Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizim icin buzluk calismalarina basliyorum Allahin izniyle.
Kayisilari 2ye ayirdim dondurup posetledim.
kirmizi biber pure yapip buz posetlerine doldurucam.
Haftaya anneanneme gecmeyi dusunuyorum kirmizi erik visne toplicam yine kizim icin
Ekim gibi ek gida malum.
Halamda tarhana dokmus baharatsiz acisiz sanada ayircam dedi sagolsun
Annemde et ve tavuk sularini halledicek ozamana.

Aiy buzlugu eritmistim baya gerci yine doldu.
Annemim dipfrize koyariz artik.

Nereye gittiniz canim ben kacirmisim galiba. Bu arada babanin test durumu ne oldu. Soracagim soracagim aklimdan gidiyor
Ankara'ya gittik canım gorumceme bı degisiklik oldu iyi oldu
Babam karantinadan çıktı çok şükür, belirti yoksa test yapmiyorlarmis artık ama evden çıkmıyorsun işte 14 gün çok sağol

Her yazini okudugum da sanki o ani yasamis gibi hissediyorum. Hislerini cok guzel anlatiyorsun. Hosuma gidiyor
Çok teşekkür ederim. Kalp kalbe karşıdır derler ya ondandır. Sizler iyi geliyorsunuz bana bende yazıyorum bazen dozu aşıyorum çok uzun yazıyorum. Begenmene çok mutlu oldum çok teşekkür ederim Yedirenkı,im.

Hak etmişler
Ama onlar şimdi buna bozuldun sanarlar
Bir yeri gelince beleşcilere atıfta bulun hepten uzak dururlar

Selam kızlar
Sabah az ütün vardı onu yaptım
Ortalığı toparladım
Mercimek çorbası yaptım
Patates salatası yaptım
Kayınvalide dün biber doldurmuş ve kabak kızartmış kabağı yoğurtladım
Biz yedik oğlumla eşimde birazdan gelip yiyecek
Akşam yürüyüşe çıkalım dedik.
Bugün üstümde çok yorgunluk var
Duş aldım geçer dedim daha arttı
Belki hava almak iyi gelir

tr_lelli bize de söyleyebilir misiniz nereye gittiğinizi istanbulda olanlar biz de faydalansak

yedirenk79 cenin pozisyonu gaza iyi geliyor.
Yan yat cek bacaklarini karnina.
Bir de cok zorlarsa seni hareket var anlatirim sana onu bi dene.
Dogum sonrasi ben onunla gaz sorunumu hallettim.
Zorlamazmı bazen tansiyonum düşüyor soğuk ter atıyorum. Doktora gidecektim de virüs derdine kaldı.

İyi geceler aaa dosttlaaar
Bugün adet oldum bir uyuşukluk vardı anlatamam. Ev dandini. Hiç halim yoktu iş yapmaya. Sadece eşimle markete gittik. Yeni açılış fulll kalabalık virüs kaynıyordur kesin çıktık hemen. İndirimler güzeldi ama sağlığımızdan önemli değil. Zaten virüs olmasa da o kasa kuyruğuna benim kocişi soksmazdım. Sonra carrefoura gittik. 150 tl alışveriş yaptık. Tavuk et Köfte kıza somon. Meyve sebzenin de fiyatını düşürmüş. Tabi diğer market açılınca.yakın diye gaza gelmişler. Salatalığı 0.95 kuruşa aldım soğan patates de aynıydı. Pazarda bile alamazdım sanırım bu fiyata.
eve geldik eşim et kavurdu köfte pişirdi. Ayran yaptım. Yedik. Sonra mutfağı topladım meyve faslı. Sonra da uyku bastırdı. Hadi kızım uyu uyu ee uyku saati de geldi gündüz erken uyumuştu. En son uyuturken uyuya kalmışım.Eşim de geçmiş yatağa.Kız su istedi ona uyandum. Uykum kaçtı

Kızlar biz kardeşimle ablamın yanına tatile gidecektik ya kardeşimin kayınvalidesinde kanser teşhisi konulmuş. Süreç nasıl ilerleyecek bilmiyoruz. Kardeşim de izin falan ayarlamıştı bir de planlar yaptık kızlar hep telefonda konuşuyor tatil planımdalar. Eşi de gitmeyebiliriz diyormuş. Canımız sıkıldı. Yeğenimde kesin isteyip ağlayacak. İnşallah çok da kötü ilerlemez hastalığı. Ne diyeyim bilemedim. Kız ağlayınca mecbur kıramayacak onu diye düşündüm ben. Tabi sonuçta hasta olan da annesi şimdilik sadece ağrısı oluyormuş arasıra. Anlamak da lazım. İnşallah iyi haberler alırız.

