? o kim kizHayriye hanım yaktı mutfagı
Yaprak dökümü izliyorm? o kim kiz
o dizi insani depressiona sokar yaYaprak dökümü izliyorm
kocami bosayam sizi alam dicembacim sen de ki: siz beni cok elestirdiniz geldiginizde, ben küstümmm. Al mektuplarini, ver mektuplarini
Agzimizin tadi bozulmasin AliRızabeyYaprak dökümü izliyorm
Bugün izin öncesi olduğu için siteye giremedim. Wp da yazamadım canım. Ancak şiödi okudum çok sevindim.. Hadi gözünüz aydın cnm.. Çok sevindim iyi. Bir dr bulduğuna.. Demekki normalmiş kaka olayıda.. Sevindim cnm.. Semde artık sıköa canını.. Elbet düzene de girer.. Geçen dediğim gibi betülde bir dönem aynı böyle oldı geçti şükür.. Özellikle el gıdaya geçince normalleşiyor zaten.. Sem zaten sütten geçer diye baya lifli besleniyorsun.. İlla oda etkiler.. Hadi hayırlısı canım..Hayirli cumalar kizlar
Aiy nihayet icime sinen bi dr. buldum devleylt de hemde.
Cok mesudum.
Ay kontrollerine goturebilirim artik
Cok tatlis guler yuzlu Alyosu kucagina aldi havaya falan kaldirip sevdi
Tek tek sordum kafama takilanlari cevapda aldim.
Muayinesinide yapti hic bi sikintisi yok dedi.
Bir cok bebek geliyor buraya bu sorunla hic endise etmeyin.
Normal bir durum 8 gune kadar bekleyin prebiyotige devam edin 8 gunde yapmaz fitil uygulamaya devam edin dedi.
Gunde 2 cay kasigi z.yagi verin dedi.
Tahlilleri soyledim hic gerek yok anne sutu aliyor o tahliller gereksiz suan dedi.
Hic endise etme annesi gayet saglikli kilo alimi da guzel dedi.
Yediklerinizi siz degistirin bi de dedim
Dedim kayisi incir vs tuketiyorum bu sefer benim midem bozuldu dedim gulustuk falan.
Sebze zamani diil ki pirasa ispanak falan yesem.
bakliyat zaten gaz yapar.
Corba yapicam kendime yazin hic sevmem ama napim sifa niyetine.
Icim ancak rahat etti
Bi aciklama yapmamalari sinirimi bozuyordu
Aiyy bende taktım bu ara yaprak dökümüne.. 2 bölüm birden veriyollar.. Unutmuşuö valla sardı vaya benide..Hayriye hanım yaktı mutfagı
Zaten ağzının tadı bozulmasın diye diye ne hallere geldilerAgzimizin tadi bozulmasin AliRızabey
sagol ekurim teyzemde yasamis buyuk oglanda.Bugün izin öncesi olduğu için siteye giremedim. Wp da yazamadım canım. Ancak şiödi okudum çok sevindim.. Hadi gözünüz aydın cnm.. Çok sevindim iyi. Bir dr bulduğuna.. Demekki normalmiş kaka olayıda.. Sevindim cnm.. Semde artık sıköa canını.. Elbet düzene de girer.. Geçen dediğim gibi betülde bir dönem aynı böyle oldı geçti şükür.. Özellikle el gıdaya geçince normalleşiyor zaten.. Sem zaten sütten geçer diye baya lifli besleniyorsun.. İlla oda etkiler.. Hadi hayırlısı canım..
Aa nerdeyss bitceko dizi insani depressiona sokar yatekrardan mi oynatiyorlar?
Biz cukurovayi seyrediyordukda mola verildi.
Günaydın hanımlar. Cumamız mübarek olsun. Yine erkenden kalktım eşimi yolcu ettim, tavuklarımı sosladım buzdolabına koydum, tahinli ve haşhaşlı çörek yapıcam birazdan hamuru tuttum mayalanmasını bekliyorum. Haşhaşlılar anneme tahinliler de babama hem cuma mübaregi yaparım hem onları bırakırım eve dönüncede kızlarla saçımı boyayacagız dün kaşlarımı aldık. Hala kuaföre gidemiyorum, bir süre daha gidemicem herhalde. Akşam eşimin arkadaşına gittik sponten gelişti, ben de eşiyle iyi anlaşıyorum yemege kaldık kadın çok hızlı ben mümkün degil o kadar çabuk yapmam ben de yardım ettim ama kontrol ondaydı bahçede yedik çay içtik ve uzun zamandır böyle bir dost sohbeti olmamıştı gecenin sonunda eve öyle mutlu geldim ki uyumak istemedim bir süre daha anın tadını çıkardım uyumadım oturdum tv seyrettim sonra tabi ki uyku vakti.
