- 21 Ağustos 2015
- 32.156
- 97.591
- 798
- 38
Tşk ederim canımcok gecmis olsun
Yanlış hatırlamıyorsam 2 ve 4 ya da 3 ve 5. Aylarda yapılıyor. aşı olsa bile geçirme ihtimali var. Ama aşı olmayanlar hastaneye yatıyor olan evde daha kolay atlatıyor diyorlar.hemsireye sorucam arayip oglen pardoslarini bekliyorum canim
suan 3.ayimiz kacirmim bari
Canım ben kızımda yaptırmadım ve rota oldu çok zordu bir hafta ishal kusma, ilacı da yok.Kizlar bu rota asisini hepiniz yaptirdiniz mi?
ya baby sen soylemistin ama ben tamamen unuttum
3 doktorda bisi demedi hatirlatmadi.
Gectimi ya ?
yaptirmak lazim mi sizce?
oglanda hic ozel asi yaptirmadim ben yokmuydi yoksa soylemediler mi yine bilmiyorum
Resim atma sansin var mi canm.?10 gün rahat çıkmıyor benim tüyler
Büyük olanlarda 3+1 bıçak oluyor yani biri üzerinde diğer üçü de yedek, eskiyince yenisini takıyordum ağzına. Uzun süre kullanıyorsun yani
Benm yegenim 5 yasinda ama ablama dememisler bile hic benden duydu. Şükür hic bisey de olmadi ama anlamadm vallaYanlış hatırlamıyorsam 2 ve 4 ya da 3 ve 5. Aylarda yapılıyor. aşı olsa bile geçirme ihtimali var. Ama aşı olmayanlar hastaneye yatıyor olan evde daha kolay atlatıyor diyorlar.
pahali oldugu icin karsilamiyor sanirimBen istemedim ya ne biliyim hani cok onemli olsa devlet katsilardi gbi geldi devletn asilari gunu gunune gidiyorm da bunlari yaptirmicagm
10una randevu aldim dr. bi sorim bakim ayi dolmadan yaptiririm olmazsaCanım ben kızımda yaptırmadım ve rota oldu çok zordu bir hafta ishal kusma, ilacı da yok.
Oğlumda yaptırdım, sanki onun zamanı yoktu sadece 2 dozdu bizimki, dozlar arası bı sure vardı. Yani bence yaptır zaten ağızdan damla seklinde
Resim atma sansin var mi canm.?
Canım ben özel aşıların hiçbirini yaptırmadımBen kararsizim acikcasi.
Asi karsiti degilim asilarini yaptiriyorum fakat özel asilara ön yargim var.
Yani gerekliyse nicin ozaman devlet yapmiyo özel?
Hadi gözün aydın canımmmKızlar dün benimle işe başlayan bir Arkadaşım emekli oldu
Vergi indiriminden
Bende bayram sonu başvuru yapacağım çok sevindim emeklilik önüm açıldı
GötürmeMerhaba kızlar
Dün bodruma ablama geldik. Yolculuk güzel geçti. Çocuklarla ilgili sorun olmadı çok şükür.
akşam çok sıcaktı. Bugün de sabah denize gittik. Eğlendiler. Uykusu geldi. Mızmızlandı eve geldik uyudu. Bir baktım ateşi çıkmış. 38.5 olmuş. Eşimi gönderdim eczaneye. Henüz ateş düşürücü vermedim.Yarın denize götürmek mantıklı olurmu bilemedim. Sizce götüreyimmi.
Valla bilemedm. Yaptirmadm cevremdd de cok yaptirmayan var hatta genelinin haberi bile yokmuspahali oldugu icin karsilamiyor sanirim
Tşk ederim canımD Dimple01 geçmiş olsun canım
Selam kizlar
Eltimin oğluyla oğlum kinetik kumla oynadı, masada kahvaltı vardi yere döktüler ben tutamadım. Ay bütün ev kum oldu çıtır çıtıroğlum gezme dedikçe yürüdüler iki küçük çocuğu tutmak çok zor oldu kendikimi durdururum da. Dün dipkose yapmıştım bugün bir daha yaptım
Yemek de yapmadım valla oğlum ,5 te uyudu kahvaltı hazirlicam. Kayinvalidemden sulu köfte alicam oğlum icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?