Küçük Düşün Büyük Olsun!

ben parmagimi uzatirdim inu tutardi. Cafede arkadasimla bisi icerken parmagimi cocuk arabasina uzatirdim, tutup uUrdu hemen. 2 yasina girdi, hala ilaki birsekil dokuncak bana öyle uyuOr

Şuraya işini gücünü bitirmiş bir anne bırakıyorum

Sabah kalkınca evi toparladım, süpürdüm
Yoğurt çorbası ve kabak yemeği pişirdim.
Dondurucudan et çıkardım
Attım düdüklü de pişiyor, kavurma yapacağım, pilav var dünden. Salata kavun bugün ve yarına yeter

Nevresim değiştim
Kahvaltı yaptık
Oğlanı yıkadım
Duş aldım
Kremler, yağlar bakımım yaptım

Biraz dinlenip çamaşır aşacağım
Ay arada izin olunca evdeki işlerde az da olsa düzene giriyor.

Eşim çalışıyor keşke o da izinli olsaydı
Çok yardımı oluyor bana
O süpürme işini yapıyor ben sadece mutfak işi yapıyordum
Birlikte kahvaltı yapıyorduk
Sağlık olsun artık.

Selam canlar
Bir uğrayamadım. bu ara alışveriş manyağı oldum sanırım pandemi döneminin alışverişsiz geçmesinden bugün de kızla yeğenin bayramlık alıiverişini tamamlayacaktım. Kart kesim gününü bekliyordum. Bir baktım gece fiyatlar artmış. Nasıl sinir oldum. Gittim iki ürünü trendyolda daha ucuza buldum. Saatlik kampanyayı yakaladım. Neyse nihayet tamamladım. Sayfa sayfa fiyat araştırmak bunoluyor galiba. Ne cimriyim ya
şimdi bir de kıza bikini ve plaj çantası alacağım. Onu da bozuK para şişemden çıkanla almayı düşündüm çünkü gram altın param çıktı. Yarın alırım, damlaya damlaya göl olur dedikleri bu olsa gerek.He bir de iki bankadan toplam 100 tl param çıktı. Bayağıdır kullanmıyordum. Bir baktım para var. Oh be dedim gram hayal değilmiş Böylebirden çıkan paralara bayılıyorum. Eşim de kızın odasına perde bak deyip durdu. Bir de onla ilgilendim. O arada da kıza bugün fazla tv izlettim kötü oldu ama bayram üstü kıyafetler fena stok tükeniyor fiyat artıyor bilginiz olsun.
şişemden tam dolmadan 200 tl civarı para çıktı. Altının yarısı oradan. Bir kısmını yeniden koydum. Bir kısmına da kıza birşeyler alacağım.
akşam da avm ye gideceğiz yemek de yapmadım. Ne yapsam acele bilemedim de. Dikkat ediyorum bu ara.
dün akşam yine yürüyş yaptım. 10 kat da merdiven çıktım.
Dün eşimle araba konusunu konuşurken anneme borcumuzu lafın arasına sıkıştırdım. Aa doğru anneye de borcumuz var dedi. :) Çünkü hala birikimi arabanın peşinatına Sayıyordu

İyi yapmışsın
Araya sıkıştırmakla

Aslında bundan önce bir iki defa bankadaki para ilr ödesekmi dedi. Tam da pandemi döneminde dedi bunu. Zamansızdı bence. Araba konu olunca da hemen borçlar unutuldumu nedir hele bir evin kredisinin son ayı gelsin hemen dürtmeyi düşünüyorum. Aynen senin söylediğin gibi de söylerim.

Ben 1 yıl gittim geldim bi dra öyle
Asılamada yaptı bana ama tutmadı
Kadın anlamamıski benim tüpte sıvı var,git gel ödedik heray maas gibi
Ben devlet hastanesinden tüp bebek raporu için başvurdum. O zamana kadar hep sanıyordum eşimde varikosel var çünkü üroloji ilk kontolmüzde bunu söylemişti. Direk ameliyat dedi. Ooo ameliyat olacaktı bir de toparlanma süreci yaşayacaktık. Tüp bebek raporunda çıkmasa yumurtamda sorun yok sanacaktım. Direk raporda benim yumurta azalma ve kalitesinim düştüğünü yazmışlar Korunmayı borakınca 6. Ayda doktora gittik. 12. Ayda tedaviye başladık. Her yıl bir tedavi. Çok hızlı yaşamışız ya Bu konu çok para olayının döndüğü bir konu Allah kimseye yaşatmasın.

Şöyle tabi canım al parayı unutuyor adamlar bizden olunca havadan geliyor alisverlerin paran bereketli olsun canim

yedirenk79 sen hatırlat annen almazsa bile kenara koyarsın.
Bizim taraftan gelenleri havadan geldi sanıyor adamlar
Çünkü hep görüş açısı işte evleri var 3 katlı. Biliyor annem kenara parada koyuyır. İkisi de emekli. Asla onun teyze gibi acındırmaz da annem.
sonuçta onun teyze dayısı kirada oturuyor. Hiç maddi durumu olmaz yapamaz onu anlarım. Ama zamanında dayısı yığınla para kazsnmış. Ama bir ağaç dikmemişler. Bir gün de düşünmezler bu insanlar nasıl ev sahibi oldu. Ne zorlukla yaptılar. Nelerden kıstılar. Teyzesi etsiz yemek yapmaz. Dayısı da etsiz yemek yemez. Buna benzer bir sürü şey. Ama hep yok yok der teyzesi.Bir şey alsa yok komşum aldı ya da bir para çıkarsa ortaya komşumdan aldım der. Uyanııık.
sonuçta hiçbirimiz kolay sahip olmuyoruz birşeylere.

