geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim inşallah
Çok teşekkür ederimgeçmiş olsun canım
Bence bu kadın kocasına gram al tak demiş adamda gramı pahalı bulunca gramın yarısını almış kadında bunu öğrenince utancından yarım gram daha alıp takmış0.
0,5grkari koca ayri ayri 0.5gr taktilar ulkece saskiniz
Bizde de öyledir geri takilir.Bence bu kadın kocasına gram al tak demiş adamda gramı pahalı bulunca gramın yarısını almış kadında bunu öğrenince utancından yarım gram daha alıp takmıştuhaflar gerçekten insan kendini niye böyle rezil eder ki ben olsam utanırım
Annem bı akrabasına çeyrek takıyor bunu gören başka bı akraba da kıskanıyor onlar ne kadar kıymetli sizin gözünüzde falan diye anneme laf vuruyor annem de yok zamaninda onunda oğluna çeyrek takmak zorunda kalıyor
Gecen yıl abim evlendi utanmadan getirmiş 100 lira takmış tabi annem dururmu haksizliga asla tahammülü yok bütün ortak akrabalara söyledi gitsin söylesinler diye mutlaka kulağına gitmiştir .gelip hesap bile soramadi mevzu takı değil de insani saf yerine koyuyorlar bu arada durumlarında çok çok iyi hani olmasa tamam deriz de
Bizde ne takılırsa o geri takılır
Herkes ince dusunmuyor malesef bide patron yani benim eşim uyaniktir Allah tan bu konuda ben safim götürür takarım geri gelmezBizde de öyledir geri takilir.
O an butcen okadardir misal takmistirsin ama karsindaki isini kaybetmistir maddi acidan zorlukdadir falan onu anlarim.
Varken takmamak ne ya.
Komikler suan onlar benim gozumde..
Ve esime asla taviz verme dedim.
Ofisteler bi de surekli beraberler
Canım her anneanne baba anne torun sevmesi farklı bazisinin sosyal hayatı fazla bazısı ise torun aşkıyla başka bise yapmıyor çocuk bakıyor gül geç canim artık el mahkum keşke birazda empati yapsalarİyigeceler olsnnn
Cocuuum anca uyudu
Atak geliyor atak
Koci pazardan sebze meyve almıs,enginar nasıl ucmus ya 4 tanesini 20 tlye almıs,kahvaltılık almıs.
Ay annem yine deli etti beni
Kardesimin morali bozuk,sizede bulastırcaz diyo varsa.
Moral vermeye calısıyorm
Herkes agır gecirmiyor olcaksa olcak kendini yıpratma diyorm
Kalkmıs ben zaten risk grubundayım,ablan ise gidiyo diyo
Babam gitmiyo cünkü
Hayır bana laf sokcm diye ne dediğini de bilmiyo artk
Korona gelmesi değil kimden geldiği önemli
Allah korusun benden gelirse herhde dilinden kırtulamayız
Bugun giderken anne yoruyorz seni de helal et hakknı diyorm
Kızın bana bi zararı yok ne hakkı dedi
Sonra döndü günüm ölüyo iste tek sorun o diyo
Ayyh hemen 2-3 yasına gelsin verelim krese bitsin bu laf carpmalr artk
Geçmiş olsun canim insallah testleri temiz çıkar herkes ahir geçirmiyor diyorlarKizlar moralim çok bozuk
Babamın yakın temasta bulunduğu birinde Corona çıkmış, babamı amcami karantinaya almislar daha test yapılmamış bugün yapılır sanıyoruz. Kronik rahatsızlıkları var inşallah yoktur bisey
Kıyamam ya belliydi canim orda aile kalabalık sevmistir benimki bu ara nere gitsek eve gidelim diyo babas i aynıSelam kızlar
İki gündür ne okuyabildim ne yazabildim. Dün dönüş hazırlığı sonra 3 kardeş gezmeye gittik. Bişeyler aldık. Ben kendime ablams ve kardeşimr tişört aldım. Tanesi 5 tl. Çok iyi fiyata geldi ve güzel de.
kardeşimde bana bir tişört almış. Diğer kardeşime de terliklerin parasını vereyim dedim. Almadı. Sağılsun benim kızla onun kıza aynı model bir kıyafet daha almış.
Dün akşam ailecek toplandık son gün güzel geçti. Bugün de döndük. Ama kız arabaya zor bindi. Kardeşim eşi bizi idoya bırakacaktı. Ablam da bizimle geldi. Eve döndüğümüzü anlamaz sandım ama yok çığlık kıyamet anneanneciiiimm diye diye yırttı ortalığı. İnicem diyo arabayı açmaya çalışıyor bir içli içli ağladıki anlatamam. Kardeşim ablam da ağladı onu öyle görünce annem de telde ağladı söyleyince. Öyle duygusal bir ayrılış yaşadık. Eşimin teyzesi çağırmıştı dönüşte yemeğe ona uğradık. Oradan çıktık. Allahtan mızırdandı uzatmadı uykuya daldı bir kıyamet daha koparsaydı artık kaldıramazdım. Yarın da ablam gidecek bir fasılda ona ağlar gitme diye. Çocuk bayağı duygusal buhran yaşadı bugünbakalım başbaşa kalınca ne yapacak.
Çok uzun yazdım da iki günlük birikintiler. :))
Giderken güzel oluyor da dönünce güzel olmuyor. Benim koku almama ve özellikle gece burun tıkanıklığım devam ediyor. Sadece o var başka rahatsızlığım yok çok şükür. Sağol canımKıyamam ya belliydi canim orda aile kalabalık sevmistir benimki bu ara nere gitsek eve gidelim diyo babas i aynıın sağ.yazcakrim sana valla bugün kiz kardeaimler geldi bi fırsatım olmuyo kac gundur rahatsız din nasıl oldun biyerde kalmasını seviyorum gelince o bavul topla telaslarını sevmiyorum
sevindim kuzu ev bi başka ama insan evdeki rahatını arıyorGiderken güzel oluyor da dönünce güzel olmuyor. Benim koku almama ve özellikle gece burun tıkanıklığım devam ediyor. Sadece o var başka rahatsızlığım yok çok şükür. Sağol canım
Tabi canım. Günler ilerledikçe insan evim evim diyor keşke daha sık gidebilsem kısa kısa kalmalar yeterliydi.sevindim kuzu ev bi başka ama insan evdeki rahatını arıyor
Çok sağol canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?