Annem gitmeden bende girdim hemen.Ben de gündğz uyumuyorm ama dusa atıyrm hemenn kendimi bugun keyif yaptm giremedim
Evde olduklarında ben de kıyamıyorum, gürültü yapmıyorum, mutfağa geçersem kapısını kapatıyorum, rahatça uyusunlar diye, büyük çoook sabahladı (mesaj atardı sevgili ailem teslimimi bitirdim şimdi dinlenme vakti, size günaydın ve iyi mesailer iyi dersler diye),Günaydın hanımlar. Bu gün benim için büyük gün kızlar uyansın çarşıya gidecegiz, bizim gitmemiz biraz geç olur ama ne yapayım uykuyu seviyorlar. Bende müsaade ediyorum, benim annem hiç öyle 9 kadar uyutmazdı sabahın seherinde kaldırırdı ev temizletmeye şimdi ben kızlarıma kıyamıyorum zaten çalışacaklar ve hep erken kalkacaklar uyusunlar. Altın alıcam bu gün nasipse düşecegi yok altının param neye yeterse artık onu alıcam hayırlısıyla. Yine market alışverişi yapıcam pazara gidemem akşam eşim iş çıkışı zeytin ağaçlarına ilaç atmamız lazım dedi tarlaya gidecegiz, çok zor oluyor ama o kadar agaca da kıyamıyorum. Biran önce atmamız lazım ilacı hastalık gelmemesi için, dün ziraat mühendisine de yüklü miktarda ilaç parası vermiş tabii yapılması gereken bir harcamaydı.
Aynen mantıklı çünkü liranın değeri gün geçtikçe düşüyor. Beklemektense çeyrek gram daha iyi bence deTeşekkür ederim kızlar daha iyisi daha güzelleri sizlere nasip olsun. Bir daha alamayabilirim. Çok pahalı o kadar biriktirinceye kadar çeyrek gram alırım diyorum.
Büyük mimarlık gibi bı bölüm mu okudu sabahladı diyinceEvde olduklarında ben de kıyamıyorum, gürültü yapmıyorum, mutfağa geçersem kapısını kapatıyorum, rahatça uyusunlar diye, büyük çoook sabahladı (mesaj atardı sevgili ailem teslimimi bitirdim şimdi dinlenme vakti, size günaydın ve iyi mesailer iyi dersler diye),
Küçüğün sabahlayacagi günler geliyor
Dikili agaciniz olsun der hep babam
Ağaclarınız var ve bakıyorsunuz ne mutlu
Altının bereketli olsun
Evet canım bildinizBüyük mimarlık gibi bı bölüm mu okudu sabahladı diyince
Gremsenin kulbu var mı,Teşekkür ederim kızlar daha iyisi daha güzelleri sizlere nasip olsun. Bir daha alamayabilirim. Çok pahalı o kadar biriktirinceye kadar çeyrek gram alırım diyorum.
Evet kulplu kuyumcu birde kurdela taktı bir metre var. Çok güzel inşallah en kısa sürede alırsınız ve takarsınız.Gremsenin kulbu var mı,
Alsam boynuma takabilir miyim diye düşündüm ,
Malum saklamak zor
Teşekkür ederim:) Çoook sağol,Evet kulplu kuyumcu birde kurdela taktı bir metre var. Çok güzel inşallah en kısa sürede alırsınız ve takarsınız.
Bu durumda çeyrek 655 mi oluyortr_lelli
babyloading87
Bereketli olsun hanımlar çok sevindim. Benim de sizlere haberim var istediğim gremseyi bu sıcakta küçük kızımla gidip aldık geldik. Çok şükür yapabildim Ocak-2020 den beri biriktiriyordum vuslat. Birde her zaman alış veriş yaptıgımız kuyumcu tabi adamdan hep gram ve çeyrek aldıgım için gremse deyince bir afalladı yenge gram degil demi dedi evet gremse dedim yanlış söyledim acaba dedim gremseyi bana gösteriyor bu demi dedi evet gremse ben biliyorum dedim gremseyi. 6550 tl aldık. Kuyumcudan çıkınca kızıma diyorum bana yakıştıramadı gremseyi. Güldük kızımla sonra bime gittik, nivea 50 koruma güneş kremi 43 tl parfüm 20 tl beş kilo toz şeker krem peynir, galeta, tahin, ıslak mendil,peçete aldık 122 tl baydık geldik. Ay bir serinleyemedik çok sıcak.
Ev arkadaşlarımdan biri mimarlık biri makine muh. Okuyodu, bizim de çok projemiz oluyodu ama mimarlık okuyanı aynı evde göremiyoduk gercektenEvet canım bildiniz
Mimarlık
Kuzu bizimki hep yiyo ama peşine ılık su veririm ben o gün soğuk karpuz yedi yatmadan babası su verdi sandım bende vermedim üstüste oldu o gün o yüzden diyorum benGecmis olsun canim
Aiyy milletinkiler kapida oynarlar terlerler dondurmalari cift cift yerler bisi olmaz..Bizimkiler
Benim oglanda 1 dondurma yese bogazi gelirdi hemen.
Bakim kiz nasil olcak.
Alistiriyorlarmi napiyorlar biz kiyamiyoruz sanirim
Kuzen cocugu hep cibiildak gezdirdi. (suan 4.5aylik)
Her gun sularda cocuk.
havuz aciyorlar atiyolar icine.
Gunde 3 defa suya sokuyorum rahatlasin diyo.
Biz de Alyosu yikiyoruz odanin kapisini bile kapiyoruz aman soguk gelmesin diye.
Durdugu odanin camini kapiyoruz ceryanda kalmasin diye.
Kucuk daha usutur cigerlerine iner falan.
aiy bilmiyorum valla
Oo kuzu afiyet olsunSuralarda köselerde bebem uyuyr
Alyacım thankss baby
Bugun mama mutlu
Bereketli olsun canimTeşekkür ederim kızlar daha iyisi daha güzelleri sizlere nasip olsun. Bir daha alamayabilirim. Çok pahalı o kadar biriktirinceye kadar çeyrek gram alırım diyorum.
benim kiz gündüz bildigin nerdese 4 saat uyudu. Zorla uyandirdim, yoksa devam ederdi herhaldeİyigecelr
Bebem 23.00 de uyudj
Cünkü gündz 2 saat uyudu,niye uyusun cocık
Yemege soganlı yumurta yaptım yedim
Kahve icip yatcm
Kaafam kazan oldu eee eee derkennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?