Oyy bereketlü olsunnn
Rabbim çocuklarına hayırlı ömürler versin evde bebek şenliği başka vallaBen tüplerimi baglattim.
Yani esimle karar vermistik 3.istemedigimiz icin.
Kizimizda var oglumuzda dedik.
Esim gecen diyor ki bukadar bal olcagini bilseydim 3.de yapardik diyo
Onun nazari degiyo zaten hep cocuma huy degistiriyo.
Cocuga bakisi var kameraya cekicem, icinin eridigini hissediyorsun
Biz özlemisiz sanirim evde bebegi.
Ondan bize cok baska geliyor suan
Bereketli olsun canim yemek parasını verdiler acaba canimBak bana koci sende 5 lira olmasın bi yerden gelir para,ballısın der.
Maas beklediğimden 300 tl fazla yattı
Allah büyük be ,kalbinin ekmeğini yiyor insan cok sükür
Aynen öyle aminnn tesekkür ederimRabbim büyük..
Sen verdikçe gönderir.
Dediğin gibi herkes kalbinin ekmeğini yer:),
Güle güle harcayın inşallah..
Oyy gecmis olsn kuzuyaaSelam kızlar yazamıyorum bu ara doğru 3 gündür yoğun geçti günler pazar günü oğlanı suya koydu eşim balkonda dondurma soğuk karpuz yedi o gün. Diğer gün üsütmus olarak kalktı oğlan 1 gün doktora getirmedik arada ateşlendi sali oglen kustu 39 derece oldua aldik hastaneye götürdük üsutmus ishal gibiydi serum takildi atesi dustu iyi oldu dün eltimdeydik oğlunun d günü vardı akşam geldik ordanda bugun sil süpür yaptim kustu oğlan iki dir makine actim yine dun acmistim toplancak balkon yaniyo suan ev sicak cokca yaniyoruyunmuyo gece sabah erken uyandik toz aldim cam önü sildim camlara el atayım bu ara aksama müsabaka için kiyma çıkardım kahve içiyorum kalkıp yapilcak galiba fırında az yag ile yapcam kizartma bu sıcakta gözümde büyüyor pila oglusa az tarhana yaparim
O da olabilirRabbim çocuklarına hayırlı ömürler versin evde bebek şenliği başka valla
Bereketli olsun canim yemek parasını verdiler acaba canim
Sağol canım iyi suan sükürOyy gecmis olsn kuzuyaa
Canım kilo için acele etme .. Daha emziriyosun.. ben 1 senede eski kiloma dönmüştüm ..Ki benim 10 kg fazlam vardı..Er yada geç veriliyor..Şimdi bence emzirmenin tadını çıakr miss gibi::)Zaten öyle çokda bir kilon yok.. en güzel günlerin ye mis gibi:)Bugun tam duz 66ydim. Annem pogacayla geldi.
Evren kilo vermeme karsi
ben 65i gorcem sabah derken 67 gorcem galiba
Gecmis olsun canimSelam kızlar yazamıyorum bu ara doğru 3 gündür yoğun geçti günler pazar günü oğlanı suya koydu eşim balkonda dondurma soğuk karpuz yedi o gün. Diğer gün üsütmus olarak kalktı oğlan 1 gün doktora getirmedik arada ateşlendi sali oglen kustu 39 derece oldua aldik hastaneye götürdük üsutmus ishal gibiydi serum takildi atesi dustu iyi oldu dün eltimdeydik oğlunun d günü vardı akşam geldik ordanda bugun sil süpür yaptim kustu oğlan iki dir makine actim yine dun acmistim toplancak balkon yaniyo suan ev sicak cokca yaniyoruyunmuyo gece sabah erken uyandik toz aldim cam önü sildim camlara el atayım bu ara aksama müsabaka için kiyma çıkardım kahve içiyorum kalkıp yapilcak galiba fırında az yag ile yapcam kizartma bu sıcakta gözümde büyüyor pila oglusa az tarhana yaparim
Bereketli olsuntr_lelli
babyloading87
Bereketli olsun hanımlar çok sevindim. Benim de sizlere haberim var istediğim gremseyi bu sıcakta küçük kızımla gidip aldık geldik. Çok şükür yapabildim Ocak-2020 den beri biriktiriyordum vuslat. Birde her zaman alış veriş yaptıgımız kuyumcu tabi adamdan hep gram ve çeyrek aldıgım için gremse deyince bir afalladı yenge gram degil demi dedi evet gremse dedim yanlış söyledim acaba dedim gremseyi bana gösteriyor bu demi dedi evet gremse ben biliyorum dedim gremseyi. 6550 tl aldık. Kuyumcudan çıkınca kızıma diyorum bana yakıştıramadı gremseyi. Güldük kızımla sonra bime gittik, nivea 50 koruma güneş kremi 43 tl parfüm 20 tl beş kilo toz şeker krem peynir, galeta, tahin, ıslak mendil,peçete aldık 122 tl baydık geldik. Ay bir serinleyemedik çok sıcak.
