Ankara'ya gittik canım gorumceme bı degisiklik oldu iyi olduNereye gittiniz canim ben kacirmisim galiba. Bu arada babanin test durumu ne oldu. Soracagim soracagim aklimdan gidiyor
Çok teşekkür ederim. Kalp kalbe karşıdır derler ya ondandır. Sizler iyi geliyorsunuz bana bende yazıyorum bazen dozu aşıyorum çok uzun yazıyorum. Begenmene çok mutlu oldum çok teşekkür ederim Yedirenkı,im.Her yazini okudugum da sanki o ani yasamis gibi hissediyorum. Hislerini cok guzel anlatiyorsun. Hosuma gidiyor
Hak etmişlerDedim size bu eltimin tayfa anladi.
Ben story attim hemen yazmis yenge bunalmistin iyi olmus kafani dinle falan kizi sordu hemen.
Bende gayet acikca(anlamistir umarim) artik kizla ilgili hic bisi soylemicem kimseye yok mama ver yok serbet ver yok karni ac yeterince gerildim herkes bisi dedi dedim.
Hemen dediki yenge k.bakma bende mama ver dedim bende yasadim care olur diye dusundum dedi.
Senin cocugunun sikintisi vardi ve o sikintisi belliydi benimkinin bariz bir sikintisi yok dedim.
Basladi ben serberde vermistim, sunu da vermistim bunuda vermistim yani senin cocugun mama aliyordu senin tercihin vermek ben vermicem dedim.
Artik sabrim yok kimseye kalp kiricam dedim.
Yumusadi falan
Ben soylicemi soyledim artik daha ne diyim.
Sabah anlık karar verdik hadi dedik kahvaltiya.
Bir yer gozume ilismisti benim bi yere giderken eve 1 saat mesafede dedim hayde.
Aiyy kus sesleri yesillik sakin okadar iyi geldiki.
Seytan kulagina kizda masallah 2.5saat uyudu uyanmadi hic hatta servis yapan abi bile temiz hava iyi geldi galiba guzel uyudu dedi
Ruzgarligini kapattim gerci bir ara serindi.
3 saat oturduk orada.
Sonra koye ciktik sucuk yumurta koy ekmegi aldik.
Sonra hep gittigimiz bi gol vardi oraya gectik kahve ictik
Sanirim 200tl suladik.
Cok iyi geldi ama.
Öyle enerji dolmusum ki eve geldim dus aldim yemek attim ocaga ki uykusuzum 5 de uyanmisti kiz.
Aksamda yuruyus yapicaz yine cikip.
Agustosda hafta sonlari cikicam ya
Kiz durmaz yok ruzgar var diye diye korktuk hep
Ruzgarligini kapayinca mis gibide oluyo.
Genelde disarida uyuyor zaten.
Bayramdan sonrada bir yer var oraya gidicez.
(doluymus gidemedik aslinda aklim ordaydi)
Bir de hamakli salincakli yerleri tercih ediyorum.
En kotu ortu serer sallariz.
Aiy oturabilse falan dert degilde daha minik.
Her yaz geziyoduk ben eve kapaninca bunaldim bence.
Zorlamazmı bazen tansiyonum düşüyor soğuk ter atıyorum. Doktora gidecektim de virüs derdine kaldı.yedirenk79 cenin pozisyonu gaza iyi geliyor.
Yan yat cek bacaklarini karnina.
Bir de cok zorlarsa seni hareket var anlatirim sana onu bi dene.
Dogum sonrasi ben onunla gaz sorunumu hallettim.
Geçmis oksun rabbim sifa versin canim ne kanseri olduğuna bağlı biraz canim eltim lösemiydi 4 sene önce ilige gerek olmadı şükür ama hastanede yattı tedavi gördü şükür başlangıçtaki evredeydi ilaç ve kemoterapi tedavisi gordu suan sükür sağlıklı senede bir test yapılıyor ihtimale karşı tekrarliyabilirmisKızlar biz kardeşimle ablamın yanına tatile gidecektik ya kardeşimin kayınvalidesinde kanser teşhisi konulmuş. Süreç nasıl ilerleyecek bilmiyoruz. Kardeşim de izin falan ayarlamıştı bir de planlar yaptık kızlar hep telefonda konuşuyor tatil planımdalar. Eşi de gitmeyebiliriz diyormuş. Canımız sıkıldı. Yeğenimde kesin isteyip ağlayacak. İnşallah çok da kötü ilerlemez hastalığı. Ne diyeyim bilemedim. Kız ağlayınca mecbur kıramayacak onu diye düşündüm ben. Tabi sonuçta hasta olan da annesi şimdilik sadece ağrısı oluyormuş arasıra. Anlamak da lazım. İnşallah iyi haberler alırız.
