Küçük Düşün Büyük Olsun!

Iyi geceler kızlar benim oğlan sabah 8 bucuk yoktu uyandi aksam yemek yedik eşim gec gelcem ddi 6 gibi yedik baktim bulasik toplarken sesi gelmiyor devirmiş kendini uyukluyo aldim odaya gittik uyudu hemen 6 bucuk gibi uyudu 7 geçiyordu kalktı 45 dakka uyumustur tabi gece 11 bucuk oldu uyku istemiyor zor götürdüm odaya uyudu 12 bucuktu iyi uyur artık o otururken koltuk örtulerini düzelttim oyuncakları topladim simdi süt içip yaticam az erişte kalmıştı yogurtlu yedim akşamda çok yememistim erken yiyince aciktim

Bulasik makinesi açtım mutfagi topladim temiz mutfağa uyanmak güzel oluyo eşim öğlen gidicem ddi kahvalti edip çıkar oğlan uyaninca şoka gideriz diyodum ciktik tam girces eşim baktim oglusu tutuyo nasi sevindi tabi maaile market yapınca babayı gördü coştu ıvır zıvır aldık cok kolanya kulak pamuğu tarçın kakou süt meyveli süt meyveli soda 6lı oğlan şu kahve yanina drajeler ondan aldı koydu sepete biminki daha guzelmis baktim tadina kucuk kek oyuncakli sakiz el kremi 49 tuttu demlik cay vardi h sonu kalmamis sonra aklima geldi baktim 3 kilo bingo var toz aldim 15 tlydi oda zulada dursun esim markete girmeden 50 vermisti gitmeden 70 almistim 55 kaldi bende yarin ödeme alcak ordanda kırparım bide alınacaklar var al ne lazım sa ddi iş olmuyo bazı dönem su virüs seyinden pahalaniyo herşey

Deterjana baktim 4 kilo almıştım geçenlerde 1 kaç kes kullandım 2 kerelik tursil sıvı var onu yolluk yikiycam biter bi tane açılmamış tursil var yine a101 ganimeti 2 litrenin yarıdan fazlasi bingo renkli sıvı var bide simdi attim 3 kilo 2 ay rahat gotirur benialmak istersem dürtün beni bide tablete baktim migrostan almistim ramazanda 20 taneden fazla var kutuda a101 in tableti güzel 50 lı alır koyarim tereyag atarim wc kagidi var 8 tane ondanda 1 paket alirim birazda kasap alışverişi insallah rahat olurum bi zaman bunlar olunca haftalık alışveriş kolay oluyo

ay o engelledi beni yaw.
Muratovuc e yardiriyordi bi ara.
Sanirim derenin suyu kesildi bende laf soylemistim.
Surekli yardim mi edecekler yardim talebini belediyeye yapacaksin ozaman.

Way anasini onudami reklam seysi hediye yollamislar.

bu acindirma niye var bunlarda ya

o topluyo satiyo bence.
Yani tamam Rabbim oyle yaratmis kurban oldugum bisi demiyorum ama cok cirkefler kari koca..
Bize herkes yagdirsin istiyolar yatalim biz.

o topluyo satiyo bence.
Yani tamam Rabbim oyle yaratmis kurban oldugum bisi demiyorum ama cok cirkefler kari koca..
Bize herkes yagdirsin istiyolar yatalim biz.
Evet canim o var alışmışlar her şey reklam habire kıyafet fln paylaşıyor üzerine butik hemen etiketliyor kötü eleştirilere ters cevap vermiş birde tayfası var hemen linç yapıyorlar kötü eleştiriye

Su linkleride kaldirsalar keske baydik yaw

1 de devir teslim aldim.
emzirdim alt degistik uyuduk 3 de uyndik emzirdim gaziydi falan bu saat oldu dalamadi
Tam uyudu tamam diyorum viyk viyk
Uykum ayiyo benimde iyice ya
soyle emse hemen geri uyusa saat basi uyanim amenna
Ama boyle olmuyo be piremses.
1.5 saat oldu geri dalsin diye debeleniyorum.

