Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydınlar
Azcık üzüldüm sabah sabah
Kvdem cagırılmadıgı dogumgünü icin,kıza tütü yıkıyor suan
Görümcem kzıın 1 yas yazılı tütüsünü vermis.
Giydirir belki demis dogumgününde.
Sabah onu yıkıyorm gecerken alın dedi kociye.
Kvdeme cok kızgın oldugum yerler var
Ama sırf annem görmek istemiyor diye ayrı dogumgümü yapıyorz
Bahanesi de virüs
Bulasırmız bizde varsa onlara,onlarda varsa bize
Kvdm cocuga bakıyır bulAscaksa bulasck zaten.
Hayır mikrpp hep bizim taraftan geliyo diyince kızıyolar.
İstanbula düğüne gidiyon 200 kisi arasına gircen
Ozman bende lafı sokcm ama anne sen bakma bu hafta nolur nolmaz dicem
Haketti yani.
Kızı uyıtmaya calısıyorm
6.30 da kalktı
Sacımı düzlestirdim
Kociyle foto cekimi icin ıvır zıvırları yolladım
O amcasına gitti öglen gelcek
Kardesim de bizi alck gecerken köye .
10 a kadr uyusa kız süper olur
İnsan heyecan yapıyo
Sabah baktım koci yanına kıyafet alıyo
Hayırdır dedim?
Foto cekinirsek bunları alayaım giyerim yıkarda dedi
Anam ne abarttık yine
Millet düğün yapıyo bizim kadr abartmıyo

Berkayın karısı kücük kıza su mamayı kullanıyomıs gözlerim pörtledi
1100 tl anammmm
Bi cips veriyo ellerine prganikmis 140 tl kutusu
Bu marka Amerikadan getiriyo
Ben yegenlere cok sey aldım bırdan.
Acayip kaliteli ürünleri 20 günde falan geliyo ama .
Fiyatlar ozmanda ucuktu simdi daha da ucmus

Eklentiler

• A48B41A6-F96F-4445-B165-AEFCE111E5E3.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 96
Canım bitince karar vermek iyi olur.
Isınma ve temizlik belki zorlar ama keyfide başka olur

pandemi de millet eve kapanınca o teraslıların fiyatı aldı yürüdü bizim mahalle de. Biz daireler de kaldık onlar terasta çay keyfisi yaptı tövbe kıskanmadık

Ben kıskandım hatta bahçe katında oturanlari da kıskandım. Tepelerinden halı çırpmak istedim

Biz evi alırken dubleks kat ile 50 bin TL fark vardı arasında. Eşim ısrar etti ama iki kişiyiz zaten daha fazla borca da girmeyelim dedim.
İskanı var zaten ileride çatıyı yükseltir 1+1 ev olarak satar ya da kiraya verirdik, manzarası da çok güzel. Keşke orayı alsaymisim dedim sonra ama geçti tabi.
Oğlan büyüyünce odasını oraya tasirsin bağımsız alanı olur, İstanbul'da teras, bahçe artık gerçekten lüks canım.
Gönlüne göre olsun.

Annen seni zorda bırakıyor
İki sefer masraf, iki sefer uğraş.
Dediğin gibi düğüne giden insan artık aşmıştır virüs olayını benim gözümde

Günaydın kızlar ancak gelebildim.
sabah sabah eşimle biraz didiştik ya kalkmışı z zaten saat 10 a geliyordu güya erken havuza inelim diyordu. Kahvaltı hazırlayacağım. Hani benim kokan halı varya onu halı yıkıma geri alacaktı kurutma makinaları bozulmuş. Hafta içi alırız dedi. Balkona asayım dedim. Yok asma dedi. Birşey olsa biliyorum çenesini dinleyeceğim asmadım.kahvaltı hazırlıyorum kalkmış o halıyı balkona yere tozun içine serecek Dedim dur bir sileyim. Rüyasında gördü galiba. Neymiş ne silmesiymiş neresi pismiş Sermiyorum deyip tavır yapıyor birde.Biraz tartıştık. Konu nerelere geldi. İşte ben bugünw kadar niye sermemişim iyi de kendi dedi serme diye.İşte en son ben iş yaparken elinde telefon olayına geldik yani. Bana diyor senin de elinden telefon düşmüyor. Yahu ben en azından onun işi varken çocuğu oyalıyorum onda o hiç yok. Telefonları bugünden itibaren almıyormuşuz. Hehe dedim o zamam da televizyonda olur gözün dedim. Çocuk uyuyunca istersen telefonu hiç bırakma ama benim içim varken oyala dedim.
evi dağınık olanlara laf eder kendi toz yığını balkona temiz halıyı serer heyyallahım yasimsiyah oldu su gözüne de soktum
Aman neyse kafamı ütüledi sabah sabah. Şimdi de havuza gönderdim onları. Akşama misafirim var birşeyler hazırlayacağım. Zaten havuza giderken de illa beni de yanında taşımasına sinir oluyorum. Al çocuğu gitki ben de rahat rahst işimi halledeyim.