Nereye gittiniz canim ben kacirmisim galiba. Bu arada babanin test durumu ne oldu. Soracagim soracagim aklimdan gidiyorGünaydınlar
Trende dönüş yolundayiz
Güzel geçti çocuklar için çok iyi oldu ama evimi çok özledim, bakiyim nasıl bir ev gorucem
Çok sevindim kuzu. O gaz sorununu da bir atlatsa onun haricin de kabızlık da eklenince daha zor.Hayirli cumalar kizlar
Aiy nihayet icime sinen bi dr. buldum devleylt de hemde.
Cok mesudum.
Ay kontrollerine goturebilirim artik
Cok tatlis guler yuzlu Alyosu kucagina aldi havaya falan kaldirip sevdi
Tek tek sordum kafama takilanlari cevapda aldim.
Muayinesinide yapti hic bi sikintisi yok dedi.
Bir cok bebek geliyor buraya bu sorunla hic endise etmeyin.
Normal bir durum 8 gune kadar bekleyin prebiyotige devam edin 8 gunde yapmaz fitil uygulamaya devam edin dedi.
Gunde 2 cay kasigi z.yagi verin dedi.
Tahlilleri soyledim hic gerek yok anne sutu aliyor o tahliller gereksiz suan dedi.
Hic endise etme annesi gayet saglikli kilo alimi da guzel dedi.
Yediklerinizi siz degistirin bi de dedim
Dedim kayisi incir vs tuketiyorum bu sefer benim midem bozuldu dedim gulustuk falan.
Sebze zamani diil ki pirasa ispanak falan yesem.
bakliyat zaten gaz yapar.
Corba yapicam kendime yazin hic sevmem ama napim sifa niyetine.
Icim ancak rahat etti
Bi aciklama yapmamalari sinirimi bozuyordu
İşe başlamanın tadını çıkartıyorsundur bol bol harcayarakGünaydınlarrr
Hayırlı cumalarr
Aa cok uzun birikmis aksamdan beri yazılar
En sevdiğim
Önce yazayım sonra filtre demleyip okucam
Sabah gözümüzü harcamayla actık efenim
Dünden beri kızın kargolar 2 ser 2 ser geliyo valla ne ezmisimm bu ayyy
Dün benden sonra dogumgünü icin magnet,american servis flan bastırmıstım (10 ar tanecik)onlar gelmis
Mama gelmis iyi oldu sonu verdim gece.
Sonra benim kız dün görümcemde oglanın oyuncak arabasına binmis,inmemis aglamıs cocık
Ana yüreği cocuuum dedim alırım ben sana görmemis gibi atlama milletin oyuncaklara dedim(dili olsa konussa,gördüm mü sanki oyuncak araba dicek )
Sabah baktım hepsi burada da 42 ye düsmüs,kız anası oldugumdan unicornlu aldım bitane
5 tane normal okuma kitabı (3,60 tanesi)
1 tane hareketli kitap aldım.19 a düsmüs .28 tl normlde
77 tl verdim.Kargo bedava en sevdiğim
Daha su söyleneck
Migros sanal söylenecek
Göz kontrolünü biz 1 yaşında yaptırdık. O dönemde bile zor oldu tutmak. Gözüne birşey damlatmıştı diye hatırlıyorum.babyloading87 masallah kuzuya ya.
erken konusacak.
Hep kizlae erken yurur kizlar erken konusur falan diye duyuyordum etrafimdan.
Benim kizda erken dis cikaracak sanirim.
Istemiyorum aslinda erken cikarsin cabuk sikinti cikariyo.
Oglan 5aylikken cikarmisti.
Kizin salyalari akiyo eller hep kafada kulakda(dis cikarma donemlerinde yaparlarmis)
bu da 5.ayinda cikarirsa sasirmicam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?