Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benm yegenim 5 yasinda ama ablama dememisler bile hic benden duydu. Şükür hic bisey de olmadi ama anlamadm valla
Hastalığı geçirdi mi? İlla bulaşacak diye bir şey yok tabi ama parklardan vs. Çok çabuk bulaşıyor rota virüsü. İnşallah hiç birimizin çocuğuna bulaşmaz tabi bizimkisi sadece önlem.

Geçmiş olsun ateşi varsa denize sokma bence. Biz geçen sene o hatayı yaptık 2 gün zor düşürdük ateşini

Hastalığı geçirdi mi? İlla bulaşacak diye bir şey yok tabi ama parklardan vs. Çok çabuk bulaşıyor rota virüsü. İnşallah hiç birimizin çocuğuna bulaşmaz tabi bizimkisi sadece önlem.
Yok canm hic bisey olmadı ablam bnden duydu rota aşısını dememişler bile

Allah korumuş canim sıkma çok canını iyiki baska bisey yokmus icinde annen daha dikkatli olur o korku yettmistir onada

Geçmis olsum canım Allah korumuş ağır bise olmadan atlatmış sin

Geçmis olsun canim yol yormustur güneş geçmiş olabilir takip edip dus aldır böyle olursa götürme bi gün denize

Cokkk gecmis olsnnn

Günaydınnlarr
Off Beyrutt off o sarı saclı bebe
Gördüğüm her cocugy Alyaya benzetiyorum
O sarı saclı kızı gördm köyden inerken
Ben gitmicem ise kızımla kalcm dedim kociye
Tabi geldik mecbur
Vakalar artmis
İyice paranoyak oldum
annemin kuzen dün aradı kızı evleniyomıs
Eylül sonuydu
Abla diyo vakalar artıyo öne aldık diyo
Gerizekalı iyi yapmıssın daha hızlı artsn diye öne alman iyi olmus deseydin dedim
Kendi kardesim tatiilde valla ona bile carlayasım var
Gelme 15 gün diye
Fik fik geziyo millet düğünlerde flan
Sabah saabh nefretimi kustum iciniz acıldı dimi

10una randevu aldim dr. bi sorim bakim ayi dolmadan yaptiririm olmazsa
Ya özel ası oldıgundan yaptır yada yaptırma diyemem ama bayramda amcamın oglan geldi kızı 5.5 yasında 4 gün yattık hastaneden dedi
Rota olmjs
Tabi yapalım asıyı demisler dr demis gecti artk.
Onlar köyde
Cocık bütün gün toprakta
Kıl kurdu döküyomus bide
Dr demis sizin önceliğiniz vardı yapmalıydınz asıları
Topraktan ,hayvandan gecer mikrop demis.
Biz betonlarda büyütüyorz tabi
Danıs bakalım drnz ne dicek bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…