450 TL olmuş gramDeterjan kutusu boşalmıştı nerdeyse gelince havlu yerleştirirken onu doldurdum 3 kiloluk şoktan aldığım bingoyu açıp doldurdum bu ara ödeme alcak eşim yenisini alayım 6 kiloluk fln 2 şişe bingo ve tursil var az az onlar biter perde yikancak tursili oraya 2- 3 makinelik renkli bingo var yeter bunlar bu ay yedeğe alicam 10 tane wc kagidi var onu yedeklerin simdi bulasik actim ramazanda aldığım migros tableti 5 adet kalmış a101 den almistim temmuz sonuna dogru 2 tane kullanmisim ondan o yeter dus jelim iki şişe yarim uygun kullandiklarımdan bulursam onuda yedeklerim ödeme beklediği gibi olursa bileziği halletmek lazım biz alana kadar uçtu 377 diyorlardı gramina 420 lere gelmiş insallah düşer birazben para vermiştim esime 0.5 alirim bi tane daha 5 gram yaparım
Çok pahali bi anda cok yukseldi virus belirsizlik bide dünki patlama vahim duruma geldi alabilme durumunda dügün vs olanlar ne yapıyorlar kasimda şu anki gram kadarki çeyrek simdi o fiyata gram ancak aliyoruz450 TL olmuş gram
Bileziğin ki428
Hayır var olanı azaltmaz :)Tamam canm sagl. Azaltma yapmiyo dimi
Hm tmm canmHayır var olanı azaltmaz :)
Ama hem temiz oluyor hem de acısız o yüzden seviyorum
Tabi cnmHerkesin kesesi farklı kimi ayda 5 6 gram albiliyo ben iki ayda 0.5 alsam kar sayıyorum valla senede 6 gram yapar bugun hesapladım kuzu elimde 4.5 gram var 2 gramı 22 ayar ortalama 290 maliyeti 24 ayar var 2.5 gram ortalama maliyet 320 fln benim için bozdursam 1 senede iyi kar ev hanımı olarak bizde böyle hesaplar kovalıyoruznapalim alsana ekonomi
Yaz yaz özledikjkIki gundür yazmadım şimdi birden çok yazdım kızlar
Tatildekiler napcakHafta sonuna sokağa çıkma yasağı diye duyurular geziyor
Biz de burada kalıyormuşuz ne gülerimTatildekiler napcak
Otel odasına tıkarlarmıs insanları
Ama gelsin yaa yeter gezdiği milletin
Bence ilk zamanki kadar sıkı yasak artık koymazlar, ekonomik sebeplerden dolayı.Tatildekiler napcak
Otel odasına tıkarlarmıs insanları
Ama gelsin yaa yeter gezdiği milletin
Bencede kıs olsa yine biderece de ,herkes tatilde cok zor insanları tutmalrıBence ilk zamanki kadar sıkı yasak artık koymazlar, ekonomik sebeplerden dolayı.
Rezervasyonu olan gitsin, bileti olan uçsun, işi olan çıksın derler.
Yine evde olan kesim evde kalır.
Turizm sektörü ciddi kayipta ki bizim asıl döviz geliri kaynaklarimizdan.Bencede kıs olsa yine biderece de ,herkes tatilde cok zor insanları tutmalrı
Cok ayıp ciddenBence de eskisi kadar sıkı olmaz. Ekonomi turizm vs.
Bugün sabah da eşim beni uyuz etti. Ablama geldik ya tabi biraz alışveriş yaptık. Bizden önce de arkadaşları vardı. Onlar da illa alışveriş yapmışlardır bitmiştir. Eşim de laf sokuyordu işte apart ev diye.aaa çay da mı yok. Neyse varmış evde ama ben bulamamıştım. Markete gidince aldık çay. İkide bir onu diyor o da mı yok buda mı yok. Ben de sonuçta sizde buraya kızı görmeye gelmediniz tatil yapmaya geldiniz dedim. Ayrıca kız zor zamanımızda o kadar para gönderdi şimdi iki çayınmı lafını ediyorsun dedim kestim sesiniama çok Sinir oluyorum bu hareketine. Sonra da diyor şaka yapıyorum sen de şakayı anlamıyorsyb. Ben de dedim şakasını bile uapma bana 10 kere söylenmez şaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?