Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ya senin kardesin tabiki gitmemek olmaz.
Bizim düğünlere geldiler mi hatırlamıyorm bile
Bende yurtdısındaydı kızı teyzemin.
Gelmedi
Kardesimin hatırlamıyorm
Bence de suan gitmesi gereksiz bi atraksiyon
Kendi tercihi tabi ama insan üzülüyor
Bana gelince ,ise gidiyosn annem tansiyon hastası deniyor.
Tansiyon hastası anam yollasın takısını desem olay olur

Selam kızlar
Ben ancak gelebildim. Sabah kahvaltıdan sonra mutfağı toparladım. Hazırlandık gittik doktora çok şükür nihayet kapanmış. Bu defa ağlamadı doktor çok sevimli. Hastane değiştirdiği için yeni yerine gittik.
orada pazar vardı uğrayayım dedim eşime yok falan filan. Neyse sonra metroya gittik fiyatlar hiç de ucuz değildi.Rulo kat vardı tek tek paketli olan ondan aldık. 23 tl verdik. Çıktık. Oraya yakında pazar vardı yine boşver dedi. Dönüşte markete uğradım. Taze soğan maydonoz domates salatalık dolma biber sivri biber kahvaltılık kıl biber çilek çeri domates aldım 25 tl verdim.
sonra eve geldik çay yaptık abur cubur kurabiye kuruyemiş yedik. sonra film izledik kız uyumadı ona da çizgi film açtık.
sonra marketten alacaklarım vardı kızı parka götürdük. Ardından markete gittik bimden zeytin Nişastakıza meyveli yoğurt soda sade meyveli soda sakız aldık 47 tl karttan çektik. Şok markete uğradık. Sıvı yağ un süt kıza balon aldık 54 tl karttan ödedik. Eve geldik onları yerleştir mutfağı topla bugün evi toparlamadım ev savaş alanı demekki hergün toparlamasam halim harap. Alıyor onu oraya bunu bıuraya atıyor. İnanılmaz dağıtıyor evi çamaşır katlıyorum daha dolaba koymadan alıp darmadağın yaptı. Ne zaman biter bu dağıtması bilmiyorum. Eşime de kızdım çocuk çikolata yiyor yanında dön de bir bak koltuk halı çikolata. Ben mutfakta iki iş nasıl yapayım. Ne zaman bıraksam ortalık harap.
Kızı banyo yaptırdım uyuttum. Gün bitti. Biraz sonra devam edeceğim toparlamaya. Çok yazdım affola

Yaptıkça beklentiye giriyor insan oğlu.

Ben iki çocuk ile çıkınca mutlaka soruyorum bak o aldı sen istermisin. Bir çocuğun diğerinde gözü kalmasını istemem çünkü o mal ona da hayır getirmez.
Kesinlikle ben de öyleyim. Pahalıysa da bir şekilde vazgeçiririm. Çocuğun göZü kalsın istemem.

Kesinlikle ben de öyleyim. Pahalıysa da bir şekilde vazgeçiririm. Çocuğun göZü kalsın istemem.
Ya benim kardeşim abur cubur konusunda çok katı yeğenlerime hiç yedirmedi. Ama yeğenlerim birinde görünce falan bakıyorlardı küçükken icim giderdi yine alınmazdı. Artık büyüdüler zararlı olduğunu kabullendiler bakmıyorlar istemiyorlar da

Bitane bendede var o modelden ben mutfak topluyorum iş yapıyorum geçen dondurma vermiş yer gök çikolatalı olmuş hali sehba ve koltuk batmosti bide yeni örtü serdim eline tabak vermemiş dinlenip yiyo dondurmayı baya kızdım dikkat etmiyorlar nasılsa temizleyen var

Mama suyunu kahve makinan varsa onda ısıt canım.,Bende de çaycı var öyle duruyor. Diğer evde kullanıyordum ama bu evde bıraktım. Ocağım çok hızlı kaynatıyor. Ayda yılda bir kullanıyorum.

Menenjit aşısı bence de önemli ama şimdi yeni çeşiti çıkmış o mu acaba. Doktor bize söylemişti onu yaptırmadık oldukça da pahalıydı. Eski menenjit aşısını yaptırdık.

