- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.592
- 798
- 38
İyi demişsinBence de eskisi kadar sıkı olmaz. Ekonomi turizm vs.
Bugün sabah da eşim beni uyuz etti. Ablama geldik ya tabi biraz alışveriş yaptık. Bizden önce de arkadaşları vardı. Onlar da illa alışveriş yapmışlardır bitmiştir. Eşim de laf sokuyordu işte apart ev diye.aaa çay da mı yok. Neyse varmış evde ama ben bulamamıştım. Markete gidince aldık çay. İkide bir onu diyor o da mı yok buda mı yok. Ben de sonuçta sizde buraya kızı görmeye gelmediniz tatil yapmaya geldiniz dedim. Ayrıca kız zor zamanımızda o kadar para gönderdi şimdi iki çayınmı lafını ediyorsun dedim kestim sesiniama çok Sinir oluyorum bu hareketine. Sonra da diyor şaka yapıyorum sen de şakayı anlamıyorsyb. Ben de dedim şakasını bile uapma bana 10 kere söylenmez şaka.
Kız gelmeden kendi diyordu gideriz alışverişimizi yaparız falan ne o şimdimi battı gıcık. Allahtan ablam yok yanında demedi o yoğun çalışıyor zaten.Cok ayıp cidden
Benim evimde biri dese utanıırım.
Alısveris yapıp geleymis ozman.
İyi yapmıssın cnm.
Ben de kocinin annemlerde rahat takılmasına gıcıgım
Gider dolabı acar,cola /soda koyar kendine flan.
Sevmiyorm okadr rahat olmasını.
Misafirlik bir gün olurKız gelmeden kendi diyordu gideriz alışverişimizi yaparız falan ne o şimdimi battı gıcık. Allahtan ablam yok yanında demedi o yoğun çalışıyor zaten.
O dundu kuzu şimdi baktım yine artmış artik bakmak istemiyorum elimdeki artti ama sevinemiuorum bunun donusu fena olucak dövize müdahele oluyo çok artınca devlet bunadami el atsa nereye kadar yükselecek çok yüksek suan yatırım için almam ama para gelirse annemin altını cikarcam aradanYaz yaz özledikjk
420 mi olmıs bilezikk gramı
Sil sil kuzu banada bi temizlik şart gezdim bu ara evi saldık arkadaş gelmek istiyor pazartesi gelsin dicem perde fln yıkayıp oturma odasının halıyı silmek lazimVip Ahmedim dagıtıma cıkmıs
Benden önce giderse kapıya bırakırlar,ins caldırmam Ahmedimi
Gideyim de evi sileyim fosur fosur
Kalmaya gidiyorsa alınır canim sende şaka yollu de sende madem şaka yapıyormuş bende ablamada gidiyorsak kalmaya alışveriş yapar giderim belki kızın evinde bizim yediklerimizden gibiBence de eskisi kadar sıkı olmaz. Ekonomi turizm vs.
Bugün sabah da eşim beni uyuz etti. Ablama geldik ya tabi biraz alışveriş yaptık. Bizden önce de arkadaşları vardı. Onlar da illa alışveriş yapmışlardır bitmiştir. Eşim de laf sokuyordu işte apart ev diye.aaa çay da mı yok. Neyse varmış evde ama ben bulamamıştım. Markete gidince aldık çay. İkide bir onu diyor o da mı yok buda mı yok. Ben de sonuçta sizde buraya kızı görmeye gelmediniz tatil yapmaya geldiniz dedim. Ayrıca kız zor zamanımızda o kadar para gönderdi şimdi iki çayınmı lafını ediyorsun dedim kestim sesiniama çok Sinir oluyorum bu hareketine. Sonra da diyor şaka yapıyorum sen de şakayı anlamıyorsyb. Ben de dedim şakasını bile uapma bana 10 kere söylenmez şaka.
