Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar anca okuyorum kardeşim evi tuttu dun bugun gidip temizledik oglusu aldim yanıma yanımızda oturdu üç cam sildim kapıların çoğunu sildim banyoyu yikadim 2 bucuk givi esimle kardesimin esi geldi kofte ekmek yaptırmışlar camı çok evin bide mutfak büyük baysda dolabi var kardeşim orayı halletti ama kızda pert oldi yarin taşınması olcak daha evde toplancsklari var 1 hafta olmuş eski kiracilar Yarin gidebiliriz taşınırken yardıma eşim evde oğlanı ona bırakır giderim belki ogleyi bulur onun gelmesi bu tarafa yakın evi geldim eve hemen dusa attim kendimi oglani yikadim bir makine actim beyazlar yikaniyir acikmaya başladım eşim müşteri ile görüşmeye gitti daha gelmedi tost yaparim belki oğlanla yeriz

Annem yapmaz cunku, gelirken hazir alim der istemiyorum.
Bıktim hazir kurabiye borek.
Yenmiyo bile su boregi buzlukda bekliyo oglan bile bikti.
esim halam falan geldi diye hazir kurabiye almisti az o bile kalanlar surundu masanin uzerinde.
Alisık benimkiler ev mamalarina.
agir geliyor bize artik onlar.

Hafta sonu ben cikicam markete esim kiza bakarken bi kac bisi alicam.
pizza yapariz yine haftasonu
6sar dilim yiyorlar nerdeyse pizzadan.
Disardan alsak 3dilimden sonra hic biri yemiyodu.
ne yagi var icinde ne sucugu salami sosisi belli diil.
Bolmalzemos hepsi dana koyuyorum ben
Oglan gecen hafta 1 dilim daha yerdim olsaydi dedi
ucgen dilim diil tmm ama bende koca koca kesiyorum.
ben 2 dilim bilemedin 3. doyuyorum.
Oyyy yerken kizima diyorum ki sen buyu sanada yapicam senle beraber yapicaz diyorum

kiyamam o bize bakiyo ancak öyle

Kolay gelsin canim gayet yeterli bebeyle iyi yapıyorsun halada orda belki annemle yapar biseler canim

Oğlanlar tostu gömdük yarimsar nerdeyse eşim geliyormuş gelsin onada valla bugün böyle olsun yorgunum camasir astim yağmur ciseledi sonra içeri astim gece yağış gösteriyi simdi hava açtı 4 mevsimi yaşıyoruz resmen yarın eşim oğlana bakarsa evdevolirsa kahvalti sonrası kardeşim e geçer es ya yerleşmesine yardım ederim

Evren bana kızım sen otur evinde cocuuguna bak diyor
Kocinin babannesini yatırmıslar bugun hastaneye
Kan degerleri düsükmüs cok
Halası kalckmıs simdilik ama kpderler gidip geliyomus hastqneye.
Devlet hastanesindeymis,alt katı covid 19 hastalrna ayrılmıs
Simdi kvdeme yollasam bi derrt yolmasam bi dert

Geçmiş olsun, senin için zor bir durum. Of bitmedi gitti şu salgın

Selam kızlar
Anamın evinde harcamasız günlerden sonra bugün sabah kahvaltı için alışverişe gittim. Bimden hellim peynir yeşil zeytin paket ekmek. Çeçil peyniri aldım. Sonra A101 e uğradım. Oradan da hellim aldım. Yağlı beyaz peynir aldım. Sonra diğer marketten domates ve salatalık portakal aldım.
sonra kahvaltı yaptık.Annemin doğal köy yumurtalarıyla. Buradan doğal aldıklarımla hiç alakası yok. Annem bir kova biriktirdi benim kıza yumurta eşimle göndermiştim.
sonra evde ablamla vakit geçirdik. Bir çamaşır attım. Dün yolda giydiklerimizi. Kızı yıkadım uyumadı. Teyzesiyle oynamaktan Akşam yemek annem içli köfte yapıp koymuştu onu yaptık mantı pişirdim yoğurt karnımızı doyurduk.
Sonra baktı hazırlanıyor mızırdandı. Bizde ona ağlamasın diye dedik. Bayramda gideceğiz teyzeye o da anneanneye dedi oraya da gideceğiz dedim. Bizim sitenin bahçeye trombolin ve küçük jetonlu araba koymuşlar. Onu gösterdim teyzeyi gönderelim oraya götüreceğim dedim. Öyle ağlamadı birlikteçıktık eşim geldi ablamı bırakırken uyudu. Dönüşte de eşimle de alışveriş yaptık. Şok marketten karpuz dondurma külah diş macunu cips falan aldım. Eşimle biraz konuştuk çay falan uyudu.

VLLa ya babanneye de ayrı üzüldüm ben 85 falan sanıyordm yası
91 mis masallah.
Allah korusun bi bulassa atlatamaz
Allah şifa versin canim sen uyar yinede bebe küçük kollasin Kayın validen kendisini zor Allah yardim cin oldun senind e kuzu

Oy kuzum ya orda rahat oynama yeri kuzenleri bide istediklerini yalan birileri varsa gelmek istemiyorlar dogru

Dışarda yemekten dönerken markete girdim
Tavuk göğüs
Peynir
Kaşar
Ketçap vs aldım yani bu ay et süt ve sebze meyve dışında markete gitmem inşallah 250 tuttu. Kıyma almam lazım ama acelesi yok yarım kg var evde şu an bı de kemikli et var
Yarına da erişteli yeşil mercimek ve makarna dusundum

Her yazdığına kelimesi kelimesine katılıyorum babyloading87 bu duruma çok üzüldüm. Gerçekten olanı gideni kaç saat biraz sabır etse sürekli laf söyleyeceğine.
nice anneler var bakıyor saatlerce. Günlerce. Mesela annem yeğenime günlerce bakıyordu. Kardeşimle eşi inegölde değil bozuyükte görev yapıyordu. Yeğenim annemin yanında kalıyordu. Çünkü orada bakacak kimse yoktu. Şimdi yeğenim her fırsatta annemde kalıyor.
niye böyle davranıyorki annen anlam veremedim. Hiç beklemiyordum.

İns isteiğiniz gibi bi kres bulursunuz.
Benim annem sevmiyo cocık bakmayı
Misafir de sevmez
Babamda misafiri tıplar gelir.
Hep tartısırlar o yüzden.
Benimkine ver evi temizlesin
Belki de çocuk evde olunca dağınıklık oluyor diye çocuk bakmayı sevmiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…