Küçük Düşün Büyük Olsun!

Alacaksa buzluk alınması süper olur, çar çur edeceğine bence çok mantıklı

Ortalığı topladım
Ocağı sildim
A101 ve BİM e gittim
Hem ufak tefek alacaklarım vardı
Onları hallettim
Dünden yemekler var
Ama ne ek yapsam düşünüyorum
Kabak yemeği,kıymalı makarna,yoğurt çorba aslında yeter. Pastamda var meyveli yapmıştım
Yanına köfte haşlarım yetmezse artık
Sıcak insanın eli kolu kalkmıyor

Yazık olmuş kuşa ya ilaç fln koysaymis çoluk çocukta yapılabilirdi köylük yerde olur öyle hayvan

Selam kizlar sıcaktan erkenciydik yi be 9 yoktu uyandım yine kahvaltiya patates istoyodu ogluş bi er kizarttim bir makine beyazlari attim bulasik makinesi boşalttım yenisini koydum büyük süpürge actim pas pas yapıp toz aldim banyoyu ovaladim camasir toplanacak eşim dışarı çıktı bizde oğlanlar parka ciktik altını bozdurdum 434 bozdu dovizci kuyumcuya sormadım genelde o dovizci iyi bozuyor fiyatlar ucmustu fiyat listesini gördüm 200 esime verdim p tesi alsin alırim parasını parktan sonra a101 gittik yogurt ekmek sucuk oğlana biseler patates luppo 2 paket tekli 10 tl üzerine krem vardı aldim denerim en kötü ddim yuz kremim azdi15 te oydu 50 oraya onur markete ugradik üzüm ice tea şeftali kapya biber kaşar peynir 31 tl oraya verdik parka çıkarken 4 tl simit pogaca aldik yorulmusum çok yorulmusum acikmisimyedim parkta valla geldik eve alınanları yerleştirdim kahve yaptim dinleniyorum camasir toplayıp yemek isi var karışık patlıcan biber kabak kizartcam az dolma ve karışık kuru kavurma var yeter yogurtlu yenir

hadi gecmis olsun canim.
Ahh o sicaklar beni mahvetti bu sene bi de regl olamiyorum ya menopozlu geziyorum camin onunde yaticam kiz olmasa.

Cikamadik biz babama sinirlendim.
Adamla bir hafta sonum var yok muteahhite soz vermis yemege gitceklermis arabada yok esime soyledi.
Sanki uşagi soforu var.
Su adamin densizliklerinden biktim usandim.
Sinir oldum esimde biliyo huyunu simdi bahane bulsam surat yapcak dedi.
Gitti o kaldim cociklerle.
Oglan acim der kiz aglar.
Bende bi posta agladim.
Kardesim gelin gelin diyo.

Karpuz yedim uzerine tursu uzerine cips uzerine peynir ekmek.
Sinirimden yedimde yedim.

Anneme dedim gel kocani zapt et cingar cikarcam.
Bu kadin gidince bu bize sariyo banada diyoki dun aramis hic aramiyosun sormuyosun diyo.
Bi derdim zaten sensin dedim icimden.
Paran cebinde git ye ic gez banane yahu
Ben 2 kap yemek yapcam diye cebellesiyorum.
Zaten yemez o yok sogan var bunda yok şu var bu var.
Illa laf sokcak ya illa ugrascak saka yapiyorum saniyo aklinca.

Valla iyisin diyene bile kafa göz dalicimm coh boğaldum.

Geçmis olsun Canim sicaklarda hasta olmak daha zor bizim evde yanıyor valla bunaltıcı hava var dışarda maske takmak çok zor sicaklardan

Kizi 2 kere uyuttum azicik uyuyup uyaniyor sicakdan o da huysuz.
Terliyor kafasi falan.
2 cam acsam ceryan yapiyor kapilar giriyor birbirine.
Bu seferde ceryanda durulmuyor.

Yemek falanda yapmadim
Oglan makarna yedi acikirsa sandovic yapicam.
esim zaten tok gelir
Bende Allah ne verdiyse zaten hüplettim.

Kız uyusunda uyucam erkenden

Ohh cok sükür
Gözünüz aydın

Canim az anlayışlı olsa zaten esin yoktu şöyle canim çocuk durmuyor diye sana sarmasin valla kızartma yaptim valla lahusa teri derler ya resmen döktüm yandım çok ev sicak 11de bir başlıyor 8 e kadar güneş burda sonbahar gelse balkonda otursam serin serin

Asla dusunmez anlayissiz ve bencil.
Hep ben
Demezki bunlar gezer belki hafta sonu ya da adam yoktu evinde dinlensin.
Hep onun isi hallolcak.
Hele bahane bul tripler suratlar ayy usandik
Annem biraz dizginliyo yine rahatsiz etme falan diye
O da yok ya.
ortalik ona kaldi.

Bende kisi ozluyorum asla yaz insani degilim.

Bizim ev tek cephe gidim oynamıyor perde esmiyor of duramadim kızartmaya başlamadan oturma odasının perdeleri attim sonra yatak odası mutfak oglusun odasininkini yikadim mis oldular p tesi parası gelsin en son hali yikattigim yeri ariycam koltukları yikiycam 5 sene önce yikandi ben sildim kac kez sonra ortuyle kullandım bu ara habire bise döküldü sildim kirlenmisler yikatcam 150 fln yıkıyorlar gece icersinin halisini silsem yeter kactir kaliyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…