Destan yazmisim he kızlar birikmiş bide rahatken yazayım oğlan uyanıkken ya teli aliyo ya bise soruyo bu ara herşeyi soruyo yıldım kafam kazan oluyo aksama bazen
Canım hep yaz nazımızın geçtikleri burda, bende yazıyorum. Bazen kendime şaşırıyorum normalde bukadar uzun konuşmam ama burası olunca çenem düşüyor. Ama baby nin yazdıklarını artık birşey yerken içerken okumuyorum yutkunup öyle okuyorum mazallah tıkanıcam diye korkuyorum.
bi sozelcide ben.
Matematikciler ciksin kasiyo
Ben lellim matematikçi. Eşimde matematikçi kızlarımda matematikçi, çocuklarımın sosyal hep düşüktür. Sınavlarda falan sayısalları fullerler ama sözelden tık çıkmaz. Arkadaşımda diyor hayırlı evlatlarınız var bizim sayısal ögretmenlerimize ödediğimiz özel ders ücretleri sizin hep cebinize kalıyor diyor.

Günaydın hanımlar. Akşam küçük kızımın canı sıkıldı, bizi de sıktı ne yapacagımıza pandemi nedeniyle karar veremiyor dışarı çıkmak çok istiyor ama bir o kadar da korkuyor. Neyse kızım biraz bugday tenli küçük olan inanın çocuk akça pakça bembeyaz oldu dışarı çıkmıyor. Okula nasıl gönderegim diye düşünüyorum. Çıktık dondurma aldık, güya yürüyüş yaptık kalorileri yüklendik. Eve geldik uykum kaçtı ama uyumuşum sonra. Bu gün yine çok erken kalktım 5.30 da. Hemen mutfaga gittim zeytinleri suya yatırmıştım. Yatmadan önce süzgüye koymuştum onların çekirdeklerini çıkardım kahvaltı hazırladım eşim yedi ve gitti. Ben de çayımı, kahvemi içmeye başladım. Anca keyif alıyorum, önce 2 duple çay arkadan bir nescafe bana iyi geliyor tabi bir de sizler varsınız.

Sağol canım evlatlarına maşallah bende hiç iyi değilim sayisalda eşimin iyidir artık benim oğlanı babası calistirir

Yap valla bende kendi canim çekerse hiç usenmem yaparim ah bu boğaz derdi bu ara dikkat ediyorum sabah şu içtim unutup tartildim yarım kg gitmiş bide vücut şiş regl olamadım hala gecikiyor kg bozuyor benim vücudu hemen bide ev sicak iştahım kesiliyor insallah böyle gider de kilolardan kurtulurum

Canımm ahh keske bende sayisalci olaydim.
sinavlarda sayisal yap zaten puanin tavan..
Oglumda sayisalci
Valla isterdim sayisal kafam olsaydi ama otur sifirim resmen.

Sağol canım evlatlarına maşallah bende hiç iyi değilim sayisalda eşimin iyidir artık benim oğlanı babası calistirir
benim oglanda babasina cekmis.
Muhasebe fln kafasi iyi esimin esnaflikdan falanda sanirim.
Aldisi verdisi falan.
Ben ona diyorum sunlari topla kafandan diye

Ben ev sicak diye balkonda yiyorum keske istahim kesilse.
Bu ara tatliya vurdum kendimi bu sene kilolarimla barismakdan baska care birakmadi bu zalım hayat bana
barisicaz artik küs küs nereye kadar

Hıı nerde kalmistik evet yine saydirmaya devam ediyordum ben karisida 0.5gr yollamis.
Kamera sakasimi yaw bu dedim.
Kocasi ayri karisi ayri yollayinca cok mu gorunuyor goze.
Oyun mu oynuyolar bunlar dedim.
Esimde ceyrektir diye hayal kurmus.
ben gr raziydim.

Esim diyoki bi de boyle bi havayla verdi lelliyede selami var falan diye ceyrek sandik ne bilim dedi.

Ona gore az akilli ol dedim.
3 kurus parani savurma.

Digerini bekliyorum bakim o ne yollicak onunda oglunun dugununde ceyrek diger oglununun nisaninda gr taktik.
Agustosta oglu evlenecek.
Gerci ne taksa geri takicaz.
Ama taktirmicam 0.5i taktircam.
Onlara cok bile.

ceyrek gr. falan 1 bilezik alir ama hesap ettik.

elimdeki 1000tl uzerini eklicez 3. bilezigi alicaz dedim esime.
Adamin bi gozleri belerdi.
Ben nasil 3bin bulim dedi.
Yaa kasma sene sonuna kadar hemen diil dedim.
Ben öyle koydum kafama alicam dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…