ben parmagimi uzatirdim inu tutardi. Cafede arkadasimla bisi icerken parmagimi cocuk arabasina uzatirdim, tutup uUrdu hemen. 2 yasina girdi, hala ilaki birsekil dokuncak bana öyle uyuOrEvet 6 da uyandik yine hic sasmaz.
Alarmi bile kapattim normalde bosa yorulmasin.
7ye kadar oyaladim sonra esim sen uyu ben bakim dedi.
10 a kadar uyumusum
kizi emzirdim geri uyudu(uyutmus esim)
kahvalti hazirladim kahvalti yaptik.
Devrildim kanepeye.
5.ayi dolsun kaka problemi cozulurse uyku egitimini denicem ya.
En azindan sabah 8 e kadar uyusa raziyim.
Her sabah ayaktayiz zaman gecmiyor
uykumun en tatlis saatleri.
Gunduz sallamadan yanina yatip uyutmaya calisiyorum.
sacini oksuyorum hosuna gidiyor.
Fisilti seklinde ninni soyluyorum Bir iki defa uyuttum oyle.
Sanki uzerine gidersem olacak.
Oglani öyle uyuturdum
Yanina uzanirdim uyurdu.
Uyku arkadasi edindirmek istemiyorduma ama eli sanki bisiler ariyo uykuya gecerken yanlari elliyo kafasini elliyo ufak bisi olabilir denicem.
İyi yapmışsınSelam canlar
Bir uğrayamadım.bu ara alışveriş manyağı oldum sanırım pandemi döneminin alışverişsiz geçmesinden bugün de kızla yeğenin bayramlık alıiverişini tamamlayacaktım. Kart kesim gününü bekliyordum. Bir baktım gece fiyatlar artmış. Nasıl sinir oldum. Gittim iki ürünü trendyolda daha ucuza buldum. Saatlik kampanyayı yakaladım. Neyse nihayet tamamladım. Sayfa sayfa fiyat araştırmak bunoluyor galiba. Ne cimriyim ya
şimdi bir de kıza bikini ve plaj çantası alacağım. Onu da bozuK para şişemden çıkanla almayı düşündüm çünkü gram altın param çıktı. Yarın alırım, damlaya damlaya göl olur dedikleri bu olsa gerek.He bir de iki bankadan toplam 100 tl param çıktı. Bayağıdır kullanmıyordum. Bir baktım para var. Oh be dedim gram hayal değilmişBöylebirden çıkan paralara bayılıyorum. Eşim de kızın odasına perde bak deyip durdu. Bir de onla ilgilendim. O arada da kıza bugün fazla tv izlettim kötü oldu ama bayram üstü kıyafetler fena stok tükeniyor fiyat artıyor bilginiz olsun.
şişemden tam dolmadan 200 tl civarı para çıktı. Altının yarısı oradan. Bir kısmını yeniden koydum. Bir kısmına da kıza birşeyler alacağım.
akşam da avm ye gideceğiz yemek de yapmadım. Ne yapsam acele bilemedim de. Dikkat ediyorum bu ara.
dün akşam yine yürüyş yaptım. 10 kat da merdiven çıktım.
Dün eşimle araba konusunu konuşurken anneme borcumuzu lafın arasına sıkıştırdım. Aa doğru anneye de borcumuz var dedi. :) Çünkü hala birikimi arabanın peşinatına Sayıyordu
Aslında bundan önce bir iki defa bankadaki para ilr ödesekmi dedi. Tam da pandemi döneminde dedi bunu. Zamansızdı bence. Araba konu olunca da hemen borçlar unutuldumu nediryedirenk79
Yedirenkcim bence sen hatırlat unutmuş olabilir. Tekrar istemeye yüzümüz olsun de, sonuçta emanet istenmiş bir para. Para mevzularında ben sözverdiğim gibi hemen ödemeye geçmek isteyen biriyim, karşımdakinden de aynı hassasiyeti göstermesini istiyorum böyle de söyleyebilirsin eşine.
