- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar.
Bugün evde olmamın tadını cikariyorum. Sabah oglanlari okula gönderir göndermez tekrar yattım iki saat kadar uyumuşum. Sonra da kalkıp evimi supurdum duzenledim çamaşır yıkayıp astım. Bulaşık makinesi çalıştırdım. Öğlen oglanlar geldi beraberce yemeğimizi yedik. Şimdi beyefendiler kahve istiyor kahve keyfi yapacağız. Ardından da bir kek cirpar çay demlerim. Oh misss. Hava da bir soğuk ki. Bugün resmen kış geldi. Evde evlatlarimla olup keyif yapmak gibisi yok. Akşama da düğüne gideceğim. Benden böyle. Keyifli bir gün dileğimle...
Sabah evden 115 TL ile çıkmıştım.
Hepsini kuruşu kuruşuna harcadım.

neli kek yapacaksın canım...![]()
ye ye can boğazdan gelir:) sizin orlara kış gelmiş bizim buralarda denize girilir nerdeyse:)ne pis poğazım, sabahtan beri ne bulursam yiyorum... :)) beni bu soğuk havalar mahvetti... :))
ye ye can boğazdan gelir:) sizin orlara kış gelmiş bizim buralarda denize girilir nerdeyse:)
ay inan geçen bende sayfalarca baktım bulamadım bende not edecegim denene seyleri hemen yaparım severim.4 tarifim olsada elmalı. bir yudum mutluluk yapıp agzımda dagıldı resmen dedi yaaa bende bitti olay:))Lellim senin Elmalı kurabiye tarifi nasıldı aradım bulamadım Bi yazar mısın
Çok sağol cnm kaydettim hemenlelli'den istemişsiniz tarifi sürekli yaptığım için yazdım ama..tr_lelli
Lellim senin Elmalı kurabiye tarifi nasıldı aradım bulamadım Bi yazar mısın
ay inan geçen bende sayfalarca baktım bulamadım bende not edecegim denene seyleri hemen yaparım severim.4 tarifim olsada elmalı. bir yudum mutluluk yapıp agzımda dagıldı resmen dedi yaaa bende bitti olay:))
Kizlar yazacaktik tekrar sagolsun M maviduvar1 yukarda paylasmis benim tarifi.O TARİF BURAYA GELECEK ARKADAS:)))
Canim benim yaptigim tarif yagda cekmiyo ama mayali degil seversen yapabilirsin.Bana da pişi tarifi verir misiniz. Hani böyle piştiğinde kabarınca içi boş gibi olanlardan. Anlatabildim mi acaba![]()
Cok sağol cnm