- 27 Şubat 2013
- 14.826
- 42.364
- 798
Kız çocukları işte babacı oluyorBu kiz babayla uyumaya alisti aksamlari benle uyumuyo
Aldim oday getirdim kucagimda gezdirdim yanina yattim sacini oksadim elimi itiyo eliyle
besigine aldim salladim yok
Esim geldi yastikla aldi kucagina 2 tur attilar hoop uyudu
Bu ana kokusu diil baba kokusu ariyor
Esim evdeydi iyidi ya negozel
Aksam disari ciktik yuruyus yaptik kiz uyudu arabada aslinda uyudu
Bizimkide o saatlerde giriyor canim biraz sallayinca uyuyorcanim benimkide hep aksam 9 da aglama krizlerine girerdi. 3 aydan sonra bitiyor.
Sütten hic birsey gecmiyor bebege dedi benim doktorum.
Aglama gaz krizlerinde ben hep kanguruya tskip evin icinde dolanirdim, öyle sakinledip uyuyordu.
Aiyy int. yorum okumustum biz okadsr alistik ki davlumbazin sesine onsuz biz uyuyamiyoruz artik diyeBenim ki de aspiratör ve saç kurutma sessinde uyuyor bayılıp gidiyordu
Ben uyusun da az ben iyiyim diye açıyordum saç kurutma makinesini bir saat
Bende uyuyordum
Kapayınca uyanırdı
bereketli olsun canimSelam canlar
Bir uğrayamadım.bu ara alışveriş manyağı oldum sanırım pandemi döneminin alışverişsiz geçmesinden bugün de kızla yeğenin bayramlık alıiverişini tamamlayacaktım. Kart kesim gününü bekliyordum. Bir baktım gece fiyatlar artmış. Nasıl sinir oldum. Gittim iki ürünü trendyolda daha ucuza buldum. Saatlik kampanyayı yakaladım. Neyse nihayet tamamladım. Sayfa sayfa fiyat araştırmak bunoluyor galiba. Ne cimriyim ya
şimdi bir de kıza bikini ve plaj çantası alacağım. Onu da bozuK para şişemden çıkanla almayı düşündüm çünkü gram altın param çıktı. Yarın alırım, damlaya damlaya göl olur dedikleri bu olsa gerek.He bir de iki bankadan toplam 100 tl param çıktı. Bayağıdır kullanmıyordum. Bir baktım para var. Oh be dedim gram hayal değilmişBöylebirden çıkan paralara bayılıyorum. Eşim de kızın odasına perde bak deyip durdu. Bir de onla ilgilendim. O arada da kıza bugün fazla tv izlettim kötü oldu ama bayram üstü kıyafetler fena stok tükeniyor fiyat artıyor bilginiz olsun.
şişemden tam dolmadan 200 tl civarı para çıktı. Altının yarısı oradan. Bir kısmını yeniden koydum. Bir kısmına da kıza birşeyler alacağım.
akşam da avm ye gideceğiz yemek de yapmadım. Ne yapsam acele bilemedim de. Dikkat ediyorum bu ara.
dün akşam yine yürüyş yaptım. 10 kat da merdiven çıktım.
Dün eşimle araba konusunu konuşurken anneme borcumuzu lafın arasına sıkıştırdım. Aa doğru anneye de borcumuz var dedi. :) Çünkü hala birikimi arabanın peşinatına Sayıyordu
Benimde ailenin durumu iyi diye esimin ailesinin gozu goturmuyor.Çünkü hep görüş açısı işte evleri var 3 katlı. Biliyor annem kenara parada koyuyır. İkisi de emekli. Asla onun teyze gibi acındırmaz da annem.
sonuçta onun teyze dayısı kirada oturuyor. Hiç maddi durumu olmaz yapamaz onu anlarım. Ama zamanında dayısı yığınla para kazsnmış. Ama bir ağaç dikmemişler. Bir gün de düşünmezler bu insanlar nasıl ev sahibi oldu. Ne zorlukla yaptılar. Nelerden kıstılar. Teyzesi etsiz yemek yapmaz. Dayısı da etsiz yemek yemez. Buna benzer bir sürü şey. Ama hep yok yok der teyzesi.Bir şey alsa yok komşum aldı ya da bir para çıkarsa ortaya komşumdan aldım der. Uyanııık.
sonuçta hiçbirimiz kolay sahip olmuyoruz birşeylere.