Geçmis oksun rabbim sifa versin canim ne kanseri olduğuna bağlı biraz canim eltim lösemiydi 4 sene önce ilige gerek olmadı şükür ama hastanede yattı tedavi gördü şükür başlangıçtaki evredeydi ilaç ve kemoterapi tedavisi gordu suan sükür sağlıklı senede bir test yapılıyor ihtimale karşı tekrarliyabilirmis

Karaciğer kanseri son evrede demiş doktor. Olumsuz durumlara alıştırın kendinizi demiş.karaciğer kanseri olup 70 yaşında atlatam da var tanıdığım.çok illet bir hastalık. Yiyor insanı sonra ortaya çıkıyor. Eşimin annesi teyzesi anneannesi hepsi kanserden ölmüşler. Allah kimseye yaşatmasın

Geldim yatağa tutturmuş Diğer odanın büyük camını aç.ona yarım açma Çocuk kilidi takmadık henüz. Bir de çok esiyor o cam. Dedim açacağız ben donacağım. Evet bugün sıcak sadece yatak odanın camı yeter bence. Zaten bronşitim azdı onun yüzünden. Öksürüp duruyorum. Göğsüme doğru sızlama oluyor arasıra. Kaçtı yataktan. git odaya Camı aç koltukta sereserpe yat dedim. ben de camın perdesini az kapsttım ohh bee. Dün gece zor ısındım. En sonunda kapattı camı

Hak etmişler
Izindeyim reis
Dicem
Daha once demistim gerci.
Sey demistim benim cebimde param yoksa otururum evimde gezme derdine dusmem demistim.

Simdi bi lafi gelse de sey dicem kim cocuklarimin rizkini yiyorsa yani esimden istiyorsa (gorumcem falanda belesci ya) Allah cikarsin dicem.
Yanlarinda dicem.

Rabbim sifasini versin.

tr_lelli bize de söyleyebilir misiniz nereye gittiğinizi istanbulda olanlar biz de faydalansak
Tabiki soylim ist. civari surekli gidip sevdigim yerleri yazim hatta gitmek isterseniz

Dün Sile tarafindaydik Asgana Garden de.
Kahvaltiyi burda yaptik.
Sonra sile Yesilgöle gectik kahve ictik(izgaralarida guzel buranin ve cocuklular icin siddetle tavsiyemdir ormanin arasinda pedalli yunus var bedava biniyosun, parki var genis bir oyun sahasi var her masanin hamagi var tam bir aile isletmesi. Aksam muzik bile oluyo oynuyosun falan)

Kartepe Hisaronu golet mangalbasi
Burasida aile isletmesi gol kenarinda kendk kamelyan kendir pisir kendin ye.
Sakin huzurludur ve etleri mutis.
Guleryuzlu bir aile isletmesi.

kocaeli yuvacik Karaaslankamping.
Burasi yazin dehset guzel olur.
Derede masalar ayaklarin su da yemek yersin.

Kocaeli yuvacik marangozcafe.
Buraya randevuyla gidiliyor ve diger haftanin dahi kahvaltilari rezerve halde.
Baraj manzarali rezerve pesindeyim pusudayim

Masukiyede guzel etrafi gezip isletmelerin birinde yemek yenebilir.(isletmeler genelde yan yana zaten)

Agvaya gkdiyoruz goksu deresine zaten isletmeler yan yana onceden yorum okuyup gidiyorum ben .

Rivada da dere kenari isletmeler var etimizi salata malz. aliyoruz ordan hazir yanmis mangal ve semaver aliyorum(muhtemel 50-60tl) dere kenari yap ye.

Bir de aydos golu var (and yakasi) bak burayida siddetle tavsiye ederim
golde pedalli yunuslarla geziyosun.
orman ici bir göl.
Sadece girerken arac parasi oduyosun.

Biz genelde buralara her sene 1 defa da olsa gideriz.

Misal Hisaronu golet mangalbasina gidicez babamlarla.
marangozcafeye rezerve kovaliyorum.
Aydosgolunede mangala gideriz yaz bitmeden.

Hak etmişler
Onlarla bir kac defa piknige vs gittik ya daha oncelerden.
Saniyorlar ki yine gideriz falan.
Yeek yaa
iyice enayi bellediler beni galiba.
Hic isim olmaz daha.

Esim bile dun dediki sen istemiyo olsaydin ben onlari alipda yanima oraya buraya gitmezdim dedi
Sen istiyosun diye goturdum gittim dedi.
Dedim belesci bunlar istemiyorum artik yuzlerinj gordum.

O da diyoki kavgayla falan diilde bahane bularak cekersin kendini diyo.
Bahaneden mi anliyorlar mi sence dedim.
Anlicaklar ne kadar daha anlamamazliga gelcekler dedi.

Kiz (masallah diyim) uyanmadi 6 da bugun.
Haftalar sonra ilk
emdi uyudu.
Ya su kaka sorunu olmasa daha rahat edicez eminim ben buna.
cunku sıkıyo kendini, ikiniyo, ayaklar havada.
Bu da sanci yapiyordur.

Hala uyuyo dün gece cok uyandi sıktı kendinj falan sabah fitil vermistim rahatlamisti.
Gun boyuda guzel uyumustu.

Aksam 7 de kizi koyduk arabaya ciktik yine 9 a kadar gezdik uyudu.
Aarabayla gezmeye sokaga baya alisti.
etrafa bakiyo biraz geri uyuyo.
Bakiyo geri uyuyo aglamiyo.
2 saat dolastik yine iyi geliyo.
kiraz uzum aldik.
Esime tshrt aldik.
tam maagzalarinda aksam saati oluyo gezmesi guzel oluyor.

Diyorum her aksam cikalim.
Hem kız seviyo hem de ben kafami dagitiyorum.

Biraz eksikler var.
Kuru incir ve hurma falan alicam.
Incirin arasina ceviz koyup yiyorum her gun.
Bu da guzel süt yapti bana.
yogurda dereotu karistirip yiyorum bu da baya iyi geldi.

pazar kurulcak bugun belki annemle gezeriz kiza esim bakar.
biber falan alirim

Çok teşekkürler,ben de bu tarz yerler istiyordum tam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…