Küçük Düşün Büyük Olsun!

o emzirmedi mama verdi 1 defa bile aaa emmiyor mu? sutun mu yok demedim
Aksine herkesin sutu olacak diye bisi yok olsun falan diye moral vermisligim var dogum yaptigi zaman.
Ama artik moral bile vermelik kimseye bisi demem.
Banane ya kimse bana uzulmuyo

teyzenin kiziyla yani elti kizinin gorumcesiyle telf. konustuk.
O kizima gelmemisti annesinin cenaze uzeri cok fazla muhattap oldum insanlarla korkuyorum abla biraz zaman gecsin oyle gelicem dedi.
Dedim ask olsun dusunmen yeter ben gonul koymam.
Bu elti kizi bu kiza da yapmaya calismis.
Misal senin kurabiyen guzel oluyo yapsana falan demis 2-3 defa.
Kizda buna tarifi atmis.
Ben taviz vermem dedi.
Ona diyemiyomus sana gelicem vs vs.
Senin yuzun yumusak abla sana derler bana diyemezler dedi.
Taviz verme diyo o da.
Rahatsiz oldugun an soyle lafini diyo.
O da biliyo cikarcilar sende yiyelim bende gulup gecelim olduklarini.

Sonra yemekleri attim ocaga.
pilav demleniyor
2 mak. camasir astim.
Daha ev supurcem kiz uyuyo
esim gelince artik.
Kiz banyo yaptirilcak.
Sabah hastaneye gidicez.
Belki anneme gecerim ordan yarin olsunda bakalim.

Onunda bu evine hic alisamadim.
Diger evde mutfagi falan buyuktu masa vardi ayri bir bolmesi vardi oraya koltuk koymustuk mutfak muhabbeti sariyordu.
Bu mutfagi döt kadar masa falan sigmadi dolap dolu oturulmuyo.
1 odasida camasirlik utu falan.
Kardesimin odasi.
y.odasinila tikiliyorum cocukla.
Babam oturma odasinda sigara iciyo cami balkon acik ama balkonda da icse geliyo iceri kapatiyosun sicak oluyo.
Rahat edemiyorum.

İyigeceler canımslar
Bebem 9 u geciyordu uyudu
1,5 saate yakın odadaydık yine
Uyku hali gelsin diye kitaplar okudum
Yok bıdır bıdır anlatıyo biseyler
3.kitapta bıraktım
Alya dedim sen oku ben dinliyim bari
Salla salla anca uyudu
Bugun kvdem diyomus ,kızım kuslara bakcan mı camı acayım mı sana diyomus
Ac demis bizimki
Bazen bana da yapıyo
Sanki anlıyo gibi sok oluyorm
Kapı calınca aa kim geldi acaba diyorum,baba diyo
Sapsik ya
Cay demlemistim
Nadide hayat varmıs tvde onu izledim
2 bardak cay ictim
Tmm gün bitti
2 saat ugrasıyorz uyutmaya uyuyor yarım saate biz de devriliyorz
Anlamadım valla.

Ben halen uyutmaya çalışıyorum

masallahi var senin kizin erken baslamis konusmaya cimcime cocuklar zekayi anneden alirmis

Selam kızlar her kes iyidir insallah benim telefon gidici bu ara iyice sapitti dokunmatik yazarken ekranlar gidiyor geliyor yazdığım yazı gidiyor pes edip bırakıyorum h ici yada yarın taksitciye uğrayıp bakayım diyorum taksitle olur bu ara harcama çok oldi sabah kahvalti sonrası sil süpür yaptim yarin bir toz alırım fileye gittik et patates sogan lavas icecek süt oglus a biseler aldik 100 tl gitti eşimle çıkınca gereksiz çok şey alıyor ben gitsem en fazla 80 tutacak ama sağlık olsun herşey pahalı aksam et sis yapıp dürum yaptık yarin kahvalti tarzı düşünüyorum ç tesi annemlere gitmeyi düşünüyorum kardesimde gelcek kiz kardeşim yakın buraya o götürecek araba var onda yürüyüş yaptım oglusun bıraktım babaya 1 saat ne iyi geldi haftada 3 gün yürümek istiyorum hamlamisim resmen oğlu şu uyuttum sizi okuyorum oğluma aldığım süt diliminden yiyor olabilirimhemde meyveli sodayla hani yürumustum sabah bi dilim tam buğday la devam

