bereketli olsun kuzuGecen trendyoldan aldıgım bebeklerim geldi
Hadi geçmiş olsun
aiyy bende seviyorum turtisin topigikaramelli_turta
Ben kendimi ifşa edebilirim, sizin topiğide ziyaret ediyorum. Sizlerin sohbetinizi de seviyorum.
SAOlasın kuzu daha size olsunbereketli olsun kuzu
Saolasn kuzu daha iyileri size olsunnbabyloading87
bereketli olsun babysi. Çok güzeller küçükler daha minnoş durmuşlar. Artsın çogalsın arkadaşım altınların. Akiki de sana kitlemiş eşin, biz böyle birşeyi desek benim ki çirkeftir hemen degerlendir der fırsatı. Kayınvalimdem çok çirkeftir eşimde kadınlarda çirkefleri fazla tutar, ona göre hak aramak mış. Bana da der mıy mıy hanımlık görmemiş adam ne yapsın. Ay konuyu nerelere bagladım. Kusura bakmayın.
Benden para almıyor denedim onubabyloading87
baby annene bence doğum günü hediyesi para ver. Sen kendine birşeyler al de bakalım tepkisi ne olacak hoşuna giderse arada para ver ihtiyacın yoktur ama belki canın birşey ister de. Ben anneme öyle yapıyordum. Benim annem de parayı çok sever ama asla hakkını yemem çocuklarıma çok güzel baktı. Birde benim annem emekli babam da emekli bayram harici okul için küçük harçlıklar verirler. Almalarını istemem çocuklarımın ama bu sefer onlar üzülüyor az diye mi istemiyorsun diyorlar hayır diyorum ihtiyaçları yok onun için. Ben anneme baktırırken aylık bir miktar para veriyordum eşimin haberi yoktu duysa kıyameti koparırdı. İşte öyle çok şükür büyüdüler.
Saolasn kuzu daha iyileri size olsnbabyloading87 bereketli olsun canım
Ooo bacım çogalsin bu bebekler bereketli olsunGecen trendyoldan aldıgım bebeklerim geldi
Amin kuzummOoo bacım çogalsin bu bebekler bereketli olsun
Fincanlar güzelmiş kuzu afiyet olaGünaydınlarrrr
Anam senin annende laf sokucam diye nerelerden dem vuruyor he de gec bence canim takma kafana diğer türlü kayinvalide laf edicek sürekli ona gotursen kaynana daha istikrarlı çıktıGünü ölüyomus
kvdeme paslayayayım istiyor hep.
Böyle yaparsa olcagı o.
Cazgırlık yapıp anam bakmıyo sen bak mı diyim kadına ne diyim:S
Sabah gelms teyzemin kız evlencek eylülde.
TTeyzem diyomus kızına cocuk yapma hemen ben bakamam diyomus
Dedim simdiden onun derdine mi düsmüs?
BAna laf vurcak diye paraladı kadın kendini:S
Anam kuzu akik en azından kızına gitcek iyi kesilen kurbanada katmiyor seniANam dert 1 değilki
Kocm kurban bakmaya gittcekmis is cıkısı
Aramıs sen akiki kescen mi kızın bakayım mı ona da diyo.
(Akiki anne keser kabul olursa kescem dedim)
Bak ya dyo
Aksm diyorm süpürge bakalım
Su kurbanj atlatalım önce diyo.
kuzu kardesininkine bakmisti sanirim dimi?
kiz ayni annem valla.
sadece annem ev temizlemeyide sevmiyo orda uymuyo.
Kadin cocuk bakmayi sevmez, misafir sevmez, misafirligide sevmiyo yani kendi gitmeyide.
[/QUOTE
Benim annemde hep evde gelse ateş almaya gelir gibi hemen kalkma peinde oda aklina estikce temizlik yapıyor ama önceden çok titizdi gitsem elektrik çekip silsem yapma demez ama
Sallanma istegi bence bebeklerin dogasi geregi var.
kucakda da olsa istemsiz salliyoruz zaten.
Kucagimda uyusun bayilirim cok opuyorum kucagimda uyurken ama benik trafik kazasindan sebep boynum sikintili agir bisi tasiyamiyorum uzun sure ayakda duramiyorum falan.
Dinlenmem gerekiyor.
Bir sure sonra sanki koluma felc iniyo o derece zorlaniyorum.
uyusuyo.
besikde salliyoruz simdilik.
evde arabasini actim onunla yanima aliyorum odada is yaparken
pusetinde salliyoruz..
Ayagada alistiririm
Ama benimle yatmaya baslayinca aksamlari daha sallamam yanina yatarim.
Oglumda oyle yapiyordum.
oglen uykusunda salliyordum(yatmayacaksam onunla) bir yere gidersem salliyordum onun harici yanina yatiyordum uyuyordu.
omuzumda yatinca sirtinizi ovusturuyorum seviyo.
Yani elim ondan olsun seviyo guven veriyor belki bilmiyorum bebek iste.
Sey okumustum bebekler bu donemlerde gorduklerini bir an goremeyince, kaybolacagini bir daha hic goremeyecegini zannederlermis.
Yani anneyi goruyo hep sonra misal diger odaya geciyoruz goremiyo falan o durumlar gibi.
Oyle okumustum.
Buyucek öyle öyle
Anneme nasil buyucek bu kiz diyince buyur senide begenmez diyo
[/QUOTE
Bende önceden sallardim yada misafirlikteysek simdi yanıma yatar yada yuvama gidiyorum diyo uyuyo yerinde
Kardesim calısmadı hic
Onunkilere de biyere giderken bakkar bikac saat:)
Onda da 50 kere arar annesini arıyor ,kapıya gidiyor diye video atar
Değişik bizimki vala:S
[/QUOTE
Annen çocuk bakmayı sevmiyor kuzu demek tek sana değil mis ama idare etse bi süre bari zaten hep o bakmıyor bide yarim gun kiz uyurda suan
Çok şükür canım sevindim
Eşinin durumu iyi diyordun Canım belki ondan o yüzden alıyordur bide senin kocama karşı tepkisi var belki istemiyordu o yüzden sendenenBenden para almıyor denedim onu
Yine teklif ederim alsa ne istiyosa onu alsun aslında ama benden almaz.
Benimkilwr bi garip kardesimden yardım aldıklarını bile bana söylemiyorlar.
Kardesim anlatırsa duyuyurm
Bana karsı hep bi kuyrıgu dik tutma havasındalar neden bilmiyorm
En sevdiğim temizlik fln yaptığım zaman hazi r yemegi seviyorumSelam kizlar
Bugün çok halsizim, supurdum banyoyu temizledim paspaslarini yıkadım
Bir makina çamaşır yıkayıp astim
A Gold place diye bı diziye başladım süpermiş tavsiye ederim
Dolaptan biriken satışlarım vardı 250 TL gram alicam internetten
Bugün yemek yapmicam eşim cigerciye goturcekmis, biraz ittirmis olabilirim ağrım var vs diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?