Wuhuu hayırlı olsnntr_lelli
babyloading87
Bereketli olsun hanımlar çok sevindim. Benim de sizlere haberim var istediğim gremseyi bu sıcakta küçük kızımla gidip aldık geldik. Çok şükür yapabildim Ocak-2020 den beri biriktiriyordum vuslat. Birde her zaman alış veriş yaptıgımız kuyumcu tabi adamdan hep gram ve çeyrek aldıgım için gremse deyince bir afalladı yenge gram degil demi dedi evet gremse dedim yanlış söyledim acaba dedim gremseyi bana gösteriyor bu demi dedi evet gremse ben biliyorum dedim gremseyi. 6550 tl aldık. Kuyumcudan çıkınca kızıma diyorum bana yakıştıramadı gremseyi. Güldük kızımla sonra bime gittik, nivea 50 koruma güneş kremi 43 tl parfüm 20 tl beş kilo toz şeker krem peynir, galeta, tahin, ıslak mendil,peçete aldık 122 tl baydık geldik. Ay bir serinleyemedik çok sıcak.
aiyy uyurken hep uyumak istiyorum ya uyuyamiyorum ya da aman uyucam zaten uyancak diyorum uyuyamiyorum öyle öyleKız arabada uyumus
A101 e ugradım 30 tl;günlük süt,tambugday ekmek,cips,2 tne nagur dondurma,ıslk mendil,1 lt kefir aldım
Kız uyuyunca kendime yemek hazırladım salata yapıyordm koci bende yerim az dedi.
Eriste,ızgara tavuk vardı dünden onu ısıttım,salata cola bayagı masa kurdum adama
Hayır evden geliyonuz yiyip gelin dedim
Salata tavuk yedim ğzerine dondurma gömdüm kahve ıccem kıza ayıp olmazsa
Kalkcak dicek cocuum iyiki bi uyuduk görmemisler gübi partyliyonuz evde
Kociyi ise yolladım.
Ben de uzandım valla dinleniyorm
Sıcakta hic bissy yapasm yok
Ben de gündğz uyumuyorm ama dusa atıyrm hemenn kendimi bugun keyif yaptm giremedimaiyy uyurken hep uyumak istiyorum ya uyuyamiyorum ya da aman uyucam zaten uyancak diyorum uyuyamiyorum öyle öyle
Baya alistim uykusuzluga.
Hamileyken annem hep sen uyumadan nasil dayancan diyordu gece uykusunu severim erken yatarim falan.
Bende hep uyku dusunurdum insan alisiyo yaw.
y.odasindan salonda kizin aglamasini duyuyorum kosuyorum.
Benimkide ayagimda uyudu simdi.Suralarda köselerde bebem uyuyr
Alyacım thankss baby
Bugun mama mutlu
Ohh miss afiyet olsnn kzuuuBenimkide ayagimda uyudu simdi.
bi kahvede ben icem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?