İyi geceler.
Üşüyeceğim diye kızın odasına yattım. Yoksa zarüre olucam. Adamda bir yangın var. Ben de bi o kadar sevmem soğuğu.
sizden sonra yemek yaptım. Patlıcan çırpma diyorlar eşimin teyzesinden öğrenmiştim. Kıza makarna tavuk. Tavuğu soslu yapsam yemiyor.Haşlanmış olacak
Sevmediği şeyleri yapayımmı deyimce yap ama ben sevmiyorum demeye bile başladı. Konuşunca daha da başka oluyor.
Akşam avm ye gittik. Kıza ayakkabı baktık. Yine model yok. Geçen yılki modelin aynısını alıcam galibaçok pahalı da almak istemiyorum. Bir yaz giyiyor.
lcw den kıza plaj çantası aldım 30 tl. Kotona uğradım. Bir baktım Siparişten sildiğim pembe etek. 40 tl yazıyor kaptım kasada 30 tl çıktı fiyat. İnternette 60 tleskiden internet ucuz olurdu şimdi internet satışı pahalı.Siparişimle gelen beyaz eteği de iade ederim mağazaya.Öyle de içimde kalmıştı pembe rengi.
Bende durumlar böyle.
Evet ya niye boyle oldu kiKızlar yazmayı unuttum bu gün sen git altınları şifonyerin üzerine koy çorabın içine sarmıştım. Unut orada. Eşim geldi. Odaya gitmiştim bir baktım orada hemen kaldırdım. İnşallah görmemiştir. Geldi elini yıkamaya girdi. Kız yanına gitti hemen peşinden. Oraya geçmedi sanırımgörse söylerdi heralde çorap orada duruyor sanmıştır. Çünkü kıyafetini bile çıkarmadı.
Bu saatte uykun geliyorsa yat ne uyursan karEvett gunaydin okuyamadiklarimida okudum.
Kiz tabiki 6 da uyandi sasmaz.
Simdi geri uyuttum.
Cay demledim.
Gomlek utulicem.
Sonra bende uzanicam.
Bulasik falan var ama 2 saat daha dursun
Dinlenicem artik.
Dinlenemeyince basim donuyo ataklarim geliyor.
Oglen bakarim artik islere.
Uykusuzluk en korktugumdu zaten basima geldiBu saatte uykun geliyorsa yat ne uyursan kar
Ben Oğlum da çok çektim
Bunun yüzünden ikinciyi hep
Saç kurutma sesini açsan uyurken hiç uyanmaz sende uyursun
Ben artık öyle yapıyordum
Bende atlattım öyle bir kaza geçen 200 tl çıkarmıştı m unutmuşum eşim dışardan gelip çorap istedi o an nasıl sakladımKızlar yazmayı unuttum bu gün sen git altınları şifonyerin üzerine koy çorabın içine sarmıştım. Unut orada. Eşim geldi. Odaya gitmiştim bir baktım orada hemen kaldırdım. İnşallah görmemiştir. Geldi elini yıkamaya girdi. Kız yanına gitti hemen peşinden. Oraya geçmedi sanırımgörse söylerdi heralde çorap orada duruyor sanmıştır. Çünkü kıyafetini bile çıkarmadı.
:) :) kaza diyoruz yaaaaBende atlattım öyle bir kaza geçen 200 tl çıkarmıştı m unutmuşum eşim dışardan gelip çorap istedi o an nasıl sakladım
Stresin bebege geciyor yapma64 ü gordum bu sabah.
Aslinda yiyorum ama kizi stres yaptim ondan verdim galiba.
