Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızın bi mayosunu satmıstım dolapta.
Kardesim slipslop vermisti ama kücük geldi zaten tatile de gidemiyorz hediye koydım onu alan kisie.Ay nasıl sevinmis kadın.
Alacaktım nasıl iyi geldi demis.Helal edin hakkınızı demis.Bugunun güzelliği bu olsn.
Bir anneyi mutlu ettik daha ötesi mi var

Bugün izin öncesi olduğu için siteye giremedim. Wp da yazamadım canım. Ancak şiödi okudum çok sevindim.. Hadi gözünüz aydın cnm.. Çok sevindim iyi. Bir dr bulduğuna.. Demekki normalmiş kaka olayıda.. Sevindim cnm.. Semde artık sıköa canını.. Elbet düzene de girer.. Geçen dediğim gibi betülde bir dönem aynı böyle oldı geçti şükür.. Özellikle el gıdaya geçince normalleşiyor zaten.. Sem zaten sütten geçer diye baya lifli besleniyorsun.. İlla oda etkiler.. Hadi hayırlısı canım..

Hayriye hanım yaktı mutfagı
Aiyy bende taktım bu ara yaprak dökümüne.. 2 bölüm birden veriyollar.. Unutmuşuö valla sardı vaya benide.. Koşa koşa geliyorum işten valla yetişeyim diye.. Ama yetişemediğim yerleride you tubedan izler oldumFerhunde iyi dayak yedi.. Haketmiiti ama

sagol ekurim teyzemde yasamis buyuk oglanda.
fitille yaptirmis.
Cevremde duydukca ancak ikna oldum olabilecegine.
Hep bagirsaklarinda yada makatinda falan bi problem mi var diye dusunuyordum..
Neyseki dr. hayir bisiyi yok dedi.
Ay hep yazdin moral verdim Allah razi olsun

Yemek fasli sonra trip fasli
Esim bayramda koye gitcek diye tripleniyorum.
Zaten her gittigimde burnumdan getiriyosun sekmez bu seferde kesin dedi.
Az bile yapiyorum donunce seni eve almicam dedim.
3 senenin uzerine gidiyor.
Genelde 5senede 1 , 3 senede 1 falan gidiyor.
Ben evde bunalim o gidince de koyuyo
Ben darlaniyosam darlarim.

Kız yine krizlere girdi.
Allahim hic sasmiyor hep bu saatlerde uykuya dalmadan krizde
Ne yerde duruyo ne gokte.

Aiyy dedim oglan boyle diildi esimde diyo yok ya oglan uyurdu aglamazdi ki diyo.
Valla gece bile oyle uyanik kalmazdi kuzum
Uyurdu boyle ciyak ciyak diildi bu kiz fena
Kök sökturuyo bize.
bi bagriyo dersin bir yerine bisi yapmisiz sanki.

Esim bakti uyuttu gerci hos ben uzandim

kız uyumusken bende uyucam.
Esim dizi izliyo oglan odasinda bende yatim bakim kiz uyanmazsa tabi.

Her yazini okudugum da sanki o ani yasamis gibi hissediyorum. Hislerini cok guzel anlatiyorsun. Hosuma gidiyor

Çok sevindim kuzu. O gaz sorununu da bir atlatsa onun haricin de kabızlık da eklenince daha zor.
ben gaz yapan şeyleri aşırı tüketemiyorum. Gaz kramplarından kıvranıyorum.Dün sabah yine oldu. Kalktım buscopan içtim üzerine bir de gaz ilacı içtim.Sırt üstü yattım. Uykudan karın ağrısı ile uyanıyorum bazen. Aklıma alyoşum geldi o an. Çok zor çok çözüm yolu da az bebekler için.

İşe başlamanın tadını çıkartıyorsundur bol bol harcayarak hayırlı olsun güle güle kullansın kuzum. Ben o kargo bedava için dolduruyorum habire kargo bedava limitlerini.

Göz kontrolünü biz 1 yaşında yaptırdık. O dönemde bile zor oldu tutmak. Gözüne birşey damlatmıştı diye hatırlıyorum.
bizim ilk dişi 1 yaşından sonra çıktı. Eşim de bayağı stres yapmıştı niye çıkmıyor diye. Hala iki dişi daha var çıkmayan. Şu an azı dişlerinden ikisi çıkıyor. Çok şükür hiç bir diş çıkarışında büyük sorun yaşamadık. Son dişleri için çok sorun oluyor demişlerdi. Açıp bakmasam farketmeyecektim bile. Çok şükür. Hepsi öyle atlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…