Ohhh çok şükür çok sevindim.
biz dün saat 5 de tuvalete çıkardım. Sonra parka gittik giderken girmedi. Gelince de uyudu gece tuvalete götürdüm yaptı. Ohh be dedim. O çişin orada beklemesi bile beni strese sokuyor. Sabah kalktı girmedi yok dedi saat 2 de diller döke döke tuvalete götürdüm. Bayağı cebelleştim. 12 saat çiş İdrar yapmamak ne. Gece tuvalet istemiyor. Zarar verir diye düşünğyotum. Bugün uğraşırken sen geldin aklıma. İnşallah çabuk aşarsınız bu sorunu canım.

Mendil ver :))) bizim öyle anlatmıştım. Taşıması kolay. Gaz sorunu olan bebeklerin uyku sorunu da oluyor. İnşallah öyle uyku düzenine alışmaz.

Aksine oku oku diye başını ağrıtmasın bizim şimdi öyle. Uyumadan önce de kaç kitap okutturuyor.

Yemek yedik
Çay içtik
Tatlı yedik
Uykum geldi
Yatsam sabah olur mu

Oje sürmen gerekiyor
Zaten işyerinde herkes enerjin çok güzel
Nasıl alışıyorsun izinden sonra biz alışamadık filan dediler
Bende alışmasam ne olacak ki bu kaderimiz dedim
Çalışıyorsak yapacak bir şey yok
Keyif almaya bakacağız

Herkes bir bıkkın mutsuz
Yani bende keyifle gitmiyorum
Ama işimiz sonuçta

Amin cnm
Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda versin insallah

Millette ne komsular var
Biz yolladıgımız tabagı icra yoluyla alcaz nerdeyse

İyigeceler canımslar
Tam 1 saat 45 dak bebe salladım
Tmm uyuma kızım diyorım kalkıyorz,üzerine battaniyeyi cekiyor
Deli gibi uykusu vardı cünkü
Valla yemek yemedim bu saatten sonra
Sütlü nescafe ictim
Aclıgım bile gecti
Koci ablama kahvaltıya gitcz yarın dedi
Bi turda ona dellendim
Ses etmedim ama
Fik fik gezmeyin cocukla dedim sadece(ses etmemis halim)
Kesin recel vs kaynatcaktır sevmediğim görümce
Cocuga dedim sahip cık,ortalara salma dedim.
Aklım kalır kesin yarın

Kendi cocuguyla kiyaslama yapmaya calisiyor.
Yani o agliyodu acti bu agliyo bu da ac.
O kaka yapamiyodu problemi vardi (ama dogdugundan beri) bunda da ayni problem var a getiriyor.
Kendi cocuguyla mukayese ediyor.
Yaninda mama varmis +6 onu vermeyi bile teklif etti
Sonra aa ama o +6 dedi.
Dellendirdi beni
Storydende naasiplendiler hemen ne oldu yenge
ayhh yeminle insan yuku hepsi

Bu kiz babayla uyumaya alisti aksamlari benle uyumuyo
Aldim oday getirdim kucagimda gezdirdim yanina yattim sacini oksadim elimi itiyo eliyle
besigine aldim salladim yok
Esim geldi yastikla aldi kucagina 2 tur attilar hoop uyudu
Bu ana kokusu diil baba kokusu ariyor

Esim evdeydi iyidi ya negozel
Aksam disari ciktik yuruyus yaptik kiz uyudu arabada aslinda uyudu

İyi geceler.
Üşüyeceğim diye kızın odasına yattım. Yoksa zarüre olucam. Adamda bir yangın var. Ben de bi o kadar sevmem soğuğu.
sizden sonra yemek yaptım. Patlıcan çırpma diyorlar eşimin teyzesinden öğrenmiştim. Kıza makarna tavuk. Tavuğu soslu yapsam yemiyor.Haşlanmış olacak
Sevmediği şeyleri yapayımmı deyimce yap ama ben sevmiyorum demeye bile başladı. Konuşunca daha da başka oluyor.
Akşam avm ye gittik. Kıza ayakkabı baktık. Yine model yok. Geçen yılki modelin aynısını alıcam galiba çok pahalı da almak istemiyorum. Bir yaz giyiyor.
lcw den kıza plaj çantası aldım 30 tl. Kotona uğradım. Bir baktım Siparişten sildiğim pembe etek. 40 tl yazıyor kaptım kasada 30 tl çıktı fiyat. İnternette 60 tl eskiden internet ucuz olurdu şimdi internet satışı pahalı.Siparişimle gelen beyaz eteği de iade ederim mağazaya.Öyle de içimde kalmıştı pembe rengi.
Bende durumlar böyle.

Şekerli su külliyen zarar Ya daha minicik bebeğe şeker yüklemeye ne de meraklılar. Bir tane faydası yok zararı oldukça çok. Allah uzak tutsun bacım

ben parmagimi uzatirdim inu tutardi. Cafede arkadasimla bisi icerken parmagimi cocuk arabasina uzatirdim, tutup uUrdu hemen. 2 yasina girdi, hala ilaki birsekil dokuncak bana öyle uyuOr
Benim de parmağımı tutacaktı. Dedim şimdi ayrı odada yatıyoruz. Parmağımı bulamaz. Sonra ağlar uyanır uyku düzeni bozulur sonra bir baktım mendili aldı. Ama şimdi bazen diyorum keşke parmağımı tutsaydı şimdi uyurken kolumu bile attırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…