Ben devlet hastanesinden tüp bebek raporu için başvurdum. O zamana kadar hep sanıyordum eşimde varikosel var çünkü üroloji ilk kontolmüzde bunu söylemişti. Direk ameliyat dedi. Ooo ameliyat olacaktı bir de toparlanma süreci yaşayacaktık. Tüp bebek raporunda çıkmasa yumurtamda sorun yok sanacaktım. Direk raporda benim yumurta azalma ve kalitesinim düştüğünü yazmışlarBen 1 yıl gittim geldim bi dra öyle
Asılamada yaptı bana ama tutmadı
Kadın anlamamıski benim tüpte sıvı var,git gel ödedik heray maas gibi
Şöyle tabi canım al parayı unutuyor adamlar bizden olunca havadan geliyor alisverlerin paran bereketli olsun canimSelam canlar
Bir uğrayamadım.bu ara alışveriş manyağı oldum sanırım pandemi döneminin alışverişsiz geçmesinden bugün de kızla yeğenin bayramlık alıiverişini tamamlayacaktım. Kart kesim gününü bekliyordum. Bir baktım gece fiyatlar artmış. Nasıl sinir oldum. Gittim iki ürünü trendyolda daha ucuza buldum. Saatlik kampanyayı yakaladım. Neyse nihayet tamamladım. Sayfa sayfa fiyat araştırmak bunoluyor galiba. Ne cimriyim ya
şimdi bir de kıza bikini ve plaj çantası alacağım. Onu da bozuK para şişemden çıkanla almayı düşündüm çünkü gram altın param çıktı. Yarın alırım, damlaya damlaya göl olur dedikleri bu olsa gerek.He bir de iki bankadan toplam 100 tl param çıktı. Bayağıdır kullanmıyordum. Bir baktım para var. Oh be dedim gram hayal değilmişBöylebirden çıkan paralara bayılıyorum. Eşim de kızın odasına perde bak deyip durdu. Bir de onla ilgilendim. O arada da kıza bugün fazla tv izlettim kötü oldu ama bayram üstü kıyafetler fena stok tükeniyor fiyat artıyor bilginiz olsun.
şişemden tam dolmadan 200 tl civarı para çıktı. Altının yarısı oradan. Bir kısmını yeniden koydum. Bir kısmına da kıza birşeyler alacağım.
akşam da avm ye gideceğiz yemek de yapmadım. Ne yapsam acele bilemedim de. Dikkat ediyorum bu ara.
dün akşam yine yürüyş yaptım. 10 kat da merdiven çıktım.
Dün eşimle araba konusunu konuşurken anneme borcumuzu lafın arasına sıkıştırdım. Aa doğru anneye de borcumuz var dedi. :) Çünkü hala birikimi arabanın peşinatına Sayıyordu
Çünkü hep görüş açısı işte evleri var 3 katlı. Biliyor annem kenara parada koyuyır. İkisi de emekli. Asla onun teyze gibi acındırmaz da annem.yedirenk79 sen hatırlat annen almazsa bile kenara koyarsın.
Bizim taraftan gelenleri havadan geldi sanıyor adamlar
Ohhh çok şükür çok sevindim.Kız aksam krize girdi resmen
Ilk defa boyle agladi ama kucakda susuyor yatirinca aglamakdan sesi gitti.
uykusu vardi dalamdi ondan mi yapti sancimi anlayamadik.
Banyo yaptirdik dayanamadim yine yarimdan daha az fitil attim
ikinip duruyordu.
3 bez doldurdu rahatladi cocugum
Sonra uyudu.
Ayy icim gidiyo ama elimden bisi gelmiyor yani bildigim okudugum bir cok seyi uyguladim zaten.
o damlada sanirim 1 haftada falan etki gosteriyomus.
yani yorum okumustum.
Aiy valla evlat baska bisi.
Insanin akli cikiyo.
Kardesimde vardi ilk defa seni boyle gordum diyo bana.
Hep sakindim cunku bukadar aglayinca acile gidelim demeye basladim.
Esim Allahdan sakin biri bebek bu aglar aglicak bi sakin ol bisi olsa kucakda susmaz uyuturuz falan diye beni sakinlestirdi.
Aiyy valla o da sakin olmasa isimiz is.
Mendil ver :))) bizim öyle anlatmıştım. Taşıması kolay. Gaz sorunu olan bebeklerin uyku sorunu da oluyor. İnşallah öyle uyku düzenine alışmaz.Evet 6 da uyandik yine hic sasmaz.
Alarmi bile kapattim normalde bosa yorulmasin.
7ye kadar oyaladim sonra esim sen uyu ben bakim dedi.
10 a kadar uyumusum
kizi emzirdim geri uyudu(uyutmus esim)
kahvalti hazirladim kahvalti yaptik.
Devrildim kanepeye.
5.ayi dolsun kaka problemi cozulurse uyku egitimini denicem ya.
En azindan sabah 8 e kadar uyusa raziyim.
Her sabah ayaktayiz zaman gecmiyor
uykumun en tatlis saatleri.
Gunduz sallamadan yanina yatip uyutmaya calisiyorum.
sacini oksuyorum hosuna gidiyor.
Fisilti seklinde ninni soyluyorum Bir iki defa uyuttum oyle.
Sanki uzerine gidersem olacak.
Oglani öyle uyuturdum
Yanina uzanirdim uyurdu.
Uyku arkadasi edindirmek istemiyorduma ama eli sanki bisiler ariyo uykuya gecerken yanlari elliyo kafasini elliyo ufak bisi olabilir denicem.
O kartlar cidden algısını acıyor.
Ben inanmıyordum:)
AY bunlara bak bak evirip ceviriyor diyordum.
Ana kucagına hergün bir kac kartı astım,değistirerek.