Aaaa biz de dün onu izlemiştik. Aylar sonra bir film izledik. Tesadüfe bak

Telefon konusu sıkıştıkların da kapı
Tek bir şey yapamazlar
İlla aklından geçeni bileceksin
Kendini mükemmel gören başkasını eleştirir
Ben hep yaptıklarını yüzüne vurdum
Kendi yaptığını biz yapsak ne olur du? Diye
Misal dün su döktü
Dedim ki biz döksek aman Tanrı’n
Diyor ki haklısın
Hep böyle bizi eleştirdiği konularda kendi yapınca annemin tabiri ile burnuna kalktım
Yap altta kalma

Canım baştan bu yana anlattıklarınla yorumluyorum annen kv tarafına gıcıklığından herşeyleri batıyor ona zaten eşini hiç sevemedi. Ben çocuktan sonrasını biliyorum öncesinde tavrı nasıldı bilmiyorum. Tabi bu seni de etkiliyor. Sen yine de annenin dediklerini boşver bence çok takılma sen huzursuz oluyorsun. Eminim istiyordurki kızım çalışmasın ev alsalardı falan. Ama kendi de emin ol senin yaşadıklarını yaşamıştır. Evlendiğinde zenginlik içinde değildi ya. Bir de herkesin durumu var ona göre yapar insanlar. Ne diyim yine kv düşünmüş yapmış. Sağolsun.
sonuçta sen ayrılmış olsan sana tam anlamıyla kol kanat gerebilecekmi yani annenin bazı konularda tavır yapması bence boşuna. Sonuçta kardeşinin eşine niye öyle değil ya da kardeşinin eşinin ailesine öylemi. Biraz uzun yazdım ama tabiki kocanın ailesini destekle demiyorum ama annenin dediklerine de çok kulak asma bence. Ama tamamen de kırma işte orta yolu bulursun sen.

Kardesimin ailesine öyle degil tabi
Görüüsüyor onlarla
Benim kocaya gıcık.
Allahım bütün deliler bende yeminle

Ay kaldır at balkondan asagı adamı
Ben benimkini yakalasam atcam

Kızzz yapmazmıyımm hemde nasıl iğneliyorum. İşte aynı şekil onun yaptığını başkası yapsa bir sürü laf eder. Ve inan aynı anlattığın şekil. Kendini mükemmel görüp başkasını eleştirir. Ve her defasında da söylüyorum başkası yapsalaf edersin diye. Hepsimi aynı bunların nedir

Selammm
Evi topladım ama tam değil çünkü kızla kociş geldiler ev yine dağıldı ya bu ev mümkün değil toplu kalmaz. Hiç totomun üzerine oturmamam lazım.
Poğaça hamuru mayaladım. Trileçe yapıyorum. Kekini yaptım ıslattım. Arkadaş da aradı sen de gelsene havuza diye işim var onlar yokken hallediyorum dedim.
maş fasulye salatası yapacağım. Haşladım. Şindi kızı uyutuyorum. Uyumadı en sonunda ayakta sallayayım dedim. İnşallah uyur. Yoksa akşama mızırtısından bişey anlamayız.
Evin toplanmış hali

Eklentiler

• 1AB5EA69-D85F-4603-B062-EF0DE11FEA79.webp
    116,1 KB · Görüntüleme: 171
  • 5840B488-1B8E-4CEF-9DB7-1282A31E4C08.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 178
sagol canim.
Kaldirilcak cati ama icini yapmaz muteahhit cunku sadece babamlarin orasi yapilcak diye anlasildi.(5.kat muteahhitin diye konusulmustu ya o teras yapmicakti zaten)
Ic malz. kalir onuda zamanla yaptiririz.
Yarin obuur gun ben oturmasam bile 2 ayri daire olarak kiraya verebilirim.
Ya da ustte otururum alti kiraya veririm falan.
Cok ilerisi icinde iyi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…