Tesekkur ederiz,tabiki birbirimizden fikirler alacağızkaramelli_turta
Ben kendimi ifşa edebilirim, sizin topiğide ziyaret ediyorum. Sizlerin sohbetinizi de seviyorum.
Kolay gelsin canim gayet yeterli bebeyle iyi yapıyorsun halada orda belki annemle yapar biseler canimsupurge yapamadim bugun.
Esim gelince yapcam.
Yarin annem halam gelcek.
pisi yapicam.
biber doldurcam aksamdan.
yarin makarna salatasi yaparim.
yine aksamdan etimek tatlisi yapicam.
Hic halim yok ama cayla yenir yarin, aksam esim kiza bakarken yaparim.
Yaa tesekkürler görmedimmbabyloading87 aşk-ı memnu yu 13.15e almışlar, sen seviyordun belki biliyorsundur ama yine de haber vereyim dedim
Yok daha değil, nihalle Behlül nişanlandı sanırım yeniYaa tesekkürler görmedimm
Bihter öldü mü
Geçmiş olsun, senin için zor bir durum. Of bitmedi gitti şu salgınEvren bana kızım sen otur evinde cocuuguna bak diyor
Kocinin babannesini yatırmıslar bugun hastaneye
Kan degerleri düsükmüs cok
Halası kalckmıs simdilik ama kpderler gidip geliyomus hastqneye.
Devlet hastanesindeymis,alt katı covid 19 hastalrna ayrılmıs
Simdi kvdeme yollasam bi derrt yolmasam bi dert
VLLa ya babanneye de ayrı üzüldüm ben 85 falan sanıyordm yasıGeçmiş olsun, senin için zor bir durum. Of bitmedi gitti şu salgın
Allah şifa versin canim sen uyar yinede bebe küçük kollasin Kayın validen kendisini zor Allah yardim cin oldun senind e kuzuVLLa ya babanneye de ayrı üzüldüm ben 85 falan sanıyordm yası
91 mis masallah.
Allah korusun bi bulassa atlatamaz
Oy kuzum ya orda rahat oynama yeri kuzenleri bide istediklerini yalan birileri varsa gelmek istemiyorlar dogruSelam kızlar
Anamın evinde harcamasız günlerden sonra bugün sabah kahvaltı için alışverişe gittim. Bimden hellim peynir yeşil zeytin paket ekmek. Çeçil peyniri aldım. Sonra A101 e uğradım. Oradan da hellim aldım. Yağlı beyaz peynir aldım. Sonra diğer marketten domates ve salatalık portakal aldım.
sonra kahvaltı yaptık.Annemin doğal köy yumurtalarıyla. Buradan doğal aldıklarımla hiç alakası yok. Annem bir kova biriktirdi benim kıza yumurta eşimle göndermiştim.
sonra evde ablamla vakit geçirdik. Bir çamaşır attım. Dün yolda giydiklerimizi. Kızı yıkadım uyumadı. Teyzesiyle oynamaktanAkşam yemek annem içli köfte yapıp koymuştu onu yaptık mantı pişirdim yoğurt karnımızı doyurduk.
Sonra baktı hazırlanıyor mızırdandı. Bizde ona ağlamasın diye dedik. Bayramda gideceğiz teyzeye o da anneanneye dedi oraya da gideceğiz dedim. Bizim sitenin bahçeye trombolin ve küçük jetonlu araba koymuşlar. Onu gösterdim teyzeyi gönderelim oraya götüreceğim dedim. Öyle ağlamadı birlikteçıktık eşim geldi ablamı bırakırken uyudu. Dönüşte de eşimle de alışveriş yaptık. Şok marketten karpuz dondurma külah diş macunu cips falan aldım. Eşimle biraz konuştuk çay falan uyudu.
Her yazdığına kelimesi kelimesine katılıyorumbaybi tavrını koy
evet annen saygısızlık yap demiyorum
ama atalık hakkıdır
senin istediğin sadece hafta da 5 gün
keyfinden istemiyorsun
ayrıca o kadar adaletlisin ki iki ye bölünüyor ve yarım gün
günün ölecek tarafı yok
baktıgı torunu hiç üstüne alınma
benim gibi sabaha 8 de bırakıp akşam 8 de almıyorsun
kaldı ki benim annem evini kocasını bırakıp geliyordu bir hafta kalıp bakıp tekrar gidiyordu
evden çıkmamak bunaltıyor ama anne baba evladına yardım etmesig erekir.
kim ne derse desin
ben annenin yerinde olsam güle oynaya bakarım
çünkü yarım gün yaa
zaten çocuk hiç uyumasa 1 saatini uyku da geçiriyor
diger hafta boş takılıyor.
kendini sorguluma çünkü sen fazladan yük olmuyorsun
sonra annen bakmayınca kayınvalde kucagına kalınca hah işte o zaman kötü oluyor
bu sefer kayınvalde tribale bağlıyor
kucagıma düştün diye
parayı seviyorsa ver arada 50 -tl
çok değil az az
ayrıca bakıcı tutsan daha fazla veerceksin
yeter ki sus payı olsun arada
Belki de çocuk evde olunca dağınıklık oluyor diye çocuk bakmayı sevmiyordurİns isteiğiniz gibi bi kres bulursunuz.
Benim annem sevmiyo cocık bakmayı
Misafir de sevmez
Babamda misafiri tıplar gelir.
Hep tartısırlar o yüzden.
Benimkine ver evi temizlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?