bi sozelcide ben.B
Benimde edebiyat tarih iyiydi kuzu sözelciyim
ay o engelledi beni yaw.Gece gece magazin stalkıyorumm
İg da hani engelli aile var ya Ayca,o robot süpürge almıs fotolarda emojiyle saklamıs ama storyde yakalamıs millet
Gırgırla yer süpürüp atıyomus bide
Vay anasını millet masıl isini biliyor yahu
o topluyo satiyo bence.Kız o makimeyide bedava almıştır belki sponsor fln bide ütüm yok demiş 3 tane var diyorlar evde. Başka süpürgeside varmis yazmislar bilmiyorum insan varss niye oyle yaparki yorumlara kapatmış gondsrileri bide çekiliş yaptı firma yok yazmışlar
Evet canim o var alışmışlar her şey reklam habire kıyafet fln paylaşıyor üzerine butik hemen etiketliyor kötü eleştirilere ters cevap vermiş birde tayfası var hemen linç yapıyorlar kötü eleştiriyeo topluyo satiyo bence.
Yani tamam Rabbim oyle yaratmis kurban oldugum bisi demiyorum ama cok cirkefler kari koca..
Bize herkes yagdirsin istiyolar yatalim biz.
Su linkleride kaldirsalar keske baydik yawEvet canim o var alışmışlar her şey reklam habire kıyafet fln paylaşıyor üzerine butik hemen etiketliyor kötü eleştirilere ters cevap vermiş birde tayfası var hemen linç yapıyorlar kötü eleştiriye
Canım hep yaz nazımızın geçtikleri burda, bende yazıyorum. Bazen kendime şaşırıyorum normalde bukadar uzun konuşmam ama burası olunca çenem düşüyor. Ama baby nin yazdıklarını artık birşey yerken içerken okumuyorum yutkunup öyle okuyorum mazallah tıkanıcam diye korkuyorum.Destan yazmisim he kızlar birikmiş bide rahatken yazayım oğlan uyanıkken ya teli aliyo ya bise soruyo bu ara herşeyi soruyo yıldımkafam kazan oluyo aksama bazen
Ben lellim matematikçi. Eşimde matematikçi kızlarımda matematikçi, çocuklarımın sosyal hep düşüktür. Sınavlarda falan sayısalları fullerler ama sözelden tık çıkmaz. Arkadaşımda diyor hayırlı evlatlarınız var bizim sayısal ögretmenlerimize ödediğimiz özel ders ücretleri sizin hep cebinize kalıyor diyor.bi sozelcide ben.
Matematikciler ciksin kasiyo
Sağol canım evlatlarına maşallah bende hiç iyi değilim sayisalda eşimin iyidir artık benim oğlanı babası calistirirCanım hep yaz nazımızın geçtikleri burda, bende yazıyorum. Bazen kendime şaşırıyorum normalde bukadar uzun konuşmam ama burası olunca çenem düşüyor. Ama baby nin yazdıklarını artık birşey yerken içerken okumuyorum yutkunup öyle okuyorum mazallah tıkanıcam diye korkuyorum.
Ben lellim matematikçi. Eşimde matematikçi kızlarımda matematikçi, çocuklarımın sosyal hep düşüktür. Sınavlarda falan sayısalları fullerler ama sözelden tık çıkmaz. Arkadaşımda diyor hayırlı evlatlarınız var bizim sayısal ögretmenlerimize ödediğimiz özel ders ücretleri sizin hep cebinize kalıyor diyor.
Yap valla bende kendi canim çekerse hiç usenmem yaparim ah bu boğaz derdi bu ara dikkat ediyorum sabah şu içtim unutup tartildim yarım kg gitmiş bide vücut şiş regl olamadım hala gecikiyor kg bozuyor benim vücudu hemenBugün akşam için yarım yemek var yanına kabak mücver yapmak istiyorum. Canım istiyor, benim canım hiç öyle birşeyler kolay kolay çekmez, hazır canım çekmişken yapayım. Bakalım benimkilerin canı birşey çekecekmi.
Sayısalciların gözü yaşlıbi sozelcide ben.
Matematikciler ciksin kasiyo
Canımm ahh keske bende sayisalci olaydim.Canım hep yaz nazımızın geçtikleri burda, bende yazıyorum. Bazen kendime şaşırıyorum normalde bukadar uzun konuşmam ama burası olunca çenem düşüyor. Ama baby nin yazdıklarını artık birşey yerken içerken okumuyorum yutkunup öyle okuyorum mazallah tıkanıcam diye korkuyorum.
Ben lellim matematikçi. Eşimde matematikçi kızlarımda matematikçi, çocuklarımın sosyal hep düşüktür. Sınavlarda falan sayısalları fullerler ama sözelden tık çıkmaz. Arkadaşımda diyor hayırlı evlatlarınız var bizim sayısal ögretmenlerimize ödediğimiz özel ders ücretleri sizin hep cebinize kalıyor diyor.
benim oglanda babasina cekmis.Sağol canım evlatlarına maşallah bende hiç iyi değilim sayisalda eşimin iyidir artık benim oğlanı babası calistirir
Ben ev sicak diye balkonda yiyorumYap valla bende kendi canim çekerse hiç usenmem yaparim ah bu boğaz derdi bu ara dikkat ediyorum sabah şu içtim unutup tartildim yarım kg gitmiş bide vücut şiş regl olamadım hala gecikiyor kg bozuyor benim vücudu hemenbide ev sicak iştahım kesiliyor insallah böyle gider de kilolardan kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?