Küçük Düşün Büyük Olsun!

A101 50 tl;brid bulasık tablet,2 tane filtre kahve,
Fındık ezmesi sekersiz,yayla haslanmıs barbunya,active yogurt,6lı cay bardagı(7.25),camasır mak.temizleyici 4.95
Anam cay bardakları ne kadr pahalı,büyük ince belli seviyorm,25-30 tl dısarda.
A101 de buldum iyi oldu.
Anam patlıcan tava yapmıs
Dünden biraz köfte varmıs
Makina calıstırdım bos,temizleyiciyle.
atıstırıp biseyler kahve iccem.
Koci gelir 1 saate.
Kızımı özledimmm

Canım ben kızımda yaptırmadım ve rota oldu çok zordu bir hafta ishal kusma, ilacı da yok.
Oğlumda yaptırdım, sanki onun zamanı yoktu sadece 2 dozdu bizimki, dozlar arası bı sure vardı. Yani bence yaptır zaten ağızdan damla seklinde

Yanlış hatırlamıyorsam 2 ve 4 ya da 3 ve 5. Aylarda yapılıyor. aşı olsa bile geçirme ihtimali var. Ama aşı olmayanlar hastaneye yatıyor olan evde daha kolay atlatıyor diyorlar.
Benm yegenim 5 yasinda ama ablama dememisler bile hic benden duydu. Şükür hic bisey de olmadi ama anlamadm valla

D Dimple01 geçmiş olsun canım
Selam kizlar
Eltimin oğluyla oğlum kinetik kumla oynadı, masada kahvaltı vardi yere döktüler ben tutamadım. Ay bütün ev kum oldu çıtır çıtır oğlum gezme dedikçe yürüdüler iki küçük çocuğu tutmak çok zor oldu kendikimi durdururum da. Dün dipkose yapmıştım bugün bir daha yaptım
Yemek de yapmadım valla oğlum ,5 te uyudu kahvaltı hazirlicam. Kayinvalidemden sulu köfte alicam oğlum icin

10una randevu aldim dr. bi sorim bakim ayi dolmadan yaptiririm olmazsa

Merhaba kızlar
Dün bodruma ablama geldik. Yolculuk güzel geçti. Çocuklarla ilgili sorun olmadı çok şükür.
akşam çok sıcaktı. Bugün de sabah denize gittik. Eğlendiler. Uykusu geldi. Mızmızlandı eve geldik uyudu. Bir baktım ateşi çıkmış. 38.5 olmuş. Eşimi gönderdim eczaneye. Henüz ateş düşürücü vermedim.Yarın denize götürmek mantıklı olurmu bilemedim. Sizce götüreyimmi.

Ben kararsizim acikcasi.
Asi karsiti degilim asilarini yaptiriyorum fakat özel asilara ön yargim var.
Yani gerekliyse nicin ozaman devlet yapmiyo özel?
Canım ben özel aşıların hiçbirini yaptırmadım
Devletin hepsini yaptırdım
Aslında karşı oldugumdan değil benim gittiğim drlardan dolayı öle oldu
Senin gibi bazen özeli sorguladım bende sordum soruşturdum
Yaptıran çok yaptırmayanda çok özel aşıları
Rabbim korusun herkesin evladını canım

Götürme
Yol yorgunu ateşi çıkmış
Ben calpol veriyorum ılık bir duş
Dinlense daha iyi olur
Geçmiş olsun canım

Tşk ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…