepsi, arabada yatirim.
insallah arsayida alirsiniz
Bende kiyafet alirdim elime gecenle.
Sonra giymezdim.
Ayran gonulluydum.
magzada ayilir bayilir eve girdigim an pisman olurdum.
Artik az aliyorum pismanligimda az oluyo.
Bu yaz hic bisi almicam mesela
Hem kilo vermem lazim.
Hemde biraz etek elbiseye yonelmek istiyorum
Yani kilo verince bir dahaki yaza ancak.

Son düzenleme:
Sağol kuzum insallah alırız
Inşallah alırsın canım primini hiç deme sen onlada olur biseler
Yok 700 sasırmıslar
Bunları sikayet etmek istiyorm ya bu kadr fark mı olurr
Nette uçmuslar canim kuyumcularda sorup alıyorum 3 5 hangisi ucuzsa ordan aliyirum
Bi yandan da diyorm eger calısmasaydım dogum parası falan olmasa,kızın takılara dadanırdı.
En azından onları kurtardım.
Bukadar enkazla kurtuldugumuza sükür
Kocamdan yine sevgi dolu bahsediyorm evet
Kız kahve elimde döküyordum he bitanede bende var o modelden üç beş ne kurtarırken kar sayıyorum simdi günden para var geçen 1 gramda yaptım bise lazım iş için para yok hemen onumu kullanmak istiyor bilmiycek valla köy kenara sende para olunca şu gibi harcıyor
Ayyy kuzum sagolasim daha guzelleri coklari isteyen herkesin olsun.
Catlatti bacim bir sure gr bile alamadim o donem gozleri kaldi zaarlarin.
Kalır canim valla geçen ceyreklimi takmadim eltimlere gidince sıcak kolum açıkta diye disari çıkarken takmiyirum saklıyorum esiminde sıkıstıgını biliyorlar hemen sattinmi diye sordu yok ddim takmadim esimde taksaydin keşke ddi ben hiç sormam öyle seyleri

Selam kızlar eşim çıktı öğlen gibi ortalik topladim bulasik topla mutfak topladim 3 kg süt aldım mayaladim 1 kilosunu sütlaç yaptim fırında normal yogurt mayalancak ilisin bekliyorum süt 4 tü 4.5 olmus kilosu cikmadan esim sucu geldi 8 tl oraya evden
Çıkmadan 20 tl üzeri harcandı kiyma cikardim az biraz vardı patates var oturtma yapicam az kabak mı yogurtlasam diyorum bide yogurt az var almak lazım mübarek hava yagiyo baya cikilcak gibi değil suan az makarna var yeter

T thesekreter ay duser muser mazallah
Bende asla soramam yahu cani ister takar cani ister takmaz yani.
Valla öyle canim nazara gelecek kendileri de gün parası aldı o zmn ev için harcamış ben 500 du aldın kasim sonuydu simdi olmuş 720 lira fln zaten çeyrek 650 yakin o artmis baya ddiler ben sevmiyorun o muhabbetleri ben hasetlenmiyorum kimsenin taktigina kimsede haset olmasın ama bidaki buluşma takicam sattım sanıyorlar

Benim hemsirenin telf. aile hekiminde kaliyomus normalde is telf gibi bisi midir nedir hafta sonlari falanda
Adam whatsap durumlarimi takip ediyor
lohusa deprasyoonumu oldunuzz lelli hanim yazmazsa eyidir.

Bitti yemek islerim kızlar sonunda patates oturtma yaptim küçük tavamla erişte pilavı yaptım biraz makarma var onceki gunden sütlaclari attim dolaba yogurt mayaladim bi salata yapcam esime gelirken küçük bir yogurt istedim ekmek al ddim az yogurt var yetmez

Çok sukur esim bir iş almıştı al sat yapicam oldu ddi yarin alacağı başka parada var hemen 1 2 fatura ve kira var verince temmuz ortasına kadar kira yok kira hemen geliyo valla fazla olursa para 0.5 te olsa altın atarım yine bide markete çıkalım ddi sivi yag temel birkaç şey var hepsini al ddi hazi r araba var görsün ne tutuyo bidaha harcamam olmaz bari o kadar bu ay için

Kullanmaya izin vermis
Mevlütte almak istemis ozman sadece seti vermisler
Hala bankada bilezikler dediğine göre
Hani düğün fln olup istesen dicem bu ara yok virüsten sen gidip baksan canim bozdurmaz heralde senden habersiz canim benim öyle bise olsa bilse tozu kalmaz valla ilk sıkıştığı yerde bozdurur benimki saolsun hiç kısmaz biseydende iyi harcar yine harcadım adamı iyimi

Primi bilmez zaten söylemiyorm
Maası da illa biseyler buluyo sokusturck
Seninki yine 3-5 veriyo cnm sana.
Ben 9 aydır evdeydim kendi yagımla kavrıldm bide üstüne ona destek cıktım
Ama gel sor ben müsrifim o tutumlu
Yersen.

Valla ben artk bozduguna bile sasırmam
Adam gözümde öyle bir evrildiki
Zerre güvenemiyorm
Yok sayıyorjm o bilezikleri artk
Varsa kıızıma kalır.
Siz iyi idare ediyorsunuz ama masallah.
Kocan olunca sakınmıyor senden.
Bayılıyorm senin anlatıs tarzına
Ordan oraya giriyosn market gezmelerin cok tatlı

Valla habire kendi maaşını harcarsan müsrif olurum de canim para kalipta bisemi yapmıyorsun sanki biliyorum az çok kuzum burdan aldığını fln sen çok fedakarsin her konuda ben kendimi çok hirpaliyorum çalışmıyorum suan ama ne nerde uygun bilirim ona gore alirim pişirip tasisırim malzemimi ziyan etmemeye çalışırım rahmetli anneme cekmisim babacıgım vefat etmeden derdi hep öldüğünde annemin her yerden para çıkmış yatak altı hali alti fln bazen diyorum cok benim gibi oldugunu soyluyorlar keske tanima firsatim olsaydi annemi

Saol kuzum bir mukabele bende senin anlatma tarzını çok seviyoree insagramda bir kitap yazarı var ona benzetiyorum çok komik anlatım şekli var eşinden boşanmıştı diyim anlarsin eşine iyi yağdırıyor

Valla ben de az değilim kızlar
Adamı 1 haftadr salonda yatırırıyırm
Gecen hafta annemlerle igli gitme gelme mevzusu oldu ya,2 gğndr yeni yeni konusuyorm.
Gecen hafta gececiydi zaten kızı yanıma alıyordm.
Bu haftada hemen yanıma alıyorm
Kalıyo salonda.
Sorularına cvp veriyorm sadece .
Askit askit dolanıyo evde.
Hic muhattap olmıyorm.
İkizlerim ben tersim pistir bilir.
100 bin borc öderim gık demem.
1 lafına silerim öyle bakakalır.
(100 bin bırc mecaziydi Allahım nılur öyle bisey olmasın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…