Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi demişsin
Şaka diye rahat rahat istediğini demesi olmaz

Kız gelmeden kendi diyordu gideriz alışverişimizi yaparız falan ne o şimdimi battı gıcık. Allahtan ablam yok yanında demedi o yoğun çalışıyor zaten.

Kız gelmeden kendi diyordu gideriz alışverişimizi yaparız falan ne o şimdimi battı gıcık. Allahtan ablam yok yanında demedi o yoğun çalışıyor zaten.
Misafirlik bir gün olur
Gittiğin yer ablanın evi
Bende köye giderken alıyorum
Annem de yapıyor
Hatta eşimin memleketinde bile iki kez markete gittim aldım
Her şey ortaklaşa yük olmak istemem
Benim eşimde bende taze et yemiyor
Gittim sevdiği gibi aldım
Yaptım yediler
Onu şaka sanıyor bence

Yaz yaz özledikjk
420 mi olmıs bilezikk gramı
O dundu kuzu şimdi baktım yine artmış artik bakmak istemiyorum elimdeki artti ama sevinemiuorum bunun donusu fena olucak dövize müdahele oluyo çok artınca devlet bunadami el atsa nereye kadar yükselecek çok yüksek suan yatırım için almam ama para gelirse annemin altını cikarcam aradan bir bütçe vardı onun için suan o paraya 1 gram az oluyo nerdeyse esim 300 400 daha fazla koyariz ddi ikiay once alabilsek iyi olurdu kismet artik

Vip Ahmedim dagıtıma cıkmıs
Benden önce giderse kapıya bırakırlar,ins caldırmam Ahmedimi
Gideyim de evi sileyim fosur fosur
Sil sil kuzu banada bi temizlik şart gezdim bu ara evi saldık arkadaş gelmek istiyor pazartesi gelsin dicem perde fln yıkayıp oturma odasının halıyı silmek lazim

Kalmaya gidiyorsa alınır canim sende şaka yollu de sende madem şaka yapıyormuş bende ablamada gidiyorsak kalmaya alışveriş yapar giderim belki kızın evinde bizim yediklerimizden gibi

Annen acele ettirmiyosa sıkıntı yok ta iste hergün artıyo
Kısmet bacım.

Gelemiyorum gelemiyorum
Cildirmama ramak kaldi.
Ev aldi basini gidiyor yetisemiyorum asla
Annem kizi ayaga alistirdi besikde sallanmak istemiyor.
Ayakdan indiriyosun miziklaniyo.
Resmen bacagimla yapisik yasiyoruz gunlerdir.
Napcami sasirdim.
Ellerini emiyo her yer salya
ust degis alt degis oturamiyorum.

Sabah 2 mak. camasir astim.
odalari supuruo vileda yaptim.
salon kaldi kiz uyuyo salonda.
yemek yapicam.

Mutfak dolaplari silincek
aynalar silincek
kapilar camlar ayy dusundukce daraliyorum.
Bu ara hic birini yapamam.

Dun annemleri bindirdik.
Kaldim buranin nemli pis sicagiyla

hic bisi yapmaya enerjim yok.
su yemegimide yapsam elim kolum kalkmiyo.

Valla yillar yillar sonra bebe yapasi olanlar hic calismadiginiz yerlerden cikiyo ona gore

Annen acele ettirmiyosa sıkıntı yok ta iste hergün artıyo
Kısmet bacım.
O acele etmiyor canim ama çıksın para varken diyorum yoksa hiç olcak para erkek kardeşim ona güvenip para istiyo kendi borcunu bitirdik oda çıkınca artık istemez yoksa parcalancak alınacak şey

Bacım olduğu kadar neşeli anneden çoktan bise beklemesinler insan psikolojik olarak öyle oluyo suda olsa buda çıksa aradan diye bende kiz kardeşim gelince atardım ona hemen ise koyulurdum dusa giterdim çıkınca oğlanı uyutup kahve icerdik

Yazcaktım sana
Benim de benzer derdim var
Kız annemin uyutmasına alıstı
Ben alınca yıkıyo ortalogı
Napacaguuuk bilemeyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…