Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evde olduklarında ben de kıyamıyorum, gürültü yapmıyorum, mutfağa geçersem kapısını kapatıyorum, rahatça uyusunlar diye, büyük çoook sabahladı (mesaj atardı sevgili ailem teslimimi bitirdim şimdi dinlenme vakti, size günaydın ve iyi mesailer iyi dersler diye),
Küçüğün sabahlayacagi günler geliyor
Dikili agaciniz olsun der hep babam
Ağaclarınız var ve bakıyorsunuz ne mutlu
Altının bereketli olsun

Oğlumu uyuttum
Pilavı pişirdim
Fırın sicakken kapya biber koydum kozlicem
Bulaşık makinasini boşaltıp çıkanları koydum
Çamaşırları da kurutmaya attım oturdum dinlenicem, fiziksel yorgunluk harici psikolojik olarak dinleniyorum ben oğlum uyuyunca şarj oluyorum resmen. Hep benimle çünkü kendisi tek hiç oynamaz, bı de biraz fazla hareketli hiç olmayacak şeyler yapiyo yalnız bırakamıyorum. Uyansın bahçeye indiririm

Teşekkür ederim kızlar daha iyisi daha güzelleri sizlere nasip olsun. Bir daha alamayabilirim. Çok pahalı o kadar biriktirinceye kadar çeyrek gram alırım diyorum.
Aynen mantıklı çünkü liranın değeri gün geçtikçe düşüyor. Beklemektense çeyrek gram daha iyi bence de

Büyük mimarlık gibi bı bölüm mu okudu sabahladı diyince

Annem gitti kardesim geldi.
o da gitti simdi.
Evlenmedi bu da kaldi basimiza
yasi oldu 32.
Annem babamlada sıkıliyo
2 gunde 1 bizde.
Bazen 2 defa geliyor
Diger evde de surekli girip cikiyordu

Evleneydi en azindan bi duzeni olurdu.
Evini sever esiyle cocuguyla vakit gecirirdi.

Yani anliyorum belli bir yastan sonra secmesi zor
Kiz arkadasi falanda yok.
Hani gidim tanisim edim onuda beceremez.
Olom kizlarmi gelcek sana sen gidicen diyoruz hic.
Gecen sene koyde bi cafede kiz bunu kesiyodu orda calisan.
Olom bak kiz bakiyo git iceri bakarmisiniz falan de
Bisi sorma bahanesiyle tanis
telf. falan ver al.
adink sor sosyal medyadan ekle neler dedim o da bakti kiza ama hic adim atmiyor.
Kizmi gelcek seninle tanismaya dedim.
Ben gidim istim telf. dedim onada izin vermedi.

Ayy simdikiler ne istiyo ben anlamadim.
Ben buldum yani araci olmam boyle seylerde de sadece resim gosterdim daha resime bakmadan yok dedi.
Bi duzeni olurdu

Bu durumda çeyrek 655 mi oluyor hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

Kuzu bizimki hep yiyo ama peşine ılık su veririm ben o gün soğuk karpuz yedi yatmadan babası su verdi sandım bende vermedim üstüste oldu o gün o yüzden diyorum ben
Suralarda köselerde bebem uyuyr
Alyacım thankss baby
Bugun mama mutlu
Oo kuzu afiyet olsun
Teşekkür ederim kızlar daha iyisi daha güzelleri sizlere nasip olsun. Bir daha alamayabilirim. Çok pahalı o kadar biriktirinceye kadar çeyrek gram alırım diyorum.
Bereketli olsun canim

Şuraya oglusu büyütmüş bir anne bırakalım ev yanıyor valla havalar çok sıcak akşam üzeri kardeşim bize yakın taşındı ise başladı bi vesaiklik yerde enişte bey aradi eşimi iş görüşmesi vardı burada bize geldi kiz kardesimede gel yemeg e ddik et sulu tarhana pilav musakka cacık salata yaptım yedik. Cay içtik bulasik topladim makineye attım onlar gitti cay keyfi yaptim eşimle balkon serinledi dondurma yedik oglus a vermiyoruz bu arakaçamak

İyigecelr
Bebem 23.00 de uyudj
Cünkü gündz 2 saat uyudu,niye uyusun cocık
Yemege soganlı yumurta yaptım yedim
Kahve icip yatcm
Kaafam kazan oldu eee eee derkennn
benim kiz gündüz bildigin nerdese 4 saat uyudu. Zorla uyandirdim, yoksa devam ederdi herhalde
aksam 17:45 de uyandirdim, aksam 22de uyutmaya basladim, 1 saat döndü döndü sonunda uyudu ama

Selam kızlar
Ancak gelebildim. Sabah kahvaltı sonrası pazara gittik. Arkadaşla bikini baktık. Güzel hoş markalı ama kıza bakmaktan bikini bakamadım. fırfır fırrr arkadaş benden daha rahat benimkinden küçük çocuğu var ama benim kadar dönüp bakmıyordu tabi ben gözümü ayıramıyorum anlık ya giderse bir yere kaybolursa Allah korusun.
neyse 4 parça aldım. Üstlerin ikisi olmadı ölçüsüne bile bakamamışım.
Değişim yaparım. Sonra pentiden de bir ablama üst kardeşime alt üst kendime de alt üst sipariş ettim. 10 tl ve kargo bedava için de kıza bir çorap aldım. 100 tl tamamladım. Çocuk için de baktım bu hafta yoktu pazarda. Sonra eve geldik. Kız yattı uyumadı tabi havuz istedi. Ben de çizgi rilm açtım uyudu. Uyanınca yine istedi yemek yedik. Baba gezmeye götürecek dedim. Avm ye gittik eşim gelince. Eşime spor ayakkabı aldık kıza da havuz kaydırmaz ayakkabı 400 tl ye 100 tl indirim yaptılar ayakkabı dünyasında. İyi oldu. Fakat kıza açık yazlık ayakkabı baktım hiç model yok gibi. Corona dan üretim de azalmış demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…