Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kız çocukları işte babacı oluyor benim yine pazar günü babası varken ne dese. Anne ben seni sevmiyorum sen git Babası varken beni tanımıyor artık. sonra da dışarı çıkıyordUm anne sen git ama geri gel bizim de babayla başlAdı bir dönem anneci oldu. Malesef bundan sonra babacı olacak gibi

Kızlar yazmayı unuttum bu gün sen git altınları şifonyerin üzerine koy çorabın içine sarmıştım. Unut orada. Eşim geldi. Odaya gitmiştim bir baktım orada hemen kaldırdım. İnşallah görmemiştir. Geldi elini yıkamaya girdi. Kız yanına gitti hemen peşinden. Oraya geçmedi sanırım görse söylerdi heralde çorap orada duruyor sanmıştır. Çünkü kıyafetini bile çıkarmadı.

canim benimkide hep aksam 9 da aglama krizlerine girerdi. 3 aydan sonra bitiyor.
Sütten hic birsey gecmiyor bebege dedi benim doktorum.
Aglama gaz krizlerinde ben hep kanguruya tskip evin icinde dolanirdim, öyle sakinledip uyuyordu.
Bizimkide o saatlerde giriyor canim biraz sallayinca uyuyor
Ama dalana kadar basiyor cigligi bisey oldu saniyorum.
Benim ki de aspiratör ve saç kurutma sessinde uyuyor bayılıp gidiyordu
Ben uyusun da az ben iyiyim diye açıyordum saç kurutma makinesini bir saat
Bende uyuyordum
Kapayınca uyanırdı
Aiyy int. yorum okumustum biz okadsr alistik ki davlumbazin sesine onsuz biz uyuyamiyoruz artik diye
bereketli olsun canim
Benimde ailenin durumu iyi diye esimin ailesinin gozu goturmuyor.

Evet ya niye boyle oldu ki
Magzada lcw falan kirmizi etiketi basiyolar.
Okadar cok 9.90a tshrt sort falan vardi ki.
Agustos sonu buyuk beden bir kac parca bisi alicam kiza. Seneye giymelik

Evett gunaydin okuyamadiklarimida okudum.
Kiz tabiki 6 da uyandi sasmaz.
Simdi geri uyuttum.
Cay demledim.
Gomlek utulicem.
Sonra bende uzanicam.
Bulasik falan var ama 2 saat daha dursun
Dinlenicem artik.
Dinlenemeyince basim donuyo ataklarim geliyor.

Oglen bakarim artik islere.

Bu saatte uykun geliyorsa yat ne uyursan kar
Ben Oğlum da çok çektim
Bunun yüzünden ikinciyi hep
Saç kurutma sesini açsan uyurken hiç uyanmaz sende uyursun
Ben artık öyle yapıyordum

Bu saatte uykun geliyorsa yat ne uyursan kar
Ben Oğlum da çok çektim
Bunun yüzünden ikinciyi hep
Saç kurutma sesini açsan uyurken hiç uyanmaz sende uyursun
Ben artık öyle yapıyordum
Uykusuzluk en korktugumdu zaten basima geldi
Oglan uyuyodu ya sabah 9-10
Bakim kizda duzelir belki buyudukce umutluyum

Bende atlattım öyle bir kaza geçen 200 tl çıkarmıştı m unutmuşum eşim dışardan gelip çorap istedi o an nasıl sakladım

64 ü gordum bu sabah.
Aslinda yiyorum ama kizi stres yaptim ondan verdim galiba.
Kafama takiyorum ayy annem rahat ya keske onun gibi olabilseydim
Dun bana diyoki surda 5 aydan sonra duzelir ek gidaya gecince
Fitilden bisi olmaz
Cok sancisi olsa hic durmaz hep aglar dun baya moral verdi bana.
O cok sabirlidir mantikli dusunur.
yol gosterir motive eder her anlamda.

Yine emdi uyudu ben yatamadim sicakdan
mutfagi topladim
yulaf yaptim kendime.

2 kap yemek yapmam lazim.

Annem ciger falan yollamisti ciger kizartim
pilav yaparim.
Patlicanlar var kotu olmasin oturtma yapim.
Bi de supurge yaparsam tamam.