Geçen esime para vermiştim hesapta vardı çekmedim adam ne dese demek paran var yoksa hemen alirdin sen ddi yok denk gelmedi fln ddim ne kadar var kenarda yokluyor arada bugun cektim 300 vardı yarın iş yaptı parası gelcek diye ev için nakit su süt için 100 cektim kenara 20 atmisti m 320 koydum zulaya şişirme 10 tl attım bu haftalık yeter aslında çıkınca euro yada altın yapicaktim altın uçmuş bu ara haftaya para gelecek yine ni yerden bekliyorum iyice uçmadan annemin bilezigide alsak üzerinden yük gidicek resmen

Bence seni özlüyor kuzu uyumaya direniyor bize burda yazınca okumaya doyamiyoruz kızda dinlemeye doyamamistir annesi

[/QUOTE
Herkese selamlar. Ben de Ankarada yaşıyorum. Tatile gitmeye bayılıyorum ama Ankaradan başka bir yerde yaşamaya alışamıyorum. Tatilimi yapıp illa Angarama dönücem. Ben Ankara bagimlilarindanim

ben de Ankarayi begenmistim. Heleki o nem olmayisina bayilmistim. İstanbulun neminden tıkanıyorum. Sadece Ankaranın soğuğu bana negatif Eskişehirde yaşamayı çok isterdim. Ya da izmir en çok istdiğim yerler. Öğrenciyken de izmire geçiş yapmak istedim. Almıyorlarmış. Yine istemediğim istanbula geçiş yapmak zorunda kaldım. İşte kader çekiyor demekki. Eşimle burada tanıştık. Kızımla burada yollarımız birleşti. Gidemedim kaldım buralarda aa dostlar

Gidince de bi süre rahat yok benden söylemesi götür, oturt, temizle ellerini yıkamaya ikna et, yıkarken lavaboya ellemesin diye kolla vs.
Aynı şeyler aklımdan geçmişti yazmaktan vazgeçmiştim heleki o tuvalete gidelim diye yalvarışlar da ayrı bir yorucu. En kolayıymış bez bağlamak. İlk öğretirken de yıkadığım kakanın sayısı belli değil

Nasa burclar degisti demis
Annem yengec,kardesim anne sen ikizler olmussjn ben zaten bi süredir farkındaydım diyo
Annem ne alakam var benim ikizlerle diyo
Kız dedim neyimi gördün
Miss gibi ikizlerdim,evren beni boga yapmıs
Ben de yengeç olamam heralde çok duygusal sulu göz anasının kuzusu

Konuşmaya başlayınca bizim baba anne haricinde kaldır bir de attımdı. Bana çok değişik gelmişti. O kelimenin cevap şeklini nasıl öğreniyorlar. Kaldırayımmı dedim kaldır diyordu. Topu attınmı deyimce attım diyordu. Bir anda öyle söylemeleri enteresan geliyor. Türk dilindeki soru cevap eklerini de biliyorlar

İyi gecelerr
Bugün bakamadım. Kahvaltı sonrası evde işlerimi yaptım. Sonra kızla pazara az bir uğrdım girip çıktım. Değişim yapacaktım.
sonra yürüyerek avm ye gittim. Kıza bikini alacaktım en iyisi mağazaya gidip alayım dedim. Gittim iyiki gitmişim 3-4 yaş son stokmuş. Kaptım hemen. 45 tl yeğenime askılı tişört aldım 10 tl. Karttan çektim. Çünkü kesim tarihi dündü. :) sonra kız dondurma istemişti aldım. Eve döndük. Bir baktım bikinisiyle plaj çantası aynı Modelmiş iyi denk geldi. Ben fiyatı kampanyalı diye beğendiğim modeli almıştım. 20 tl hesabını yapıyorum ama öyle öyle birikiyor.
sonra yine yürüyerek eve döndüm. Parka uğradık. Eve geldik duş ardından yemek uyudu 7:30 da.eşim geldi ben çıktım. Markete hem de yürüyüş olsun dedim. Domates salatalık havuz kırmızı biber kıza küçük üzüm aldım büyükleri yemiyor hanım. 10 tl harcadım.
avm ye giderken gram altın slacaktım unutmuşum.Akşam özellikle onun için çıktım. Eşim diyor niye bana söylemefin ben markete uğrardım. Yürüyüş yapacaktım dedim. Altın için olduğunu söylermiyim yarın gidemem hafta sonu da evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…