Aynen canım hele en sevdiğim ya serin serin yağmur yağacak yada kar yağacak seyretcemAsla dusunmez anlayissiz ve bencil.
Hep ben
Demezki bunlar gezer belki hafta sonu ya da adam yoktu evinde dinlensin.
Hep onun isi hallolcak.
Hele bahane bul tripler suratlar ayy usandik
Annem biraz dizginliyo yine rahatsiz etme falan diye
O da yok ya.
ortalik ona kaldi.
Bende kisi ozluyorum asla yaz insani degilim.
Sağol canımhadi gecmis olsun canim.
Ahh o sicaklar beni mahvetti bu sene bi de regl olamiyorum ya menopozlu geziyorum camin onunde yaticam kiz olmasa.
Sağol kuzumOhh cok sükür
Gözünüz aydın
Sağol canımGeçmis olsun Canim sicaklarda hasta olmak daha zor bizim evde yanıyor valla bunaltıcı hava var dışarda maske takmak çok zor sicaklardan
Senin telaşın sana yetiyorAsla dusunmez anlayissiz ve bencil.
Hep ben
Demezki bunlar gezer belki hafta sonu ya da adam yoktu evinde dinlensin.
Hep onun isi hallolcak.
Hele bahane bul tripler suratlar ayy usandik
Annem biraz dizginliyo yine rahatsiz etme falan diye
O da yok ya.
ortalik ona kaldi.
Bende kisi ozluyorum asla yaz insani degilim.
Bu hep böyleSenin telaşın sana yetiyor
Bazı insanlar öyle
Benim ağbimde öyle birisi
Dünya onun etrafında dönsün
Aksini söyleyince alıngan ve bazen sözleri ile saldırgan
Ben hep he he diyorum ama bazen içinden pış pış gelmiyor
Çok haklısınBu hep böyle
Hep onun dedigi olacak bezdirdi beni.
Adam hala gelemedi sinirimden catliyorum.
Kizi uyutamadim sabah 6dan beri uykusuzum.
Gozum kapaniyor.
Gelsede uyusam
cok sevindim, tekrardan cok gecmis olsunKızlar sonuç negatif çıktı ağır grip dedi doktor
Dinleniyor evde
Bende evdeki yemeklerin yanına karışık kızartma yaptım
Kavun kestim
Yemek faslını bitirdim
Yatak odası çok serin oraya yattım kendimi
Mutfak toplanacak dinleniyim orayı halledeceğim
Sıcak yoruyor
En yakınlarmız bari anlasa aama yok herkes piremses modselamm günaydım yazarken mesajı yarım kalan bennn ancak gelebildim.
bugün kız uyumadı. Tabi annemle de sohbet kardeşimle falan. Diğer kardeşim de alınmış. Çocukları luna parka götürdük neden onu çağırmadık diye. İşte bana gel demişti ben de siz gelin çıcukla zor oluyor dedim evinin önü park. Bayağı bir gücenmiş. Ben sizi görmek için didiniyorym siz çağırmıyorsunız dedi.
zaten bugün kirlileri yıka katlayla geçti günümüz. Kocası da hemen zaten demiş işte onlar gelmiyor sen gidelim diye didiniyorsun. İşte ahh bu kocalar hepsi aynı. Böyle işte bugün de hala uyumadım. Selam vereyim size dedim
Bende okudum sen bakma diye 2 bakıcı tutmuş sen spora başla demiş dondurma yemek istemiş asam bir sürü laf söylemiş anam o durumda canımın istediğini yemesem adami yerim heraldeTülin sahin haberlerini okudum.
Dogruysa cok üzüldüm.
Hamilelikte 22 kilo aldım
Lohusalık hallerime bakıyorm hakkaten sisim
Kız 5-6 aylıkken filan
Hakkını yemiyim kocam ne kilosu ye cocuk gıda alsın dedi hem hamilelikte hem lohusalıkta.
Simdi bile yemiyosun bisey diye kızar.
Ama etrafımda hamile kadına kilo siddeti cok gördüm
Veremedi,cocugu da mı yedin?Yok az dikkat et diyenler gördüm hamilelere,lohusalara.
Psikolojik siddeti taa öbür sokaktan tanıyorm maalesef.
Yazdıklarını okudum Tülin sahin inn aha dedim narsistten cocuk yapmıs yazık kadına
Mutlu mutlu gecinmek varken hayatı zindan ediyorlar insana
Yaz özletmeNeyse uzun yazmışım kusura bakmayın kızlar. Kociyle başbaşa kaldık artık bolca yazarım
Hepsi aynı yaSelam kızlar
Nihayet eve dönüyorum :)
Annemler şeftali almış bize 3 kasa para kabul etmediler. Eşim de diyor göndericem gerek yok dedim almazlar dedim. Hediye alırız birdahaki geldiğimizde dedim. Bilmiyorum iyimi ettim. Annem kıza 200 tl verdi. Tabi kociye söyledim.
sonra işte kardeşlerle kahvaltı yaptık. İlla gel kahvaltıya dedik.Gider ayak trip yapmasın
Neyse arabada da kociyle bayağı konuştuk. İçimi döktüm çok şükür. Herşeye bahane bulmasından bezdiğimi birlikte birşey yaparken çok zevk almadığımı hayatı kendine de bana da keyifsiz hale getirdiğini biraz daha pozitif bakmayı denemesini dile getirdim.
kardeşimin biri de patafatsızdır ani çıkışları vardır ve düşünmeden konuşur. Onu bana eleştiriyordu dedim sende aynısın hiç farkı yok aslında. Oradan girdim konuya iyi oldu içimi döktüm.
Ela yine ağladı arabaya binerken ama kandırdık işte bak onlarda geliyor arabaya biniyor bak dedik falan öyle böyle sustu şükür. Annem de çok anlattı. Ne yapayım çocuk orada durmaktan çok tat alıyor. Her ne kadar eşim sürekli bahane bulsa da ilerde götür baba diye ağlayacak mecbur götürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?