Günaydın hanımlar. Hepimiz için güzel bir gün olsun. Dün bayagı gezdik, sahil o kadar kalabalıktı ki şemsiyesini kapan gelmiş, biz her zaman gitmiyoruz denize ama orda olmak o havayı solumayı seviyorum. Ben hep erken kalkan biriydim çalışma hayatında da böyleydim uyku ile ilgili hiç sıkıntım olmadı, ama yazlıkta her zaman ki uykumdan çok daha önce uyanıyorum ve uykumu tam almış oluyorum dinlenip kalkıyorum. Sabahın o saatinde sessizliği öyle seviyorum ki birde kahvemi yapıp içmeye bayılıyorum bahçemiz müstakil oluşuda ayrı bir huzur veriyor ben,sessizlik ve huzur nasıl iyi geliyor bana sonra tabi kahvaltı için yazlıkta hep özeldir. Mutlaka kahvaltıya bir hamur işim vardır dün pişi yaptım o yüzden orda kontrolsüzce yiyorum açık hava ve çay içerken terlemiyorum ama bu evimizde ter tşirtümden çıkıyor.
yedirenk79
Canım aldıklarını kızın ve yegenin güzel günlerde kullansınlar, aman diyeyim birikimini orta yerde bırakma gören olur, bende dikkat ederim bırakmamaya ortaya kızlarım biliyor hatta onlara yerini de gösterdim ama eşime asla söylemem çünkü birikmiyor kolay. Şimdi yine 50 tl daha atıcam birikime 200 tl oluyor. Artık nasipse Agustoz ayında alırım çeyrek.
Lellim sevindim kızının rahatlamasına inşallah sorun olmaz artık hergün düzenli yapar prenses.

Stresin bebege geciyor yapma
Az relax
Hep yasadık bunlar norml seyler
Benimkine de karpuz veriyorlar 3-4 kez bele kadr yapıo
Vermeyin dedim
Değistirmeye yıldım artk
Bu bebeler wcye kendileri gidene kadr bize rahat yok

Yine erken kalktım eşimi kahvaltı sonrası işe yolladım. Bende akşam doğrayıp kaynattıgım domatesleri sabah blendrdan geçirdim balkona koydum kurutmaya, balkonlar yıkandı mutfak toplandı bulaşıklar yıkandı, dünden bu gün için semizotu yemegi yapmıştım yanına yayla çorbam var yanına makarna yaparım salata, yogurt karpuz yeter bu gün. Kahvemi içiyorum sizleri okuyorum.
Sevgili Citl bak arıyorum seni merak ettim sonra senin yoklugunu hissetmediğimiz düşünme lütfen yazarsan seviniriz.

siz istanbuldamısınız?
çok güzel yapıyorsunzu valla hafta sonu kaçmak çok iyi geliyordur
insan kafasını sıfırlar :)

Sabah sabah yine beni ütmeye kalktı dolandırıcı beyler
Gecen sene de aradılar ozamn kimlik kaybetmistim
Simdi nasıl akıllarına geldim yine yahu
Hacı dedim 1 kere de siz yatırın hep biz mi yatırcaz
Hanımefendi ciddi bi sucdan bahsediyorz diyo bana
Tmm dedim 155 i arıyorum gelsinler götürsünler beni,bitsin bu cilem dedim
Ne bu be evde ayrı dısarda ayrı hep ben mi ütülcem dicektim adam kapadı
Aradım yine de 155i dediler dolandırıcı onlar
Biliyorm dedim hersene bi yokluyolar.
uzatsaydı gel al 0.5 gr altınım var,altın uctu iyi para dicektim

D dimple81
Ben İzmirin küçük bir ilçesinde yaşıyorum, yazlıgımız Dikili de belki duymuşsunuzdur güzel küçük bir ilçe orasıda. Genelde komşularımız Ankara ve İstanbullu az da olsa Sivas ve diğer illerden de var. Allah isteyen herkese nasip etsin bana çok iyi geliyor orası seviyorum.

ay geçen hafta o taraflardaydım
bilmezmiyim :)
ayvalık cunda ordan sarımsaklı dikili yaptık
ordan urlaya geçtik
dedim burada yaşamam gerek
ben en çok dikilinin denizi seviyorum
her yıl mutlaka gidiyoruz
bu yıl zeyno's beach de girdik, ondan önce marenostrum beach de giriryorduk.
:):)
maşallah çok şanslınız
ankaradan sonra bizr cennet :)

Herkese selamlar. Ben de Ankarada yaşıyorum. Tatile gitmeye bayılıyorum ama Ankaradan başka bir yerde yaşamaya alışamıyorum. Tatilimi yapıp illa Angarama dönücem. Ben Ankara bagimlilarindanim

ne diyolar ya basima gelmedi sukurde bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…