Kafama takiyorum ayy annem rahat ya keske onun gibi olabilseydim
Dun bana diyoki surda 5 aydan sonra duzelir ek gidaya gecince
Fitilden bisi olmaz
Cok sancisi olsa hic durmaz hep aglar dun baya moral verdi bana.
O cok sabirlidir mantikli dusunur.
yol gosterir motive eder her anlamda.
Yine emdi uyudu ben yatamadim sicakdan
mutfagi topladim
yulaf yaptim kendime.
2 kap yemek yapmam lazim.
Annem ciger falan yollamisti ciger kizartim
pilav yaparim.
Patlicanlar var kotu olmasin oturtma yapim.
Bi de supurge yaparsam tamam.
siz istanbuldamısınız?Günaydın hanımlar. Hepimiz için güzel bir gün olsun. Dün bayagı gezdik, sahil o kadar kalabalıktı ki şemsiyesini kapan gelmiş, biz her zaman gitmiyoruz denize ama orda olmak o havayı solumayı seviyorum. Ben hep erken kalkan biriydim çalışma hayatında da böyleydim uyku ile ilgili hiç sıkıntım olmadı, ama yazlıkta her zaman ki uykumdan çok daha önce uyanıyorum ve uykumu tam almış oluyorum dinlenip kalkıyorum. Sabahın o saatinde sessizliği öyle seviyorum ki birde kahvemi yapıp içmeye bayılıyorum bahçemiz müstakil oluşuda ayrı bir huzur veriyor ben,sessizlik ve huzur nasıl iyi geliyor bana sonra tabi kahvaltı için yazlıkta hep özeldir. Mutlaka kahvaltıya bir hamur işim vardır dün pişi yaptım o yüzden orda kontrolsüzce yiyorum açık hava ve çay içerken terlemiyorum ama bu evimizde ter tşirtümden çıkıyor.
yedirenk79
Canım aldıklarını kızın ve yegenin güzel günlerde kullansınlar, aman diyeyim birikimini orta yerde bırakma gören olur, bende dikkat ederim bırakmamaya ortaya kızlarım biliyor hatta onlara yerini de gösterdim ama eşime asla söylemem çünkü birikmiyor kolay. Şimdi yine 50 tl daha atıcam birikime 200 tl oluyor. Artık nasipse Agustoz ayında alırım çeyrek.
Lellim sevindim kızının rahatlamasına inşallah sorun olmaz artık hergün düzenli yapar prenses.
ay geçen hafta o taraflardaydım
Herkese selamlar. Ben de Ankarada yaşıyorum. Tatile gitmeye bayılıyorum ama Ankaradan başka bir yerde yaşamaya alışamıyorum. Tatilimi yapıp illa Angarama dönücem. Ben Ankara bagimlilarindanimay geçen hafta o taraflardaydım
bilmezmiyim :)
ayvalık cunda ordan sarımsaklı dikili yaptık
ordan urlaya geçtik
dedim burada yaşamam gerek
ben en çok dikilinin denizi seviyorum
her yıl mutlaka gidiyoruz
bu yıl zeyno's beach de girdik, ondan önce marenostrum beach de giriryorduk.
:):)
maşallah çok şanslınız
ankaradan sonra bizr cennet :)
ne diyolar ya basima gelmedi sukurde bilelimSabah sabah yine beni ütmeye kalktı dolandırıcı beyler
Gecen sene de aradılar ozamn kimlik kaybetmistim
Simdi nasıl akıllarına geldim yine yahu
Hacı dedim 1 kere de siz yatırın hep biz mi yatırcaz
Hanımefendi ciddi bi sucdan bahsediyorz diyo bana
Tmm dedim 155 i arıyorum gelsinler götürsünler beni,bitsin bu cilem dedim
Ne bu be evde ayrı dısarda ayrı hep ben mi ütülcem dicektim adam kapadı
Aradım yine de 155i dediler dolandırıcı onlar
Biliyorm dedim hersene bi yokluyolar.
uzatsaydı gel al 0.5 gr altınım var,altın uctu iyi para dicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?