Hayvan seslerini falan cııkardım
ALya nerdeyse konuscak
kartlara baglıyorum ben.
Bide kitap okuyorm.Dinlemiyor sıkılıyor ama ben okumaya devam ediyrum
Ehh yeter dicek konusmaya basladıgında kesin
Amin cnmBen devlet hastanesinden tüp bebek raporu için başvurdum. O zamana kadar hep sanıyordum eşimde varikosel var çünkü üroloji ilk kontolmüzde bunu söylemişti. Direk ameliyat dedi. Ooo ameliyat olacaktı bir de toparlanma süreci yaşayacaktık. Tüp bebek raporunda çıkmasa yumurtamda sorun yok sanacaktım. Direk raporda benim yumurta azalma ve kalitesinim düştüğünü yazmışlarKorunmayı borakınca 6. Ayda doktora gittik. 12. Ayda tedaviye başladık. Her yıl bir tedavi. Çok hızlı yaşamışız ya Bu konu çok para olayının döndüğü bir konu Allah kimseye yaşatmasın.
Millette ne komsular varÇünkü hep görüş açısı işte evleri var 3 katlı. Biliyor annem kenara parada koyuyır. İkisi de emekli. Asla onun teyze gibi acındırmaz da annem.
sonuçta onun teyze dayısı kirada oturuyor. Hiç maddi durumu olmaz yapamaz onu anlarım. Ama zamanında dayısı yığınla para kazsnmış. Ama bir ağaç dikmemişler. Bir gün de düşünmezler bu insanlar nasıl ev sahibi oldu. Ne zorlukla yaptılar. Nelerden kıstılar. Teyzesi etsiz yemek yapmaz. Dayısı da etsiz yemek yemez. Buna benzer bir sürü şey. Ama hep yok yok der teyzesi.Bir şey alsa yok komşum aldı ya da bir para çıkarsa ortaya komşumdan aldım der. Uyanııık.
sonuçta hiçbirimiz kolay sahip olmuyoruz birşeylere.
Kendi cocuguyla kiyaslama yapmaya calisiyor.B
boş adamlar çok konuşur
Günün sonunda çok şükür sağlıklı bir bebeğin var
Şekerli su bu çağda diyecek bir şey bulamıyorum
Şeker zaten en son alması gereken bir şey
Şu zaten sütte var
Allah korusun da nasıl çocuk yetiştiriyorlar anlamadım
Diyelim ki sütün az geliyor bu çocuk kilo almaya devam ediyor
Bunun mantığı her ay bir kilo alması
Ben aylık kontrole iki yaşa kadar düzenli götürdüm
Her ay bir kilo alması normal dedi altına düşürme demişti
Bizim ki de öyle alıyordu.
Senin kız 100 gr 4 günde çok iyi
Herkes konuşuyor işte
Mama denemek zor bir şey değil denersin ama böyle kendine yetmeyecek kadar aklı ile sana bilmişlik taslaması gıcık
Kaldı ki sen dört dörtlüksün
yenge senin maşallahın var dört dörtlüksün diyorlar mı? Hep ket vurmak
Ay çok uzun yazdım
Şekerli su külliyen zarar Ya daha minicik bebeğe şeker yüklemeye ne de meraklılar. Bir tane faydası yok zararı oldukça çok. Allah uzak tutsun bacımstorylerden gonderme yaptim
Anladilar yani sadece onlar sordu hayirdir falan diye..
Dedim ben kimseden akil istemiyorumda gardimi aliyorum akil vereceklere herkesin cocugi sahsina munasir dedim.
Benim cocugum icin en iyisini ben bilirim arastiririm gerekirse dr. dr. gezerim akil istemiyorum kimseden dedim.
Anladilar.
cocuk durmuyo dedim yazmadim daha bisi.
Bi uzak dursunlar benden.
Kadin sekerli su verdirtiyordu cocuguma ya.
karni acmista doymuyormusta esime soylicekmisimde bebelac alcakmis bak markada veriyolar.
Hic bez degismedin diyo bana ki oda da degistim damadinin yanindami degiscektim bezini kziimin.
Bez degismemisim acmis ya isememis hesabi yapiyo findik beyinli.
Ac olan cocuk mu 4 gund e100gr almis
Gercekden patlicam onlara azicik kaldi.
Benim de parmağımı tutacaktı. Dedim şimdi ayrı odada yatıyoruz. Parmağımı bulamaz. Sonra ağlar uyanır uyku düzeni bozulur sonra bir baktım mendili aldı. Ama şimdi bazen diyorum keşke parmağımı tutsaydıben parmagimi uzatirdim inu tutardi. Cafede arkadasimla bisi icerken parmagimi cocuk arabasina uzatirdim, tutup uUrdu hemen. 2 yasina girdi, hala ilaki birsekil dokuncak bana öyle uyuOr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?