Karaciğer kanseri son evrede demiş doktor. Olumsuz durumlara alıştırın kendinizi demiş.karaciğer kanseri olup 70 yaşında atlatam da var tanıdığım.çok illet bir hastalık. Yiyor insanı sonra ortaya çıkıyor. Eşimin annesi teyzesi anneannesi hepsi kanserden ölmüşler. Allah kimseye yaşatmasınGeçmis oksun rabbim sifa versin canim ne kanseri olduğuna bağlı biraz canim eltim lösemiydi 4 sene önce ilige gerek olmadı şükür ama hastanede yattı tedavi gördü şükür başlangıçtaki evredeydi ilaç ve kemoterapi tedavisi gordu suan sükür sağlıklı senede bir test yapılıyor ihtimale karşı tekrarliyabilirmis
Izindeyim reisHak etmişler
Ama onlar şimdi buna bozuldun sanarlar
Bir yeri gelince beleşcilere atıfta bulun hepten uzak dururlar
Rabbim sifasini versin.Kızlar biz kardeşimle ablamın yanına tatile gidecektik ya kardeşimin kayınvalidesinde kanser teşhisi konulmuş. Süreç nasıl ilerleyecek bilmiyoruz. Kardeşim de izin falan ayarlamıştı bir de planlar yaptık kızlar hep telefonda konuşuyor tatil planımdalar. Eşi de gitmeyebiliriz diyormuş. Canımız sıkıldı. Yeğenimde kesin isteyip ağlayacak. İnşallah çok da kötü ilerlemez hastalığı. Ne diyeyim bilemedim. Kız ağlayınca mecbur kıramayacak onu diye düşündüm ben. Tabi sonuçta hasta olan da annesi şimdilik sadece ağrısı oluyormuş arasıra. Anlamak da lazım. İnşallah iyi haberler alırız.
Tabiki soylim ist. civari surekli gidip sevdigim yerleri yazim hatta gitmek isterseniz
Onlarla bir kac defa piknige vs gittik ya daha oncelerden.Hak etmişler
Ama onlar şimdi buna bozuldun sanarlar
Bir yeri gelince beleşcilere atıfta bulun hepten uzak dururlar
Çok teşekkürler,ben de bu tarz yerler istiyordum tam daTabiki soylim ist. civari surekli gidip sevdigim yerleri yazim hatta gitmek isterseniz
Dün Sile tarafindaydik Asgana Garden de.
Kahvaltiyi burda yaptik.
Sonra sile Yesilgöle gectik kahve ictik(izgaralarida guzel buranin ve cocuklular icin siddetle tavsiyemdir ormanin arasinda pedalli yunus var bedava biniyosun, parki var genis bir oyun sahasi var her masanin hamagi var tam bir aile isletmesi. Aksam muzik bile oluyo oynuyosun falan)
Kartepe Hisaronu golet mangalbasi
Burasida aile isletmesi gol kenarinda kendk kamelyan kendir pisir kendin ye.
Sakin huzurludur ve etleri mutis.
Guleryuzlu bir aile isletmesi.
kocaeli yuvacik Karaaslankamping.
Burasi yazin dehset guzel olur.
Derede masalar ayaklarin su da yemek yersin.
Kocaeli yuvacik marangozcafe.
Buraya randevuyla gidiliyor ve diger haftanin dahi kahvaltilari rezerve halde.
Baraj manzarali rezerve pesindeyim pusudayim
Masukiyede guzel etrafi gezip isletmelerin birinde yemek yenebilir.(isletmeler genelde yan yana zaten)
Agvaya gkdiyoruz goksu deresine zaten isletmeler yan yana onceden yorum okuyup gidiyorum ben .
Rivada da dere kenari isletmeler var etimizi salata malz. aliyoruz ordan hazir yanmis mangal ve semaver aliyorum(muhtemel 50-60tl) dere kenari yap ye.
Bir de aydos golu var (and yakasi) bak burayida siddetle tavsiye ederim
golde pedalli yunuslarla geziyosun.
orman ici bir göl.
Sadece girerken arac parasi oduyosun.
Biz genelde buralara her sene 1 defa da olsa gideriz.
Misal Hisaronu golet mangalbasina gidicez babamlarla.
marangozcafeye rezerve kovaliyorum.
Aydosgolunede mangala gideriz yaz bitmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?