Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne cıktı içinden merak ettim, göremedim mesajlarda
Gördüm şimdi mesajı
Bereketli olsun

Son düzenleme:
Ayyy canım yaaaaa inşallah bişey yoktur

insAllah canim aiy napcamizi sasirdik ya

Cnm ins yoktur
İcini ferah tut zor ama
Ben de arastırdım biraz
6 kisiden 1i agır atlatırmıs.
Bizimde bakalım ins yoktır diye ümit ediyorz
Bide 2-8 gün arası belirti verirmis
Kc gün olmjs temas edeli.
İns temiz cıkar testler.

0.

0,5gr kari koca ayri ayri 0.5gr taktilar ulkece saskiniz
Lellim ben ilk kızıma doğum yaptıgımda, kirada oturuyorduk. Ev sahibimizde hacı idi, hem onu onere etmek hemde bebeğimizin ismini kulagına okuması için evimize davet ettik. Adam karun kadar zengin oturdugumuz ilçenin sayılı zenginlerinden idi, eşimin muhasebeci geçmişliği oldugundan mal varlığının kayıtlı olanlarını biliyorduk vergi dairesine bildirmek için olanlarını, bize diyordu kimse bilmesin üstümüze vazife degil tabi kime söyleyelim, neyse büyük bir heyecanla geldi teşekkür etti onu düşündüğümüz için, neyse okudu ismini kızımızın kulagına bende Eda koydum dedi, çocugun kundagına cebinden çıkardıgı parayı koydu gerek yok kırmadınız bizi dedim, adettendir dedi aynı apartmanda oturuyoruz ya o yüzden biz onu çagırdık, gittikten sonra baktık 10 tl bırakmış, Allahım dedim ben hiç kimseye 10 tl takı yapmamıştım utanırım ama benim kızıma taktılar. Hiç unutamıyorum, büyük kızıma anlattım çok yeni daha anlatmam kızım diyor ki o yüzden benim ruhum varoş diyor.

10 gün falan sürekli kapalı ortamda birlikteler mis, onceki gün teşhis konmuş işte babam iyiyim diyor ama daha test için gelmemisler. Ve bu dediğim yer nerdeyse koronanin bitti dendiği bı şehir. Yoğunluk varmış hastanede, demek ki aktarıldığı gibi değil çünkü biz o şehir için 18 vaka var diye biliyorduk

Annem ahududu getirmis bahceden bayagı
Biraz kıza yedirmis
Yarım lt kavanoza recel yaptım
Bizde recel hic yenmiyor ya
Laf olsn diye yaptım iste
Kalanı attım difrize
Aksm icin barbunya var biraz diyorm
Oo sende yemekleri 2 ledin diyo
Anasının evinde hergün taze yemek var cünkü
Menemen yapcm ona
Biraz da tava böreği
San sebastinı porsiyonluk kalıpta yaptm
1 kup gömdüm kahveyle
Pazara yolladım kociyi bakalım ins bezelye bulur

Ay dün ben bezelye aldım manavdan hep kurtlu çıktı ilk kez böyle bişey oldu, hep de alışveriş yaptığım yer gittim uyardım hee falan dedi kadin sanki kendi malı değil

Rakamlara inanmıyorm ben zaten
İns temiz cıkacak cnm sen icini ferah tut

Öyleleri malesef varyemezler.
Ne dicen iste
vergi kacirirlar, faize para atarlar, param yokdan aglarlar ama siesan hacilardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…