Küçük Düşün Büyük Olsun!

Migros sanalda bezelye 9.90z
Pahalı ama benim adamın alacagı yok gidip 5 kg alıp atsam diyorm
Zaten mevsimi de bitti gibi çok kalmadı bezelye
Bendesite kapısının önüne zerzavatci gelmişti adam sadece bezelye satıyordu 10kilo aldım 4tl den çok güzel çıktı

Evet işte benim duymak istediğim bütün cümleleri yazmışsın çok teşekkür ederim. İyi dileklerin için kocaman AMİN hepsine. Herkes neye sahip olmak istiyorsa en kısa zamanda Allah nasip etsin.
Baby çok güzel bebek, eşinde çok duyarlı bak faydası olsun diye alması, en çokda kendimizin ihtiyacı varken başkasını da düşünmek ben böyle insanların sırtı yere gelmez diyorum, tabiki gelmez arkasında senin gibi bir eşi var çünkü. Alya da arkadaş sahibi oldu şimdi ona bir isim de lazım, artık ne isim koyarsan bizimle paylaş.

Baby bezelye demişsin ya benim annem, büyük marketlerde satılıyor ya 2.5 kiloluk dondurulmuş bezelyelerden alıyor. Akıllı kadınsın diyorum, o da bana tembele sor işin kolayını diyor. Zaten ben onu temizleyip donduruyorum diyor hazır alıyor. Fikir olur diye yazdım ben de çok severim bezelyeyi.

Şimdi paraları dagıta dagıta geldim. Ayran çırpıcı aldım küçük kızım demir olsun istedi kek çırparkende onu kullanıyor diğer plastikleri kullanmak istemiyor. Bir saklama kabım daha oldu. Bunlar asla ihtiyaç değildi ama o kadarcık kaçamagım olsun istedim, kendim mutlu oluyorum. Liste harici biraz fazla alış veriş yapmış olabilirim. Ama evde bulunsun diye biraz stok aldım. Fazladan iki parça birşey aldım kalanı hem ihtiyaç hem stok.

Selam tr_lelli biriktirmek, idareli olmak iktisatlı davranmak çok güzel. Allah bereket versin helalinden kazanıp hayırlı sağlıklı günler nasip etsin rabbim. Epeydir yazmıyordum bizde geçen yıl ikinci el araba aldık hamd olsun. Olsun ayağımızı yerden kesiyor diye avunuyoruz.
nazenin9320 sizi de zevkle okuyorum inşallah arsayı alırsınız da sevincinizi bizimle pylaşırsınız.

cok guzel cumleymis.
Anneme sorcam bende bundan sonra tembel malum

yaa ne guzel seni burda gormek sanki dua topiginde goruyordum bi ara.
Hayirli olsun kazasiz belasiz.
O da yatirim benim icin.

Ne guzel haberler aliyoruz ve seviniyoruz kim ne alirsa kendimiz almisiz gibi.

yaa ne guzel seni burda gormek sanki dua topiginde goruyordum bi ara.
Hayirli olsun kazasiz belasiz.
O da yatirim benim icin.

Ne guzel haberler aliyoruz ve seviniyoruz kim ne alirsa kendimiz almisiz gibi.
Teşekkür ediyorum. Evet dua topiklerinde idim doğru söylüyorsun.
Allah hepimize güzellikler nasip etsin inşallah

piyensesim uykulara doyamadi sicak falan ama ortmuyorum uzerini zibiniyla zaten.
Supurge acamiyorum oglanda uyuyo.
Mak bosaltim bari.
Soteyi aksam uzeri yapicam zaten etim pismis. kavurup koyuyorum ben pratik oluyo.

Esim cok sıkıldı bu sene tatile tur a falanda gidemeyince.
Bana dun aksam diyor ki bayramda koye gitsem 5 gunlugune diyor.
3 senedir gitmedi ee adam orda dogma buyume.
Normalde hic istemiyorum her gitmesinde tartisiriz ben gitmesini istemiyorum diye(evet bencillik yapiyorum ama yalniz kalmak istemiyorum)
Adam her sene bizim koye geliyo kaliyo gezdiriyor bizi
Bu sene yine gidelim desem olmaz demez hakkini yemim.

Dedim git sen bilirsin.
Annemide yoklamis balkonda annem bisi demedi.
Ben koye gitsem lelliyle kalirmisin diye
Annem aksam yatmaya gelir en azindan aksam oyalar kizi.
uyurum yine.

Bakim gidecek mi kizimi birakip nasil gitcem ama cok ozlerim diyordu bir tarafdanda.
is stresi falan bunaliyo anliyorum onuda.
Denize havuzada giremez bu sene.

Zaten mevsimi de bitti gibi çok kalmadı bezelye
Bendesite kapısının önüne zerzavatci gelmişti adam sadece bezelye satıyordu 10kilo aldım 4tl den çok güzel çıktı
koci 7 tlye bulmus pazarda 10 kg almıs.
Gec kaldık biz 5tl iken al dedim daha cıkar dedi.

Onu herseene alcam böyle diyip,yine gidip tazesini alıyorm

Hayriye fikriye falan koyarız

Dün yazcaktım unuttum
A101lerde tarihi yakın ürünlerde bayagı düsüs vardı kızlar.
Lavas alcaktım tarihi 5 i flandı almadım iac bitirler düsmüs,tavuk düsmüs.
Stokluk değil ama hemen yapmaya alınabilir.
Haberiniz olsn
250 gr aptamil 29.90 dı.39 onlar normlde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…