Maalesef çok çocuk o uzak diyarlarda el uzatılmasını bekliyor.
Hayat gittikçe daha da kötüye gidiyor. Çocuklarımızın geleceği için kaygım çok. Bilmiyorum belki kimine ters gelebilir ama bu şartlarda çok çocuk doğurmayı hiç akıllıca görmüyorum. Dünyaya gelen çocuklara yetebilelim yeter. Geleceğe hiç umutla bakamıyorum. Çok karamsar konuştum galiba

Ayyy çok bunaltıcı. Her defasında bir bahane bul. Yoksa kurtuluşu yok

Alem kadın yaaa

Ne güzel hiç öyle ortam olamadı. Başta eşim olmak üzere bulunduğumuz ortamlarda gördü çok şeyi.

Nasıl kızıyorum varya aynı şeyi yapıyor. Eline veriyor ama hiç takip yok. Ben silip toparlarken kıza da oturup yemedin diye kızarken, bir de telefonda bişey gösterdi ya bakamam dedim. Ev bakıyorum ev dedi. Başka zaman bak dedim

Çok haklısın
Hatta biliyorsun konuşmuştuk
Ben 2. Çocuğu yuvadan istiyorum
Allah’ın izniyle
Çünkü orada kimsesiz muhtaç çok çocuk var
Birisine koruyucu aile olmak ne güzel olur

Senin açma çok lezzetli oluyor ama bitmesi normal.
Ben senin tarifle yapınca biz bile sicagiyla yarısını göturuyoruz
Elti kızına da pessss virüs kol geziyor hala gezme peşinde
Evet ya o tarif guzel tuttu
Şekli elti kızına kulüpçe gıcık oluyoruz
Yırtık neyse
Bende o açma tarifini istiyorum
Hayatım da hiç yapmadım belkim olur
sana detayli seederim kuzu mutlaka dene kilo almak garantili tarif yedikce yediriyor buzluga falan atarsin
Mama suyunu kahve makinan varsa onda ısıt canım.,Bende de çaycı var öyle duruyor. Diğer evde kullanıyordum ama bu evde bıraktım. Ocağım çok hızlı kaynatıyor. Ayda yılda bir kullanıyorum.
evet kahve mak. su isitmak banada kolay geliyor
Bir yere bile gitsen at cantaya

Minnos beni uyandirdi kendi uyudu.
Muteahhit abi olmaz demedi
Direk olurda demedi
Olmayacak bisi diil dedi.
Aiy bi de kiza 200tl verdi mahcup oldum.
Bizi az cok tanidi gelip gidiyor annemlere
Yemek hazirladim cay demledim.
Bir de dedim abi ben surekli fikir degistirip sizin isinize karismak istemem fakat ben o cephenin nekadar sicak oldugunu mantikli dusunumedim.
Sana uyarsa uymazsada canin sagolsun dedim.

Babamda ust yapilinca icten bir merdiven koyar kullanirsiniz oglan üniye baslar lazim olur size fazla oda dedi.
(arada boyle seyler diyo sonra diliyle bozar ama neyse)
ilerde bakilir ona dedim.

Simdi 2 cephe arasinda 3 m2 fark var bu arada
bu tarafda cikma olmayacakmis.
1 cocuk odasi 8m2
bir de banyo 5m2 dusuyor..
fark bu.
Diger tarafda 10m2 cocuk odasi banyoda 6m2.
yine 4. de bizde kalacagindan yapilinca karar verecegim.

Ama soyle ele alirsak suan tuttugum evin salonu mutfagi genis ama cocuk odalari 9m2 ve 7.5m2.
yani hep burda oturmus olsam Alyanin odasi mecbur 7.5m2 oda olacak baska secenek yok.

ileride dublexide kullanirim mantigi kulaga hos geliyor.
Oglan cikar yukari.
ya da yazin orda takiliriz kisin asagida (yukarisida 70m2 alan oluyor odalar ve teras olarak)

Aslinda daha ziyada amacim dublexi kaybetmemekti
Yarin oburgun satilsa degerlenir.
5+1 falan daire hesabi oluyo.

Bakalim hayirlisi olsun.
Olursa kismet.

Kahve mak.arcelik telve var kuzu su olmuo onda.
Kahve kokuyo sular
Ben dogumdan sonra kettli kesfettim elim ayagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…