Şu an altından sonra en değerli şey o mopVip Ahmedim dagıtıma cıkmıs
Benden önce giderse kapıya bırakırlar,ins caldırmam Ahmedimi
Gideyim de evi sileyim fosur fosur
Annen acele ettirmiyosa sıkıntı yok ta iste hergün artıyoO dundu kuzu şimdi baktım yine artmış artik bakmak istemiyorum elimdeki artti ama sevinemiuorum bunun donusu fena olucak dövize müdahele oluyo çok artınca devlet bunadami el atsa nereye kadar yükselecek çok yüksek suan yatırım için almam ama para gelirse annemin altını cikarcam aradanbir bütçe vardı onun için suan o paraya 1 gram az oluyo nerdeyse esim 300 400 daha fazla koyariz ddi ikiay once alabilsek iyi olurdu kismet artik
Kuveti doldurup bütün aile ayni suda yıkanıp, sonra o suyla evi temizledikten sonra bıraktım ben izlemeyiAzcık asırı pintiler izledim
Tasarrufa giriyorum ben arkadaslar
Japon abla favorimKuveti doldurup bütün aile ayni suda yıkanıp, sonra o suyla evi temizledikten sonra bıraktım ben izlemeyi
Ben alıyorumŞuan altın almak mantıklı mı bir sene sonra falan bozdurmak için
Çok yüksek ya düşecek diyorlar ondan ditorum zaten alacagim mebla az birşey ama yine de insan çekiniyorBen alıyorum
O acele etmiyor canim ama çıksın para varken diyorum yoksa hiç olcak para erkek kardeşim ona güvenip para istiyo kendi borcunu bitirdik oda çıkınca artık istemez yoksa parcalancak alınacak şeyAnnen acele ettirmiyosa sıkıntı yok ta iste hergün artıyo
Kısmet bacım.
Bacım olduğu kadar neşeli anneden çoktan bise beklemesinler insan psikolojik olarak öyle oluyo suda olsa buda çıksa aradan diye bende kiz kardeşim gelince atardım ona hemen ise koyulurdum dusa giterdim çıkınca oğlanı uyutup kahve icerdikGelemiyorum gelemiyorum
Cildirmama ramak kaldi.
Ev aldi basini gidiyor yetisemiyorum asla
Annem kizi ayaga alistirdi besikde sallanmak istemiyor.
Ayakdan indiriyosun miziklaniyo.
Resmen bacagimla yapisik yasiyoruz gunlerdir.
Napcami sasirdim.
Ellerini emiyo her yer salya
ust degis alt degis oturamiyorum.
Sabah 2 mak. camasir astim.
odalari supuruo vileda yaptim.
salon kaldi kiz uyuyo salonda.
yemek yapicam.
Mutfak dolaplari silincek
aynalar silincek
kapilar camlar ayy dusundukce daraliyorum.
Bu ara hic birini yapamam.
Dun annemleri bindirdik.
Kaldim buranin nemli pis sicagiyla
hic bisi yapmaya enerjim yok.
su yemegimide yapsam elim kolum kalkmiyo.
Valla yillar yillar sonra bebe yapasi olanlar hic calismadiginiz yerlerden cikiyo ona gore
Yazcaktım sanaGelemiyorum gelemiyorum
Cildirmama ramak kaldi.
Ev aldi basini gidiyor yetisemiyorum asla
Annem kizi ayaga alistirdi besikde sallanmak istemiyor.
Ayakdan indiriyosun miziklaniyo.
Resmen bacagimla yapisik yasiyoruz gunlerdir.
Napcami sasirdim.
Ellerini emiyo her yer salya
ust degis alt degis oturamiyorum.
Sabah 2 mak. camasir astim.
odalari supuruo vileda yaptim.
salon kaldi kiz uyuyo salonda.
yemek yapicam.
Mutfak dolaplari silincek
aynalar silincek
kapilar camlar ayy dusundukce daraliyorum.
Bu ara hic birini yapamam.
Dun annemleri bindirdik.
Kaldim buranin nemli pis sicagiyla
hic bisi yapmaya enerjim yok.
su yemegimide yapsam elim kolum kalkmiyo.
Valla yillar yillar sonra bebe yapasi olanlar hic calismadiginiz yerlerden cikiyo ona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?